franekkk 22.03.02, 13:49 sory ale nie mam siły na poważne dyskusje spałem 2,5 h wczoraj 4,5 :( próbowałem żartobliwie zaczepić stettiner w nalotach ale się pewnie obraziła :( szrajbnijcie coś lekkiego łatwego i przyjemnego piątek w końcu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koala_ Re: wabik 22.03.02, 13:52 franekkk napisał(a): > sory ale nie mam siły na poważne dyskusje spałem 2,5 h wczoraj 4,5 :( > próbowałem żartobliwie zaczepić stettiner w nalotach ale się pewnie obraziła :( > > szrajbnijcie coś lekkiego łatwego i przyjemnego > piątek w końcu Co dzisiaj taki mały ruch w interesie? Weekendujecie się już? czy co? Czyżby każdy cicho siedział bo czeka na post 22 222? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: wabik 22.03.02, 13:55 franekkk napisał(a): franek, bałam się że za zaśmiecanie rzeczowego wątku głupotami oberwie mi się od Mike'a- ale moja przezorność da nic się zdała, ochrzan przyszedł ze strony jottki- może tobie nie perwszyzna, ale ja to wiesz, uszy po sobie Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: wabik 22.03.02, 13:58 jak to uszy po sobie w internecie jesteś tu wszyscy powinni być śmiali a są skąpi na knigę - 22.222 myślałem że to forum sz a nie poznańskie Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: wabik 22.03.02, 14:01 Widzę, że nie cofniesz że przed żadnym pomówieniem ;) Forum poznańskie... też coś Chociaż mnie bardziej rozjuszyłoby "warszawskie" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
koala_ Re: wabik 22.03.02, 14:04 stettiner napisał(a): > Widzę, że nie cofniesz że przed żadnym pomówieniem ;) > Forum poznańskie... też coś > Chociaż mnie bardziej rozjuszyłoby "warszawskie" ;))) fajnie gadacie, tylko za bardzo nie chwytam o czym :)))))) No ale w piątek, przed weekendem, rozumiem :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wabik 22.03.02, 14:07 Franekkk, żyjesz!!! How nice ;))) Ale jak się szlajasz po nocy i obmawiasz prezesa, toś sam sobie winien ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: wabik 22.03.02, 14:09 no tak ty sobie mogłaś pójść spać :)) a ja nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: wabik 22.03.02, 14:08 stettiner napisała: > Widzę, że nie cofniesz że przed żadnym pomówieniem ;) > Forum poznańskie... też coś > Chociaż mnie bardziej rozjuszyłoby "warszawskie" ;))) - bla bla bla bla' - bla bla bla bla, zdarzyło się coś fajnego (fajniutkiego)? ja np jestem wk że nie mogłem iść do kontrastów na męskie sprawy i że pada a psina wymaga godzinnego biegania i że będę musiał śmieci zbierać w lesie bo jottka kazali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSPS Re: lany poniedziałek, a glony IP: 141.202.246.* 22.03.02, 14:16 Wy (jottka i franekk) jako specjaliści od glona - może zorganizować w tym roku śmigusa przy szkole muzycznej ? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: lany poniedziałek, a glony 22.03.02, 14:18 ja jestem specjalistą przymusowym o rany to ja będę mokry (się zmoczę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSPS Re: lany poniedziałek, a glony IP: 141.202.246.* 22.03.02, 14:25 franekkk napisał(a): > ja jestem specjalistą przymusowym jottka ma władzę - z dalekiego Krakowa na odległość przymusza Cię do ... moczenia. Glonom śmierć - zawsze i wszędzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: wabik 22.03.02, 14:17 ale smutasy nikomu się bredzić nie chce pisałem od biedy może być nawet o glonach bo sobie pójdę po trzeciej i takimi was zapamiętam !! Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: wabik 22.03.02, 14:23 I tak pójdziesz o trzeciej, obojętnie jakich cudów by tu na forum nie było. A poza tym ja musze parę ważnych rzeczy zrobić, np na pocztę odpowiedzieć i na żywo się tutaj poudzielać- myślisz że forum to jedyny obowiązek? Spacerem z psiną się nie martw, nie pada. Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: wabik 22.03.02, 14:38 Qrka, franekkk, ten deszcz wykrakałeś i teraz w Szczecinie też pada jak cholera. A niech cię..... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wabik 22.03.02, 14:33 Otóż i epitafium. Poza tym nigdzie nie pójdziesz, bo przecież spać Ci się chce. Złożysz skołataną głowę na klawiaturę i przyśni Ci się śliczny Glon... Duuuży. Zielony. Zęby obślizłe szczerzy... Uuu, ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: wabik 22.03.02, 14:44 przyśnił to mi się temat wątku może być klawiatura też ona :)) boże lepiej jak po kleju Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wabik 22.03.02, 14:46 hi hi, a u mnie słoneczko i cieplutko :))) I wiosenne koparki szczebiocą za oknem. I kawę jeszcze sobie zrobię za chwilę, i już w ogóle nie będę musiała ziewać (to a propos przespanej nocy). A nie chcąc psiny wyprowadzać w deszcz, należy jej nałożyć na łeb plastikowy kapturek. Estetyczny spaniel wyje wtedy, zapiera się łapami i sposobu nie ma, żeby go z domu ruszyć. A musi mieć ten kapturek, bo ma uszy alergiczne i przeziębliwe. Cóż, kiedy on preferuje własną męską urodę nad zdrowie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: wabik 22.03.02, 14:51 1. nie ciesz się bo jak do ciebie dojdzie nasza chmura to my będziemy mieć słonko słonko 2. weź i załóż młodej posokowej cokolwiek wyniucha w krzaki pogoni i firmowe ubranko do luftu 3. zajrzyjcie na wątek o świnoujściu to se rekin oryginalny adres sprawił Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wabik 22.03.02, 14:57 franekkk napisał(a): > 1. nie ciesz się bo jak do ciebie dojdzie nasza chmura to my będziemy > mieć słonko słonko No coś właśnie mi słoneczko zachodzi. Jakaś kłębiasta duża i brudna na horyzoncie... > 2. weź i załóż młodej posokowej cokolwiek > wyniucha w krzaki pogoni i firmowe ubranko do luftu Widać masz psicę obojętną na uroki mody. Wyzwolona ;))) Dostosuj się do znaków czasu. > 3. zajrzyjcie na wątek o świnoujściu > to se rekin oryginalny adres sprawił A zajrzeliśmy. Dumny chłopiec z firmowym logo na czole... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: wabik 22.03.02, 15:09 apr opo odzieży dobrze że jeszcze platformiastego obuwia rodowita szczecinianka nie wyniuchała Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: wabik 22.03.02, 14:58 He he, adres ma intrygujący :))) Ciekawe, czy przyzna się skąd mna taki, czy dalej będzie głu... znaczy greka udawał i opowiadał o Bukowym... Odpowiedz Link Zgłoś