Gość: Fan IP: *.espol.com.pl 30.07.04, 23:47 Czy mozna zamiescic jakas informacje o meskie jdruzynie lacznosciowca?? W szczecinskiej prasie cisza na razie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eee Re: Łącznościowiec na obozie w Kamiennym Moście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 20:43 meska drużyna niczego szczególnego nie osiagneła..wiec po jakiego chu...a pisać o ciotach! Niech lepiej napisza kiedy ..gdzie..i o której godz. odbedzie sie najbliższy mecz łacznościowca pań!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid Re: Łącznościowiec na obozie w Kamiennym Moście IP: *.gryfnet.szczecin.pl 01.08.04, 21:10 jeśli zawodnicy łącznościowca to cioty to chciałbym abyś powiedział to prosto w twarz ciekawe ile byś wytrzymał z taką "CIOTĄ" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee DO SIDA !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 13:34 chodzi mi o to że za chu..ja nie umieja grać!!(więc są ciotami) i NIE ZMIENIĘ ZDANIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid Re: DO SIDA !!!!!!! IP: *.gryfnet.szczecin.pl 04.08.04, 11:34 jak możesz powiedziec ze oni chujowo grają?? prawie kazdy z nich jest z reprezentacyjną przeszłoscią a oni grają dla relaksu oni nie zasuwają jak dziewczyny bo kazdy z nich pracuje i ma waz niejsze problemy niż tylko gra a dziewczyny tylko studiują i grają nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobi Re: Łącznościowiec na obozie w Kamiennym Moście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 23:10 to jeżeli piszesz ze oni nie zasuwaja tak jak dziewczyny...i pracuja...oraz nadal domagasz sie artykułów na ich temat...to niedługo zaczną pisać przez takich jak ty o nierobach! równie dobrze mogliby w takim razie napisac o mojej babci!A dziewczyny jak sam napisałeś zapierniczają i sudiują...ale przede wszystkim grają wiec sprawiedliwie mają opublikowane tutaj artykuły(chociaż mało i nie za często)!!! kibice chca wyników a nie "drużyny" która przychodzi na mecz pograć "bo mają czas".Takie jest moje zdanie na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś