Dodaj do ulubionych

Dziecko poparzone Kretem dostanie 100 tys. zł. ...

18.07.13, 09:25
Kuriozalny wyrok. Własnych dzieci się pilnuje a nie zgania na producenta, ze miał kolorowe opakowanie albo zakrętka była nie taka. Kuriozalny tym bardziej że w innych sprawach gdzie wina jest ewidentna i działa się z premedytacją sądy przyznają kuriozalnie niskie odszkodowania.
Obserwuj wątek
    • lewania sie ubawilam... 18.07.13, 10:29
      Dziecko sobie biega po sklepie, rodzice nie zwracaja na niego uwage i potem ojej to wina Polleny... powaznie? Szczerze mowiac ja juz idziemy w kierunku amerykanskiego modelu "nie moja wina trzeba kogos pozwac" to powinno byc pozwane netto, za to, ze produkty zrace sa na poziomie dostepnym dla dzieci.
      Jak juz pozwiecie Netto to ja prosze tez o % z wygranej, bo to moj pomysl!
      • Gość: antropolog Kamienica bedzie.. IP: *.business.telia.com 18.07.13, 10:48
        celebrowac wygrana przez caly tydzien!

Lokalna "biedronka", "Zabka" czy inna pipcia, zanotuje znaczacy wzrost sprzedazy zagrychy, popitki i tego najwazniejszego.

Tak trzymac, silni, mlodzi i dumni!
      • Gość: Gosc Re: sie ubawilam... IP: 195.124.114.* 18.07.13, 11:08
        Pollena beknela za opakowanie, ktore mialo byc bezpieczne a nie bylo, teraz sa madrzejsi, opakowanie przeprojektowano a 100k pln to dla koncernu pryszcz ... a co do zarzutu braku opieki nad dzieckiem to jak widac nikt sie nie poczuwa ... w DE rodzice mieliby Jugendamt na glowie a w Bolandzie tradycyjnie czekamy na trupa a pozniej lament i rozpaczanie, banda krotkowzrocznych idiotow ...
        • Gość: kicia Re: sie ubawilam... IP: *.szczecin.mm.pl 18.07.13, 14:18
          Bachor nie upilnowany, szkoda, że to on doznał szkód i cierpienia a nie jego bezmyślni rodzice.

Co nie zmienia faktu, że z nakrętką sobie poradziło 2,5 letnie dziecko, więc nakrętka musiała być wadliwa.

100 tyś to 1/3 premii rocznej dla 1 członka zarządu, nie zbiednieją.
          • Gość: Łysenko Sądząc po... IP: *.ias.bredband.telia.com 18.07.13, 14:25
            ziemniaczano-żytnim wyrazie twarzy tatusia, coś mi mówi że jego korzenie pochodzą znad Oki albo Wołgi...
            Ale cieszmy sie z bioróżnorodności w zachpomie...
            To takie teraz modne...
          • nchyb Re: sie ubawilam... 18.07.13, 18:24
            > Co nie zmienia faktu, że z nakrętką sobie poradziło 2,5 letnie dziecko, więc na
            > krętka musiała być wadliwa.

nie do końca - nie jeden raz widziałam jak dorosły taką nakrętkę w sklepie odkręcał (pewnie by sprawdzić, czy da radę) i potem niedokręconą butelkę odstawiał na półkę. Wtedy otwarcie takiej nie stanowi problemu dla dziecka. Cóż, rodzice nie dopilnowali.

Dla mnie ten wyrok to niestety zachęta dla patologii. Już tylko czekam na wysyp rodziców, którzy celowo dziecku coś podadzą (a są tacy, niestety są), by potem o odszkodowanie wystąpić...
            • Gość: Vlad.H. Re: sie ubawilam... IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 18.07.13, 22:15
              a skad wiesz czy tak nie bylo (wskazywaloby na to zachowanie ojca i determinacja z jaka walcza o kase ale nie o zdrowie dziecka) - rodzice powinni miec ograniczna wladze rodzicielska a nad dzieciakiem nadzor powinien sprawowac kurator...
              • exman Re: sie ubawilam... 18.07.13, 22:51
                Detreminacja to pomysł ich obrońcy, rodzinka jak widac i słychac - patologia, mam nadzieję,. że producent wsadzi im w dupę kreta.
              • Gość: felicjan Re: sie ubawilam... IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.13, 01:45
                Jesteście kretynami!
                Producent powinien ofoliować produkt tak, żeby nikt nie mógł go "odstawić otwartego", ale jak się oszczędza na nakrętkach o odrobinie folii termokurczliwej nie mówiąc, to może trzeba zapłacić?

Szkoda dziecka, ale widać, że niektórzy komentatorzy na tym forum są głupsi od chyba 2,5 letniego dziecka.
                • Gość: Vlad.H. Re: sie ubawilam... IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 19.07.13, 09:14
                  drogi felku - postuluj o montaz klodeczek na opakowaniach... dzieciaka w sklepie sie pilnuje a nie zostawia samopas... mi dziecka nie szkoda az tak bardzo jak tobie, nie mam watpliwosci ze jeszcze da popalic spoleczenstwu ale ... rodzicow niestety nie mozna sobie wybrac...
                • nchyb Re: sie ubawilam... 24.07.13, 09:54
                  > Producent powinien ofoliować produkt tak, żeby nikt nie mógł go "odstawić otwar
                  > tego", ale jak się oszczędza na nakrętkach o

a sklep powinien wstawić każdy chemiczny produkt (domestos np) do sejfu i tylko na zamówienie wydawać, ale jak się na sejfach i pracownikach obsługi sejfów oszczędza, też ich tatusiek powinien oddać do sądu...

oj felicjanie, felicjanie, czy ty aby nie podobnie myślisz o "opiece" nad dzieckiem jak ten patologiczny tatuś? no poziom niższy od tego właśnie dwuletniego dziecka wydajesz się reprezentować...
                  • Gość: Gosc jest ciag dalszy IP: 195.124.114.* 24.07.13, 13:10
                    wyborcza.biz/biznes/1,100896,14327604,Sto_tysiecy_zlotych_za_poparzenie_srodkiem_Kret__Kancelaria.html?biznes=szczecin#BoxBizTxt
                    • nchyb Re: jest ciag dalszy 24.07.13, 13:12
                      na razie kancelaria dostrzegła szansę dla siebie na zarobek i chwyta się starszych wydarzeń, ja tylko czekam na nowe karmienie dzieci kretem dla zarobku... :(
    • das.jaszczomp 100 tys. będzie na wódeczkę 26.07.13, 01:32
      No powiedzmy, że jakimś cudem rodzice przez pół minuty, patrząc się na dziecko, nie zauważyli, że właśnie je ono żrące granulki. Powiedzmy, że opakowanie było uszkodzone. Pollena bez wyroku wyskoczyła z pieniędzy, które rodzice przeznaczyli na znachorów, co to dają ziółka za pinć złotych, a resztę przehulali na różnorakie napoje, których działanie wyraźnie rysuje się na twarzy. Czemu wszyscy mamy się łożyć na bezdusznych meliniarzy spod dykty, którzy wolą mieć popalony przełyk od dobrego spirytusiku z mety, aniżeli zawieść własne dziecko do porządnego lekarza?
      • Gość: Gosc Re: 100 tys. będzie na wódeczkę IP: 195.124.114.* 26.07.13, 11:23
        nie mam akcji Polleny wiec to nie moj problem a fakt ze sedzia powinien wyznaczyc kuratora jest oczywisty przeciez sad ma informacje ze sa zaniedbania w leczeniu ... jak zwykle gamonie nie potrafia niczego zrobic porzadnie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka