Dodaj do ulubionych

Przecena regat. Ceny na stoiskach spadają o poł...

05.08.13, 15:50
Ktoś może rzuci jakiegoś linka ze spisem lokali, które warto docenić omijając po regatach?
Obserwuj wątek
    • Gość: D Re: Przecena regat. Ceny na stoiskach spadają o p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 16:14
      Chrobry sobota piwo Tyskie z Tanka 18zł najpierw myślałem że 10zł jak już do mnie dotarło, że się myliłem to dopiwszy piwo notabene całkiem niezłe wyszedłem z lokalu.
    • Gość: Menel Re: Ceny na pazernych stoiskach spadają na ryj IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.13, 16:39
      Zawsze powtarzam, że w Ciecinie najprzyzwoitsi są menele!

• Gość: jj Re: Przecena regat. Ceny na stoiskach spadają o p IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.13, 17:19
      Porto Grande: małe (!!!) piwo 14PLN
      • Gość: ( Re: Przecena regat. Ceny na stoiskach spadają o p IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.13, 16:52
        A ja się pytam, kto tu jest dla kogo?!

• stasiuxx Colorado 05.08.13, 19:20
      Bylem stalym kientem,ale juz nie bede.Schabowy 39.90 bez ziemniakow i dodatkow.Jedz sam od dzisiaj. s
      • Gość: . Re: Colorado IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.13, 00:34
        Stek - 90 zł. Dla kogo??
      • Gość: ( Re: Ciecin opanowany przez chciwych i biednych IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.13, 10:59
        W rejonie Wałów Chrobrego w restauracjach piwo kosztowało nawet 16 zł. W centrum miasta danie jednej z restauracji podrożało z 16 do 23 zł.

Cały tekst: szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,14390568,Przecena_regat__Ceny_na_stoiskach_spadaja_o_polowe_.html

Bieda z nędzą, ot co!

• Gość: ^ Re: Colorado IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.13, 23:58
        ... ale w TV przez kilkadziesiąt minut było kolorowo!
    • Gość: Vlad.H. Ludzie nie narzekajcie IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 05.08.13, 20:06
      swiniobicie jest raz na jakis czas wiec nie dziwne ze kazdy chce szarpnac cos ze swiniaka...
      • Gość: ( Re: Ludzie narzekajcie! IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.13, 23:56
        Bo ciecińscy geszefciarze to bidoki!

• Gość: Vlad.H. Re: Ludzie narzekajcie! IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 08.08.13, 08:23
          bo do wykarmienia maja caly UM...
    • rowerem999 Przecena regat. Ceny na stoiskach spadają o poł... 05.08.13, 20:32
      Koło Porto Grande sprzedawali pizzę w małych kawałkach po 10 zł za kawałeczek. Zapamiętam bo byłem głodny ale odszedłem z pustym śmiechem. To nie biznes ale żenująca chciwość.
    • Gość: gosc Re: Przecena regat. Ceny na stoiskach spadają o p IP: *.play-internet.pl 05.08.13, 21:12
      Wszędzie ceny rosną w trakcie eventów, tylko w Szn będzie to napiętnowane !!
      • 5th_element Re: Przecena regat. Ceny na stoiskach spadają o p 08.08.13, 09:18
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> Wszędzie ceny rosną w trakcie eventów, tylko w Szn będzie to napiętnowane !!

Trzeba było dodac: wszędzie w Polsze. A propos - trakcie czego???
    • joagel Tu jest winny MTS 05.08.13, 21:34
      Za tak wysokie ceny winny jest MTS. Narzucone przez niego stawki za kawałek chodnika 3x3 zaczynały się od 2.200 a kończyły na ponad 20.000; Więc ja się nie dziwię że są takie ceny - podejrzewam że połowie handlowców nie zwróci się koszt wynajmu, a co dopiero koszty towarów.
      • Gość: smak inwazja smaków? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.13, 22:27
        ja rozumiem, że impreza, tłumy ludzi, więc ceny piwa na starówce z 7 na 12 skoczyły - prawo popytu i podaży, ok.
        ale przez takiego "Lecha" o smaku wody z "ludwikiem" jakiego za te 12 zł w "Pomiędzy" w sobotę wieczorem mi nalali więcej moja noga tam nie postanie (a na starówce bywam często)
        kiedy byłem w tym lokalu w czw lub środę, to piwo smakowało normalnie
        "Pomiędzy" po tym syfie z soboty jest dla mnie spalone! NIe rozumiem - nie wystarczy zarobić na podwójnych marżach , trzeba jeszcze orżnąć na produkcie??!
        Czy w innych knajpach też coś takiego spotkaliście?

Dzisiaj byłem 2 ogródki dalej - "Lech" smakował jak normalne koncernowe-masowe piwo z kija - zgodnie z oczekiwaniami
        • Gość: Vlad.H. Re: inwazja smaków? IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 05.08.13, 22:48
          Jak pijesz lecha to sam sobie jestes winien - mi wystarczy pol pinty lecha zeby mnie leb rozbalal - nie wiem co jest tym piwie ale wszystkie wyroby "kompani piwowarskiej" sa tej samej jakosci - okreslenie piwo jest w tym wypadku obraza dla najgorszego sika - to tak jakby odswiezana slaska ktora kosztuje 5,5 za kilo nazwac szynka parmenska.
          • Gość: smak Re: inwazja smaków? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.13, 00:26
            no żesz qva, znalazł się znawca, specjalista od odróżniania coca-coli od pepsi, co nie umie czytać ze zrozumieniem i prezentuje swoje smakowe wysublimowanie

Chcę się napić chłodnego piwa w ciepły wieczór na starówce , więc muszę brać, to co leją - same koncernowe wynalazki , akurat wybieram lecha bo jest najsłabszy - nie przekracza 5% - chodzi o łyk chłodnego napoju o pewnej charakterystyce smaku - im ma mniej procentów tym lepiej. Wszystkie smakują podobnie.
            pisałem, że nagle zaczęli lać coś o smaku ścierki namoczonej w ludwiku zamiast piwa i to pomimo ceny 12pln / szklankę 0,5

• Gość: Gosc Re: inwazja smaków? IP: 195.124.114.* 06.08.13, 07:50
              piwo z kija to zawsze loteria ... pierwsze biore w butelce, dopiero jak znajomi powiedza ze koszerne to tez zamawiam :-)
              • Gość: . Re: inwazja smaków? IP: *.szczecin.mm.pl 06.08.13, 09:12
                Dokladnie, najbezpieczniej z butelki.

Jednak co do lecha to tez go pic nie moge bo po 2-3 zle sie czuje. Nie wiem co oni do niego teraz leja.
            • Gość: Vlad.H. Re: inwazja smaków? IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 06.08.13, 22:13
              > no żesz qva, znalazł się znawca, specjalista od odróżniania coca-coli od pepsi,

Odrozniam bez problemu - ty chyba masz z tym problem...

> Chcę się napić chłodnego piwa w ciepły wieczór na starówce , więc muszę brać, t
              > o co leją - same koncernowe wynalazki , akurat wybieram lecha bo jest najsłabsz
              > y - nie przekracza 5%

To kup piwo w butelce - wydaj te 2 zl wiecej, nalej sobie do plastikowego kubka - przynajmniej nie bedziesz wciagal czegos co nawet kolo piwa nie stalo... tajemnica dla nikogo nie jest ze piwo w kegu z kija jest wacka warte...

A jesli akceptujesz syf to nie narzeika - jakbym dostal syf to bym je reklamowal albo wylal jak nie umiem geby otworzyc zeby powiedziec ze mi sie nie podoba to ze mnie robia w wacka.
      • Gość: Stary Re: Tu jest winny MTS IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.13, 01:03
        joagel napisał(a):

> Za tak wysokie ceny winny jest MTS. Narzucone przez niego stawki za kawałek cho
        > dnika 3x3 zaczynały się od 2.200 a kończyły na ponad 20.000

Czy mts to firma stworzona przez Wieczorka?

• Gość: Dann Re: Tu jest winny MTS IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.13, 21:55
          Stary, a gupi ? w 1991 roku prezydentem był niejaki Lisewski , , cierpisz coś do Wieczorka ?
          • Gość: ) Re: Tu jest winny MTS IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.13, 00:54
            Wieczorek tego nie stworzył a wstawil tam jedynie właściwą kadrę?

• Gość: andreas Re: Przecena regat. Ceny na stoiskach spadają o p IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.13, 10:07
      To taka promocja Szczecina zarówno przez MTS - to dla przedsiębiorców oraz zeby także turyści zapamiętali, ze Szczecin to drogie miasto...
      To jak z tym Floating Garden z błędami do zapamiętania, to teraz Regaty z cenami do niezapomnienia!!!
      Zwykła promocja miasta!
      • Gość: ( Re: Horendalne ceny na stoiskach :( IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.13, 00:29
        Bieda, nędza i chciwość - oto polski Ciecin :(

• Gość: zbik Re: Horendalne ceny na stoiskach :( IP: *.stavropol.su 16.08.13, 07:49
          na imprezach zawsze ceny wypasione nic nowego
          • Gość: Menel Re: Horendalne ceny na stoiskach :( IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.13, 12:38
            Za moich czasów, nawet w kapitalizmie, na jarmarkach i odpustach ceny zawsze były niższe.
            Teraz ludzie biedni na takich okazjach próbują się dorabiać bo obowiązuje tu parszywa chciwość!
            Dlatego nic z tego nie będzie :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka