adpa 04.08.04, 15:07 Czy ktoś mógłby mi polecić szkoły dla psów (nierasowy szczeniak 6 miesięcy) w Szczecinie. Dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WOY polecam w Słupsku, Pile i Szczytnie... IP: 212.14.63.* 04.08.04, 17:16 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_temida Re: Szkoły dla psów 04.08.04, 18:44 mój owczarek i ja ;) skończyliśmy szkołę k9, mam nadzieję, że nazwa się nie zmieniła. siedziba na traugutta, szefową jest pani sylwia. chodziliśmy tam 6 lat temu, efekt znakomity, egzamin państwowy zdany na "doskonałą". pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: Szkoły dla psów 06.08.04, 07:55 Nigdy ale to NIGDY nie korzystaj z uslug GROMU. To szkola na Szerokiej, na Krzekowie. Prowadzi ja facet, ktorego sam ktos powinien przeszkolic. jego metoda to rwanie kolczatek na psach, zastraszanie i doprowadzanie do tego, ze ze strachu przed nim psy sluchaja sie jego, ale podgryzaja wlascicieli. Masakra. moj pies jest uparty, z natury, to facet nie dosc ze zwyzywal mnie, to moj pies do tej pory jak przechodzi kolo boiska treningowego - zapiera sie i nie chce isc. A do strachliwych nie nalezy. Odradzam szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś