Dodaj do ulubionych

czy w szczecińskich urzędach można dostać pracę?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:50
...bez znajomości, układów, układzików itd? normalnie, po ludzku z ogłoszenia?
Obserwuj wątek
    • albert_c Re: czy w szczecińskich urzędach można dostać pra 18.08.04, 12:51
      co to za zarty?
      • Gość: pipi Re: czy w szczecińskich urzędach można dostać pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:54
        jakie żarty? pytam po prostu -może któremuś z odwiedzających forum się
        fartnęło...
        • albert_c Re: czy w szczecińskich urzędach można dostać pra 18.08.04, 12:57
          taaa jasne ze sie 'fartnęło', Blackexit ma swoje zdanie na ten temat, ktore i
          ja podzielam, ze dzien w ktorym ktos z ogloszenia dostanie prace w szczecinskim
          urzedzie bedzie dniem ktory jeszcze bardzo dlugo nie nastapi:(
    • Gość: XYZ Re: czy w szczecińskich urzędach można dostać pra IP: 213.155.191.* 18.08.04, 12:57
      Można;) Blackexit dostał pracę z konkursu, wybrano go spośród stu
      kandydatów;))))
      • zaczepialski jeśli to prawda to GRATULACJE BLCAK :-))) 18.08.04, 13:03
        gdzie jeśli mozna wiedzieć
    • blackexit Re: czy w szczecińskich urzędach można dostać pra 18.08.04, 13:20
      Gość portalu: pipi napisał(a):

> ...bez znajomości, układów, układzików itd? normalnie, po ludzku z ogłoszenia?

nie ma takich ogloszen na tym polega caly bajer. pytalem o to 1000 razy pania
      kasie nasz rzeczniczke pana jurczyka ale odpowadala ze zgodnie z prcedura i
      prawem wszystko sie odbywa. mozesz zapisac sie do bazy gdzie ejst juz okolo
      1000 podan ale nikt do niej nie zaglada. jakjestes namolny w kadrach pani mowi
      prosze zapisac sie do bazy i z glowy a miejsca dostaja pociotki i partyjni
      koledzy. pozdrawiam blackexit
      • blackexit aneks 18.08.04, 13:33
        przy odrobinie szcescia mozna dostac prace w urzedach centralnych czyli urzed
        morski, wojewodzki, archiwum, wszystkie urzedy skarbowe urzad celny
        weterynaryjny, nadzor budowlany urzad kontroli skarbowej, izba skarbowa, straz
        graniczna, policja. tutaj przynajmniej sa ogloszenia (bo musza byc). ja owszem
        kiedys pracowalem w jednej z tych firm i prace dostalem doga uczciwa bez
        przekretu w co xyz jako twadroglowy przedstawiciel sld nie jest w stanie
        uwierzyc ze tak mozna. polecam usc.gov.pl tam sa zamiszczane co 2 tyg
        ogloszenia. pozdrawiam blackexit
        • swarozyc Re: aneks 18.08.04, 13:37
          blackexit napisał:
          kiedys pracowalem w jednej z tych firm i prace dostalem doga uczciwa bez
          > przekretu w co uwierzyc nie mozna.
          '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
          To musial byc czarny dzien administracji polskiej...
    • Gość: :) Re: czy w szczecińskich urzędach można dostać pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:11
      wytlumaczcie mi tylko czemu chcecie pracowac na panstwowej posadzie? Pensje
      marne, awanse kiepskie, rozwoj zaden ...

Liczy sie posadka, stolek? Zludne poczucie bezpieczenstwa, zadne ambicje?

No chyba ze ktos liczy ze po cichu, cichutenku - zalatwi, dostanie,
      przekreci ...
      • Gość: pipi Re: czy w szczecińskich urzędach można dostać pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:41
        Dlaczego zakładasz, że od razu na coś licze. Myślisz, ze skoro ty masz do tego
        takie podejście to wszyscy inni też mają?
        • Gość: ;) Re: czy w szczecińskich urzędach można dostać pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:57
          ja nie mam :) i dlatego wcale mnie nie ciagnie na panstwowe

a post raczej do blackexita był ;)
          • blackexit Re: czy w szczecińskich urzędach można dostać pra 18.08.04, 17:15
            Gość portalu: ;) napisał(a):

>
            > a post raczej do blackexita był ;)

mine to juz raczej nie dotyczy. pozdrawiam blackexit
      • Gość: regość Re: czy w szczecińskich urzędach można dostać pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 16:19
        Gościu niewątpliwie jesteś matołem sądząc tak o ludziach chcących pracować w
        służbie publicznej,że aktualnie jest w niej źle- coż musi się wyprać - fakt
        mogłoby szybciej.
        Twój rozwój w strukturach firm tzw .prywatnych to miraż w większości przypadków
        - pracujesz na kalkach organizacyjnych znanych z większości podręczników.
        Jak jesteś matołem a tak sądzę nie rozwiniesz się w żadnej korporacji.
        • Gość: :) Re: czy w szczecińskich urzędach można dostać pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:21
          > Gościu niewątpliwie jesteś matołem sądząc tak o ludziach chcących pracować w
          > służbie publicznej,że aktualnie jest w niej źle- coż musi się wyprać - fakt
          > mogłoby szybciej.
          > Twój rozwój w strukturach firm tzw .prywatnych to miraż w większości
          przypadków
          > - pracujesz na kalkach organizacyjnych znanych z większości podręczników.
          > Jak jesteś matołem a tak sądzę nie rozwiniesz się w żadnej korporacji.

bardzo mi miło :) i potem się dziwimy że tak kochamy naszych urzędników jeśli
          wszystko co potrafią to wyzywać...

I dla wyjaśnienia: od 15 lat pracuję sam na siebie (przy okazji dając pracę
          kilkunastu osobom) i jeszcze jedno - tak znam kilka osób które bez żadnych
          pleców czy polecenia pracują w administracji samorządowej
      • Gość: kaos Re: czy w szczecińskich urzędach można dostać pra IP: 62.233.217.* 19.08.04, 12:31
        hmmm, cos w tym jest, ale mimo wszystko nie jest chyba az tak zle
        ja pracuje w firmie prywatnej i w zasadzie tu szans na rozwoj nie ma, poczucia
        bezpieczenstwa totalne zero, kasa srednia, godziny pracy 8-20 ..
        tak wiec pozostaje ambicja, ktorą zaspokajam po pracy ;)
    • absztyfikant pipi 18.08.04, 15:42
      Zamiast sie rozdrabniac wystaruj w jakichkolwiek wyborach. Jak pokazuje zycie
      nie trzeba nic umiec, mozna krasc, ustawiac prztargi, pomawiac kolezanki i
      kolegow i jeszcze ci za to wysmienicie placa!
      • Gość: pipi Re: pipi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:47
        trochę już się powtarzasz...nudne jak cholera...
        • absztyfikant Re: pipi 18.08.04, 15:48
          Ja rzczywiscie sie powtarzam, przyznaje sie do tego, ale zycie pokazuje ze ta
          prawidlowosc tez sie powtarza, niestety....
          • blackexit Re: pipi 18.08.04, 17:17
            absztyfikant napisał:

> Ja rzczywiscie sie powtarzam, przyznaje sie do tego, ale zycie pokazuje ze ta
            > prawidlowosc tez sie powtarza, niestety....

chciales zdemralizowac mloda osobe a ci sie dostalo :) pozdrawiam blackexit
            • absztyfikant Re: pipi 19.08.04, 15:16
              Ja zdemoralizowac? Toz to byl sarkazm!
    • Gość: jesta Re: czy w szczecińskich urzędach można dostać pra IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 23:43
      od roku na biezaco przegladam oferty pracy w sluzbie cywilnej, sporo aplikacji
      wyslalam, ale zadnej odpowiedzi. Przestalam probowac po tym jak mojej kolezance
      tata zalatwil w jednym urzedzie, a jej mezowi w drugim. Ale znam jedna osobe
      ktora dostala sie do starego jeszcze uop, dwa lata jezdziala do warszawy na
      rozne testy i psychoanalizy, ale w koncu dostala ta prace. Mam z nia podobne
      wyksztalcenie i doswiadczenie zawodowe, ale mi sie nie udalo :(
      • blackexit Re: czy w szczecińskich urzędach można dostać pra 20.08.04, 09:44
        wtrzeba dalej skladac w sluzbnie tez wiele konkursow jest ustawionych i nigdy
        sie nie odbywaja ale czasemmozna trafic. pozdrawiam blackexit
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka