Gość: mikolaj7 IP: *.t4.ds.pwr.wroc.pl 20.08.04, 19:57 zabanowali swarka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Re: Swarozyca zabanowali IP: 64.9.159.* 20.08.04, 20:52 Zawsze mowilem ze trza wierzyc co w filmie "Czarne Chmury" pokazowywali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Swarozyca zabanowali IP: 81.219.226.* 20.08.04, 21:36 a co pokazywali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dinozaur Re: Swarozyca zabanowali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 21:45 a co to jest - banować? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Swarozyca zabanowali 23.08.04, 14:04 nie moze byc przeciez modlilem sie za niego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swarozyca zabanowali 23.08.04, 14:48 albert_c napisał: nie moze byc przeciez modlilem sie za niego:)))) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' na zebraniu POP z komunistami?! cos twa wiara plytka jest... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Swarozyca zabanowali 23.08.04, 14:53 a nie katolicki brak zasad? po spowiedzi - po sprawie...? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant jaki ekumenizm 23.08.04, 16:26 O ekumenizmie mozna mowic tylko w ramach chrzescijanstwa, a np. w przypadku spotkania buddyzmu i katolicyzmu juz nie. To o czym mowisz to zwykly dialog. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: jaki ekumenizm 23.08.04, 16:36 jaki buddyzm Absztyf? w szczegoly sie nie wbijalem...rzecz byla o dogamatch:))) Swar: Ty mi tu z zasadami nie wyjezdzaj... zasada jest taka ze sie rozmawia z kazdym... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: jaki ekumenizm 23.08.04, 16:38 Ja rowniez uwazam, ze nalezy rozmawiac z kazdym, choc nie za wszelka cene. W przypadku SWAROZYCA moja ocena jest jednoznaczna: UWOLNIC SWARA! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: jaki ekumenizm 23.08.04, 16:39 > UWOLNIC SWARA! * przeciez on na wolnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: jaki ekumenizm 23.08.04, 21:12 albert_c napisał: Swar: Ty mi tu z zasadami nie wyjezdzaj... zasada jest taka ze sie rozmawia z kazdym... ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Ta, w tym kraju nie rozmawia sie o zasadach... w tym kraju rozmawia sie jak "Polak z Polakiem" ...i dlatego gen Jaruzelski bezkarnie rozglasza swoje klamstwa, gen. Kiszczak jest czlowiekiem honoru a Adas Michnik zostal mianowany "autorytetem moralnym"... KRUK KRUKOWI OKA NIE WYKOLE - szczegolnie po okraglym stole.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: jaki ekumenizm IP: *.devs.futuro.pl 24.08.04, 09:30 swaro a za co banik!!! przeklinałeś??? przeciesz nigdy tego nie robiłeś?? jakieś zmiany? zakochałeś sie? to przez te kwiatki na polach?? no co się stało pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: jaki ekumenizm 24.08.04, 12:31 Gość portalu: piotruś napisał(a): swaro a za co banik!!! przeklinałeś??? przeciesz nigdy tego nie robiłeś?? jakieś zmiany? zakochałeś sie? to przez te kwiatki na polach?? no co się stało pozdrawiam ''''''''''''''''''''''''''''''''' Znamy sie, ze chcesz poznac historie mego zycia i ten "braterski" styl? Odpowiedz Link Zgłoś