Dodaj do ulubionych

Ptak znów odchodzi

IP: *.one.pl / *.one.pl 23.08.04, 21:14
chętnie dam mu kopa na zapęd
Obserwuj wątek
    • Gość: kibicka Ptak znów odchodzi IP: *.asternet.pl 23.08.04, 21:14
      Przeczytalam i padlam,a niech sobie..idzie w cholere,a po baniaku bym sie
      tego nie spodziewala,ze jak ptak odchodzi to on tez...swoja droga Ptak ma
      chyba okres,a moze jest w ciazy bo ma takie humory ze szkoda gadac!!!
      • news3 Re: Ptak znów odchodzi 24.08.04, 09:27
        Gość portalu: kibicka napisał(a):

> ...swoja droga Ptak ma chyba okres,
        > a moze jest w ciazy bo ma takie humory ze szkoda gadac!!!

"- Panie prezesie, prosimy zostać - uspokajali Waszak i trener Bogusław Baniak.
        Baniak dodał też: - Jeśli pan Antoni podtrzyma decyzję, ja natychmiast
        rezygnuję ze stanowiska".

Czy to znaczy, że pan Baniak nie miałby żadnych szans na prowadzenie tej
        drużyny w jakimkolwiek innym układzie?
        • Gość: Ciekawski Re: Ptak znów odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 15:29
          "- Panie prezesie, prosimy zostać - uspokajali Waszak i trener Bogusław Baniak.
          Baniak dodał też: - Jeśli pan Antoni podtrzyma decyzję, ja natychmiast
          rezygnuję ze stanowiska".

Czyżby w tym tkwiła prawda o układzie pomiędzy panem Ptakiem i Marianem
          Jurczykiem, który za wszelką cenę chce opłacić jego powtarzające się "groźby"?

Ptak zostaje. Baniak odchodzi. Jurczyk jako ten dobry pan, przyjmuje Baniaka na
          garnuszek Miasta. Proste? Bardzo proste a nawet prostackie :(

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=19219059&v=2&s=0
          Referendum wykazało, że Marian Jurczyk stracił moralne prawo do zajmowania
          stanowiska Prezydenta Miasta Szczecina. Niestety, w zakłamanej, polskiej
          rzeczywistości moralność nie istnieje a przyzwoitość jest w pogardzie!

• Gość: lewek Z igieł widły IP: *.biot.ar.szczecin.pl 24.08.04, 17:06
        Proszę o podanie choć jednego przykładu gdzie został przez media (jakiekolwiek)
        pan Ptak lub jego rodzina "obrzucona obelgami" i "opluta". Bo takimi
        sformuowaniami wymachuje p.Ptak. Krytyka, a właściwie ukazanie fałszu (lub
        próby oszukańczego postawienia się w kożystnym świetle) w sprawie nowego
        nabytku Pogoni Szczecin nie jest wystarczającym powodem do działań jakich się
        podiął Prezes klubu.
        Ja myślę, że ta cała afera jest wynikiem słabych osiągnięć i wizji na
        przyszłość p. Ptaków w biznesie szczecinskim. Sprawa z dziennikarzami ma zrobić
        tzw. "rozpoznanie walką" jaką mocą dysponują właściciele Pogoni. Podpisane
        umowy sponsorskie wnoszące do Pogoni nie mały grosz (ostatnio nowy sponsor), są
        zbyt łakomym kąskiem by z nich rezygnować. Prawdopodobnie prawdziwe znaki
        zapytania występują między p.Ptakiem i Zarządem Miasta.
    • Gość: fajny Ptak znów odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:20
      kawałek
    • Gość: balast ..zima idzie to ptaki odlatuja.. IP: 82.141.249.* 23.08.04, 21:25
      Zyje sobie teraz w Irlandii i patrze na to i nie moge sie powstrzymac od
      smiechu. To co wyczynia Ptak jest wielka kpina. A ze wspolprowadzilem stone
      pogon.v.pl, czuje sie obrazony ze jakis czlowiek nazywa mnie oszustem. Nie
      zycze sobie tego z jego strony, tym bardziej ze o argumentach jakie ma na
      moje "oszustwo" nawet nie ma co rozmawiac. Najzywczajniej ich nie ma.
      Nie rozumiem jego rozumowania. Swoja dzialalnoscia pogon.v.pl rozslawiala
      Portowcow. Pogon.v.pl zawsze pisala obiektywnie, a swoja opinia stanowila
      echo wypowiedzi kibicow, ze wymienie tylko akcje Pogon Walczaca.
      Swietlicki kiedys napisal taki wers: "To nie moglo by sie wydarzyc chocby w
      Bulgarii"..i tak wlasnie patrze na to z perspektywy Irlandii.
      Niepowazne zachowanie prezesa klubu, ktory co chwila grozi odjesciem jest po
      prostu smieszne. Wyobrazcie sobie Pereza z Madrytu albo chocby Cupiala z
      Wisly Krakow. Nie to byc nie moze..
      Zachowanie prezesa to zenada i tylko to powiem bo jak napisze wiecej to znowu
      powie ze odchodzi.
      Przeze mnie.
      • Gość: DANNY Re: ..zima idzie to ptaki odlatuja.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:47
        Proszę Cię, napisz coś więcej :))
      • hans_kloss_szczecin Re: ..zima idzie to ptaki odlatuja.. 24.08.04, 08:19
        O Balast w Irlandii :) ... nie wiedziałem
        A jest tam jakiś ich HALP czy coś żeby w piłkę pograć ? ;)

Pozdrawiam

• Gość: balast Re: ..zima idzie to ptaki odlatuja.. IP: 82.141.249.* 24.08.04, 11:26
          ..no wlasnie nie ma tu halpu i to nie dobrze..
          ale z drugiej strony nie ma tu takze kolesi pokroju Ptaka..a o tym mielismy tu
          rozmawiac..
          tak wiec wole irlandie..
      • Gość: złY Re: ..zima idzie to ptaki odlatuja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 10:04
        Gość portalu: balast napisał(a):

> Zyje sobie teraz w Irlandii i patrze na to i nie moge sie powstrzymac od
        > smiechu. To co wyczynia Ptak jest wielka kpina.

Nieststy to nie kpina, to tutejsza rzeczywistość!
    • Gość: Gigi Re: Ptak znów odchodzi IP: *.pl / 213.199.233.* 23.08.04, 21:28
      i ptak poleci do widzewa wspomoc bonka a w Sz-n I liga za 10 lat:(((
      • Gość: Gigi Nie ma Pogoni jest Piotrcovia!!! IP: *.pl / 213.199.233.* 23.08.04, 21:30
        zapomniałem wyżej dopisać:))
    • Gość: oburzony Re: Ptak znów odchodzi IP: *.top.net.pl 23.08.04, 21:47
      Chce odejść? Niech spierd...

Dziwię się kolegom, którzy prowadzą stronę interenetową, że zrezygnowali z jej
      prowadzenia pod naciskiem działacza.

Sam również prowadzę stronę klubu sportowego i nigdy bym się na taki krok nie
      zdecydował. W końcu mamy wolność słowa, nieprawdaż?
    • george14 Re: Ptak znów odchodzi 23.08.04, 21:48
      Według mnie to pan Ptak powinien przestać się zachowywać jak rozkapryszone
      dziewczę i zachować się jak prawdziwy facet i raz na zawsze się zdeklarować
      zostaje czy odchodzi. W innym wypadku to nikt poważnie już tych gróźb nie
      będzie traktował. W końcu ile razy można odchodzić.
      • Gość: buszujący Re: Ptak znów odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:31
        A może Pan Ptak przestraszył się, że może Pogoń w dość szybkim tempie wspiąć
        się na wyżyny ekstraklasy. Z tym się wiąże potrzeba wyłożenia coraz większego
        szmalu. A tego pewnie coraz mniej. żeby nie było tak jak z Gondorem. Ptak się
        pewnie wycofa bo finansowo nie podoli, a wszystko zwali na dziennikarzy i
        kibiców. Takiej niezdecydowanej panieniki nie chcemy.
    • Gość: szarak oj Panie Baniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:49
      zastanawiaja mnie grozby Baniaka pod adresem dziennikarzy...
      moze jakis dziwny jestem, ale dla mnie to chyba oczywiste ze wypowiedzi z
      konferencji prasowych sa transwmitowane w TV...
      widocznie w ptasiem towarzystwie wszystkim sie juz w głowach poprzewracalo:(
    • Gość: Cygan Panie PTAK-powiedz Pan wprost........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:50
      Obserwując ostatnie zachowania pana Ptaka odnoszę wrażenie,że wszystkie
      te "gierki-podchody"szkodzące rzekomo jego interesom to tylko zwykły pretekst
      do tego by z tego"biznesu"się wycofac bo...niestety ale......przeliczył się z
      możliwościami i realiami"ziemi.....tej ziemi"Jestem przekonany,że nie stac go
      na utrzymanie drużyny I ligowej-każdy zdrowo myślący wie jak wielkie koszty
      pochłania utrzymanie drużyny.Owszem II liga była w zasięgu możliwości
      finansowych-awans staje się jak widać finansową deską grobową Pana Ptaka.Na nic
      więc te ustępstwa dziennikarzy,kibiców bo Ptak i tak zrobi co juz postanowił w
      zaciszu swojego gabinetu.Śmieszą mnie więc wypowiedzi i sposób myślenia Prezesa-
      wydaje mu się jak miałby do czynienia z ludźmi nie potrafiącymi logicznie
      myśleć-ludzi pozbawionych logicznego myślenia.Panie Ptak jeżeli tak jest w
      rzeczywistości to nie"graj Pan"dłużej-uczciwie powiedz i podziękuj......a Pogoń
      i tak była jest i bedzie......nie ważne w której lidze...wszak na pewno na Pana
      miejsce znajdzie się ktoś kto zechce zainwestować w ten biznes.Mi będzie
      obojętne jak bedzie się nazywał następny Prezes klubu.Polityka nigdy nie szła w
      parze ze sportem Panowie Ptak i...........bo kończy się własnie tak.....
    • Gość: sektor 13 ptak i widzew IP: *.pl / 213.199.233.* 23.08.04, 21:51
      bo tym co przeczytalem to juz na 90% jestem przekonany ze ptak odleci do bonka
      i bedzie wspomagal widzew:(((((
    • george14 Re: Ptak znów odchodzi 23.08.04, 21:53
      Panie Ptak zanim odejdziesz to oddaj mi moje pieniądze za karnet na wszystkie
      mecze rundy wiosennej. Uważam, że jeśli Pan odejdzie przed końcem tej rundy to
      wszyscy właściciele karnetów powinni dostać zwrot peniędzy za nie odbyte mecze.
      W innym wypadku chyba to będzie musiał rozstrzygnąć sąd.
    • Gość: Mateusz Re: Ptak znów odchodzi IP: *.hoasnet.inet.fi 23.08.04, 22:06
      Ktos tu ma powazne problemy z samym soba. Kazdy ma prawo do krytyki i nie mozna
      uzalezniac swojej dzialalnosci w sporcie od tego czy wszyscy bede cie calowac
      w ..... Prawda jest taka, ze w Polsce wszyscy, wszedzie wszystkich krytykuja.
      Wystarczy zobaczyc co sie dzieje z Miloszem i jego pogrzebem. Panie Antoni,
      niezaleznie od Pana dokonan, z Miloszem sie Pan rownac nie moze. Mimo to, w
      Krakowie sa protesty, zadymy i staruszki zbieraja podpisy. Nie moze Pan
      oczekiwac, ze wszyscy beda dzielic Pana zdanie i sie z nim zgadzac. Zamykajac
      usta innym nic dobrego Pan nie robi ani dla siebie ani dla klubu. Jedynie
      wspolpraca moze to zmienic. Co z tego, ze Milar gral w lidze stanowej, skoro w
      Pogoni sie sprawdzil. Jak dla mnie to on mogl nawet grac kokosem na plazy.
      Liczy sie to co pokazal z Lechem i co pokaze w przyszlosci. Nie ma sie co
      wstydzic, czy nadymac, ze Pogon.v.pl szukala informacji, taka jest powinnosc
      dziennikarzy. Zrobil Pan kawal dobrej roboty z klubem, ale widac nie umie Pan
      rozmawiac z prasa. Moze czas zatrudnic zawodowca na stanowisku speca od PR, a
      nie miec rzecznika prasowego z czasow komuny, co opanowal jedynie picie wodki
      do perfekcji. Profesjonalista by to rozwiazal w taki sposob, ze sytuacja by
      przeszla bez echa. A tak sie zrobila afera.
    • Gość: Radzione Re: Ptak znów odchodzi IP: 62.233.153.* 23.08.04, 22:22
      www.pogon.v.pl ma zostac a ty ptaszku jak niezamkniesz mordki to ci bedzie
      trzeba server rozpierdolic w pył. coto za pogonszczecin.pl wes to wyłącz i
      przestan płakac jak masz okres to odczekaj i odpocznij jak sie skączy to baniak
      cie bzyknie i bedzie wszystko dobrze .
    • Gość: rad Re: Ptak znów odchodzi IP: *.nitka.net.pl 23.08.04, 22:35
      niech spada gnojek jeden z pluskwa baniakiem i razem z czesnym smierdzielem
    • Gość: buszujący Re: Ptak znów odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:35
      niech idzie.
    • Gość: Zeb Dzieki Ci Panie Antoni IP: *.tnt1.anchorage.ak.da.uu.net 23.08.04, 22:36
      Jednym swoim pociagnienciem Szanowny Panie Antoni, uwolnil mnie Pan od
      gnebiacego mnie juz ponad 4 lata nalogu. Od ponad czterech lat, z samego rana,
      z kubkiem kawy i kiepem w gebie, klikalem na stronke pogon.vp.pl Dzieki temu ze
      zlikwidowal Pan ta stronke, niemam juz gdzie wchodzic, bo na oficjalna strone
      Pogoni, pod kierownictwem Barana, to ja napewno niewejde. Ma Pan Racje Panie
      Antoni, ci z pogoni.vp.pl caly czas cos tam zamieszczali, ciagle tylko te ich
      newsy sie tam pokazywaly. Na Panskiej stronce jedna wiadomoscia mozna sie
      delektowac przez kilka dni. Panie Antoni, a moze Pan jeszcze doprowadzi do
      likwidacji stronki Onetu i Gazety Wyborczej. Wtedy bede juz kompletnie
      uwolniony od nalogu internetu.
    • Gość: BUSZUJĄCY Re: Ptak znów odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:40
      A może Pan Ptak przestraszył się, że nasza Pogoń szybko osiągnie sukces w
      ekstraklasie i trzeba będzie wyłożyć więcej grosza? Pewnie szmal się kończy i
      trzeba się jakoś wycofać. Z wielkich inwestycji w mieście nici. Pewnie zwali
      wszystko na dziennikarzy i kibiców. Skończy się jak z Gondorem. Oby tylko
      Jurczyk nie podpisał jakiś głupich umów z Ptakiem bo zapłacimy jak zwykle
      wszyscy.
    • Gość: qwerty i zabierz CZESNEGO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:43
      Z Maryjanem "Marianetką" Jurczykiem i tak wiele już złego dla Szczecina
      zrobiliście... czas zabrać zabawki i zmienić piaskownicę... (najlepiej do Łodzi)
      bo jak nie to... w mordę ;)))
    • Gość: buła ptak ma V.pierhdol....:) IP: *.nitka.net.pl 23.08.04, 22:45
    • Gość: qwerty i zabierz CZESNEGO i BANIAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:50
      w przewodnikach niedługo zaczną pisać, że Szczecin to mekka wszelkiego
      rodzaju "myślących inaczej" (jurczyk), przekręciarzy (czesny), prostaków
      (baniak) i "ciężkich przypadków do sklasyfikowania" (ptaki). amen
    • Gość: stirlitz inwestycje a Pogoń moja kochana IP: *.bazapartner.pl 23.08.04, 22:59
      Ptaku, weź się przyznaj, że nie dostałeś super terenów na inwestycje i wiesz,
      że nie masz już czego tu szukać i uciekasz.
      • Gość: ats Re: inwestycje a Pogoń moja kochana IP: *.3.14.vie.surfer.at 23.08.04, 23:09
        panie ptak jako fachowiec powinien pan przemilczec ta sprawe bo o co poszlo o
        faceta ktory cos tam gra ......to nie jest profesionalne ale co moze
        rzemieslnik i amator moze duzo np.kompromitowac sie a pan to juz zrobil i po
        tym fakcie niema pan wyjscia dlatego ta sraczka musi pan wziasc pempersa i
        odpoczac a pogon nawet za sto lat bedzie zawsze nasza to nasze miasto i nasz
        klub a pan co pan wie zycze milego ............tylko dla fanow POGONI ONI
        SA TU WAZNI
    • Gość: Pablo Re: Ptak znów odchodzi IP: 212.160.161.* 23.08.04, 23:30
      To co A.P. wygaduje to jest czyste s........ Chce mieć drań monopol na
      wiadomości o Pogoni, jak za komuny cenzura i ci co wychylają się z szeregu
      zgnojić. Coś mi mówi, że Ptak i spółka ma zamiar zabrać swoje zabawki i
      odlecieć do Łodzi jak rozkapryszone dziecko. Nie długo to chyba każe Gazecie i
      innym portalom wyłączyć się za złe słowa przeciwko sobie. Bo inaczej jak zdanie
      wcześniej. Zobaczymy z resztą.
    • Gość: szczeciniak Re: Ptak znów odchodzi IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.08.04, 23:35
      a ja nawet 2. jak chce dalej prowadzic swoja polityke mieszania to niech leci
      sobie do Łodzi. skonczyly sie sny potedze w szczecinie panie Ptak, juz chyba
      nie znajdzie sie nawet 1 % ludzi ktorzy pana popra w sondazu. bye bye
    • Gość: biskup78 Re: Ptak znów odchodzi IP: *.espol.com.pl 23.08.04, 23:43
      To odchodź ty "nasz" Antku Budowniczy nikt cię tu na siłę nie trzyma, zabierz
      swoje klocki i idź do innej piaskownicy i zabierz ze sobą Kanistra o
      przepraszam Baniaka jego też nikt tu na siłę nie trzyma, skoro dla niego Pogoń
      nic nie znaczy i ważniejszy jest sokolooki niż Pogoń to niech spier..., a
      Dawidek nie ręczy za siebie, no cóż pewnie biedaczyna się rozpłacze albo narobi
      w pampersa i pobiegnie z żalem do tatusia. WYNOCHA ZE SZCZECINA I Z POGONI
      PSEUDOBIZNESMENI, PSEUDODZIAŁACZE I PSEUDOTRENERZY.

P.S. Panie prezesie Waszak, a co z innymi stronami o Pogoni? One też używają
      zanków towarowych Pogoni, a może pozamykacie wszystkie strony, na których
      pojawi się herb Pogoni?? A co z gazetami??
    • Gość: Gość Re: Ptak znów odchodzi IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.08.04, 00:13
      Antoś, nie strasz, bo sie zes...tresujesz :PPPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka