Dodaj do ulubionych

Nasze szczecińskie zarobki:)

26.09.04, 19:38
zarobki netto
gł. księgowa 2500 w spólce zo.o. (prywatna)
jednoosobowa działalność 1300 (na czysto)
nauczyciel 1.200
sekretarka 1300
księgowa spólka zo.o. (prywatna) 2.000
pracownik biura rachunkowego 1000
pracownik recepcji 800
pracownik recepcji (fitness) 1000
prac. gpospodarcy (sprzatanie)850
kierownik duzej firmy (6 profili dzialalnosci) 3300
15550/ 10= 1550zł srednio :)
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx 1850 netto IP: 212.14.60.* 27.09.04, 21:05
    • etaxi Re: Nasze szczecińskie zarobki:) 27.09.04, 21:36
      1300,- netto
      • babciny_bambosz Re: Nasze szczecińskie zarobki:) 27.09.04, 22:25
        Pan prezydent Jurczyk zarabia ok. 10.000 zlotych
        • Gość: :( Re: Nasze szczecińskie zarobki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 00:29
          560 zł netto
          • Gość: Przepraszamżeżyję Ja na przykład ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:54
            zarabiam co najmniej 5000 zł na rąsię. Za ciężką pracę na wolnym rynku.
            Za minimum 12h i często soboty, a czasem i niedziele.
            Ale jest git. Mam 30 lat i najważniejsze życiowe zakupy już dokonałem.
            Pozostaje - ZABAWA i ROZPASANA KONSUMPCJA.
            • Gość: qwer Re: Ja na przykład ... IP: 217.153.4.* 28.09.04, 14:13
              Nie masz co się chwalić - ja zarabiam 3000-4000 na rękę, ale pracuję średnio 5-
              6 godz. dziennie, na akord (bez sobót i niedziel). To chyba jest jeszcze
              bardziej git, nie?
              • Gość: Przpraszamżeżyję Re: Ja na przykład ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 09:51
                Skąd zarzut, że się chwalę?
                Bije od Ciebie polsko-bolszewicko-katolicka chęć tępienia odstających od reszty.
                Ja Tobie zyczę wszystkiego najlepszego i oczywiście przepraszam Ciebie i
                wszystkich urażonych, za moje zarobki.
    • Gość: andreas Re: Nasze szczecińskie zarobki:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.04, 19:38
      a ja ... jestem na zero
      • donald13 Re: Nasze szczecińskie zarobki:) 28.09.04, 20:23
        Gość portalu: andreas napisał(a):

> a ja ... jestem na zero
        to sie bierz do roboty, pasożytem jesteś
        • Gość: andreas Re: Nasze szczecińskie zarobki:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.04, 12:00
          a co na Pogon mam zasuwać!? Pracować w pocie czoła, odmawiac sobie weekendów w
          pensjonatach nad morzem i moze wycieczki zagraniczne ograniczyc do 5, a jeszcze
          zrezygnować z Cypru - zeby nasi radni przekazali chłopakom-ptakom z Pogoni...
          Nie ma głupich, ja sia załapałem jeszcze na dobra szkołę, bo teraz planuja
          klasy zbiorcze po 60 osób i edukacja tzw. w ograniczonym zakresie do kursu na
          sztaplarke i kopanie...
          • Gość: good Re: Nasze szczecińskie zarobki:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:40
            Nie gadaj,ze jezdzac taka sztaplarka albo koparka to zle.Znam takich,co tak
            jezdza i wyciagaja 6-7tys na miesiac.I potrafiac obslugiwac taki sprzet,maja
            dozgonna robote u tych,ktorzy ich zatrudniaja.A ja im gotuje,za jeszcze wieksza
            kasiore.
            • Gość: andreas Re: Nasze szczecińskie zarobki:) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.04, 15:00
              zartujesz z ta pensja dla sztaplarzy chyba? Ja mam sztaplarke w firmie i jeżdżę
              czasami jak trzeba - to spoko moge brac kaskę za taka robotę. Ale tam są dwa
              pedały i dwie dźwignie tylko - i taki szmal. To ja przepraszam. Czy ktos
              potrzebuje sztaplarza ze sztaplarką?
    • Gość: lek Re: Nasze szczecińskie zarobki:) IP: 155.37.231.* 29.09.04, 16:01
      lekarz rezydent 1000 brutto przez 4-5 lat do zrobienia specjalizacji potem
      1200-1500 brutto to na normalnym etacie w szpitalu
      • Gość: lek Re: Nasze szczecińskie zarobki:) IP: 155.37.231.* 29.09.04, 16:05
        lekarz rezydent 40,000 - 45,000 na rok przez 4-5 lat pozniej 100,000 - 500,000
        rocznie w zaleznosci od specjalizacji to oczywiscie w dolarach i w USA
        z czasem kwota rosnie
        • Gość: inny lek Re: Nasze szczecińskie zarobki:) IP: 155.37.231.* 30.09.04, 15:24
          a jak to jest w Europie
        • gradus2004 Re: Nasze szczecińskie zarobki:) 30.09.04, 15:34
          te 500 tys. $ rocznie to chyba mowisz o chirurgu plastycznym w prywatnej,
          ekskluzywnej klinice :).

a ten polski lekarz to dostaje tylko te 1500 brutto czy za dyzury ma placone
          osobno?? Bo jesli cala pensja to 1500 brutto to skad oni biora kase np. na
          eleganckie chalupy i samochody?? Jak to mowil Daniec "Widziales kiedys biednego
          lekarza?? Bo ja nie" (cyt. niedokladny z pamieci...)
          • Gość: lek 1500 brutto IP: 155.37.231.* 30.09.04, 16:42
            za dyzury placone jest osobno + dochodzi po jakims czasie prywatna praktyka
            ale to wszystko wiaze sie z tym ze pracuja sumarycznie 15 -20 dob w miesiacu
            a niwetak jak ty 8 godz dziennie i to co zarobie przepijasz.

jezeli chodzi o zarobki w usa latwo sprawdzic w necie wysokosc kontraktow
            lekarzy - na start ale kwota szybko rosnie z czasem i nikt to nie pindoli o ze
            lekarze duzo zarabiaja ,takie pier d o lenie - czy ktos widzial biednego
            lekarza ,jestes koles jeszcze gleboko w socjalizmie ale to typowo polskie zal
            ci dupe sciska ze ktos ma wiecej od ciebie
            gorna polka to neurochirurgia ortopedia chirurgia ,dolna lekarz rodzinny.
            internista

jeszcze jednio co zal ci ze maja samochody pieniadze trzeba bylo isc na
            medycyne to bys skosztowal jak to smakuje
            • gradus2004 Re: 1500 brutto 30.09.04, 17:01
              Gość portalu: lek napisał(a):

> za dyzury placone jest osobno + dochodzi po jakims czasie prywatna praktyka
              > ale to wszystko wiaze sie z tym ze pracuja sumarycznie 15 -20 dob w miesiacu
              > a niwetak jak ty 8 godz dziennie i to co zarobie przepijasz.
              >
              > jezeli chodzi o zarobki w usa latwo sprawdzic w necie wysokosc kontraktow
              > lekarzy - na start ale kwota szybko rosnie z czasem i nikt to nie pindoli o ze
              > lekarze duzo zarabiaja ,takie pier d o lenie - czy ktos widzial biednego
              > lekarza ,jestes koles jeszcze gleboko w socjalizmie ale to typowo polskie zal
              > ci dupe sciska ze ktos ma wiecej od ciebie
              > gorna polka to neurochirurgia ortopedia chirurgia ,dolna lekarz rodzinny.
              > internista
              >
              > jeszcze jednio co zal ci ze maja samochody pieniadze trzeba bylo isc na
              > medycyne to bys skosztowal jak to smakuje

co sie tak denerwujesz... nie zazdroszcze lakarzom no i uwazam, ze powinnni
              jednak zarabiac duzo wiecej...

no i skad wiesz co ja robie i czy pracuje 8 godzin i czy przepijam i jakim autem
              jezdze??

mam kolege lekarza z Wroclawia i on mi mowi (nie pytalem... sam powiedzial w
              trakcie rozmowy), ze na reke w Polsce dostawal 1200 pln... jak sie zapytalem czy
              za dyzury mial placone osobno to powiedzial, ze nie... ze te 1200 to wszystko...
              • Gość: lek Re: 1500 brutto IP: 155.37.231.* 30.09.04, 17:20
                bo wiekszosc wlasnie przepija i tacy krzycza najwiecej ozarobkach innych
                dyzury czesto sa kontraktowe ale puapka jest taka ze pieniedze te nie sa
                wliczane do emerytury , pracujac na kontrakcie nie mozesz byc chory i i czesto
                jest tak ze jak idziesz na wakacje to nie dostajesz pieniedzy za ten okres
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka