Dodaj do ulubionych

Czarne podniebieia w natarciu

IP: 213.155.191.* 05.10.04, 13:41
info.onet.pl/989013,11,item.html
Obserwuj wątek
    • Gość: H56 Re: Czarne podniebieia w natarciu IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.04, 13:51
      myślisz,że ten skrót dotyczy papieża,i Policja miała naciski od czarnej władzy?
      • Gość: XYZ Re: Czarne podniebieia w natarciu IP: 213.155.191.* 05.10.04, 13:54
        Nie. Myslę, że mentalnośc czarnej władzy udziela się policji. A to juz źle.
        Uważam, że tym policjantom należy się to okresleni: CHWDP i niech mnie w dupę
        pocałują. A jak jakiś sie obraził zapraszam na priv podam namiary żeby mógł
        mnie do Sądu Grodzkiego podać.
        • Gość: H56 Re: Głupota w natarciu IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.04, 14:26
          skrót można interpretować na różne sposoby, w zależności co chce się z niego
          wyczytać. Gdyby faktycznie policjanci ukarali tego małolata za ten napis
          na koszulce to świadczyłoby tylko o ich głupocie i kompleksach. A gdyby pisało
          ' pały to qrwy ' też by się przywalili do gówniarza ? Co niektórzy odczytują
          skrót CHWDP np.Chcę wsadu doustnego pedała albo Chcę wstapić do Policji lub
          Chamstwo wybij dobry policjańcie.
        • Gość: szczecinianin H56 i XYZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:36
          Nie jesteście wyjątkami w waszym widzeniu świata, Polaków szczególnie. To tacy
          jak wy w latach 1944 - 1956 łamali nam (Polakom w Polsce) kości wyłupywali
          oczy,wybijali zęby, strzelali z TT w potylicę w ubowskich piwnicach. Byliście
          wtedy spełnieni,czuliście się dowartościowani. Teraz jesteście sfrustrowani,
          okantowani przez tych inteligentniejszych, mimo wszystko od was, tych, którzy
          dawali wam do ręki TT. Ich dzieci i wnuki poszły w biznesy, mają forsę.Wy
          jesteście średnio uposażeni,widzicie masę rzeczy wkoło, na które was nie stać.
          Wiecie, że możecie być tylko podli, ale kąsać niedomytymi zębami możecie tylko
          tak jak tutaj. Stąd wasza maniakalna nienawiść. Ostatecznie i wy moglibyście
          się nawrócić.... Nie pozwólcie sobie być znowu kundlami wqspółczesnych
          cwaniaków.
          • Gość: XYZ Re: H56 i XYZ IP: 213.155.191.* 05.10.04, 14:56
            Szanowny szczecinianinie!
            W roku 1944 mojego ojca nie było jeszcze na świecie. W 1956 już co prawda był,
            ale z racji niezbyt zaawansowanego wieku nie mógł mnie jeszcze spłodzić. Zatem
            nie bardzo pamiętam, czy w poprzednim wcieleniu istotnie strzelałem komuś w
            potylice, czy tez mi ktoś w nią strzelał. Możliwe jest tez, iż w ogóle nie
            miałem nic wspólnego ze strzelaniem, bo byłem np: końską muchą. Sfrustrowany
            jestem istotnie, głupotą policji, która wlepia 500 zł mandatu szczeniakowi za
            jakiś tam napis na bluzie, która legalnie z resztą kupiła mu matka. Na brak
            kasy bardzo nie narzekam (choć wiadomo od przybytku głowa nie boli). Zęby myje
            po każdym posiłku, zaś nienawidzę katolickich miłośników bliźniego, którzy za
            argument mają jedynie Stalina i SB. Twoja propozycję nawrócenia na twój
            skostniały sposób myślenia odłożę ad acta. Kundlem mogę być, byle nie pedofila
            w czarnej sukience.
            Powodzenia życzę mimo wszystko.
          • Gość: H56 Re: H56 i XYZ IP: *.comnet.krakow.pl 05.10.04, 15:11
            gdybym to ja cię /was/ prawdziwego polaka łamał, to napewno tak abyś wiecej nie
            pieprzył głupot. Równie dobrze mogę napisać ,że tacy jak ty ciemniacy stosowali
            tortury i palili na stosach biednych ludzi, którzy tylko za to ,że byli
            inteligentniejsi i myśleli inaczej,musieli zginąć. Tyś się modlił a ja czynnie
            walczyłem o zmianę ustroju. Teraz mówią ,że to dzięki takim kiepom jak Ty, mamy
            demokrację.Uważam ,że komuchy powinni być deportowani do Korei Płn. a katole do
            Watykanu. Tyle ,ze komuchy zawarły sojusz z katolami i gnębią nadal porzadnych
            ludzi.
            • Gość: XYZ Re: H56 i XYZ IP: 213.155.191.* 05.10.04, 15:20
              Henio ja tam zadnego paktu z Czarną Struktura nie zawierałem, mimo żem komuch.
              Ani z katoalkami. A jak juz chcesz nas wysyłac, to na Kubę bym prosił. Cieplej,
              cygara, rum i Kubanki:)))))
            • skuter70 Re: H56 i XYZ 05.10.04, 15:21
              wydalo sie kto jest kim!

od razu tez widac po czym najlatwiej poznac UBeka
              podpisuje sie wielkimi bukwami
              ktory jeszcze???:)
              • Gość: XYZ Re: H56 i XYZ IP: 213.155.191.* 05.10.04, 15:27
                Zdemaskowałes mnie skuter. W przedszkolu mnie zwerbowali. Donosiłem na kolegów,
                którzy całowali dziewczynę co to mi sie podobała. Byłem zrejstrowany jako TW
                pod kryptonimem "przedszkolak".

XYZ

Kanieszkna bukwy:)
                • skuter70 Re: H56 i XYZ 05.10.04, 15:31
                  ja mysle , ze chodziliscie z gryfem do jednego przedszkola
                  on walczyl z komuna rozwalajac ci zamek z klockow
                  a ty przesladowales opozycje zawiazujac mu sznurowadla na supelek
                  • Gość: H56 Re: H56 i XYZ IP: *.comnet.krakow.pl 07.10.04, 11:38
                    X-sie, z Ciebie taki komuch jak ja ksiądz. Komunistów wykończył Stalin, bo byli
                    dla niego zagrożeniem. Póżniej to tylko utrwalacze wzorców radzieckich. Ale Ty
                    chyba tego nie pochwalasz ? mam Cie za socjalistę, ale takiego w stylu
                    zachodnim.
                    • Gość: XYZ Re: H56 i XYZ IP: 213.155.191.* 07.10.04, 11:46
                      mam Cie za socjalistę, ale takiego w stylu
                      > zachodnim.

Ale Rosjan lubię:) A dla Czernowychodnopodobnych poparcie innej partii (w
                      szczególności SLD) niz jego własna, lubienie Rosjan i lewicowe poglądy
                      (socjaldemokratyczne), jest równoznaczne z byciem komunistą, czy też komuchem.
                      Ja się tego nie wypieram. Wolę być komuchem, niż czarnopodniebiennym
                      katolakiem.:))
                      • Gość: H56 Re: H56 i XYZ IP: *.comnet.krakow.pl 07.10.04, 12:50
                        dla wszystkich prawicowców fakt iż ktoś jest ateistą i ma poglądy lewicowe jest
                        nie do przyjecia. No bo jak prawdziwy Polak, może lubić swoich sąsiadów, nie
                        być poddanym Watykanu, albo nie czcić rocznic wielkich klęsk narodowych.
                        Prawdziwi POLACY ze swoim papieżem są narodem wybranym. A te debilne pogańskie
                        narody nie potrafią tego zrozumieć.
                        • Gość: XYZ Re: H56 i XYZ IP: 213.155.191.* 07.10.04, 13:00
                          "prawdziwy Polak" = katolak:))))))))))))))))))))))))
                          • ja_aska Re: H56 i XYZ 07.10.04, 13:51
                            xyz nie pisz, że wolisz być komuchem (wdg innych) bo posądzą cię niektórzy o
                            chęć mordów i gwałtów.
                            • Gość: XYZ Re: H56 i XYZ IP: 213.155.191.* 07.10.04, 14:20
                              Te gwałty, to wiesz... hmmm... nad nimi mógłbym się zastanowić;) Mordować nie
                              mam zamiaru. Za to jedna katolaczka na forum wzywała do wieszania komuchów
                              zamiast liści, a uśmiechnięty katolak będzie komuchom fundował Chile. Oni mnie
                              mają posądzać?? Mam to w głębokim poważaniu:))))
                          • albert_c Re: H56 i XYZ 07.10.04, 15:57
                            Gość portalu: XYZ napisał(a):

> "prawdziwy Polak" = katolak:))))))))))))))))))))))))

* czy chcoby przez mala chwile w swoim zyciu w ta watpiles?:)))

a tak powaznie (wiesz od tych Twoich powaznych pytan wczoraj do dzis mnie
                            trzyma powazny klimat:))) - no wiec tak: pamietasz watek w ktorym byla mowa o
                            CHWDSLD? nie podobalo mi sie to wtedy, nie podoba ze mlodzi manifestuja sie z
                            tym napisem (ale nigdy bym mi na mysl nie przyszlo aby kogos za to karac). co
                            znaczy taki skrot powszechnie wiadomo i bez mydlenia oczu prosze...a Tobie XYZ
                            jakis dualizm sie chyba teraz udzielil...

...w tamtym watku byla nasz - jak zawsze mila - rozmowa na temat tego ze to
                            psuje klimat dialogu - w tamtym przypadku politycznego - w tym moim zdaniem
                            spolecznego - taka ostentacyjna manifetsacja wrogosci wobec policji powoduje ze
                            na lini policja-spoleczenstwo moze w pewnym momencie zabraknac miejsca na
                            dialog...

pozdrawiam, a_c
                            • Gość: XYZ Re: H56 i XYZ IP: 213.155.191.* 08.10.04, 10:34
                              Różnieca albercie polega na tym ,ze ja mogłem obsobaczyć bleckiegi i koniec. Bo
                              mi sie ten skrót nie podoba. CHWDP tez mi się nie podoba. Ja jednak nie
                              naduzyłem władzy i nie wlepiłem blackiemu 500 zł mandatu. Nie podchodź do
                              tematu socjologicznie, tylko prawnie. Tu jak widzisz jest różnica. Stąd mój
                              dualizm.
                              • albert_c Re: H56 i XYZ 08.10.04, 10:41
                                Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Różnieca albercie polega na tym ,ze ja mogłem obsobaczyć bleckiegi i koniec.
                                Bo mi sie ten skrót nie podoba. CHWDP tez mi się nie podoba.

* jezeli jest jak piszesz to po co napisales?:

"Uważam, że tym policjantom należy się to okresleni: CHWDP i niech mnie w dupę
                                pocałują."

> Ja jednak nie naduzyłem władzy i nie wlepiłem blackiemu 500 zł mandatu.

* sprobowalbys - to bys dostal ekskomunike z forum:)

Nie podchodź do
                                > tematu socjologicznie, tylko prawnie. Tu jak widzisz jest różnica. Stąd mój
                                > dualizm.

* byc moze stad, niemniej ja nie o prawie o samym zjawisku, stad byc moze nasza
                                rozbieznosc, bo mimo wszytsko teraz inaczej do tego podszedles niz wtedy. a ze
                                mandat jest nie na mijescu i jest lekko glupi to przeciez napisalem - jezeli
                                faktycznie ten malolat dostal mandat za ta bluze, a nie za bluzganie w miejscu
                                publicznym - bo tego nie wiemy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka