Dodaj do ulubionych

Młode mamy ze Szczecina

19.10.04, 09:42
Czy są jakieś młode mamy ze Szczecina chętne na wspólne spacery?
Jestem w trakcie przeprowadzki do Szczecina. Nie znam jeszcze tego miasta i
nie wiem gdzie warto chodzić z małym na spacery.
Obserwuj wątek
    • mateuszek2004 Re: Młode mamy ze Szczecina 21.10.04, 12:40
      Ja młodą mamą będę za jakieś 7,8 tygodni i wtedy napewno będę chodziła na
      spacery. A gdzie? zależy w jakiej części Szczecina mieszkasz?
      • lopez-kolberg Re: Młode mamy ze Szczecina 28.12.05, 20:36
        Witam,
        szukam jakichkolwiek informacji na temat przedszkoli w Szczecinie,które uczą i
        bawią wg zasad M.Montessori.
        Z góry dziękuję za wszeklką pomoc.
    • Gość: szczecinianka Re: Młode mamy ze Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 22:16
      Ja mamą nie jestem, ale dobre miejsca na spacer to: Wały Chrobrego, albo Jasne
      Błonie. Są też Parki Kasprowicza i Żeromskiego - ale czy tam jest bezpiecznie
      to nie wiem. Ja osobiście zaobserwowałam, że duża część rodziców wybiera się z
      dziećmi na Cmentarz, jest tam całkiem przyjemnie szczególnie latem.
      • Gość: mamuska Re: Młode mamy ze Szczecina IP: *.szczecin.mm.pl 17.12.04, 19:07
        wały chrobrego są super na spacery mozna posiedziec na ławce popatrzec na
        piekna panorame trasy zamkoweji odre .sama tak robilam 2 lata temu, maluszek
        sobie spal aja podziwiałam piekne widoki.jest tam cisza i spokoj,oczywiscie
        mowie ospacerze kolo muzeum.
        • Gość: Dorota Re: Młode mamy ze Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:10
          Okolice Puszczy Bukowej.
    • Gość: Maborka Re: Młode mamy ze Szczecina IP: 213.155.168.* 04.05.05, 22:47
      Przywitam się serdecznie z mamusią, która ma syneczka w wieku mojego malucha.
      Moj synek urodził się 17.06.2004. Napisz w jakich okolicach mieszkasz, a kto
      wie może nasze dzieciaczki pobawią się razem w jakiejś piaskownicy.
      Pozdrawiam
      • tuneczek do Maborka 21.05.05, 23:36
        mieszkam na osiedlu bukowym.
        • Gość: Maborka Re: do Maborka IP: 213.155.168.* 04.06.05, 22:59
          Ups to niestety zbyt daleko, abyśmy mogły razem chadzać na spacerki:(
          Pozdrawiam i życze wszystkiego najlepszego na zbliżający się roczek.
    • gosiaolszewska Re: Młode mamy ze Szczecina 22.12.05, 23:18
      a może jest jakaś mama która spaceruje po parku kasprpwicza? chętnie bym sobie
      pospacerowała, ja i mój 5 miesięczny synek Patryk :)
      • Gość: duchna Re: Młode mamy ze Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:55
        Młode mamy, a może wiecie coś o żłobku na Kazimierza Królewicza. Zamierzam tam
        posłać od lutego córke, która skonczy wtedy 4 miesiące. Niestety nie mam innego
        wyjścia jak tylko żłobek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka