Dodaj do ulubionych

Qubek w Hameryce!!!

IP: 64.9.159.* 22.04.02, 19:23
Hey!! Obs tak jak obiecal qubek wyslal i nawet cos extra do paczuszki wsadzil!!!! Wlasnie dostalem
paczuszke,dzieki , wielkie dzieki......zabraklo tylko jednego.........................chociaz jednej papierowej Gazety
Wyborczej!!!! Co sie z wami do cholery stalo?!!?!?!? Czlek tu siedz za Atlantykiemi i teskni a tu mu k..wa Gazety
zaluja!!!!! Do glowy wam nie przyszlo by choc tego qubasa w gazete zawinac???? Co to do cholery wzrok od
czytania GW na ekranie mam stracic????
Jak cos daj boze w przyszlosci wygram to mi to w gazete zawinac ( bym se poczytal) a nie tam w
jakies super ekstrawaganckie powietrzne poduszeczki.....FERSZTEJN????
Jeszcze od tego bluzgania to zawalu serca tu dostane!!!!
ps: hey obs, fajowa ksiazka, dzieki............ ;-))))))
Obserwuj wątek
    • jottka Re: Qubek w Hameryce!!! 22.04.02, 19:31
      No to gratulacje z powodu kubka ;))) A już myślałam, że nie wytrzymałeś trudu
      świętowania Urodzin i padłeś na polu chwały, bo jakoś Cię widać nie było
      ostatnimi czasy...

Ale rozumiem, że książkę czytałeś. Tę samą, co Koala?
      • Gość: JACEK Re: Qubek w Hameryce!!! IP: 64.9.159.* 22.04.02, 19:38
        Wlasnie wrocilem z Nowego Orleanu , takie krotkie wakacje i tu niespodzianka w postaci qubka !!!!!
        fajowo.......
        • jottka Re: co jest na s.34? 22.04.02, 19:45
          A to miło, mam koleżankę w Baton Rouge. Ale ja nie o tym - słuchaj, jeśli masz
          tę książkę o sławnych ze Szczecina w XX w., to powiedz, co jest na stronie 34?
          Koala się przechwalał w eukaliptusowym widzie, że tam mowa o zasłużonych dla
          miasta koalach! Po czym nabrał wody w usta albo usnął na gałęzi, w każdym razie
          już się nie odezwał, a mnie ciekawość żre.

To co tam jest?!!
          • Gość: JACEK Re: co jest na s.34? IP: 64.9.159.* 22.04.02, 19:51
            W Baton Rouge bylem pare razy w kasynie na wodzie, miasto obrzydliwe, co do ksiazki to ci napisze jak tylko do
            chaty polece( jeszcze jestem w biurze) kniga lezy w domciu......
          • obs Re: co jest na s.34? 22.04.02, 19:58
            jottka napisał(a):

> słuchaj, jeśli masz
            > tę książkę o sławnych ze Szczecina w XX w., to powiedz, co jest na stronie 34?
            > Koala się przechwalał w eukaliptusowym widzie, że tam mowa o zasłużonych dla
            > miasta koalach!
            Właśnie sprawdziłem, bo i mnie zaintrygowało. Na 34. o koalach nie ma.

> To co tam jest?!!
            Tam jest o dokonaniach publicysty Władysława Daniszewskiego.
            Nic mi nie wiadomo o tym, by on był z Koalów.
            • Gość: JACEK Re: co jest na s.34? IP: 64.9.159.* 22.04.02, 20:02
              Cos mi sie widzi ze ten Mis Coca-cola to skrety z tych lisci robi.......i spiewa Lucy in the sky with diamonds.......
              • jottka Re: co jest na s.34? 22.04.02, 20:18
                koala_@poczta.gazeta.pl 18-04-2002 11:28

>Koala czyta książkę, a nie wiem czy wiecie, że wśród postaci zasłużonych dla
                Szczecina na stronie 34 jest ... koala :)))
                No i wciąga przy tym listki eukaliptusowe :)))<

No to przecytowałam, bo zaczęłam podejrzewać, że może źle strony zapamiętałam.
                Czy z tego wynika, że ówże Daniszewski był koalą, czy że koala jest
                Daniszewskim, czy że mieli wspólnych przodków, a może jeszcze coś innego?

Obs, obejrzyj jeszcze raz dokładnie tę stronę, może tam jakie kosmate ucho
                wystaje temu Daniszewskiemu zza ramienia. ;)))

A w ogóle - Koala, gdzie jesteś?!! O co Ci chodzi?!!
                • Gość: Fryg Re: co jest na s.34? IP: 213.76.59.* 22.04.02, 21:11
                  jottka napisał(a):

> obejrzyj jeszcze raz dokładnie tę stronę, może tam jakie kosmate ucho
                  > wystaje temu Daniszewskiemu zza ramienia. ;)))

Na stronie 34 jest Alina Głowacka!
                  • obs Re: co jest na s.34? 22.04.02, 21:19
                    Gość portalu: Fryg napisał(a):
                    > jottka napisał(a):
                    > > obejrzyj jeszcze raz dokładnie tę stronę, może tam jakie kosmate ucho
                    > > wystaje temu Daniszewskiemu zza ramienia. ;)))
                    >
                    > Na stronie 34 jest Alina Głowacka!
                    Głowacka o Daniszewskim.
                    A jeśli nawet, to Szacowna Pani Głowacka też raczej niekoalidalna.
                    • Gość: JACEK Re: co jest na s.34? IP: 64.9.159.* 22.04.02, 21:24
                      Jak bede w domu to zeskanuje to strone i wysle do naszej skrzynki i niech " mine dame Jottkishe" ma
                • Gość: JACEK scan dla jottki IP: 64.9.159.* 23.04.02, 15:04
                  jottka napisał(a):

> koala_@poczta.gazeta.pl 18-04-2002 11:28
                  >
                  > >Koala czyta książkę, a nie wiem czy wiecie, że wśród postaci zasłużonych dl
                  > a
                  > Szczecina na stronie 34 jest ... koala :)))
                  > No i wciąga przy tym listki eukaliptusowe :)))<
                  >
                  >
                  > No to przecytowałam, bo zaczęłam podejrzewać, że może źle strony zapamiętałam.
                  > Czy z tego wynika, że ówże Daniszewski był koalą, czy że koala jest
                  > Daniszewskim, czy że mieli wspólnych przodków, a może jeszcze coś innego?
                  >
                  > Obs, obejrzyj jeszcze raz dokładnie tę stronę, może tam jakie kosmate ucho
                  > wystaje temu Daniszewskiemu zza ramienia. ;)))
                  >
                  > A w ogóle - Koala, gdzie jesteś?!! O co Ci chodzi?!!

HEY Jottka!! wczoraj ci wyslalem scan str 34 i dzis juz nie bylo??? ale przed hwila wyslalem raz jeszcze sprawdz
    • mike102 Re: Qubek w Hameryce!!! 22.04.02, 21:01
      Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Hey!! Obs tak jak obiecal qubek wyslal i nawet cos extra do paczuszki wsadzil!!

Jaki kubek Ci przyslali? Kolorowy czy taki polprzezroczysty?
      • Gość: JACEK Re: Qubek w Hameryce!!! IP: 64.9.159.* 22.04.02, 21:05
        Qubek , to taka taniocha , pol przezroczysta i to dla lewo recznych....... ale milo jednak ze obs dupcie ruszyl i na
        poczte polazl................a moze nie?? moze wcale na poczcie nie byl???? moze wyslal na poczte jakiegos
        smarkatego kuriera ????
        • mike102 Re: Qubek w Hameryce!!! 22.04.02, 21:10

> Qubek , to taka taniocha , pol przezroczysta i to dla lewo recznych....... al
          > e milo jednak ze obs dupcie ruszyl i na
          > poczte polazl................a moze nie?? moze wcale na poczcie nie byl???? m
          > oze wyslal na poczte jakiegos
          > smarkatego kuriera ????

taki z napisem gazeta.pl? to bardzo fajny kubek - moje szkopy sa zachwycone!
          i on nie jest dla mankutow - to tak specjalnie jak pijesz i trzymasz w prawej
          rece to caly pokoj widzi - i pyta WAS IST DIESE GACETA??? :-)))
          • Gość: JACEK Re: Qubek w Hameryce!!! IP: 64.9.159.* 22.04.02, 21:17
            Ty kurde , bede w chacie to sprawdze ale cosik mi sie wydaje ze kubas ( ten moj) jest dla lewusow........
            • mike102 Re: Qubek w Hameryce!!! 22.04.02, 21:30

> Ty kurde , bede w chacie to sprawdze ale cosik mi sie wydaje ze kubas ( ten moj
              > ) jest dla lewusow........

Jak poznajesz ze dla lewusow? Ma ucho z lewej strony? :-))))
        • obs Re: Qubek w Hameryce!!! 22.04.02, 21:23
          > Qubek , to taka taniocha , pol przezroczysta i to dla lewo recznych....... al
          > e milo jednak ze obs dupcie ruszyl i na
          > poczte polazl................a moze nie?? moze wcale na poczcie nie byl???? m
          > oze wyslal na poczte jakiegos
          > smarkatego kuriera ????

Najgorzej jak im się w tej Hameryce we łbach z tego dobrobytu poprzeraca ;->
          Nad oceanem qbek mu przerzucilim-śmy, a ten jeszcze grymasi!
          Malkontent zatwardziały.
          • Gość: JACEK Re: Qubek w Hameryce!!! IP: 64.9.159.* 22.04.02, 21:32
            zrobie fotke tego qubka i wam udowodnie ze jest dla lewusow, no to co obs , dupsko ruszyles na poczte czy tez
            smarkacza wyslales?????
            ps ja wcale nie narzekam, ja sie bardzo ciesze z przesylki ja tak tylko ,
            troche,........................................................................narzekam..............ze ma sie rozumiec dla lewusow.................
            • obs Re: Qubek w Hameryce!!! 22.04.02, 21:39

> zrobie fotke tego qubka i wam udowodnie ze jest dla lewusow, no to co obs , du
              > psko ruszyles na poczte czy tez
              > smarkacza wyslales?????
              Moje dupsko, moja sprawa. Tako rzecze Zaratustra :-P
              • Gość: JACEK Re: Qubek w Hameryce!!! IP: 64.9.159.* 22.04.02, 21:46
                Ja moze skoncze z tym dupskiem bo jeszcze Gryf or inny koles mnie o cieple kluski posadzi.
                oficjalnie!!!!
                Obs , twoje dupsko, twoja sprawa i mojemu dupsku nic to tego!!!!!
                ps mam nadzieje ze to wystarczy by poszukiwaczy sensacji odstraszyc
                ps2 qubek i tak jest dla leworecznych!!!!!!!
                • jottka Re: ale to strona 33 23.04.02, 19:13
                  Obejrzałam sobie skan, dzięki ;))) Ale tam u dołu widać numer 33. ??? Książki
                  nie widziałam, więc może strona 34 to pusta wkładka, ale może rozświetl tę
                  tajemnicę. Koala widział koale na stronie 34. Swoją drogą, on chyba jednak
                  przedawkował eukaliptus ;)))
                  • Gość: JACEK Re: ale to strona 33 IP: 64.9.159.* 23.04.02, 19:15
                    DZIS WYSLALEM RAZ JESZCZE STR 33 I 34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka