Dodaj do ulubionych

Watek dla Mike 102!

IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 23.04.02, 00:11
No to wymysliles czy ktos Ci to podpowiedzial szczegolnie z tym zasyfieniem
Obserwuj wątek
    • mike102 Re: Watek dla Mike 102:SZCZCIN DOBRE WIADOMOSCI 23.04.02, 00:12
      Gość portalu: Gryf napisał(a):

> No to wymysliles czy ktos Ci to podpowiedzial szczegolnie z tym zasyfieniem

Moj watek to: SZCZCIN - DOBRE WIADOMOSCI
      ja nie opluwam swojego miasta jak Ty - nieudaczniku, podpisujacy sie "Gryf"
      • Gość: Olek Ej, Mike 102 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 08:32
        Zauwazylem Cie na Forum. Moze byles w zyciu nie doceniany i Forum daje Ci
        mozliwosc anonimowego pozbywania kompleksow. Taki rodzaja terapii.
        Dawno, dawno temu jak ktos powiedzial w Polsce, ze nalezy zalozyc niezalezne
        zwiazki zawodowe, to tacy jak Ty twierdzili, ze opluwa nasza socjalistyczna
        Ojczyzne. Nazywali to nawet "zapluty karzel reakcji". Mike uzywasz nawet
        podobnych slow. Czy nie pisales w tamtych czasach.
        • mike102 Re: Ej, Mike 102 24.04.02, 09:54
          Gość portalu: Olek napisał(a):

> Zauwazylem Cie na Forum. Moze byles w zyciu nie doceniany i Forum daje Ci
          > mozliwosc anonimowego pozbywania kompleksow. Taki rodzaja terapii.
          > Dawno, dawno temu jak ktos powiedzial w Polsce, ze nalezy zalozyc niezalezne
          > zwiazki zawodowe, to tacy jak Ty twierdzili, ze opluwa nasza socjalistyczna
          > Ojczyzne. Nazywali to nawet "zapluty karzel reakcji". Mike uzywasz nawet
          > podobnych slow. Czy nie pisales w tamtych czasach.

Uuuu, ostatnio zostaje socjalista??? Zabawne :-))) (gdybys czytawal to forum
          czesciej wiedzialbys ze mam mocno kapitalistyczne - prorynkowe poglady, a lat 80.
          nie wspominam zbyt cieplo ;-)

Ale Bismark mawial:
          "Kto w mlodosci nie byl socjalista ta na starosc nie bedzie dobrym czlowiekiem".
          • jottka Re: cytat 24.04.02, 10:38
            Ja w kwestii formalnej - ten cytat o socjaliście, to nie Bismarck, tylko
            G.B.Shaw. ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka