Gość: Gryf IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 23.04.02, 00:11 No to wymysliles czy ktos Ci to podpowiedzial szczegolnie z tym zasyfieniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike102 Re: Watek dla Mike 102:SZCZCIN DOBRE WIADOMOSCI 23.04.02, 00:12 Gość portalu: Gryf napisał(a): > No to wymysliles czy ktos Ci to podpowiedzial szczegolnie z tym zasyfieniem Moj watek to: SZCZCIN - DOBRE WIADOMOSCI ja nie opluwam swojego miasta jak Ty - nieudaczniku, podpisujacy sie "Gryf" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Ej, Mike 102 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 08:32 Zauwazylem Cie na Forum. Moze byles w zyciu nie doceniany i Forum daje Ci mozliwosc anonimowego pozbywania kompleksow. Taki rodzaja terapii. Dawno, dawno temu jak ktos powiedzial w Polsce, ze nalezy zalozyc niezalezne zwiazki zawodowe, to tacy jak Ty twierdzili, ze opluwa nasza socjalistyczna Ojczyzne. Nazywali to nawet "zapluty karzel reakcji". Mike uzywasz nawet podobnych slow. Czy nie pisales w tamtych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: Ej, Mike 102 24.04.02, 09:54 Gość portalu: Olek napisał(a): > Zauwazylem Cie na Forum. Moze byles w zyciu nie doceniany i Forum daje Ci > mozliwosc anonimowego pozbywania kompleksow. Taki rodzaja terapii. > Dawno, dawno temu jak ktos powiedzial w Polsce, ze nalezy zalozyc niezalezne > zwiazki zawodowe, to tacy jak Ty twierdzili, ze opluwa nasza socjalistyczna > Ojczyzne. Nazywali to nawet "zapluty karzel reakcji". Mike uzywasz nawet > podobnych slow. Czy nie pisales w tamtych czasach. Uuuu, ostatnio zostaje socjalista??? Zabawne :-))) (gdybys czytawal to forum czesciej wiedzialbys ze mam mocno kapitalistyczne - prorynkowe poglady, a lat 80. nie wspominam zbyt cieplo ;-) Ale Bismark mawial: "Kto w mlodosci nie byl socjalista ta na starosc nie bedzie dobrym czlowiekiem". Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: cytat 24.04.02, 10:38 Ja w kwestii formalnej - ten cytat o socjaliście, to nie Bismarck, tylko G.B.Shaw. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś