Dodaj do ulubionych

do ankas70 i nie tylko

21.10.04, 13:28
Chciałam dowiedzieć sie coś więcej od przyszłych mam o dr. Bielewiczu.
Ankas , ja podobnie jak ty jestem w 11-12 tc i moim lekarzem prowadzącym jest
dr Bielewicz. Napisz mi proszę troszkę więcej na jego temat , czy byłaś
zadowolona z prowadzenia przez niego poprzedniej ciąży ?
Obserwuj wątek
    • ankas70 Re: do ankas70 i nie tylko 21.10.04, 14:27
      Jestem z tych osób które nie wpadają w zachwyt, bo uważam że to za co płacimy
      grubą kasę w gabinecie powinnno się nam należec jak psu micha za darmo. No ale
      jest jak jest a my musimy wybierać spośród tych którzy są bardziej i mniej na
      kasę nastawieni. A propos doktora B. To myśle ze byłam zadowolona. Ja nie
      miałam problemów z ciażą ale koleżanka ktora musiała mieć wizyty częstsze niż
      raz w miesiącu nie płaciła za te wszystkie konieczne dodtkowe. Miałam przy tym
      tyle szczęścia ze jak zaczęłam rodzic to on akurat był na dyżurze. Więc
      właściwie to on przyjął poród , (choć nie był cały czas w czasie porodu) szył
      itp. Nie jest to człowiek nadskakujacy ale chyba się zna na robocie, a do dzis
      jestem mu wdzięczna że mi to dziecko wypchnął z brzucha kiedy było trzeba Nie
      wiem o jeszcze jakie szczegóły Ci chodzi podjaję mój nr gg jak chcesz wiedzieć
      coś wiecej 3500219 lub e mail ankas70@wp.pl
    • atena80 Re: do ankas70 i nie tylko 21.10.04, 14:51
      a czy dr Bielewicz przyjmuje na ul. ks. Przybysławy tam gdzie dr Hajdasz??
      • ankas70 Re: do ankas70 i nie tylko 21.10.04, 15:25
        tak właśnie tam
    • witka55 Re: do ankas70 i nie tylko 22.10.04, 17:35

napiszcie mi dziewczyny, czy dr Bielewicz robi standardowo posiew z
      antybiogramem i ile za to zapłacę. Moja gin nie chce mi zrobić tego badania!!!

Witka
      17tc.
      • ankas70 Re: do ankas70 i nie tylko 23.10.04, 14:37
        Wiesz ja nie bardzo znam się na tych pojęciach o których ty piszesz. Zaplaciłam
        120 złotych za wizytę plus usg plus cytologia, a poprzednio 2 razycytologia,
        ale i pod kątem bakteryjnym. To jest taka duza karta dwustronna z opisem
        wykonanym przez patomorfologa,z wyszczególnionymi bakteriami itp. w czasie
        wizyty lekarz bada jedynie odpowiednim wskaźnikiem odczyn, czy jest kwaśny czy
        zasadowy.Wyniki badania będę mieć gdzieś za miesiac pewnie. Nie wiem czy o to
        ci chodziło , bo jak wspominałam jestem laikiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka