Gość: Korytarzowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:57 Pewnie jeszcze nie wiecie, ale klamka zapadła, korytarze już zaczynają szumieć. Kto ubędzie - wiadomo :), ale jeszcze ważą się losy Następcy! Może podpowiemy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q Re: Decyzja podjęta. Nowy Z-ca Prezydenta od 1 gr IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.11.04, 21:59 Moze p. prof. Lubinska pojdzie za Czesnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus Re: Decyzja podjęta. Nowy Z-ca Prezydenta od 1 gr IP: *.devs.futuro.pl 02.11.04, 21:59 chyba nie odpadł ten od ptaka? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Decyzja podjęta. Nowy Z-ca Prezydenta od 1 gr IP: *.fnet.pl 02.11.04, 22:00 hiszpania ciągle w modzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawisz Re: Decyzja podjęta. Nowy Z-ca Prezydenta od 1 gr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:10 A tego nowego to wypuszczą do 1 grudnia? Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski a kogo obchodzi ten grajdołek??? Chyba tylko 02.11.04, 22:54 urzędowe trzęsidupy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: a kogo obchodzi ten grajdołek??? Chyba tylko 02.11.04, 23:03 grajdołkiem jesteś ty sam a dla mnie to kochany Szczecin mogę cię zapewnić że mnie obchodzi i mnóstwo innych zakochanych w Szczecinie ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski a ty jesteś.................. :-))) Poprostu nie 02.11.04, 23:33 wierzę w to że za tej prezydentury KTOKOLWIEK jest w stanie coś dobrego dla tego miasta i jego mieszkańców zrobić STUDENCIAKU ps. Szczecin kocham miłością bezwarunkową :-))) a podniecać się zmianami na stanowiskach zastępców prezydenta nie zamierzam bo nie ma czym - w urzędzie nie pracuję na szczęście :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: a ty jesteś.................. :-))) Poprostu IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 23:50 jak wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Zwolnienie 03.11.04, 00:38 Rozmówki szczecińskie Zwolnienie - Chłopaki, tak dalej być nie może! - zakrzyknął Prezydent jesiennym głosem. - Nie może - potwierdziła szybko Pierwice mając swoje na myśli. - Nie może - zgodził się szybko Naczelnik mając na myśli coś dokładnie przeciwnego. - Nie może - przyklepał Sekretarz mając na myśli Prezydenta. - A o co właściwe chodzi? - zza fotela wykręcił się Doradca. - No właśnie! - krzyknęli wszyscy naraz - nie wiemy o co chodzi! - Jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze - podpowiedział Doradca odwracając się na fotelu, czyli znikając jak pieniędze. - A gdzie Dru? - obudził się Trzewice. - To chodzi o Dru - domyślnie wtrącił Doradca za kolejnym obrotem. - Jezusinku! - pisnęła Pierwice. - Tak - powiedział cicho Prezydent - to chodzi o Druwice. - Taki miły starszy pan... - Stary tak, miły nie - Doradca uparcie, jak Merkury, ćwiczył obroty. - Drze się na współpracowników... - Zawsze myślałem, że on jest kulturalny... - Strasznie przeklina... - I taki pracowity... - Właśnie do jego pracowitości mam największe zastrzeżenia - Prezydent patrzył w papier na biurku. - Sypał inicjatywami... - No... - brał się do wyliczania Trzewice - wyspa, lotnisko... - You forgot Pogoń - wykrzyknął Doradca obracając się jak Neptun. - ... zjazd... - ... na równi pochyłej - Sekretarz wprowadził element humoru. - ... z autostraaaady - tonem i spojrzeniem skarcił go Trzewice. - Zjazd się nie liczy - stwierdziła Pierwoce. - Zjazd najważniejszy - upierał się Trzewice. - A dlaczego? - wyjątkowo chytrze zapytała Pierwice. - Bo jakby się udał, to mielibyśmy największe bazarowisko na zachód od Berlina... - całkiem poważnie zaczął Trzewice - I na wschód od Goleniowa... - I na północ od Gryfina... - I na południe od Polic... - z największą radochą przekrzykiwali się naradnicy. - Ale się nie udał - Trzewice niemal zrobił podkówkę - taki pech! - I co jeszcze? - Doradca ukazał twarz przy obrocie w przeciwną stronę. - Co, co jeszcze? - I co jeszcze zainicjował Dru? - Doradca ukazał twarz Marsa. - No właśnie, co jeszcze... - zastanawiał się głośno Sekretarz - już wiem, tego Niemca. - Niemiec jest podpięty pod lotnisko - uspokoiła go Pierwice. - Co by tu jeszcze... co by... - Widzicie sami, chłopaki - spoglądając na Pierwice rzekł Prezydent - że można mieć zastrzeżenia do jego pracowitości. - No - wychylił się zza fotela Doradca z twarzą Saturna - dużo nie poinicjował. - Co fakt, to fakt - potwierdził Sekretarz - jakby przymało... - Mało? - podskoczył Prezydent - jeszcze wam mało? - Dużo tego nie było... - Dużo? Ogromnie dużo! - zagrzmiał Prezydent - ten facet zawalał mnie robotą. - Mam odczucie... - Sekretarz chciał łagodnie. - Nie chodzi o odczucie, chodzi o fakty - w dalszym ciągu grzmiał Prezydent. - Fakty są, jakie są - Trzewicemu lekko splątał się język - każdy widzi, nie? - Odsapnąć ani chwilki nie mogłem - ludziska dawno nie widzieli tak wpienionego Prezydenta - na ławeczce bym posiedział, herbatkie z konfiturkami i cztery piesami... - W sumie, Prez - zdecydował się wychylić zza fotela Doradca z twarzą dobrotliwej Wenus - należy ci się chwila oddechu. - Nie po to walczyłem... - zakrzusił się Prezydent. - Zgadza się, nie po to, Prez - przeklepała szybko Pierwice. - Zwalniam go - z twarzą Jowiusza wykrzyknął Prezydent - zwalniam go i już - dodał ostatkiem sił. - A ty co się tak kręcisz i kręcisz? - nie wytrzymał Sekretarz w nadziei dowalenia Doradcy. - Bo to jest baśń "O obrotach ciał niebieskich" - Doradca pokazał uśmiech Księżyca. - I jeszcze kamienice... - Prezydent w bezsilnym spaźmie opadł na biurko, gdy naradnicy bezgłośnie wyszli z gabinetu. Znaczy, opuścili pomięszczenie prezydenckie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant outstanding!!!! :) 03.11.04, 13:02 germanus napisał: - You forgot Pogoń - wykrzyknął Doradca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziordzio Re: Decyzja podjęta. Nowy Z-ca Prezydenta od 1 gr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:29 ja niezorientowany, a kto właściwie leci ? czosnek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedzialność . Re: Decyzja podjęta. Nowy Z-ca Prezydenta od 1 gr IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:30 a ulży emerytom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Za ostatni grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:48 Nie to chyba niemozliwe ! Kamrowski ? Czyżby Prezydent od mieszkania za 1 złotówkę chciał zatrudnić Kamrowskiego, który ma kontrowersyjną, inną opcję, że ... za 1 grosz Odpowiedz Link Zgłoś