Dodaj do ulubionych

sylwester w m-zdrojach

02.12.04, 00:41
Witajcie,

wlasnie z kobieta zarezerwowalem miejscowke na tydzien w Miedzyzdrojach.
Moze ktos mi powiedziec, czy nie wynudzimy sie? czy po sezonie nie jest to wymarle miasto? czy w sama noc sylwestrowa cos sie
dzieje?
dzieki za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • zzdorka Re: sylwester w m-zdrojach 02.12.04, 20:38
      Nawet gdybym miala siedziec w M-jach tydzien na zimnej plazy i gapic sie na
      morze przytulona do mojego meza, to bym chciala.

Ale nie wiem jak to jest zima. Tez sie z checia dowiem.
      • sloggi Re: sylwester w m-zdrojach 02.12.04, 23:05
        Nad morzem zawsze można spacerować po plaży, Międzyzdroje nie są na końcu świata
        i w Sylwestra zapewne coś się będzie przed molo działo. Co? Tego nie wiem, bo
        zimą tam nigdy nie byłem, ale kiedyś będę.
        • herbacianka Re: sylwester w m-zdrojach 03.12.04, 20:51
          No właśnie - ja też nie byłam tam nigdy zimą, a tak blisko mam przecież... Może
          warto się skusić na zimową przejażdżkę?
          • olga55 Re: sylwester w m-zdrojach 28.12.04, 00:10
            Jak napisałam w jednym poście raczej sie do M. nie wybiorę-no chyba,ze mnie
            ktoś zaprosi i zafunduje;-)).Ale byłam na sylwestra w Kołobrzegu (własnie
            zaproszona itp.) i nie było wcale nudno.Bo po pierwsze troche pozwiedzaliśmy,
            po drugie łaziliśmy nad morzem-to zupełnie fajna rzecz-a jak smakuje grzane
            wino po takim spacerze.No a w samego Sylwestra poszlismy na molo jak dziesiątki
            ludzi.Były toasty i fantastyczny pokaz sztucznych ogni.Zima nad morzem fajna
            jest.
            • herbacianka Re: sylwester w m-zdrojach 03.01.05, 02:52
              Ja byłam kiedyś na sylwestra w Dziwnówku, jeszcze większej "dziurze" niz
              Międzyzdroje... Ale było bardzo fajnie - jednak morze zimą też ma swój urok...
              I te wyludnione uliczki... Śnieżne plaże... Zupeeełnie inaczej niż latem.
              • sloggi Re: sylwester w m-zdrojach 03.01.05, 19:13
                W słoneczną sobotę zamiast siedziec przed kompem wsiadłabyś w elektryczniak i
                pojechała pospacerować po plaży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka