Dodaj do ulubionych

pan kesik (SLD) i jego szczegolne umiejetnosci

07.12.04, 11:16
od MD "Rózgę otrzymał też radny Piotr Kęsik za szczególną umiejętność
wchodzenia w posiadanie rzeczy, które nie są jego własnością jak samochód,
mieszkanie, czy telefon komórkowy".

foto:

www.glosszczecinski.pl/apps/pbcs.dll/misc?url=/templates/zoom.pbs&Site=GS&Date=20041207&Category=REGION&ArtNo=41207002&R
ef=AR&NoCache=1

pozdrawiam black
Obserwuj wątek
    • Gość: Pola Re: pan kesik (SLD) i jego szczegolne umiejetnosc IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 11:45
      Czemu akurat Kęsik?Przecież to postępowanie jest normą w całej SLD.
      • Gość: mamoniowa różdżką dziateczki duch swiety bic kaze IP: 212.244.77.* 07.12.04, 11:54
        jak powtarzala ciocia Tomka Sawyera
    • Gość: mamoniowa Re: pan kesik (SLD) i jego szczegolne umiejetnosc IP: 212.244.77.* 07.12.04, 11:57
      A tak na marginesie, laureat nie wydaje sie byc zmartwiony wyroznieniem. Moze
      jest milosnikiem finskiej sauny ?? :-)
      • Gość: poznaniak Re: pan kesik (SLD) i jego szczegolne umiejetnosc IP: 213.155.176.* 07.12.04, 17:12
        Przeca jego to wali, grunt by mordka w newsach pokazana została, osobliwie w
        Tiwiborowieckiej. Gdy przyjdą wybory - liudziska skminia " a to ten z
        telewizora i ZNÓW pójda na niego głosować. Z ekranu smrodku gnijacej słomy /w
        obuwiu radnego Piotra K. oczywizda/ nie czuć...
    • albert_c Re: pan kesik (SLD) i jego szczegolne umiejetnosc 08.12.04, 10:37
      > foto:
      >
      > www.glosszczecinski.pl/apps/pbcs.dll/misc?url=/templates/zoom.pbs&Site=GS&Date=20041207&Category=REGION&ArtNo=41207002&Ra
      > ef=AR&NoCache=1
      >

* o co chodzi z tym zdjeciem?
      • blackexit Re: pan kesik (SLD) i jego szczegolne umiejetnosc 08.12.04, 10:59
        albert_c napisał:

> > foto:
        > >
        > > www.glosszczecinski.pl/apps/pbcs.dll/misc?url=/templates/zoom.pbs&Site=GS&Date=20041207&Category=REGION&ArtNo=41207002&Ra a
        > > ef=AR&NoCache=1
        > >
        >
        >
        > * o co chodzi z tym zdjeciem?

a o co ma chodzic? pan kesik i mikolaj. mikolaj daje prezenty za prezenty nie
        trzeba placic pan kesik sie usmiecha. pozdrawiam black
        • Gość: mamoniowa gdzie jest Mikolaj? IP: 212.244.77.* 08.12.04, 11:04
          Pewnie to jakis sabotaz he he, ale zamiast Mikolaja tam jest czarne pudlo
          • blackexit Re: gdzie jest Mikolaj? 08.12.04, 11:20
            Gość portalu: mamoniowa napisał(a):

> Pewnie to jakis sabotaz he he, ale zamiast Mikolaja tam jest czarne pudlo

mikolaj ci sie nie podoba? jakie czasy taki mikolaj. ja bedziesz na niego zle
            mowic to do ciebie nie przyjdzie a to juz niedlugo. pozdrawiam black
            • Gość: mamoniowa Re: gdzie jest Mikolaj? IP: 212.244.77.* 08.12.04, 11:32
              A Tobie sie podoba ?? :-) W kwestii Mikolajow jestem konserwatywna
          • albert_c Re: gdzie jest Mikolaj? 08.12.04, 11:46
            Gość portalu: mamoniowa napisał(a):

> Pewnie to jakis sabotaz he he, ale zamiast Mikolaja tam jest czarne pudlo

* Tobie wyswietlilo sie to samo foto co mi i ja takze nie bardzo wiedzialem co
            jest grane:))))
        • albert_c Re: pan kesik (SLD) i jego szczegolne umiejetnosc 08.12.04, 11:44
          blackexit napisał:

> a o co ma chodzic? pan kesik i mikolaj. mikolaj daje prezenty za prezenty nie
          > trzeba placic pan kesik sie usmiecha. pozdrawiam black
          >
          * ok Mr Black, male nieporozumienie, jak pierwszy raz kliknalem na foto to
          wyszlo mi jakies dziwne foto i nie wiedzialem jak to piwazac z radnym.

teraz wszytsko jasne:)

no ale znowoz, to mial w morde lac mikolaja?:)))

pozdrawiam, albert
          • Gość: mamoniowa abrakadabra IP: 212.244.77.* 08.12.04, 11:55
            Juz myslalam, ze to kolejna odslona radnego, symulujacego znajomosc obslugi
            skomplikowanych urzadzen :-)tyle, ze ten Mikolaj psul owa koncepcje. No, ale
            teraz widze, wrocil stary porzadek.
    • moja_prawa_noga Re: pan kesik (SLD) i jego szczegolne umiejetnosc 14.12.04, 16:04
      Czy nowopowołany dyrektor zespołu, ds. współpracy regionalnej gminy, pan Janusz
      Piórkowski i zatrudniona tam żona pana przewodniczącego komisji do spraw
      rozwoju, promocji i gospodarki morskiej rady miasta, to kolejne filary sukcesu?
      Czy ktoś z Was może to wyjaśnić?
      • korowiow3 Re: pan kesik (SLD) i jego szczegolne umiejetnosc 14.12.04, 17:52
        Meser powiedział, że żona przewodniczącego K. w Magistracie pracowała nim
        przewodniczący K. został przewodniczącym. Ba na długo przed celnym strzałem
        Kupida. Meser mówi róznież, że przewodniczący K. lepszy od radnego L., bo nie
        zostawił zony dla nowszego modelu z Wolnych Mediów, by nie musieć żony zwalniać
        z pracy ani rezygnowac z radzenia. Ale nic to, Małgorzata szpnęła do ucha
        Azazella by ten przygotował radnemu L. odpowiednie powitanie, gdy czas się
        dopełni...
        Meser pyta czy prawej nodze te wyjasnienia starczą, czy ma wysłać Behemota, by
        ten wyłuszczył sprawę dogłębnie?
        • moja_prawa_noga Re: pan kesik (SLD) i jego szczegolne umiejetnosc 08.01.05, 10:32
          OK, spotkajmy się na Patryjarszych Prudach ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka