Gość: CHRISTINE IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.04, 13:32 pozdrowienia grudniowe od osoby z daleka (süd-west), pogadamy o czym? choinki albo sylwester albo o dawnych latach 70-80 pieski, kotki, zakupy, torepki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torepka Re: Dla GRYF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 19:12 ehhh piekne lata 70, kolorowe i beztroskie a jak oceniac lata biezace czyli pierwza dekade XX wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torepka Re: Dla GRYF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 19:32 Gość portalu: torepka napisał(a): > a jak oceniac lata biezace czyli pierwza dekade XX wieku? rany boskie, pierwsza dekade XXI wieku oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 19:43 Co się czepiasz? Może w ramach refleksji historycznej miała na myśli pierwszą dekadę XX w? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torepka Re: Dla GRYF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 19:51 fuszi napisał: > Co się czepiasz? Może w ramach refleksji historycznej miała na myśli pierwszą > dekadę XX w? czepiam sie sama siebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 19:54 Sama sobie odpisujesz, torepko? Pomogę Ci ciągnąć ten wątek, tylko skończę pisać kartkę na moje urodziny! Otwierana będzie z pozytywką ("do Elizy"):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torepka Re: Dla GRYF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 19:59 fuszi napisał: > Sama sobie odpisujesz, torepko? Pomogę Ci ciągnąć ten wątek, tylko skończę > pisać kartkę na moje urodziny! Otwierana będzie z pozytywką ("do Elizy"):) Nie odpisuje sama sobie lecz sie sama poprawiam, błędnie napisalam XX wiek a oczywiscie chodzilo mi o XXI. Z okazji urodzin zycze wiekszej bystrosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 20:07 Torepko, ja i tak już się wspinam na szczyty na potrzeby tego forum! Ajkjukjukju nie dopisuje. Za życzenia dziękuję, jesteś druga, co się tyczy refleksu? Zgadnij, kto był pierwszy? Sprawdzam Twoje ajkjukjukju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torepka Re: Dla GRYF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 20:14 fuszi napisał: > Torepko, ja i tak już się wspinam na szczyty na potrzeby tego forum! > Ajkjukjukju nie dopisuje. Za życzenia dziękuję, jesteś druga, co się tyczy > refleksu? Zgadnij, kto był pierwszy? Sprawdzam Twoje ajkjukjukju. pierwsza bylas pewnie ty sama droga fuszi cel głowny czyli pociagniecie watku ktory zainicjowala CHRISTINE zostal osiagniety i za to tobie (i sobie) dziekuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 20:19 Tak na marginesie: fuszi to pseudonim faceta:) choć brzmi faktycznie dwuznacznie. Muszę częściej używać czasu przeszłego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torepka Re: Dla GRYF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 20:24 a torepka to imie bota... Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 20:26 Czego jest to imię??? Nie nadążam, moje ajkjukju. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 20:27 Swoją drogą nie wiem, czy christine chodziło o taką kontynuację wątku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas nie no pieknie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.04, 20:37 nie no pięknie żescie ten watek pociągneli trzy osoby, każda pisze co innego no teraz to juz cztery... Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: nie no pieknie 15.12.04, 20:38 A jak będzie z moim expressem do kawy? Teraz to już nikt nic z tego nie rozumie? A co z mandatem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torepka Re: Dla GRYF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 20:38 BOT - obdarzona sztuczną inteligencją postać, kierowana przez komputer Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 20:44 Jak na moją głowę, to skrót powinien brzmieć nie BOT, a OSIP,KPK. Ale rozpętałaś żywioły: poczekaj, jeszcze Cię zagnę, moja naturalna głupota wygra w starciu ze sztuczną inteligencją (cytat). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torepka Re: Dla GRYF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 20:51 bot to skót od robot :) a wiesz co to znaczy robot? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 20:57 Kurczę odpowiedziałem andreasowi zamiast Ciebie. Więc powtarzam robotem jest Karel Capek. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 19:15 A gdzie obecnie przebywasz, fanko torepek? W Szwabii? Suttgart jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Dla GRYF IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.04, 20:50 dla zamieszania totalnego zapytam czy byłes w barze i poznałeś Grzesia? Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 20:52 Nie byłem, ale jeszcze się napiję tej whisky;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torepka Re: Dla GRYF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 20:56 Capek co nazwal robotem? Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 20:57 Nie, nie, ten od historii pieska współczesnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torepka Re: Dla GRYF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:01 Marconi nadał pierwsze sygnały radiowe(a moze Popov?) Capek pierwsy uzyl slowa robot (a moze ktos inny?) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 21:04 Mogę Ci powiedzieć, kto po raz pierwszy użył słowa "mama". Ja. P.S. A radio wynalazł gaga. Nie słuchałaś Queen po śmieci Mercurego (tej planety)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torepka Re: Dla GRYF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:09 fuszi napisał: > Mogę Ci powiedzieć, kto po raz pierwszy użył słowa "mama". Ja. na widok taty? to faktycznie byles pierwszy > P.S. A radio wynalazł gaga. Nie słuchałaś Queen po śmieci Mercurego (tej > planety)? gaga wynalazl gadu-gadu a Mercury nie umarl podobnie jak Cobain, Lenon, Hendrix itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old .sailor Re: Dla GRYF IP: *.idea.pl 15.12.04, 21:14 no nie, nie umarl to Elvis a zreszta co wy wiecie o irlandzkiej whisky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torepka Re: Dla GRYF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:20 Elvis nie umarl bo sie nie urodzil a o irlandzkiej whisky wiemy wiecej niz o amerykanskiej whiskey Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Dla GRYF 15.12.04, 21:22 o amerykanskiej nie trzeba wiedziec duzo; wystarczy raz sie napic i wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torepka Re: Dla GRYF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:25 swarozyc napisał: > o amerykanskiej nie trzeba wiedziec duzo; wystarczy raz sie napic i wszystko > jasne... hmm co w takim razie powiedziec o polskiej wodce Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 21:17 Gość portalu: torepka napisał(a): > na widok taty? to faktycznie byles pierwszy Nie, nie, to była moja odpowiedź udzielona rachmistrzowi na pytanie "Czy torepka ma najbardziej zwichrowane poczucie humoru na świecie". Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 21:45 Był to niewątpliwie najgłupszy wątek na forum. Będą talony do Tesco od Wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torepka Re: Dla GRYF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:03 fuszi napisał: > Był to niewątpliwie najgłupszy wątek na forum. Będą talony do Tesco od > Wyborczej? najgłupszy? wydaje mi sie ze wrecz przeciwnie, w watku znajduja sie interesujace informacje oraz przewijaja sie motywy z podwojnym dnem czym sie wiec to rozni od innych watkow? w czym jest goraszy a w czym lepszy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 22:12 Jedyna jego zaleta, to ta, że nie ma w nim nic o stanie wojennym (no to po talonach). Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 22:13 A tak poważnie to jest w nim nastrój, melancholia i błędy w torebkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torepka Re: Dla GRYF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:48 Gość portalu: CHRISTINE napisał(a): > o czym? choinki albo sylwester albo o dawnych latach 70-80 > pieski, kotki, zakupy, torepki A wracajac do tematu! Wlasnie: pieski, kotki, kupy... Niestety jak sie ma czworonoga to trzeba sie oswoic z jego wydalinami i wydzielinami Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Dla GRYF 15.12.04, 23:00 No właśnie, Christine najwyraźniej nie tego oczekiwała! Krysiu, odezwij się! Za kupy psie oddam serce me! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHRISTINE Re: Dla GRYF IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.04, 15:00 jeszcze raz fuszi? znasz mnie? moto: tak wayszl'o, a tamte babki? Odpowiedz Link Zgłoś