atena80 19.01.05, 11:52 czesc Agnieszka, byłyście może z koleżanka w poniedziałek na basenie? A dzisiaj lub jeszcze w tym tygodniu ale w godzinach popołudniowych idziecie?? czekam na odpowiedź. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus1975 Re: do Agus1975, Basen?? 19.01.05, 19:21 Byłam w poniedziłek na 13.30 i teraz idziemy w czwartek na 11.30. Jesteśmy tylko we dwie + instruktorka Maja.Dzięki za polecenie tego basenu , zajęcia są na prawdę baaardzo fajne i świetnie się po nich czuję. Mam nadzieję , że się spotkamy bo nie wykluczone że wpadne na zajęcia w przyszłą środę lub zapraszam do nas. POzdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
atena80 Re: do Agus1975, Basen?? 20.01.05, 14:03 Czesc Agnieszka, to już bardzo prawdopodobne, że będę sie mogła z Wami spotkać bo od 1 lutego musze iśc na zwolnienie wiec pewnie bede chciała chodzić przed południem. Ja ide dzis na 19,30 ale zagladnij tutaj po 1 lutym to sie umowie na zajęcia razem z Wami. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś