Dodaj do ulubionych

tragedia na Forum

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:27
serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34437,2518101.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Sławek Re: tragedia na Forum IP: *.pl / *.smsnet.pl 29.01.05, 22:36
      I bardzo dobrze. Ostatnie wpisy na forum świadczą o tym, że niektórzy
      zapominają się i pod nickami wypisują rzeczy, o których pewnie nigdny by nie
      powiedzieli. Co więcej czasem mam wrażenie, że z forum zrobił sie totalny
      ściek. Ktoś nie lubi Pani Pezdy - więc co robi ? wchodzi na forum i pisze co
      ślina na język przyniesie. Może nawet nie jest to, że nie lubi tylko jest np
      konkurencją więc trzeba oczernić. To samo było z wątkami o ludziach z Radia
      Szczecin. To już było żenujące co grupa flustratów pisała. I wiele wątków było
      podobnych, gdzie są niektórzy opluwani w chamski sposób. Trzeba z tym skończyć.
      To ściek nie forum.
      • piotr33k2 Re: tragedia na Forum 29.01.05, 22:50
        to nie dotyczy ani tego forum ani ludzi z kregu o których mówisz ,co nie znaczy
        że ty też nie masz troche racji bo faktycznie duzo tu jest personalnych i
        osobistych rozgrywek pod przykrywką ogólnospołecznego dobra.
        • Gość: Marian Paździoch Re: tragedia na Forum IP: 62.69.200.* 29.01.05, 23:06
          skąd ta zmiana piotr33k2? byłeś u spowiedzi, czy co?
          mp.
          • piotr33k2 Re: tragedia na Forum 29.01.05, 23:21
            jak zmiana? ja jak kogos atakuje to napewno nie z pobudek czysto prywatnych czy
            osobistych porachunków, z tego chocby powodu że tego kogos(hipotetycznego)
            osobiscie nie znam i nic mnie z tym kims nigdy nic nie łączyło, ani wspolna
            praca ani wspólne czy przeciwstawne prywatne interesy ,a wszystkie ewentualne
            moje oskarżenia mają wymiar ogólno-społecznego dobra opartego na
            ogólnodostepnych i powszechnych informacjach , osobistej interpretacji,zyciowym
            doświadczeniu i wyciąganiu wniosków .
            • Gość: Marian Paździoch Re: tragedia na Forum IP: 62.69.200.* 30.01.05, 00:16
              piotr33k2 napisał:

> jak zmiana? ja jak kogos atakuje to napewno nie z pobudek czysto prywatnych
              czy
              > osobistych porachunków

* rozumię, traktujesz to czysto zawodowo.
              mp.
              • piotr33k2 Re: tragedia na Forum 30.01.05, 00:32
                Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a):

> piotr33k2 napisał:
                >
                > > jak zmiana? ja jak kogos atakuje to napewno nie z pobudek czysto prywatny
                > ch
                > czy
                > > osobistych porachunków
                >
                > * rozumię, traktujesz to czysto zawodowo.
                > mp.
                mnie nikt za to nie płaci ,ty za to czujesz sie w moralnym obowiązku bronić
                przegranej z góry sprawy z racji tego że ci co miesiąc na konto cosik skapuje z
                tego powiedzmy kregu przegranych i skompromitowanych osób ,ja to rozumiem i cie
                nie potepiam tym bardziej że ty o tym wiesz ,doskonale z tego sobie zdajesz
                prawę ale cóż takie zycie ,moze ja bym tak samo robił bedąc na twoim miejscu?
                • Gość: Marian Paździoch Re: tragedia na Forum IP: 62.69.200.* 30.01.05, 00:39
                  dlaczego sądzisz że cosik mi skapuje? w twojej wyobraźni nie ma miejsca, że
                  można coś robić bezpłatnie, tak z czystej satysfakcji?

mp.
                  • piotr33k2 Re: tragedia na Forum 30.01.05, 00:43
                    Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a):

> dlaczego sądzisz że cosik mi skapuje? w twojej wyobraźni nie ma miejsca, że
                    > można coś robić bezpłatnie, tak z czystej satysfakcji?
                    >
                    > mp.
                    gdybym tak myślał odnośnie twojej osoby w temacie wiadomym musiałbym uznać cie
                    za idiotę a tak nie jest ,gdyby jednak tak było nie wyprowadzaj mnie zbłedu ze
                    wzgledu na moja mimo wszystko pewną symaptie dla ciebie .
                    • felix_edmundowicz Re: tragedia na Forum 30.01.05, 00:47
                      no i jak to bedzie?!?
                      sympatia jak śnieg wszystko zniweluje?
                      a moze do boczka?on zawsze za paździochem..:-)
                    • Gość: Marian Paździoch Re: tragedia na Forum IP: 62.69.200.* 30.01.05, 01:00
                      piotr33k2 napisał:

> gdybym tak myślał odnośnie twojej osoby w temacie wiadomym musiałbym uznać
                      cie
                      > za idiotę a tak nie jest ,gdyby jednak tak było nie wyprowadzaj mnie zbłedu
                      ze
                      > wzgledu na moja mimo wszystko pewną symaptie dla ciebie .

* odpowiem ci słowami szczepcia do tońcia; to ty mnie jeszcze nie znasz!
                      mp.

• Gość: Sławek Re: tragedia na Forum IP: *.pl / *.smsnet.pl 29.01.05, 23:07
          Tak wiem, że to akurat nie dotyczy tego forum. Ale sam przyznasz, że TU się też
          zaczyna źle dziać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka