Gość: zszokowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:27 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34437,2518101.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sławek Re: tragedia na Forum IP: *.pl / *.smsnet.pl 29.01.05, 22:36 I bardzo dobrze. Ostatnie wpisy na forum świadczą o tym, że niektórzy zapominają się i pod nickami wypisują rzeczy, o których pewnie nigdny by nie powiedzieli. Co więcej czasem mam wrażenie, że z forum zrobił sie totalny ściek. Ktoś nie lubi Pani Pezdy - więc co robi ? wchodzi na forum i pisze co ślina na język przyniesie. Może nawet nie jest to, że nie lubi tylko jest np konkurencją więc trzeba oczernić. To samo było z wątkami o ludziach z Radia Szczecin. To już było żenujące co grupa flustratów pisała. I wiele wątków było podobnych, gdzie są niektórzy opluwani w chamski sposób. Trzeba z tym skończyć. To ściek nie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: tragedia na Forum 29.01.05, 22:50 to nie dotyczy ani tego forum ani ludzi z kregu o których mówisz ,co nie znaczy że ty też nie masz troche racji bo faktycznie duzo tu jest personalnych i osobistych rozgrywek pod przykrywką ogólnospołecznego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: tragedia na Forum IP: 62.69.200.* 29.01.05, 23:06 skąd ta zmiana piotr33k2? byłeś u spowiedzi, czy co? mp. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: tragedia na Forum 29.01.05, 23:21 jak zmiana? ja jak kogos atakuje to napewno nie z pobudek czysto prywatnych czy osobistych porachunków, z tego chocby powodu że tego kogos(hipotetycznego) osobiscie nie znam i nic mnie z tym kims nigdy nic nie łączyło, ani wspolna praca ani wspólne czy przeciwstawne prywatne interesy ,a wszystkie ewentualne moje oskarżenia mają wymiar ogólno-społecznego dobra opartego na ogólnodostepnych i powszechnych informacjach , osobistej interpretacji,zyciowym doświadczeniu i wyciąganiu wniosków . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: tragedia na Forum IP: 62.69.200.* 30.01.05, 00:16 piotr33k2 napisał: > jak zmiana? ja jak kogos atakuje to napewno nie z pobudek czysto prywatnych czy > osobistych porachunków * rozumię, traktujesz to czysto zawodowo. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: tragedia na Forum 30.01.05, 00:32 Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a): > piotr33k2 napisał: > > > jak zmiana? ja jak kogos atakuje to napewno nie z pobudek czysto prywatny > ch > czy > > osobistych porachunków > > * rozumię, traktujesz to czysto zawodowo. > mp. mnie nikt za to nie płaci ,ty za to czujesz sie w moralnym obowiązku bronić przegranej z góry sprawy z racji tego że ci co miesiąc na konto cosik skapuje z tego powiedzmy kregu przegranych i skompromitowanych osób ,ja to rozumiem i cie nie potepiam tym bardziej że ty o tym wiesz ,doskonale z tego sobie zdajesz prawę ale cóż takie zycie ,moze ja bym tak samo robił bedąc na twoim miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: tragedia na Forum IP: 62.69.200.* 30.01.05, 00:39 dlaczego sądzisz że cosik mi skapuje? w twojej wyobraźni nie ma miejsca, że można coś robić bezpłatnie, tak z czystej satysfakcji? mp. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: tragedia na Forum 30.01.05, 00:43 Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a): > dlaczego sądzisz że cosik mi skapuje? w twojej wyobraźni nie ma miejsca, że > można coś robić bezpłatnie, tak z czystej satysfakcji? > > mp. gdybym tak myślał odnośnie twojej osoby w temacie wiadomym musiałbym uznać cie za idiotę a tak nie jest ,gdyby jednak tak było nie wyprowadzaj mnie zbłedu ze wzgledu na moja mimo wszystko pewną symaptie dla ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: tragedia na Forum 30.01.05, 00:47 no i jak to bedzie?!? sympatia jak śnieg wszystko zniweluje? a moze do boczka?on zawsze za paździochem..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: tragedia na Forum IP: 62.69.200.* 30.01.05, 01:00 piotr33k2 napisał: > gdybym tak myślał odnośnie twojej osoby w temacie wiadomym musiałbym uznać cie > za idiotę a tak nie jest ,gdyby jednak tak było nie wyprowadzaj mnie zbłedu ze > wzgledu na moja mimo wszystko pewną symaptie dla ciebie . * odpowiem ci słowami szczepcia do tońcia; to ty mnie jeszcze nie znasz! mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: tragedia na Forum IP: *.pl / *.smsnet.pl 29.01.05, 23:07 Tak wiem, że to akurat nie dotyczy tego forum. Ale sam przyznasz, że TU się też zaczyna źle dziać. Odpowiedz Link Zgłoś