Dodaj do ulubionych

Ranking cen taksówek według "Gazety Wyborczej"

11.02.05, 11:00
Fajny przykład jak służbowo spędzić śledzika.Przyjemne z pożytecznym.
Obserwuj wątek
    • Gość: Z Pogodna Polecam taxi dla Ciebie. Pełna kultura, nowe auta IP: *.ksiazat.v.pl 11.02.05, 16:48
      Polecam Taxi dla Ciebie. Zawsze punktuani, samochodu nowe, kierowcy uprzejmi i kulturalni. Jeździłem z różnymi korporacjami, jednak ta wydaje mi się najlepsza. Wcześniej korzystałem z usług Partner Taxi, ale któregoś razu kierowca zamiast przyjechać po 10 min. jak obiecała dyspozytorka, zjawił się po 30 min. Na dworze był niezły mróz (ok -10 st.) i się zniechęciłem.
    • Gość: Agnieszka A ja zawsze korzystam z polickich taksówek IP: *.espol.com.pl 11.02.05, 22:49
      A ja zawsze korzystam z polickich taksówek jak jestem w Szczecinie :)
    • Gość: jerzy Re: Ranking cen taksówek według "Gazety Wyborczej IP: *.arkonskie.v.pl 11.02.05, 23:26
      mnie się wydaje,że urząd antymonoplolowy nie ma tu nic do gadania!
      taxi "Halo" poprostu jest w zgodzie z stawkami uchwalonymi przez radnych tego
      miasta!!!
      To, że wiele korporacji taxi podaje niższe ceny to ich problem.
      Ciekawy jestem czy Gazeta też wystąpi do urzędu ( przecież jest rzecznikiem nie
      tylko użytkowników usług taxi ale i innych grup zawodowych)?

a ja twierdzę, że zmową jest też np. 150 taxi narzucono ceny niższe od
      uchwalonych przez radę miasta.

Proszę wystąpic do Trójmiasta o działanie!! przecież zamowa nastąpiła w wielu
      grupach w związku z obniżką " kij ma dwa końce" dlaczego nie bierzecie w obronę
      pojedyńczych taksówkarzy ???

pzdr :
      www.adonai.pl/index.php?id=humor/flash1.htm&flash=1&swf=1&name=formula1&w=210&h=140
    • blackexit Re: Ranking cen taksówek według "Gazety Wyborczej 12.02.05, 09:19
      ani slowa o korporacjach uchodzacych za najtansze czyli city i dla ciebie.
      partnerem pojechalem kiedtys raz i cena byla ogromna. pozdrawiam black
    • tanto Re: Ranking cen taksówek według "Gazety Wyborczej 12.02.05, 16:54
      Ostatnio mało mam okazji do poruszania się taksówkami, ale jakiś czas temu było tego sporo, różnymi korporacjami, na praktycznie tej samej trasie, w podobnych godzinach. Zauważyłem wtedy pewną prawidłowość, kierowcy z droższych taksówek częściej wybierali trasę omijającą skrzyżowania na których było ryzyko dłuższego przestoju, niż ci z tańszych firm. Ceny za przejazd były bardzo zbliżone do siebie. Nie zawsze droższe znaczy drożej :-)
    • Gość: czekjacek Re: Ranking cen taksówek według "Gazety Wyborczej IP: 213.155.191.* 13.02.05, 11:56
      w końcu sprawdzono w praktyce jak jest z cenami usług taksówkarskich.
      od kilku lat jeżdze z PARTNER TAXI i jestem mile zaskoczony,że nie przepłacałem.
      mili kierowcy,dobre samochody.tak trzymać!!!
    • Gość: czekjacek PARTNER TAXI NAJTAŃSI I NAJLEPSI IP: 213.155.191.* 13.02.05, 11:58
      w końcu sprawdzono w praktyce jak jest z cenami usług taksówkarskich.
      od kilku lat jeżdze z PARTNER TAXI i jestem mile zaskoczony,że nie przepłacałem.
      mili kierowcy,dobre samochody.tak trzymać!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka