Dodaj do ulubionych

wystawy w Brama Jazz Cafe

IP: *.idea.pl 11.02.05, 16:11
od ok.roku miesiąc w miesiąc (dynamika!) są nowe wystawy w Bramie. Czyz to
niecudowne, obcowanie zę sztuką w takim miejscu....dostępnym na codzień
Obserwuj wątek
    • Gość: gość spokojny dość cudowne,cudowne... :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:26
      Nawet cudownie cudowne, choćby dlatego,że podobne wystawy organizuje większość
      szczecińskich pubów i restauracji :)))
      np tuż obok,na Mariackiej w Cafe Galerya,której jesstem gorącym wielbicielem.
      /liczę na rabat za kolejną krypciochę/
      • Gość: krystian Re: cudowne,cudowne... :)))) IP: *.idea.pl 11.02.05, 18:19
        podobne wystawy ?!
        żaden ze szczecińskich pub'ów, kawiarni nie gościł artystów tej klasy co
        zastróżna, semkowicz, czy książek. a to jest bardzo istotna różnica ...
        za krypciochy rabatów nie ma.

• Gość: gość spokojny dość strasznie WAŻNE nazwiska !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:22
          no misiu , nie pierdziel :)
          albo jesteś ze wsi albo masz działkę od właściciela bramy :)
          w tym miasteczku czasem się coś dzieje i to,że o tym nie wiesz....:(
          ja kończę dyskusję by nie podbijać tego dramatycznego /he he/ wątku....
          • Gość: Antyknajak Czysty przypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:41
            Przypominam, że nie tak dawno, nie tak dawno temu, pewna Gazeta wykorzyła z
            Bramy dzierżawców i następnie przetarg wygrał w czystym przypadku pracownik tej
            gazety.
            • Gość: Antyknajak :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:00
              No co pismaczki spiskujące na tym forumie :-) jak krępujecie się wpisać to ja
              podbiję. Kryptoreklama dla kolegi suuuper
      • Gość: ira szczecińska pustynia ? IP: *.idea.pl 17.02.05, 18:54
        szczec. nie grzeszy ambitnymi galeriami, a tymi, które promowałyby młodą sztukę
        polska na próżno tu szukać.
        Ja dzięki Bramie zetknęłam się z twórczością Marty Semkowicz, którą bardzo
        sobie cenię za bezkompromisowośc wypowiedzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka