Gość: krystian IP: *.idea.pl 11.02.05, 16:11 od ok.roku miesiąc w miesiąc (dynamika!) są nowe wystawy w Bramie. Czyz to niecudowne, obcowanie zę sztuką w takim miejscu....dostępnym na codzień Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość spokojny dość cudowne,cudowne... :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:26 Nawet cudownie cudowne, choćby dlatego,że podobne wystawy organizuje większość szczecińskich pubów i restauracji :))) np tuż obok,na Mariackiej w Cafe Galerya,której jesstem gorącym wielbicielem. /liczę na rabat za kolejną krypciochę/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: cudowne,cudowne... :)))) IP: *.idea.pl 11.02.05, 18:19 podobne wystawy ?! żaden ze szczecińskich pub'ów, kawiarni nie gościł artystów tej klasy co zastróżna, semkowicz, czy książek. a to jest bardzo istotna różnica ... za krypciochy rabatów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość strasznie WAŻNE nazwiska !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:22 no misiu , nie pierdziel :) albo jesteś ze wsi albo masz działkę od właściciela bramy :) w tym miasteczku czasem się coś dzieje i to,że o tym nie wiesz....:( ja kończę dyskusję by nie podbijać tego dramatycznego /he he/ wątku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Czysty przypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:41 Przypominam, że nie tak dawno, nie tak dawno temu, pewna Gazeta wykorzyła z Bramy dzierżawców i następnie przetarg wygrał w czystym przypadku pracownik tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:00 No co pismaczki spiskujące na tym forumie :-) jak krępujecie się wpisać to ja podbiję. Kryptoreklama dla kolegi suuuper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira szczecińska pustynia ? IP: *.idea.pl 17.02.05, 18:54 szczec. nie grzeszy ambitnymi galeriami, a tymi, które promowałyby młodą sztukę polska na próżno tu szukać. Ja dzięki Bramie zetknęłam się z twórczością Marty Semkowicz, którą bardzo sobie cenię za bezkompromisowośc wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś