Dodaj do ulubionych

Ciągle niejasny finał walki Falińskiego z Arłuk...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 20:55
wypinkowali Agenta...
Obserwuj wątek
    • Gość: miedzyzdroje Re: Ciągle niejasny finał walki Falińskiego z Arł IP: 213.25.3.* 01.03.05, 22:33
      Bartek moze cos tam zrobic a Falinski jest ok ale do muzeum woskowego w
      miedzyzdrojach
    • Gość: Ja Re: Ciągle niejasny finał walki Falińskiego z Arł IP: 155.37.160.* 02.03.05, 15:04
      OOO zlodziej znowu dziala?
    • Gość: leszek Re: Ciągle niejasny finał walki Falińskiego z Arł IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.05, 15:33
      Falinski moze jest i z innej epoki, ale jedno pewne: ani on pajac ani zlodziej.
      Jeszcze cos; tego calego Arkulowicza to Marek Borowski powin ien pognac nago
      wokol Zamku Ksiazat Pomorskich! Trzeba byc idiota aby w partii oscylujacej na
      granicy robic takie numery jak Arkulowicz. Poczekaj no doktorze agencie do
      jakichkolwiek wyborow, Jako potencjalny wyborca SdPl bede sie mocno przygladal.
      Wstap se pajacu do partii piwa!
      • Gość: gość Re: Ciągle niejasny finał walki Falińskiego z Arł IP: *.zchpolice.com 02.03.05, 15:42
        Co masz na myśli? Uważasz,że powinien siecieć cicho i udawać że nic się nie
        stało jak mu Faliński podstępem dopisuje głosujących? Gdyby Arłukowicz przegral
        wybory w uczciwej walce , to rozumiem że powinien to przyjąc z pokorą, ale w
        takiej sytuacji nie dziwię się że walczy z oszustwem.
        • Gość: xxx Re: Ciągle niejasny finał walki Falińskiego z Arł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 21:32
          TO WALKA Z WIATRAKAMI
      • Gość: zigi zlodziej IP: 155.37.231.* 02.03.05, 15:43
        tu ja mial na mysli B Arlukowicza
        ze tez ten dran jeszcze egzystuje
        jak to mowia O TO POLSKA WLASNIE !
    • Gość: aga Re: Ciągle niejasny finał walki Falińskiego z Arł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:15
      tak naprawdę to gdzie jest ta nowa lewica tak pięknie głoszona w hasłach
      M.Borowskiego
    • Gość: Antyknajak Komuna w Polsce zaczęła tak naprawdę od 3 x TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:18
      To było pierwsze wielkie fałszerstwo. Teraz te drobiażdzki z głosami na SDPL to
      zaledwie próbka możliwości postkomunistów obojętnie , z której kanapy.
      • Gość: aga Re: Komuna w Polsce zaczęła tak naprawdę od 3 x T IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 21:29
        tak ...może i masz rację ... tylko szkoda mi tych młodych ludzi którzy dali się
        zwieść pustym hasłom ....a może się mylę ,,, stawiamy na młodzież po 80 ??????
        SZKODA TO NAPRAWDĘ MOGLA BYĆ DOBRA PARTII A ZACZĘŁO SIĘ OD WALKI O WŁADZĘ .
        • Gość: leon Re: Komuna w Polsce zaczęła tak naprawdę od 3 x T IP: 195.136.49.* 06.03.05, 04:23
          Dobra partia, ale nie z Elką Romero,,,To się wzajemnie wyklucza
          • Gość: alicja Re: Komuna w Polsce zaczęła tak naprawdę od 3 x T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 09:13
            Dlaczego tak uważasz? Czy partia, w której już na wstępie biją się o władzę
            (nie poseł, ale dwóch radnych - Rady Miasta i Sejmiku Wojew.) byłaby lepszą,
            gdyby jej tam nie było?
            • Gość: Topór Re: Komuna w Polsce zaczęła tak naprawdę od 3 x T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:08
              Postkomunistów wszelkiej maści należy wyciąć w pień z życia publicznego,
              inaczej pezetperowski syf będzie się ciągnął za nami w nieskończoność!
              • Gość: fajfus Re: Komuna w Polsce zaczęła tak naprawdę od 3 x T IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:20
                A gdzie demokracja? Jesteś nazistą?
                • Gość: czlonek Re: Komuna w Polsce zaczęła tak naprawdę od 3 x T IP: *.espol.com.pl 06.03.05, 10:25
                  Faliński to porażka partii - ten człowiek promuje i obtacza się tylko
                  emertowanymi wojskowymi i pieskami takimi jak nazarko
                  • Gość: borowka Re: Komuna w Polsce zaczęła tak naprawdę od 3 x T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 18:56
                    ale nazarko zdradzil, zmowil sie z agentem ale mu nie wyszlo, jest na odstrzal
                    • Gość: leon Re: Komuna w Polsce zaczęła tak naprawdę od 3 x T IP: 195.136.49.* 07.03.05, 02:31
                      Nie zdradził, zadeklarował gotowość lizania dupy, dostanie nagrode, miejsce w
                      zarządzie wojewodzkim.zobaczycie,,,,
                      • Gość: borowka Re: Komuna w Polsce zaczęła tak naprawdę od 3 x T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:18
                        leon malo wiesz
                        • Gość: leon Re: Komuna w Polsce zaczęła tak naprawdę od 3 x T IP: 195.136.49.* 08.03.05, 07:58
    • Gość: leszek Re: Ciągle niejasny finał walki Falińskiego z Arł IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.05, 20:12
      No i fajowo!
      Choc nie powinno sie tak mowic (jak twierdzila moja Babcia),
      to ten caly Arkulowicz jest pajacem i juz!
      Radnym zostal z polecenia tow. Napieralskiego (ktory teraz pewnie przeklina ten
      kiepski wynalazek), a terza wydaje mu sie, ze bedzie rozdawal karty!
      Jesli chodzi o wspomnienia z wyborow do Parlamentu Europejskiego to wiem cos o
      tym od czlowieka ktory byl w nie bezposrednio zaangazowany (pracowal dla
      Freybergowej), Arkulowicz byl w tej kampanii typowym szkodnikiem - wystawil
      jakas panienke i lansowal ja jak wariat. Oparlo sie to o Borowskiego (jak
      twierdzi moj czlowiek), a sprawa jest rozwojowa bo on pamietliwy!
      • Gość: czlonek Re: Ciągle niejasny finał walki Falińskiego z Arł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 07:42
        Mogę stwierdzić tylko tyle, że jak Nazarka dostanie stołek w Zarządzie
        Wojewódzkiem o Agent nie zostanie vice -przewodniczącym to ja p...dole taką
        partię
        • ja743 Re: Ciągle niejasny finał walki Falińskiego z Arł 07.03.05, 09:49
          Bez przesady. Możę i Adaś dostanie nagrodę ale przecież na nim nie kończy się
          SDPL w Szczecinie. W powiecie można dużo zrobić i nie koniecznie należy oglądać
          się na Adama N. Myślę, że Bartek znalazł by chętnych do pracy, nawet wsród
          ludzi, którzy spostrzegani są jako związani z Adamem. Trzeba tylko chcieć.
      • Gość: Antyknajak Po co te rozmowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 08:04
        Dynamiczna dyskusja o jakiejś 5 % , walczącej na granicy progu wyborczego
        partyjce.
        Mądrym mówieniem Borowskiego nikt dużego wyniku wyborczego nie zrobi. Gdzie
        spotkania otwarte z wyborcami. Kto je przeprowadzi ? Romero ? Falliński ?
        Zapomnijcie o tej partii jako wartej aż tak gorącej dyskusji. Leszek Miller,
        Jacek Piechota i inne rekiny lewicy i finansjery wybili z głowy temu
        społeczeństwu lewicowość na jakieś dwie kadencje.
        • Gość: gula Re: Po co te rozmowy ? IP: 195.136.49.* 08.03.05, 08:03
          rozmowy są potrzebne, niech taki nzarko wie, co myslą o nim inni, niech się
          wstydzi spojrzeć ludzią w oczy,,,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka