Dodaj do ulubionych

striptiz w szczecinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:33
hejka, potrzebuje pomocy... zbliza sie nasza rocznica zareczyn i chcialabym
narzeczonego wziasc na striptis, on lubi takie rzeczy ale nigdy nie bylismy
jeszcze, on zreszta tez nie. problem w tym ze nie wiem gdzie w szczecinie,
mozna pojsc zobaczyc ladnie tanczace dziewczyny (nie chodzi mi o agencje).
pomozcie, moze ktos chodzi do takiego lokalu i napisze mi gdzie jest, kiedy
sa takie imprezy i ile to kosztuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: loko Re: striptiz w szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:11
      polecam na wojska polskiego była scena. Wejścee 20, bardzo drogie piwoi drinki,
      ale super laski, facetów nie ma, rozmień swojemu po 10 zł zeby mogł za majtki
      wsadzać
      • Gość: gość spokojny dość może sama spróbuj...:) n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:21
      • Gość: ada Re: striptiz w szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:31
        oooo. duzo ludzi jest w tygodniu? trzeba rezerwowac stoliki? dziewczyny tez za
        wejscie placa?
    • blackexit Re: striptiz w szczecinie 09.03.05, 11:16
      wyslij go po prostu do burdelu na pewno bedzie zadowolony. musisz byc wspaniala
      skoro musi sie chlop tak pocieszac. pozdrawiam black
      • Gość: A www.lasvegas.szczecin.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:19
        Polecam ci goraco ten lokal, wejdz na strone wyzej i tam masz cale info. Na
        serio lokal rewelacja.
        • Gość: ? Re: www.lasvegas.szczecin.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 12:27
          To jest burdel, a chodzi nam o lokale ze striptizem
          • blackexit Re: www.lasvegas.szczecin.pl 09.03.05, 22:40
            Gość portalu: ? napisał(a):

> To jest burdel, a chodzi nam o lokale ze striptizem

jak szalec to szalec czmeu mu zalujesz prawdziwej rozrywki? pozdrawiam black
      • Gość: maja Re: striptiz w szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:01
        to czy jestem wspaniala czy nie to nie Tobie oceniac. czy to zle ze chcem
        swojego ukchanego zabrac na jakis striptis? bo sadze ze nie. a tak wogole to
        chyba lepiej abym ja go tam zabrala, i obysmy razem tam byli, niz gdyby mial
        isc z kumplami na bani.
        • Gość: lukas Re: striptiz w szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:07
          ja bym byl szczesliwy gdyby moja dziewczyna chciala pojsc ze mna do lokalu na
          striptis, a gdyby to jeszcze byl jej pomysl to wogole. niezla niespodzianka i
          fajna zabawa. tylko, fakt ja tez nie wiem gdzie w szczecinie jest. moze ktos
          napisze cokolwiek, a moze ktos zna stronke tego lokalu?
          i nie chodzi mi o burdel
        • blackexit Re: striptiz w szczecinie 09.03.05, 22:39
          Gość portalu: maja napisał(a):

> to czy jestem wspaniala czy nie to nie Tobie oceniac. czy to zle ze chcem
          > swojego ukchanego zabrac na jakis striptis? bo sadze ze nie. a tak wogole to
          > chyba lepiej abym ja go tam zabrala, i obysmy razem tam byli, niz gdyby mial
          > isc z kumplami na bani.

wydaje mi sie to mocno dziwne i cos tu ine gra myslisz ze nie pojdzie z
          kumplami rowniez do innych przybytkow dlatego ze popatrzy z toba na cyckli
          jakiejs nieszczesnej ukrainki? dosc to naiwne. sama dajes zmu zielone swiatlo.
          pozdrawiam black
          • Gość: iks Re: striptiz w szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 22:48
            swięta prawda. Zresztą strptiz to ersatz!
          • krzysztofsf Re: striptiz w szczecinie 09.03.05, 23:22
            blackexit napisał:

> Gość portalu: maja napisał(a):
            >
            > > to czy jestem wspaniala czy nie to nie Tobie oceniac. czy to zle ze chcem
            >
            > > swojego ukchanego zabrac na jakis striptis? bo sadze ze nie. a tak wogole
            > to
            > > chyba lepiej abym ja go tam zabrala, i obysmy razem tam byli, niz gdyby m
            > ial
            > > isc z kumplami na bani.
            >
            > wydaje mi sie to mocno dziwne i cos tu ine gra myslisz ze nie pojdzie z
            > kumplami rowniez do innych przybytkow dlatego ze popatrzy z toba na cyckli
            > jakiejs nieszczesnej ukrainki? dosc to naiwne. sama dajes zmu zielone swiatlo.
            > pozdrawiam black
            >
            Bedzie mu sie zbyt podobac - niedobrze
            Bedzie znudzony - tez niedobrze
            Bedzie udawal znudzonego - jeszcze gorzej.

Rozumiem wyjscie do lokalu z wystepami, w ktorym sam striptiz jest jednym z elementow rozbudowanego i ciekawego programu artystycznego (klasyka - piosenka Laskowika , ktora komentuje striptis, a calosc elementem porzadnego kabaretu)
            Striptiz jako podstawa i gwozdz programu? Moze dla 16 latkow? Wzglednie dla par w baaardzo zaawansowanym wieku, zeby jakos pobudzic podwiedniete libido.
            • Gość: andreas Re: striptiz w szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 23:26
              w tym go-go na Wojska mieloi robic
              takie wieczory tematyczne...
              czyli dajmy na to wieczór Indyjski i wszystko w tym stylu...
              nie wiem czy były takowe!
              • krzysztofsf Re: striptiz w szczecinie 09.03.05, 23:56
                Gość portalu: andreas napisał(a):

> w tym go-go na Wojska mieloi robic
                > takie wieczory tematyczne...
                > czyli dajmy na to wieczór Indyjski i wszystko w tym stylu...
                > nie wiem czy były takowe!

Jak bede na emeryturze i nadejdzie czas na cokwartalny obowiazek malzenski, to pewno z zona wybierzemy sie przedtem do tego go-go.
    • Gość: Leto Re: striptiz w szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 22:37
      Oj, nie wróżę dobrze temu związkowi! Wspomnisz moje słowa, zanim minie rok.
      • Gość: XXL Re: striptiz w szczecinie IP: *.arkonskie.v.pl 09.03.05, 22:57
        Sama się rozbierz, chyba że jak to robisz to chłop wieje z domu(-;, bez urazy
        • Gość: XXL Re: striptiz w szczecinie IP: *.arkonskie.v.pl 09.03.05, 23:06
          a może poproś Cezarego ,walnie Tobie parę fotek i wszyscy sobie
          pogladamy,fotograf z niego przedni(-;
    • Gość: andreas juz pisali tu ten adres ale powtórze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 23:07
      klub go-go jest a nawet dwa na górze i na dole,
      na Wojska Polskiego.
      Jest tam budynek TV, ten nowy hotel i włoska restauracja, na przeciw szkoła
      i dosłownie na przeciw klub go-go, jest taka
      reklamka: panienka na rurze - widać to !
      Przed Pałacem Młodzieży!
      Polecam!
      Juz ktos pisał weź duzo 10 i 20 złotówek,
      do dawania za ładne krecenie dupcią na siedzeniu Twoim i Twojego chłopaka,
      może też panienka zrobic mu striptease na jego kolanach...

W kazdej agencji panienka tez zrobi striptease, bez dalszego ciagu...
      • Gość: XXL Re: juz pisali tu ten adres ale powtórze IP: *.arkonskie.v.pl 09.03.05, 23:11
        a loda(-;
        • Gość: andreas Re: juz pisali tu ten adres ale powtórze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 23:15
          tam w go-go to nie,
          ale w agencji to bez problemów...
          znaczy za opłatą!
          • Gość: XXL Re: juz pisali tu ten adres ale powtórze IP: *.arkonskie.v.pl 09.03.05, 23:16
            Myślę że w go-go też zrobią ,tylko kwestia kasy(-;
            • Gość: andreas Re: juz pisali tu ten adres ale powtórze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 23:20
              zakładasz sie, że nie!
              • Gość: XXL Re: juz pisali tu ten adres ale powtórze IP: *.arkonskie.v.pl 09.03.05, 23:25
                He,he
              • Gość: labatt Re: juz pisali tu ten adres ale powtórze IP: *.se.client2.attbi.com 10.03.05, 01:53
                Kto sie zaklada -ja mowie,ze Andreas jest starsznie naiwny.
                • Gość: XXL Re: juz pisali tu ten adres ale powtórze IP: *.szczecin.pl 10.03.05, 10:43
                  też tak myslę.he,he
                • Gość: andreas Re: juz pisali tu ten adres ale powtórze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:46
                  naiwny, pewnie tak!
                  Ale bywałem tam bardzo często i znam niektóre dziewczyny dobrze!
                  Są wśród nich moze i chetne do tego, ale...
                  jak ja pamietam, to nawet na rurze nie mogłem się dobrze rozkrecić!

Pewnie poza klubem - mozliwe.
                  Pewnie jak zarezerwuje cały klub - mozliwe.

No chyba, że teraz taka bieda tam, że ida na wszystko!
                  Ale wątpię...
                  • Gość: XXL Re: juz pisali tu ten adres ale powtórze IP: *.szczecin.pl 10.03.05, 10:53
                    Nie bulwersuj się kolego, my żartujemy,napewno ich pracodawcy mają zasady
                    których nigdy nie łamią.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: andreas Re: juz pisali tu ten adres ale powtórze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:00
                      nawet nie wiesz jak twarde maja zasady!
                      • Gość: XXL Re: juz pisali tu ten adres ale powtórze IP: *.szczecin.pl 10.03.05, 11:29
                        Wybraź sobie że wiem,ha,ha
                  • Gość: labatt Re: juz pisali tu ten adres ale powtórze IP: *.se.client2.attbi.com 10.03.05, 16:36
                    Tam zawsze byla bieda.Chyba w to nie watpisz?
    • Gość: play Re: striptiz w szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 21:07
      hejas, gadacie dwa dni a nikt nie poprawił nazwy tańca - robierańca, to nie
      striptis ale streaptease ! Czasem jakiemuś ... zdarzy się mnie poprawić
      natychmiast w ortografii ale ten błąd tkwi tu jak szpilka w cipce !!! Znaczy
      ortodoksi czytają ale się nie ujawniają, f...em all
      • Gość: XXL Re: striptiz w szczecinie IP: *.arkonskie.v.pl 10.03.05, 22:01
        Bo to nie chodzi o streaptease ale o striptis i o tą szpilkę w cipce(-;
      • Gość: labatt Re: striptiz w szczecinie IP: *.se.client2.attbi.com 10.03.05, 22:22
        My tego tematu nie traktujemy powaznie....Tak w go -go do tanca - jak w balecie
        do robienia sushi.Panie o smiesznych ruchach.... - az zalosc bierze.Od razu
        cala rodzine widze przy stole - jak gadaja o oplatach za prad.
        A "robieraniec " to drugi stopien .Pierwszy to ' rozbieraniec".
        • ja_aska Re: striptiz w szczecinie 11.03.05, 08:40
          co w tym złego? na moje urodziny koleżanki zamówiły mi "chłopczyka", w tym
          czasie koledzy wyszli i zastały same panienki. było zabawnie. oczywiście
          kolegom odwdzięczyłyśmy się w ten sam sposób. rozbieranki to dobra sprawa.
          • Gość: ja_nie_aska do Ty_aska IP: 212.14.63.* 11.03.05, 18:34
            Jak tak lubisz rozbieranki, to moze wymienimy na ten temat poglady? Moze byc interesujaco. Naprawde
          • blackexit Re: striptiz w szczecinie 11.03.05, 19:50
            ja_aska napisała:

> co w tym złego?

moze wybrala bys taka droge kariery? czy sld posiada jakies burdele czy to po
            prostu jeden wielki burdel? jakos by cie krecili.

na moje urodziny koleżanki zamówiły mi "chłopczyka", w tym
            > czasie koledzy wyszli i zastały same panienki. było zabawnie. oczywiście
            > kolegom odwdzięczyłyśmy się w ten sam sposób.

czyli co kolezanki wyszly a ty zostalas?

>rozbieranki to dobra sprawa.

znajdz sobie chlopa biedne dziecko. pozdrawiam black
            • piotr33k2 Re: striptiz w szczecinie 11.03.05, 22:22
              bleki wyczuwam w twoim głosie irytacje i głos potepienia że wogóle cos takiego
              jak striptiz istnieje i jeszcze na dodatek ktos ma czelność mieć ochotę go
              oglądać,ja striptiz oglądałem juz w polsce ponad dwadziescia lat temu więc
              zupełnie nie rozumiem twojego zgorszenia i oburzenia ,to jest też demokracja i
              wolność wyboru w wolnym świecie kolego.
              • blackexit Re: striptiz w szczecinie 12.03.05, 08:50
                piotr33k2 napisał:

to jest też demokracja i
                > wolność wyboru w wolnym świecie kolego.

z toba to milo podyskutowac na kazdy temat rowniez sttiptissu. oczywiscie jest
                to legalna forma rozrywki a ze dosc niska to tez sie chyba ze mna zgodzisz. no
                i jesli zona prowadzi na to meza bo mysli ze jak go zaprowadzi to on z kolegami
                do burdelu juz nie pojdzie to wydaje mi sie dosc zabawne. pozdrawiam black
            • ja_aska Re: striptiz w szczecinie 14.03.05, 10:32
              wiesz bleki myślalam, że ty masz po prostu kompleks małego penisa ale ty masz
              brak penisa.
              z takim czymś nawet do burdelu by cię nie wpuścili.
              • blackexit Re: striptiz w szczecinie 15.03.05, 20:59
                ja_aska napisała:

> wiesz bleki myślalam, że ty masz po prostu kompleks małego penisa ale ty masz
                > brak penisa.
                > z takim czymś nawet do burdelu by cię nie wpuścili.

zajmij sie swoim penisem drogie dziecko. pozdrawiam black
                • Gość: Marian Paździoch Re: striptiz w szczecinie IP: 62.69.200.* 15.03.05, 21:02
                  zajmij sie swoim penisem drogie dziecko. pozdrawiam black
                  >
                  ha ha ha, dobre
                  mp
          • Gość: labatt Re: striptiz w szczecinie IP: *.se.client2.attbi.com 12.03.05, 07:15
            Nic zlego..Ja sie pokladam ze smiechu przy ogladaniu facetow. Potrzebne sa
            mocne nerwy,zeby nie palnac gogusia w leb i nie krzyknac....'a znajdz ty
            sensowna prace".Kobietki z go - go maja troche wiecej forow u
            mnie.Bezrobocie -a i nie kazda glowa potrafi zarabiac.
            A tak powaznie..kojarzy mi sie to z bieda.
      • Gość: andreas nie masz racji pisze sie striptease IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 10:53
    • Gość: andreas a może tak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:49
      wraca nad ranem facet do domu.
      Budzi Zochę, zonę swoją. I woła do kuchni. Uruchamia tranzystor i każe jej
      wleźć na stół. Ta sie upiera:
      - No co Ty, Stachu a po co?
      - Właź - nalega Stachu.
      Wlazła.
      - Rozbieraj się - krzyczy mąż.
      - No co Ty, Stachu - opiera sie Zocha...
      Znowu mąż ją goni do rozbierania.
      - Rozbieraj się!
      Rozebrała się. Stoi na stole w kuchni. Tranzystor rzęzi.
      Stachu tak sie zamyslił:
      - Co Ci faceci widza w tym striptisie....?
    • Gość: andreas hej co Wy wypisujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 10:17
      jest to moim zdaniem, jak kazde działanie artystyczne,
      cos co wywołuje okreslone emocje!
      Tak jak obraz, jak gra aktorska, jak tekst dziennikarski....
      no oczywiscie moze byc dobra sztuka (tu rozumiem działanie artystyczne)
      i mierna (wide dowcip powyzej, znaczy o czym opowiada).

Powtarzam streaptease jest działaniem artystycznym
      wywołujacym w ogladaczu okreslone - różne jak widać -
      uczucia, odczucia i emocje!

Działanie być może najprostsze,
      ale i w wielu starych kulturach ugruntowane...

Byc może przez działanie takich klubów go-go,
      byc może przez sposób realizowania,
      być może zepchniete na margines, a nawet do rynsztoka
      (streapteas z restauracji),
      byc może ppotepiany, ale powtarzam to jest sztuka!!

I czy tego chcecie czy nie
      wywołuje okreslone emocje, działa na widza
      - jest to działanie artystyczne!

Możecie rozmawiać o jakości wykonania...
      • Gość: andreas jest to swego rodzaju taniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 10:23
        jest to swego rodzaju taniec...
        dokładnie tak.
        Tu nie chodzi żeby rozebrac się,
        ale żeby zrobic to pieknie i wywołać emocje!
        I wierzcie mi nie każda pani to potrafi zroboć,
        by to nie było wulgarne, a piekne!

I ten kto nie widział pieknego streapteasu niech nie gada,
        bo to troche jakby na podstawie malowanek sasiada oceniać
        sztuke malarską!
        • Gość: andreas i bardzo przepraszam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 10:55
          bardzo przepraszam w błąd wprowadził mnie przedmówca wczesniej.
          Pisałem poprawnie striptease - tak sie pisze! (vide moje posty!!!)
          Ale kolega forumowy poprawił nas na streaptease - to błąd!
          Mozna równiez uzywać striptis - po polsku!

Odsyłam do strony mirnal.neostrada.pl/striptis.html
      • Gość: labatt Re: hej co Wy wypisujecie IP: *.se.client2.attbi.com 12.03.05, 18:50
        I Twoj list tez byl artyzmem.Wywolal emocje.Scislej mowiac -zdziwil.A smieszne
        ruchy i nadasane minki panienek/plus oblizywanie warg - mniam / zaliczam do
        takiego samego rodzaju sztuki - jak dwadziescia dkg wolowiny.
        To jest ,bylo i bedzie - ale daleko mi do zachwytow nad smutnym epizodem w
        zyciu tych biednych kobiet.
        • Gość: andreas Re: hej co Wy wypisujecie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.05, 18:59
          no cóz kazdy ma to co lubi....
          jednemu wołowina,
          innemu słodkie wargi do oblizywania...
          dla jednego słodkosci...
          innemu przyprawy kuchenne
          • Gość: labatt Re: hej co Wy wypisujecie IP: *.se.client2.attbi.com 12.03.05, 19:14
            Kazdy ma to - na co zasluzyl.....Na szczescie!
            • piotr33k2 Re: hej co Wy wypisujecie i skończcie z tym mitem 12.03.05, 23:01
              o biednych nieszczęśliwych kobietach itp. one robia to co lubia oraz do czego
              sie nadają i jeszcze im za to płacą ,taka jest prawda w 90 procentach o
              kobietach w biznesie erotycznym.
              • Gość: labatt Re: hej co Wy wypisujecie i skończcie z tym mitem IP: *.se.client2.attbi.com 13.03.05, 06:39
                Gratuluje wiedzy o tym .....zawodzie.Podsun coreczce ten pomysl....
                • Gość: andreas hej labatt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.05, 14:19
                  wiesz chyba mylisz prostytutki ze striptiserkami!
                  Kazdy taniec musi zawierac nute erotyzmu
                  prosze obejrzyj film "Zatańcz ze mną".

A poza tym wybacz zycie bez odrobiny szaleństw czy słodyczy
                  no czym by było...?
                  Naprawde dla Ciebie wazne jest tylko te 20 dkg wołowiny!?
                  To nieprawda, nie wierzę!
                  Koniecznie obejrzyj ten film!

To takie byłoby smutne...
                  patrz za oknem słonce
                  • Gość: labatt Re: hej labatt IP: *.se.client2.attbi.com 13.03.05, 18:50
                    Nie pomylilam.Jak w Twoim dowcipie.."Co oni w tym widza?"
                    Ot.......jeden jeszcze...drugi juz nie...a trzeci nigdy.....
                    A slonce..mhy...jest.
                  • Gość: labatt Re: hej labatt IP: *.se.client2.attbi.com 13.03.05, 19:39
                    Ogladalam.
                    Tobie polecam "Pomiedzy slowami" - o ile dobrze pamietam.I moment,w ktorym
                    bohaterowie sa w go go klubie.Ja jestem bardziej z tej polki.
                • piotr33k2 Re: hej co Wy wypisujecie i skończcie z tym mitem 13.03.05, 17:36
                  Gość portalu: labatt napisał(a):

> Gratuluje wiedzy o tym .....zawodzie.Podsun coreczce ten pomysl....
                  no właśnie trzeba mieć odrobine wiedzy nawet na ten temat i przypominam że
                  nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, nie próbuj więc na siłę ich "nawracać"
                  czy uszczęśliwiać.
                  • Gość: labatt Re: hej co Wy wypisujecie i skończcie z tym mitem IP: *.se.client2.attbi.com 13.03.05, 18:46
                    Moja wiedze opieram na wypowiedziach dziewczyn,ktore pracowaly w klubach go go.
                    Smiac mi sie chce z mezczyzn,ktorzy mysla -ze te kobiety robia to pokornie i
                    dla nich.Najgorszy obrazek jaki widzialam - to czterech emigrantow
                    meksykanskich i piec dziewuch - plasajacych leniwie i bez sensu.A w
                    majtasach biedne pare dolarow.
                    Nie nawracam........Wypowiadam swoje zdanie.I moze rozni sie ono od Twojego -
                    bo jestem kobieta.
                    A jezeli zawod taki jak inne - ba.nawet artystyczny - to glos swoje
                    zdanie..........I niech tancza dla Ciebie.Pozdrowienia.
                    • piotr33k2 Re: hej co Wy wypisujecie i skończcie z tym mitem 13.03.05, 18:55
                      ja bym sie bradziej poużalał np. nad szwaczkami które robią w ciężkich
                      warunkach za 800 czy 600 zł i nie są nawet dość atrakcyjne żeby sobie
                      potańczyc na rurze za pieniądze, to tyle na temat użalania i naprawy doli
                      kobiet.
    • blackexit dlaczego "biedne kobiety" 14.03.05, 10:07
      widze z elekkie oburzenie zapanowalo. mowie o nich biedne kobiety chocby dlatego
      jak pisal piotr ze to jakby kres ich mozliwosci itelektualbncyh ze nie nadaja
      sie do innej pracy a moze spoleczenstwo je do tego zmusza moze patralchalne
      gdzie kobieta staje sie przedmiotem zaspokajania meskej zadzy a moze
      postkomunistyczne gdzie ma male sznase na godna prace. nieszczesne w tym samym
      sensie jak mozemy powiedziec o paniach z biedronki. chcociaz te zarabiaj czyms
      innym niz swoja d... i nalezy sie im szacunek.
      jeszce slowo do tych co uwazaja ze zawod jak inny. czy chcielibyscie zeby robila
      to wasza dziewczyna, zona, mamusia? nie mielibyscie nic przeciwko?
      pozdrawiam black
      • Gość: XXL Re: dlaczego "biedne kobiety" IP: *.szczecin.pl 14.03.05, 10:33
        Przecież mamy demokracię a Ty ciagle wracasz z uporem maniaka czy chcielibyscie
        zeby robil
        > a
        > to wasza dziewczyna, zona, mamusia? nie mielibyscie nic przeciwko?
        jak to komuś nie przeszkadza to robi lub toleruje to co robią jego bliscy,na
        tym polega też tolerancja.Z tego co wiem,nikt tych Pań do niczego nie
        zmusza,pchaja się drzwiami i oknami,praca przyjemna,łatwy zarobek ale od razu
        jakie one biedne,biedne to są te kobiety ,które po ciężkiej harówie w biedronce
        czy innym hipermarkecie wracają do domu gdzie musza ugotować obiad ,zając się
        dziećmi i w większości przypadków usługiwać Panu który wrócił z pracy(jak ją
        ma,lub szukał jej ciężko cały dzień czytając gazety przed TV).To jest cięzka
        dola matek i żon ale lasek z go-go to zakrawa na kpinę,porusza tata tyłkiem i
        to większość nieudolnie i taka napracowana biedaczka,może mało je biedaczka
        • blackexit Re: dlaczego "biedne kobiety" 14.03.05, 21:42
          Gość portalu: XXL napisał(a):

> jak to komuś nie przeszkadza to robi lub toleruje to co robią jego bliscy,na
          > tym polega też tolerancja.

ok tylko powiedz konkretnie z eniemialbys nic przeciwko temu zeby robila to
          twoja dziewczyna zona matka i ze to bardziej godne niz praca w hipermarkecie.
          pozdrawiam black
          • Gość: XXL Re: dlaczego "biedne kobiety" IP: *.arkonskie.v.pl 14.03.05, 21:55
            ja pruderyjny nie jestem a i do dewoctwa mi daleko jak im by sprawiało to
            frajdę to jak tak chcesz usłyszeć -NIEMIAŁBYM NIC PRZECIWKO TEMU.
            Pozdrawiam
            • blackexit Re: dlaczego "biedne kobiety" 14.03.05, 22:34

> ja pruderyjny nie jestem a i do dewoctwa mi daleko jak im by sprawiało to
              > frajdę to jak tak chcesz usłyszeć -NIEMIAŁBYM NIC PRZECIWKO TEMU.

ok uslyszalem roznica polega na tym ze ja mialbym duzo przeciwko temu. z ta
              roznice ze za matke i siostre bym sie wstydzil dziewczyne rzucil a zonie
              zabronil pozdrawiam black
              • Gość: XXL Re: dlaczego "biedne kobiety" IP: *.arkonskie.v.pl 14.03.05, 22:39
                no i tym się różnimy, ja jestem krok do przodu w ewolucji a Ty do tyłu-bez
                obrazy.
                Pozdrawiam
                • blackexit Re: dlaczego "biedne kobiety" 14.03.05, 22:42

> no i tym się różnimy, ja jestem krok do przodu w ewolucji a Ty do tyłu-bez
                  > obrazy.

bez obrazy ale co ma do tego ewolucja? ze ja jestem malpa a ty pelny czlowiek z
                  bo nie przeszkadza ci jesli zona pracuje w burdelu? co to ma do darwina?
                  pozdrawiam black
                  • Gość: XXL Re: dlaczego "biedne kobiety" IP: *.arkonskie.v.pl 14.03.05, 22:49
                    jak dobrze zarobi dlaczego nie ,na pieniadze nie ma co sie gniewać,pełen luzik
                    i tolerancia a to żeś małpa to Twoje słowa.
                    Pozdrawiam
      • ja_aska Re: dlaczego "biedne kobiety" 14.03.05, 10:37
        nie, a także brat, mąż, syn. mylisz takiec z puszczaniem się.trauma czy co?
        • blackexit Re: dlaczego "biedne kobiety" 14.03.05, 21:43
          ja_aska napisała:

> nie, a także brat, mąż, syn. mylisz takiec z puszczaniem się.

chcialbys miec meza co tanczy na rurce no no. moze xyz zmieni profesje dla
          ciebie tylko kto na to bedzie patrzyl? co do puszczania sie to co niegodne jest
          puszczanie sie? jak za to placa? pozdrawiam black
          • ja_aska czerny 15.03.05, 08:51
            godne, nie godne - kwestia wyboru.
            taniec na rurce to uczciwe zajęcie więc nie mam nic przeciwko.
            w sumie każdy byle nie ty.
            • blackexit Re: czerny 15.03.05, 21:02
              ja_aska napisała:

> godne, nie godne - kwestia wyboru.

czy cos jest godne czy nie to nie jest kwestia wyboru.

> taniec na rurce to uczciwe zajęcie więc nie mam nic przeciwko.

no to do dziala zapewne zarobisz wiecej niz obecnie a po prostru dzielac sie
              tylkiem za pieniadze zarobisz jeszce wiecej i jeszce godniej. pozdrawiam black
      • Gość: andreas Re: dlaczego "biedne kobiety" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:34
        blackexit naprawde Ty widzisz kobietę w kuchni przy garach,
        tam jej miejsce?
        Mój przyjaciel tak sobie podzielił kobiety
        na te madre - co poruszaja tyłeczkiem,
        a faceci wypadaja z resztek pieniążków albo i duzych nawet,
        zabieraja je na jachty, do apartamentów czy w góry...
        I te porzadne - rodzące dzieci, przy garach, praniu...

I wielu moich kolegów żonie wydziela te pare groszy...
        a dla panienki (nie zawsze ładnej takiej znowu) skory jest
        fundnąć apartament na weekend w Amberze czy Sandrze!
        No nie mówie o drobnym prezenciku w postaci złotej bransoletki!

Życie dla nikogo nie jest łatwe,
        Ani dla mnie ani dla nich ani dla Kulczyka...
        Wszyscy mamy problemy - kazdy inne i każdy swoje.
        Wszyscy dążymy do szczęścia- ale kazdy ma inaczej je okreslone.

Jeden rodzina, inny przyjemności,
        a sa i tacy wieczni męczennicy...

Jeden kocha, uwielbia dawać innym coś,
        inny pragnąłby otrzymywać!
        • blackexit Re: dlaczego "biedne kobiety" 14.03.05, 21:45

> blackexit naprawde Ty widzisz kobietę w kuchni przy garach,
          > tam jej miejsce?

oczywoiscie nie. ostatnio to nawetja wiecej spedzam czasu w kuchni nizli zona
          (chyba). to nie jest taka alternatywa: albo kobieta w kuchni albo na rurce.
          tez nie odpowiedziales jakie mialbys stanowisko gdyby ten godny zawod uprawiala
          twoja dziewczyna zona matka. pozdrawiam black
          • Gość: andreas Re: dlaczego "biedne kobiety" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:22
            wierz mi ze by mi to nie przeszkadzało jak bym ja kochał!
            Watpisz?
            Nie uwierzysz... byłem z dziewczyna pracująca w agencji...
            wyciagnąłem ja stamtąd i długo bylismy razem!

I wierz jakoś nie przeszkadzało to mi...
            wprawdzie teraz jak zadałeś to pytanie to...
            to trochę sie zastanowiłem, ale byłem...

To chyba wszystko kwestia uczucia, nie wiem...
            ja nie jestem wszystkowiedzący,
            ja wielu rzeczy nie rozumiem a szczególnie
            dotyczących tej sfery umysłu, uczuć, emocji...
            to jest cos poza nami,
            nie na wszystko mamy wpływ.
            I wiele rzeczy, które teraz wydaja nam sie niemozliwe
            za pare lat mozemy robić i nie bedzie to budzić w nas
            negatywnych odczuć.
            Tak jest - ja to wiem po sobie!!

Mimo iz mam pewne zasady!
            To jest jakos poza nami!
            • blackexit Re: dlaczego "biedne kobiety" 14.03.05, 22:36

> wierz mi ze by mi to nie przeszkadzało jak bym ja kochał!
              > Watpisz?
              > Nie uwierzysz... byłem z dziewczyna pracująca w agencji...
              > wyciagnąłem ja stamtąd i długo bylismy razem!

no z takimi doswiadczeniami to ciezko mi sie dziwic twojemu podejsciu. ja mam
              inne. chcociaz tez nie jestem wszystkowiedzacy. pozdrawiam black
              • Gość: andreas Re: dlaczego "biedne kobiety" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:44
                kazdy ma takie doswiadczenia na jakie zasłużył :-)
                WIESZ TO TROCHE W TYM NASZYM KRÓTKIM ZYCIU CHYBA O TO CHODZI...
                (sam mi sie wcisnął wersalik - tak widac musiało być)
                Żyjemy i spotykają nas różne doswiadczenia,
                patrz Jezus tez zadawał sie z celnikami i dziwkami...
                różne emocje, przezycia...
                miłe i nie miłe...
                To chyba o to chodzi!
                Przeciez nie chcesz przeżyc wszystkiego przez pryzmat telewizora,
                magnetowidu czy DVD...?
                Albo opowiadań, bo juz nie wspomne kazań!?

Zawsze mówiłem że trzeba poznac dobro i zło,
                nawet po to by móc je odróżnić!!!

No, bo cóz nam pozostało w tym naszym krótkim zyciu...
                NIE MARNUJMY GO na nie nasze idee!!!
                • Gość: labatt Re: dlaczego "biedne kobiety" IP: *.se.client2.attbi.com 14.03.05, 23:24
                  Andreas - smieje sie na glos....
                  • Gość: andreas Re: dlaczego "biedne kobiety" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 23:40
                    ze mnie?
                    Wiesz taki jestem...
                    Bywam i na salonach i na bankietach...
                    jak i w spelunkach!
                    Znam i biznesmenów, dziennikarzy,
                    jak i majacych problemy z prawem!
                    Znam policjantów...i sedziów.
                    Znam dziewczyki i damy!
                    Staram się, w kazdym razie staram sie...
                    kazdego staram się zrozumieć - na ile umiem... na swój sposób.
                    Zrozumiec nie znaczy wytłumaczyć!
                    Chyba nie mam wrogów - no może na tym forum!
                    Ale tu raczej dyskutantów!

Wiesz, wszyscy sa ludźmi i nie ma dla mnie znaczenia!

Szanuje wszystkich, nie ma znaczenia
                    czy z SLD czy PO czy Od Nowy czy innej opcji...
                    oceniam po swojemu!
                    Nie staram sie zawierzac opinii innych!
                    Staram sie dotknąć - chocbym miał się poparzyć!

Pewnie jestem smieszny,
                    dla niektórych śmiesznie postepuje...
                    pewnie...
                    może nie mam racji!
                    Ale to moje życie i żyje prawie tak jak chce...
                    prawie!
                    • Gość: labatt Re: dlaczego "biedne kobiety" IP: *.se.client2.attbi.com 15.03.05, 03:50
                      Andy,Andy.......to,ze cos istnieje -wcale nie oznacza ze musimy tego dotknac.
                      Brzmisz poczciwie - ja do poczciwych nie naleze.Wiec moze stad te roznice.Ale
                      zycze Tobie powodzenia.
                      • Gość: Marian Paździoch Re: co ty na to andreas? IP: 62.69.200.* 15.03.05, 06:42
                        za głosem szczecińskim;
                        36-letni mężczyzna pobił
                        do nieprzytomności konkubinę, po tym jak chwilę wcześniej kobieta ugryzła go w
                        przyrodzenie.

Mężczyzna został aresztowany. Dorota Sz. leży w szpitalu w stanie krytycznym.

Do niecodziennego zdarzenia doszło 8 marca w mieszkaniu w centrum Kamienia
                        Pomorskiego. Dariusz R. ze swoją znajomą hucznie obchodzili Dzień Kobiet. Pili
                        alkohol. Wieczorem kochali się.

Według przekazanych nam informacji mężczyzna zażądał miłości francuskiej.
                        Kobieta nie wyrażała ochoty. Gdy w końcu zgodziła się, nieoczekiwanie ugryzła
                        go w przyrodzenie.

Dariusz R. zaczął bić kobietę. Twierdzi, że uderzył ją kilka razy ręką w twarz.
                        Potem położył się koło niej i zasnął. Przyznał, że w nocy słyszał rzężenie
                        Doroty Sz., ale wydawało mu się, że to skutek wypitego alkoholu. Rano przyszedł
                        po niego kolega i poszli na ryby.

Leżącą w łóżku nieprzytomną kobietę znalazła kilka godzin później sąsiadka.
                        Zawiadomiła pogotowie. Okazało się, że mężczyzna był już karany za znęcanie się
                        nad konkubiną.

Kobieta w stanie krytycznym trafiła do szpitala. Leży na oddziale intensywnej
                        opieki. Do dzisiaj nie odzyskała przytomności.

Dariuszowi R. prokuratura postawiła zarzut spowodowania ciężkiego uszczerbku na
                        zdrowiu. Grozi mu do 10 lat więzienia.

*to są skutki frywolnego życia. czy też wybujałej fantazji erotycznej.
                        trzeba wiedzieć z kim, po co i dlaczego?

pozdrawiam serdecznie! mp

• Gość: XXL Re: co ty na to andreas? IP: *.szczecin.pl 15.03.05, 08:59
                          To są skutki kolego naudużywania alkoholu,ciekawy jestem czy ten damski bokser
                          zrobił by to na trzeźwo.
                        • Gość: andreas co ja na to? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.05, 13:42
                          no cóz to nie przyjemnośc a przemoc...
                          no cóz przemoc stosowana wobec, szczególnie wobec
                          kobiet, no to akurat tego nie toleruje...
                          to są te chwile, których poczuc nie musze i nie chce!

Przyjemnośc i chwile, musze byc przyjemne dla obu stron!

To tak jak dyskusje tu na forum, spieranie sie
                          sprawia mi przyjemnośc i uczestniczę, ale gdyby nie,
                          to by mnie tu nie było... ot i wszystko!

Słyszałem o przypadku gdy kobieta, zona odgryzła mężowi...
                          brrrrrr
                      • Gość: andreas Re: dlaczego "biedne kobiety" IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.05, 12:41
                        masz racje, to że cos jest nie znaczy, że trzeba to dotknąć!

Ale jak mam przeżyc i czegoś nie dotknąc,
                        to boję się, że coś mi umknie...
                        jakieś piękne uczucie, cudna emocja,
                        ot chwila... a zycie to tylko chwile...
                        • Gość: XXL Re: dlaczego "biedne kobiety" IP: *.szczecin.pl 15.03.05, 12:50
                          > ot chwila... a zycie to tylko chwile...
                          i dlatego jak mawiają starzy indianie(; "trzeba pić,pi......ć nie żałować,bieda
                          musi pofolgować!" hi,hi
                          PS
                          Sorry za niecenzuralne słówko
                    • blackexit Re: dlaczego "biedne kobiety" 16.03.05, 16:39

> Szanuje wszystkich, nie ma znaczenia
                      > czy z SLD czy PO czy Od Nowy czy innej opcji...
                      > oceniam po swojemu!

przepraszam cie drogi andreas ale to co mowisz to jakis paraliberalny belkot.
                      najpierw ze wszystkich rszanujesz potem ze oceniasz ich po swojemu. po co
                      oceniac jak wszystkich szanujesz. co znacyz wszystkich kolesia ktory ukradl ci
                      rower, komendanta auschwitz? czarzastego?
                      nie rozumiem cie. ideologie masz piekana ale chyba malo przemyslana.
                      pozdrawiam black
                • blackexit Re: dlaczego "biedne kobiety" 16.03.05, 16:36

> kazdy ma takie doswiadczenia na jakie zasłużył :-)
                  > WIESZ TO TROCHE W TYM NASZYM KRÓTKIM ZYCIU CHYBA O TO CHODZI...
                  > (sam mi sie wcisnął wersalik - tak widac musiało być)
                  > Żyjemy i spotykają nas różne doswiadczenia,

ok ale jak stwierdzil to jednen kolega nie wszystkie musimy kosztowac no i kazde
                  z nich mozmey sobei oceniac na skali dobra i zla.

> patrz Jezus tez zadawał sie z celnikami i dziwkami...

nie bqardzo ropzumiem kto w tej opowiesci gra Jezusa ta pani czy ty co to sie
                  nia zaopiekowales. chyba ma juz inego opiekuna co?

> To chyba o to chodzi!

wlasnie nie wiem o co.

> Przeciez nie chcesz przeżyc wszystkiego przez pryzmat telewizora,
                  > magnetowidu czy DVD...?

niektorych rzeczy nei che poznac nawet przez tv np dody elektrody ibisza i jego
                  programow pana prerzydenta krawca kanibalizmu itd.

> Zawsze mówiłem że trzeba poznac dobro i zło,
                  > nawet po to by móc je odróżnić!!!

jak nie skosztujesz to nie pzonasz tak? posmakowales jzu calego zla tego swiata
                  czy chocby jednego czlowieka czy jeszce nie? bo jak nie to za cholere nie
                  odroznisz. no i sie pomylisz i nieszcescie gotowe.
                  pozdrawiam black
          • Gość: usmiechniety Re: dlaczego "biedne kobiety" IP: 212.14.63.* 15.03.05, 10:52
            Ja marze o żonie, która by tańczyła przy takiej rurce i była jednocześnie dziennikarzem lub politykiem i byłaby przy tym głeboko uczciwa.
            ale czy sa takie kobiety? :(((
            • Gość: XXL Re: dlaczego "biedne kobiety" IP: *.szczecin.pl 15.03.05, 11:06
              o,o i to jest to słuszna koncepcia i jeszcze aby byla czarna nie koniecznie
              murzynka ha,ha
              • Gość: Marian Paździoch Re: andreas, twoja wypowiedź jest trochę po.... IP: 62.69.200.* 15.03.05, 19:27
                ..krętna. a co z pogryzionym? może to była kobieca prowokacja? wszak kobieta
                zmienną jest powiedziała pewna ola.

pozdrawiam serdecznie! mp
            • blackexit Re: dlaczego "biedne kobiety" 15.03.05, 21:00
              Gość portalu: usmiechniety napisał(a):

> Ja marze o żonie, która by tańczyła przy takiej rurce i była jednocześnie dzien
              > nikarzem lub politykiem i byłaby przy tym głeboko uczciwa.
              > ale czy sa takie kobiety? :(((]

co to znaczy byc gleboko ucziciwa? i jak mozna byc gleboko uczicwym w tancu na
              rurce. pozdrawiam black
              • ja_aska Re: dlaczego "biedne kobiety" 16.03.05, 08:53
                a co ma uczciwość do tańca?
              • Gość: andreas jestem w szoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 10:47
                blackexit jestem zszokowany!
                Do granic bólu ...

Black w tańcu doszukujesz sie uczciwości?
                Tzn. jak ktos tańczy i rusza tyłkiem nieprzyzwoicie, to znaczy
                że jest nieuczciwy... to znaczy...

Wierz mi, wierz mi - musisz mi uwierzyc, bo Ty sie nigdy
                chyba nigdy nie zetknąłeś z osoba z agencji czy tańczącą zawodowo,
                sa to naormalne osoby, a nie wysłannicy piekieł!
                A może nawet aktorzy dla Ciebie sa nieuczciwi,
                tak bo całuja sie z obcymi aktorami, rozbieraja sie,
                tak to dopiero publiczne rozebranie - dla milionów widzów!!

• blackexit Re: jestem w szoku 16.03.05, 16:32

> blackexit jestem zszokowany!
                  > Do granic bólu ...
                  >
                  > Black w tańcu doszukujesz sie uczciwości?

czy to ja pislalem. kolega jakis napisal ze chcialby zeby jego dziewczyna w
                  tancu na rurce byla gleboko uczciwa zastanawialem sie tylko co to znaczy.

>
                  > Wierz mi, wierz mi - musisz mi uwierzyc, bo Ty sie nigdy
                  > chyba nigdy nie zetknąłeś z osoba z agencji czy tańczącą zawodowo,
                  > sa to naormalne osoby, a nie wysłannicy piekieł!

mialem z roznymi osobami do czynienia ale z wyslannikami pielel jeszcze nie.
                  przeciez nie mozna tak nazwac jurczyka czy ajkiegos oleksego.

> A może nawet aktorzy dla Ciebie sa nieuczciwi,

aktorzy sa rozni w zaspie podbno niezle przekrety narobili a w samy srodowisku
                  poza bufonada serialowa najbardziej rozrosl sie nepotyzm.
                  pozdrawiam black
                  >
                  • Gość: labatt Re: jestem w szoku IP: *.se.client2.attbi.com 16.03.05, 17:21
                    Gleboko uczciwa pracownica/sorry - nie przelkne slowa ' tancerka ' w tym
                    kontekscie / klubu go - go to taka ,ktora wydaje reszte z dolara - w przypadku
                    goscia wygladajacego na takiego,ktory dal sie naciagnac koledze i wydaje
                    ostatnie grosze - w oryginale przeznaczone sa dla zony i dziatwy.Ale i
                    taka,ktora przy wejsciu do klubu rozdaje ulotki:
                    "Drogi klubowiczu.MOj ojciec byl gnojem,maz byl gnojem,sasiad z sasiedniej wsi
                    tez byl gnojem....Nie naleze do inteligentnych ,ale zauwazylam,ze sie podobam
                    panom w srednim wieku.Postanowilam to wykorzystac i polaczyc z moja checia
                    zemsty na facetach.Za cholere nie umiem tanczyc -ale wlasciciel klubu
                    powiedzial,ze dla tych pijanych ,narajanych idiotow - to nie ma zadnego
                    znaczenia.
                    Niedobrze mi sie robi na Twoj widok,,ale calkiem dobrze na mysl -ze w Twojej
                    kieszeni sa papiery,ktore pozwola mi za kilka lat na zycie bez
                    mezczyzn.....Przez te pare minut mam nad toba wladze - sliniacy sie i
                    bezbronny - to jest moja nagroda za przepieprzone zycie.Baw sie dobrze
                    frajerze - Sandra."
                    • blackexit pieknie napisane n/t 16.03.05, 17:34
                      pozdrawiam black
                    • Gość: labatt Re: jestem w szoku IP: *.se.client2.attbi.com 16.03.05, 17:50
                      Andy - nie chce byc przyczyna traumy -wiec specjalnie dla Ciebie
                      zaznacze...Poprzednie bylo zartem .... ale tylko w polowie.
                    • Gość: andreas labatt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:30
                      ja może niezbyt dobrze to podkresliłem...
                      Sprzedawca usmiechniety do Ciebie w sklepie,
                      oferujacy Tobie ten kawałek wołowiny jako przedniej jakosci,
                      mówiacy miło o Twojej rodzinie i zdrowiu,
                      chcesz wiedziec co mysli o Tobie
                      i co robił z tą wołowiną na zapleczu???

Poza tym jest sztuka i sztuka,
                      powtarzam nie każdy obraz jest dziełem...
                      Te panie nie robia tego dla artyzmu - tego jestem pewien!
                      A przynajmniej nie za każdym razem i nie dla każdego!

Tak samo jak nie wszyscy jestesmy mistrzami kierownicy,
                      i nie wszyscy sprawnie jeździmy!

Ale czy to powód by nie kupowac wołowiny
                      lub chodzic pieszo albo nasyłać księdza na go-go?

Każdemu taki kawałek wołowiny, sztuki czy innych przyjemności,
                      na jakie zasłuzył!
                      Kolega z Warszawy przyjechał i popatrzył na ten nasz Szczecin
                      i powiedział, że bez obrazy, ale tu straszna prowincja!!!
                      I co nie ma racji?
                      Ma!! Wystarczy ruszyć do Poznania, nie trzeba aż do Warszawy!
                      Ale co chodzimy do tych naszych eksluzywnych (dla nas) pubów,
                      do tego teatru i udajemy jakie to wszystko piekne....
                      To nasze zycie i co mam płakać, że jakas dziewczyna
                      chciała miec zabawę za moją kasę?
                      Ja tez miałem zabawę - byc wieksza
                      niz ona sobie jest w stanie wyobrazic...
                      • Gość: labatt Re: labatt IP: *.se.client2.attbi.com 17.03.05, 00:39
                        Amdreasie- to nie ktos Tobie wmawia kawalek wolowiny.Ty
                        wybierasz.............Na tym polega zycie swiadome.
                        • Gość: andreas Re: labatt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:41
                          naprawde tak uważasz?
                          Na tym polega socjotechnika...
                          • Gość: labatt Re: labatt IP: *.se.client2.attbi.com 17.03.05, 22:31
                            Naprawde...
                            • Gość: emerytka Re:do sprawczyni calego zamieszania-dyskusji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 12:23
                              Jezeli jeszcze nie obrzydzili Tobie tego pomyslu to ja z kolezankami z naszego
                              kola emerytek / moze z kolka rozancowego tez sie ktos znajdzie/ chetnie
                              zorganizujemy taniec wokol chlopca i rurek, kazdego dnia mamy sporo czasu i nie
                              zaspokojonych zadz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka