Gość: 1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 11:45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Boczny Re: komu ANNA NOWAK zawdzięcza karierę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:47 Sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm5 Re: komu ANNA NOWAK zawdzięcza karierę? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.05, 17:04 Dobre sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: komu ANNA NOWAK zawdzięcza karierę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 17:43 Wspaniałejposturze.Mała główka,szeroka d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re:Bożenko :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 17:49 Bożenko. Skąd u Ciebie tyle ....................... . ............................/wpisać właściwe słowo/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zecer Piorun kultury uderzył IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.03.05, 18:04 od Bożeny. Oby nie poraził i jej (ciekawe jakie ma wymiary ta dama) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yerzykowa Re: komu ANNA NOWAK zawdzięcza karierę? IP: 217.153.73.* 21.03.05, 18:22 a może lepiej zapytać co zawdzięczamy p.Annie Nowak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm5 Re: komu ANNA NOWAK zawdzięcza karierę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 20:02 Ale wazidu...Ja - nic albo jeszcze gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: szczecinska Anna Nowak 21.03.05, 20:02 Gość portalu: yerzykowa napisał(a): > a może lepiej zapytać co zawdzięczamy p.Annie Nowak? dr Anna Nowak Zastępca Prezydenta Miasta Szczecina Prezydent Miasta Szczecina powierzył jej sprawy społeczne: Urodziłam się 21 maja 1949 roku w Stargardzie Szczecińskim. Mam troje rodzeństwa - dwie siostry i brata. W Stargardzie Szczecińskim ukończyłam szkołę podstawową oraz liceum ogólnokształcące. Po ukończeniu szkoły średniej studiowałam socjologię na Uniwersytecie im. A. Mickiewicza w Poznaniu, tam też doktoryzowałam się z zakresu socjologii. Po ukończeniu studiów podjęłam pracę zawodową w Szczecinie. Pracowałam w Instytucie Zachodniopomorskim Polskiej Akademii Nauk, a obecnie pracuję w Instytucie Socjologii Uniwersytetu Szczecińskiego na etacie adiunkta. Prowadzę zajęcia ze studentami socjologii, pracy socjalnej, doradztwa psychospołecznego. Obszar moich zainteresowań to problemy patologii społecznej, społeczne aspekty zdrowia, techniki doradztwa społecznego. Niezależnie od pracy na Uniwersytecie Szczecińskim zajmowałam się od 1995 roku problematyką profilaktyki HIV/AIDS. Jestem autorką innowacyjnych programów z tego zakresu, m.in. założyłam ogólnopolską organizacę pozarządową zajmującą się promocją zdrowia, opracowałam i koordynowałam programem działalności Punktów Konsultacyjno-Diagnostycznych HIV w Szczecinie i Koszalinie, pracowałam w charakterze Kierownika Działu Oświaty Zdrowotnej Wojewódzka Stacja Sanitarno- Epidemiologiczna w Szczecinie, a w latach 2000-2002 byłam Pełnomocnikiem ds. Narkomanii i HIV/AIDS przy Wojewodzie Zachodniopomorskim. Za swoją pracę otrzymałam pięć nagród Ministra Zdrowia, a także Honorową "Czerwoną Wstążeczkę" - za całokształt pracy na rzecz osób zakażonych HIV i chorych na AIDS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostrzenica Re: szczecinska Anna Nowak IP: 217.153.73.* 21.03.05, 22:42 Fajne dziewczyny pochodzą ze Stargardu. Moja mama sie tam urodziła. Aktorka Ewa Kasprzyk. Odpowiedz Link Zgłoś