Dodaj do ulubionych

Prezydent powiedział

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:50
o Jezu glosowaliscie na niego to macie, wkolko wraca temat niedouczonego
starucha. I chyba nie jest taki zly skoro go nie poszliscie odwolac.
Chcieliscie to macie w koncu to demokratyczny wybor, czyzbyscie teraz
demokracji nie lubieli?
Obserwuj wątek
    • Gość: pepe wydajmy tomik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:04
      już Urban cytował Pana Prezydęta, my tez zbierajmy dla potomnych. A nawiasem
      mówiąc, mama nie uczyli: nie pchaj się na afisz jak nie potrafisz?
      • Gość: x Re: wydajmy tomik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:33
        nie pchaj sie więc Pepe na afisz jak nie umiesz pisać (prezydęt ???)
    • Gość: andreas DOMAGAM SIĘ!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.05, 19:11
      Domagam sie badań pana prezydenta!!!
      Prezydent USA co jakis czas jest badany czy jest w stanie...
      Pewnie nie ma w Polsce oczywiscie takiego wymogu...
      ale należałoby co jakis czas badac czy ludzie rzadzący
      sa w stanie zarzadzać, przeciez nawet testamenty sie podważa
      ze względu na stan umysłu...

Domagam się!
      Wiem, zaraz pukne sie w łeb!
    • Gość: Antyknajak Re: Prezydent powiedział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 19:16
      Bo demokracja może być ale pod warunkiem, że jest na naszą korzyść :-)
      Może przerysowałem ale jak widać w tym wątku i innych tego typu, większość tak
      ją rozumie.
      6 % Unia Wolności krzyczy na 18 % Samoobronę, że głaby, prostaki itd.
      To tak jakby opluwali własnych 18 % współobywateli i rodaków.
      "Wyrok demokratyczny" winien być szanowany.
      • student1 Re: Prezydent powiedział 24.03.05, 20:22
        akurat antyknajak też nie jest wolny od tej ułomności
        aczkolwiek dobrze jest to powiedziane to w wydaniu autora nie realizowane
        • Gość: Antyknajak Re: Prezydent powiedział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:27
          Konkretniej student. Nie matacz :-)
          • student1 Re: Prezydent powiedział 24.03.05, 20:38
            przecież krytykujesz Mariana i odmawiasz mu prawa do pełnienia funkcji
            prezydenta
            pouczasz wszystkich poza 2 wybrańcami twojego serca czyli pewnego radnego z PO
            i członka tegoż PO akurat tutaj z powodow mi uświadomionych
            odmawiasz wszystkim prawa do zachowania własnego zdania jeżeli rożni się od
            twojego
            no to albo jest demokracja
            albo jest demokracja Kalego

• Gość: Antyknajak Re: Prezydent powiedział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:44
              Nie odmawiam nikomu prawa zachowania własnego zdania. Kiedy ? Gdzie ?
              Jak wogóle mógłbym to uczynić przy tylu znakomitościach klawiatury.
              Mam po prostu inny pogląd.
              Wyroki demokracji szanuję i nigdy nie odmawiałem Marianowi Jurczykowi prawa do
              pełnienia funkcji Prezydenta. Wręcz przeciwnie. Wielokrotnie wypowiadałem się,
              że po niudanym i nieudolnie zorganizowanym referendum bez istotnych jego
              przywódców ma do pełnienia tej funkcji wyjątkowe moralne prawo.
              • student1 Re: Prezydent powiedział 24.03.05, 20:48
                a to pardon
                widocznie źle zrozumiałem twoje wypowiedzi
                zapiszę sobie twoją deklarację i będę o tym pamiętał na przyszłość
                • Gość: Antyknajak Re: Prezydent powiedział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:52
                  Nie jestem taki obrażliwy jak Ty student :-)
                  Może nie Ty mnie żle zrozumiałeś ale ja się niewyrażnie i nieprecyzyjnie
                  wypowiedziałem. W końcu nie tylko Trokowskiemu to się zdarza Antyknajakom i
                  sutentom1 też.
                  • Gość: TNT Re: Prezydent powiedział IP: 212.160.165.* 25.03.05, 09:05
                    coz za wersal...:-)
                  • stella_marinowska Re: Prezydent powiedział 25.03.05, 12:24
                    debilek znowu gada ze soba, cwok. antyknajak to przeciez student!
                    • Gość: Karolkiewicz. Re: Prezydent powiedział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 13:06
                      Stdent-cykor sam sobie opowiada dowcipy, ale się z nich nie śmieje, bo okazuje
                      się, że już je zna.
            • Gość: post it! Re: Prezydent powiedział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 08:57
              Jacyna na prezydenta!
    • shp80 Re: Prezydent powiedział 24.03.05, 21:06
      > Chcieliscie to macie w koncu to demokratyczny wybor, czyzbyscie teraz
      > demokracji nie lubieli?

W zasadzie to _my_ go już odwołaliśmy. Osób, które opowiedziały się za
      odwołaniem, było więcej, niż tych, co go wybrali... Że przepisy są, jakie są,
      to już inna broshka...
      • Gość: kanibalistyk Re: Prezydent powiedział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 21:37
        kity zenisz. wybralo go 50 000 choloty a chcialo odwolania ok 30 000 ludzi,
        wiec nie rob jaj zyjemy miedzy debilami
        • Gość: Jaro Re: Prezydent powiedział IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 24.03.05, 22:32
          Odwołania chciało PONAD 50.000 osób; więcej, niż na niego głosowało w wyborach.
          Sołtys swego czasu coś obiecywał: że w wypadku takiej sytuacji, ble, ble, ble,
          ale kto jeszcze wierzy w jakikolwiek honor szczecińskiego sołtysa?
    • Gość: cynik Pobije Pietrzaka w kabarecie IP: *.chello.pl 25.03.05, 09:16
      Czy naprawdę na takiego człowieka nie ma rady ?! Przecież ten człowiek ośmiesza
      nas dokumentnie. Niech siedzi na tej swojej działce i się tam mądruje, a nie
      dużym miastem rządzi. Czy nie czas odłożyć polityczne animozje i go odwołać.
      Panie " prezydencie " czas się leczyć a nie rządzić! Tyle pan hipermarketów
      naściągał, więc tam lekarstwa na sklerozę też są - Geriawit panie, Geriawit
      łykać już czas.
    • Gość: Jurczyk do domu... Re: Prezydent powiedział IP: *.arian.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:28
      a raczej do altanki. A mam pytanie do dziennikarzy, co z ta altanka, czy
      Jurczyk nadal lamie prawo? Nadal mieszka na dzielce?
    • Gość: BAREJA Re: Prezydent powiedział IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.05, 09:20
      Prezydent powiedział:będzie dobrze.Szkoda,że nie dodał komu.Jędrzej Wijas
      dodał:"budżet zapewni komfort mieszkańcom"Szkoda,że nie dodał,że związanym z
      sld i nrs,solidarność .reszta ma mieć dyskomfort
    • Gość: OXFORD Re: Prezydent powiedział IP: *.polkomtel.com.pl 29.03.05, 12:50
      Co za nieudaczny staruch! czy on zdaje sobie sprawę jak się ośmiesza oraz nasze
      miasto. Mi wstyd gdziekolwiek jechać bo inni (z Wrocławia, Lublina, Białego
      stoku). Ten żałosny człowiek juz nigdy nie powinien się brać do rządzenie, bo
      nic mu nie wychodzi. Szczecin stacza się za jago kadencji w dół. Otwieranie
      kolejnych schronisk dla bezdomnych nioc nie daje. Tu trzeba inwestycji i pracy
      panie Jurczyk!!!!!!!
      • Gość: Marian Paździoch Re: odwalcie się o Pana Prezydenta, do roboty !!!! IP: 62.69.200.* 30.03.05, 09:41
        no.
    • Gość: bolo Re: Prezydent powiedział IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.05, 14:51
      mówił wiele
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka