Dodaj do ulubionych

Tadeusz Dąbrowski prezesem Pogoni?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 09:12
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: maciekszczecin [...] IP: *.16. / *.gryfnet.szczecin.pl 26.03.05, 12:26
    • Gość: Maciekszczecin POGOŃ SZCZECIN NAJLEPSZA W POLSCE JEST !!! IP: *.16. / *.gryfnet.szczecin.pl 26.03.05, 12:29
      Gdyby nie walka o tereny w okół Pogoni to byśmy byli w czołówce extraklasy
      jednak przychodzą wciąż nowi prezesi o chcą sie ustawić a o drużynie nikt nie
      myśli. :-(
    • Gość: Rlf [...] IP: *.devs.futuro.pl 26.03.05, 13:02
    • Gość: andreas przepraszam, ja tylko chciałem zapytać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 13:08
      przepraszam, ja tylko chciałem zapytać
      Czy ta opinia dotyczy wszystkich szczecinian
      czy tylko kibiców
      albo wyłącznie piłkarzy?

Bardzo mi zalezy na odpowiedzi, bo nie wiem jak sie ustosunkować!
      Też pozdrawiam!
      Wesołych Świat
      • Gość: andreas Re: przepraszam, ja tylko chciałem zapytać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 13:15
        a już wiem!
        To taka miedzyklubowa wymiana uprzejmosci...
        zrozumiałem i sie nie wtracam!
    • Gość: dog Re: Tadeusz Dąbrowski prezesem Pogoni? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 13:16
      oto co zazdrość robi z jakiegoś tam `kibica`...zazdrości zakupów, forsy i
      przywiązania kibiców... z Pogonia będzie dobrze...mi się marzy puchar uefa ale
      nie od razu...kibic od 1966 roku...a dla `kibica` A STITCH IN TIME SAVES NINE--
      -
      • Gość: michu Do doga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:34
        Ty chyba jesteś jakiś nienormalny. Puchar Uefa ci sie marzy, chyba za 10 lat
        jak nie lepiej. Niech najpierw Pogoń sie utrzymie bo nie ciekawie to wygląda.
        Mieli być wielcy brazylijczycy i co ?? Gó... Jak zawsze zwykli paprykarze z
        Brazylii których wymyślił pan Ptak, który niech lepiej skończy z piłką bo nie
        ma o tym pojęcia. Przykro mi ale pogoń widze w 2 lidze
        • Gość: DOG Re: Do MICHA IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 22:01
          jestem normalny- utrzymać się utrzymają chyba że pan Ptak znowu coś
          wywinie...a w pucharze UEFA mają szanse wystartować bo układ nie jest taki
          tragiczny...sądzisz że juz nie będą dobrze grać?
          prawdziwy kibic powinien być optymistą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka