Gość: kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 09:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciekszczecin [...] IP: *.16. / *.gryfnet.szczecin.pl 26.03.05, 12:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciekszczecin POGOŃ SZCZECIN NAJLEPSZA W POLSCE JEST !!! IP: *.16. / *.gryfnet.szczecin.pl 26.03.05, 12:29 Gdyby nie walka o tereny w okół Pogoni to byśmy byli w czołówce extraklasy jednak przychodzą wciąż nowi prezesi o chcą sie ustawić a o drużynie nikt nie myśli. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rlf [...] IP: *.devs.futuro.pl 26.03.05, 13:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas przepraszam, ja tylko chciałem zapytać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 13:08 przepraszam, ja tylko chciałem zapytać Czy ta opinia dotyczy wszystkich szczecinian czy tylko kibiców albo wyłącznie piłkarzy? Bardzo mi zalezy na odpowiedzi, bo nie wiem jak sie ustosunkować! Też pozdrawiam! Wesołych Świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: przepraszam, ja tylko chciałem zapytać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 13:15 a już wiem! To taka miedzyklubowa wymiana uprzejmosci... zrozumiałem i sie nie wtracam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dog Re: Tadeusz Dąbrowski prezesem Pogoni? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 13:16 oto co zazdrość robi z jakiegoś tam `kibica`...zazdrości zakupów, forsy i przywiązania kibiców... z Pogonia będzie dobrze...mi się marzy puchar uefa ale nie od razu...kibic od 1966 roku...a dla `kibica` A STITCH IN TIME SAVES NINE-- - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Do doga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:34 Ty chyba jesteś jakiś nienormalny. Puchar Uefa ci sie marzy, chyba za 10 lat jak nie lepiej. Niech najpierw Pogoń sie utrzymie bo nie ciekawie to wygląda. Mieli być wielcy brazylijczycy i co ?? Gó... Jak zawsze zwykli paprykarze z Brazylii których wymyślił pan Ptak, który niech lepiej skończy z piłką bo nie ma o tym pojęcia. Przykro mi ale pogoń widze w 2 lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOG Re: Do MICHA IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 22:01 jestem normalny- utrzymać się utrzymają chyba że pan Ptak znowu coś wywinie...a w pucharze UEFA mają szanse wystartować bo układ nie jest taki tragiczny...sądzisz że juz nie będą dobrze grać? prawdziwy kibic powinien być optymistą... Odpowiedz Link Zgłoś