Dodaj do ulubionych

Żegnajcie Forumowicze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 11:31
Okazuje się, że moja osoba dla niektórych forumowiczów jest żródłem przejawów
pogardy, nienawiści, czasem wręcz chamstwa.
Nie potrafię sprostać takiej nawałnicy i tego tak publicznego i usilnego
wdeptywanie mnie w ziemię, wyrzucania poza nawias, tym próbom pozbawienia
mnie prawa do własnej opinii, wypełniania zawodu i powinności
dziennikarskiej, a nawet popełnionego błędu.
Nie mam zamiaru dalej firmować sobą takich zachowań i schodzę nieodwołanie z
tego forum.
Z przykrością żegnam tych, których lubiłam, z którymi dyskutowałam czy
czasem przekomarzałam się. Będzie mi Was brakowało...
MYCHA (Przechodzień, Trep)
Red. Zofia Bąbczyńska-Jelonek
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL nie tak ostro IP: *.ksiazat.v.pl 10.04.05, 11:49
      tak łatwo się poddajesz,prawdziwi graczę walczą do końca,olej szczekaczy i
      zostań.
      PS
      a naleweczka!!!!
      Pozdrawiam XXL
      • Gość: pressnet baba z wozu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 11:51
        A dowidzenia!
    • felix_edmundowicz brzmi jak ostatnie pożegnanie... 10.04.05, 12:10
      Pani Mycho,nie przesadzaj.
      W normalnym kraju różnice poglądów są czymś na porządku dziennym,z biegiem
      czasu dojdzie zapewne do zbliżenia stanowisk w tym czy innym temacie,a w innych
      polaryzacja zostanie zachowano.To naturalna kolej rzeczy.Natomiast ostentacyjne
      oświadczenie moim zdaniem obrazuje jakąś skazę w postrzeganiu przez Ciebie
      rzeczywistości.Jako dziennikarz powinnaś bardziej "filtrować" rzeczywistośc
      dostrzegając rzeczy istotne ,nie tracąc z pola widzenia szczegółu...
      Lecz co ja będę Cię pouczać,jesteś przecież dziennikarzem i piszącym o niebo
      lepiej ode mnie!
      Jedyne ataki ,w sensie dosłownym - aroganckie i bezpardonowe - to zauważyłem
      jedynie ze środowisk SLD-owskich,Twoich dawnych "pobratymców", myślę że teraz
      przekonałaś się o ich rzeczywistym "socjalistycznym humaniźmie".
      Nie darują,jak ktoś od nich odchodzi......
      CIeszyłbym się ,gdybyś zmieniła zdanie,ale gdybyś obstawała ,to zawsze
      pozostaje nam Twój blog.
      Pozdrawiam że tak się wyrażę po "lewacku"
      • henio56 oszołomstwo zwycięża ! 10.04.05, 13:16
        jak możesz Mycho coś takiego zrobić ? jesteś osobą która potrafi trzeżwo
        patrzeć na rzeczywistość i łagodzić konflikty w duchu ekumenizmu społecznego.
        Kapitan w trakcie zagrożenia rejsu, nie schodzi ze statku jako pierwszy! bądż
        twarda i nie daj się prosić o pozostanie. Nie daj się ponieść emocjom, tylko
        napisz kto Cię atakuje i poniża.
    • Gość: ja mała różyczka Re: Żegnajcie Forumowicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:10
      Aj, tam, nie tylko Twoja osoba...Nie widziałaś, co się działo w tym
      ważnym tygodniu?? Jak ludzie w smutku byli opluwani, wdeptywani w ziemię?
      Jak obrzydliwe pojawiały się posty?
      Anonimowość stwarza ogromne mozliwości. Aż miło. Człowiek bez twarzy przy
      klawiaturze może powiedzieć wszystkim wszystko. Nie musi nikomu patrzeć
      w oczy.
      O uczuciach się nie dyskutuje, czujesz się obrażona, to tak własnie jest.
      Ale jakiś swój rys tu jednak wnosiłaś...
    • Gość: zuza Re: Żegnajcie Forumowicze IP: *.teleton.pl 10.04.05, 14:54
      podzielam Twoje odczucia
      ja też spadam z tego forum
      pozdrawiam serdecznie
      • Gość: XXL Re: Żegnajcie Forumowicze IP: *.ksiazat.v.pl 10.04.05, 15:25
        a gdzie spadasz?(-;
    • Gość: andreas nie uwazam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.05, 15:44
      nie uważam by to było dobre rozwiazanie jakiegos problemu,
      poddanie się!
      pamietaj, ze nawet jezeli różniłas się, jezeli nawet czułas sie szykanowana,
      to na forum zaglada wiele osób myslacych, którzy nie wypowiadaja się,
      ale czytają!
      Czytają i wyciagaja wnioski!

Kazda nasza mysl, zdanie czy informacja - wielu z nas pomaga zrozumieć
      pewne mechanizmy, pewne układy czy tez nawet sens...

Byc moż nie zawsze sie zgadzałem z Toba (Trep),
      byc może czesto sie zgadzałem (Mycha),
      ale zawsze były Twoje wypowiedzi pomocne w formułowaniu moich mysli!

Zostań z nami!

Przeciez rola dziennikarza taka właśnie jest - propagowanie informacji.
      Tu właśnie to czyniłaś!!
      Cóż za różnica w gazecie czy internecie?

Jezeli czujesz sie, jezeli jestes dziennikarką nie możesz odejść z tego forum!

Tu tez masz swoja role do spełnienia - dobra lub złą - jakąś...

Zostań a nami!
      • Gość: ksiadz szkoda :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 18:17
        Myślę, że decyzja MYCHY nie jest poddaniem się. To po prostu głos zdrowego rozsądku. Rozumiem Cię doskonale. Mam nadzieję, że na co dzień będą omijać Cię takie opinie i wypowiedzi, jakie krążą na forum. Czytałem Twoje słowa z wielką przyjemnością. Powodzenia!
        • Gość: dorka Re: szkoda :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 18:55
          droga MYCHO, nie powinnaś....
    • Gość: Fugazi Coś nie tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:01
      Myślę, że powód jest inny niż podałaś. Wydajesz się osobą poważną, a
      przytoczony powód taki już nie jest.
      Z przysłowiowej piaskownicy i zabawek z pewnością wyrosłaś więc obrażaniem się
      na forumowych gnojków niczego nie wskórasz poza uszczypliwymi komentarzami.
      Chyba, że idzie o czas - tracony czas na forum. Czas którego każdemu brakuje.

Pozdrawiam
      Fugazi
      • Gość: andreas Re: Coś nie tak IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.05, 19:03
        albo... albo jakies represje wykraczające poza sfere wirtualną?
        • Gość: labatt Re: Coś nie tak IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.04.05, 19:15
          Pani Zofio - powodzenia we wszystkim...
        • Gość: Fugazi Re: Coś nie tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:15
          Albo to nie MYCHA (prowokacja jakaś)

pozdrawiam
          Fugazi
      • Gość: MYCHA Re: Coś nie tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:41
        Niestety powód jest jeden - nie mam ochoty firmować sobą dalszych objawów
        pogardy do ludzi, ich poglądów, postaw i działań.
        Nie obraziłam się, jest tutaj grono ludzi sympatycznych, mających jakieś
        potrzeby konwersacji i wymiany myśli. I zaden dialog, który niesie coś
        pozytywnego - nie jest stratą czasu, nawet w Internecie.
        Ale jest u mnie, jak u innych, jakaś granica tolerancji wobec zachowań innych
        innych.
        Skoro nie mogę postawić tamy wobec pomówień, pogardy, naruszania mojej godności
        i moich zwyczajnych ludzkich praw - rezygnuję. Nie muszę przebywac tam, gdzie
        są ludzie, którym takie zachowania są bliskie. Mam prawo wyboru i z niego
        korzystam.
        Tak samo jak mają prawo wyboru Ci, którym moja osoba wyraźnie przeszkadza. I
        manifestują to konsekwentnie.
        To nie żadna też ucieczka. Ani też nie zmienię nika, nie będę udawała kogoś
        innego. Występowałam jawnie i jawnie żegnam się I tyle.
        W interencie pozostaję, w swoim blogu. I choć nie kasuję tam postów do mnie,
        zawsze mam możliwość, gdy zostanie przekroczona granica - post zlikwidować.
        Trzymaj się Fugazi, pozdrawiam Cię serdecznie.
        • Gość: Fugazi Autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:46
          Nie dociera do mnie taka argumentacja.
          Przykro mi, ale nie rozumiem jak w trosce o swoje dobre imię można się zamykać
          w milczeniu.

Weźmy analogię do autobusu, w którym jedziesz bo musisz dojechać do roboty a
          samochodu nie posiadasz.

W autobusie zwróciłaś uwagę na zbyt wulgarne zachowanie jednemu ze
          współpasażerów. To spowodowało u niego wybuch agresji a zniesmaczenie zarówno
          twoje jak i innych podzielających twoje stanowisko.
          W wyniku arogancji i chamstwa zostałaś zwymyślana przez opisanego pajaca.

Wysiadłaś zbulwersowana ze środka transportu i udałaś się na piechotę
          rozmyślając.

Pytania moje są następujące:
          1.Czy miałaś rację interweniując?
          2.Czy więcej nie wsiądziesz do autobusu?
          3.Czy jak żaden z nas nie wsiądzie to w autobusach będzie bezpieczniej?

Zapraszam Cię, może ostatni raz do dyskusji na temat środków transportu w
          których przyszło nam podróżować-żyć a także na temat konieczności wyrażania
          swojego zdania wprost.

Pozdrawiam
          Fugazi
        • anamar Re: Coś nie tak 12.04.05, 08:33
          Gość portalu: MYCHA napisał(a) Ani też nie zmienię nika, nie będę udawała
          kogoś
          > innego. Występowałam jawnie i jawnie żegnam się I
          tyle. .........................................................................
          .o tyle to dziwne,że w pierwszym poście tego wątku sama podałaś inne nicki,pod
          którymi wystepowałaś...
    • blackexit niepotrzebnie 10.04.05, 19:15
      tez juz raz odchodzilem definitywnie zniesmaczony tym wszystkim. ale odzew ludzi
      kotrzy twierdzili ze lubia moja pisanine chociaz moze nie zawsze sie z nia
      zgadzaja przekonal mnie do pozostania. i ja tym samym cie przekonuje. zostan bo
      warto poczytac co masz do powiedzenia. pozdrawiam black
      • Gość: Marian Paździoch Re: niepotrzebnie IP: 62.69.200.* 12.04.05, 00:31
        pamiętam, płakali, co tam płakali. ryczeli wyrywając se włosy. kilku nawet
        chciało popełnić samospalenie. 'definitywnie zniesmaczony' bardzo misternie to
        wykalkulowałeś. tylko twoje słowa wtedy inaczej to 'zniesmaczenie' określały.
        przypomnić ci?

mp
    • Gość: play Re: Żegnajcie Forumowicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:18
      No to cześć.
      • Gość: Gryf Re: Żegnajcie Forumowicze IP: 217.153.6.* 10.04.05, 19:34
        Kochana droga MYCHO Ty z bardzo delikatna struktura swojego intelektu
        szczegolnie jestes narazona na niewybredne czesto komentarze.Rozumiem Ciebie
        choc jestem mezczyzna, czujesz sie upokorzona lub skaleczona tymi ..........
        Chce Tobie powiedziec ze bardzo Ciebie szanuje a nawet lubie ,Twoj szczegolnie
        wnikliwy sposob interpretacji wielu problemow przekraczajacy zrozumienie przez
        tych ktorzy chca Ciebie zranic.

Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka.
    • enancjo Re: Kopernik .. miał racje .. 10.04.05, 19:27
      .. wspolczesnie to brzmi ze GORSZE WARTOSCI WYPIERAJA TE LEPSZE ...
      .. moim zdaniem jezeli sie wycofujes to pamietaj przed kim / lub
      przed jakimi wartosciami ... moment sie LICZY ... i nie TLUMACZ SIE ..
      Enancjo
    • Gość: Ja Re: Żegnajcie Forumowicze IP: *.pomorzany.v.pl 10.04.05, 20:57
      Dzięki Tobie zaglądałam na to forum. Teraz przestanę.
      • Gość: easy Re: Żegnajcie Forumowicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:58
        to sie porzegnaj
        • Gość: easy Re: Żegnajcie Forumowicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:59
          kanto kantare
    • Gość: Marian Koniuszko Re: Żegnajcie Forumowicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:06
      Szkoda że już Ciebie nie poczytam na tym forum,
      ale w pełni rozumiem twoją decyzję.

• germanus Żegnaj na forum 10.04.05, 21:34
        Znow cos peklo...
        Znow ktos poczul sie wazniejszy i lepszy...
        Znow ktos mial misje zniewazenia, niesluchania, nieczytania...
        Znow komus odbilo...
        Znow ktos odwazyl sie osadzic drugiego...

W imie czego?
        ... moze nauk JPII moze?

To po jasna ... (sam/a wiesz co!)* piszesz tu i owdzie, ze INNY NAROD ?????

Myszka, zegnam Cie jak najmilej. Powodzenia.
        Tak lubilem twoje wpisy...

* Anielke, oczywiscie.
        • Gość: XXL Re: Żegnaj na forum IP: *.ksiazat.v.pl 10.04.05, 22:02
          cholera,poryczałem się ! ze śmiechu co to pogrzeb Mychy?
          Mycho zostań,Mycho zostań,Mycho zostań jak napisałem wyżej prawdziwi graczę
          walczą do końca,tylko szczury uciekają z tonącego statku a nawiasem mówiąc nie
          lubię takich popisowych rostań.Nie mam ochoty tu być to znikam i szlus.
          • Gość: KOT Re: Żegnaj na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:18
            MYCHY są OK.
            • Gość: H56 Re: Żegnaj na forum IP: *.comnet.krakow.pl 10.04.05, 22:32
              tak sobie patrzę na wpisy i zastanawiam się kto to tak dopiekł naszej Myszce,
              ze chce uciekać. Stwierdziłem ,że muszą to być nasze dziewczyny, Ana z mamoniową
              ach, Kobiety !
              • Gość: XXL Re: Żegnaj na forum IP: *.ksiazat.v.pl 10.04.05, 22:40
                H56 mycha już uciekła- do dziury!!! ha,ha , tam siedzi sobie i ząbkami serek
                skrobie a popija naleweczką
              • Gość: prztyk-dog-dog1-2- Re: Żegnaj na forum IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:41
                ja MYCHĘ SZANUJĘ...niemożliwe że się żegna---takie fajne polemiki mieliśmy ---
                ona jest sympatyczna---chce się z nami podroczyć...zostań z nami, jeszcze tyle
                jest do napisania...a jak ktoś jest chamem to go po prostu olej...szkoda twoich
                nerwów...pozdrawiam jak zwykle z wyrazami szacunku...
    • skuba4 Re: Żegnajcie Forumowicze 11.04.05, 09:32
      Gdybyś była obiektywną dziennikarką nigdy byś sie tu nie pojawiała i nie pisała
      RED-(dla mnie to tak czy owak czerwone!!)
      • Gość: pressnet Re: Żegnajcie Forumowicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 11:09
        Jedno pewne. Płakał po tej nieudanej sldówie nie bede.
    • xyz-xyz Mycha 11.04.05, 09:37
      > Okazuje się, że moja osoba dla niektórych forumowiczów jest żródłem przejawów
      > pogardy, nienawiści, czasem wręcz chamstwa.
      Witaj w klubie:))

Nie potrafię sprostać takiej nawałnicy i tego tak publicznego i usilnego
      > wdeptywanie mnie w ziemię, wyrzucania poza nawias, tym próbom pozbawienia
      > mnie prawa do własnej opinii, wypełniania zawodu

Ja odpocząłęm i dalej moge przyjmowac ataki. :))

> Nie mam zamiaru dalej firmować sobą takich zachowań i schodzę nieodwołanie z
      > tego forum.

E tam. Podejdź do forum z dystansem. Niekiedy dobrze jest zastosować
      wzajemność. Nie bój się ostrym językiem reagowac na chamstwo.

Co złego to nie ja:))
      • albert_c Re: Mycha 11.04.05, 10:04
        Mycho, milo bylo sie zaczytywac...

do zaczytania, pozdrawiam serdecznie;)

albert
        • anika31 Re: Mycha 11.04.05, 10:09
          Proponuję dwa tygodnie wakacji i czekam na powrót... Pozdrawiam serdecznie Anna
          • Gość: zona pijaka Re: Mycha IP: 83.168.108.* 11.04.05, 10:28
            Daj se w żyłę!
            • absztyfikant Re: Mycha 11.04.05, 11:23
              Coz. Szkoda...
            • Gość: woj@tstd.pl Re: Mycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:00
              sam se daj
    • Gość: XXL Re: Żegnajcie Forumowicze IP: *.szczecin.pl 11.04.05, 12:08
      codziennie o 11,31 wypijmy browarek,Mycha odchodzi(-:
    • tra_lala Re: Żegnajcie Forumowicze 11.04.05, 12:11
      ...alez Pani Redaktor... do tej pory myslalm, ze to wlasnie dziennikarze slyna
      z naciagania faktow do potrzeb swojego kierownictwa i lepszej
      ogladalnosci/poczytnosci ... zawsze to trzeba bylo podkoloryzowac rzeczywistosc
      nie liczac sie z tym, ze kogos sie przy tym depcze. Czyzby poczula sie Pani
      zle w nowej roli?
      • Gość: Jan Kalwin Komunizmu szczecinskiego "Old Grand Lady" odchodzi IP: *.localdomain / 67.15.54.* 11.04.05, 12:16
        Moze organ milosci wlasnej nie zostal dostatecznie stymulowany i narcystycznie
        uosobiona mycha cierpiec bedzie w samotnosci?
        • Gość: myszki z USA Re: Komunizmu szczecinskiego "Old Grand Lady" odc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 12:58
          O! Komuszek Utajniony się odezwał i to przez serwery amerykańskie!!!Nie sądź
          wszystkich po sobie!
          • ja_aska MYCHA wracaj 11.04.05, 13:05
            nie łam się. tutaj zawsze komuś odwali. traktuj to rozrywkowo.
          • Gość: Karolkiewicz. Re: Komunizmu szczecinskiego "Old Grand Lady" odc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:55
            Jakoś za p. Jelonek tęsknił nie będę. Nie lubię podstarzałych, egzaltowanych
            komunistek.
            • ja_aska Re: Komunizmu szczecinskiego "Old Grand Lady" odc 14.04.05, 10:56
              będę kulturalna :wal się.
              • Gość: XXL Re: Komunizmu szczecinskiego "Old Grand Lady" odc IP: *.ksiazat.v.pl 14.04.05, 22:18
                a ja będę bardziej kulturalny WAL SIĘ W RYJ!!!!
                • Gość: klj Re: Komunizmu szczecinskiego "Old Grand Lady" odc IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:39
                  nieżle nieżle jak na taki śpiący dzień...
              • Gość: Karolkiewicz. Re: Komunizmu szczecinskiego "Old Grand Lady" odc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:03
                Czyżbyś ja aska też się do tej samej kategorii co p. Jelonek zaliczała? Jeśli
                tak, to przepraszam i współczuję.
                • ja_aska Re: Komunizmu szczecinskiego "Old Grand Lady" odc 15.04.05, 10:15
                  do jakiej grupy wiekowej się zaliczam nie twoja sprawa. jedno jest pewne , że
                  wyciąganie tak kretyńskich argumentów jak twoje wyżej na inny komentarz nie
                  zasługują.
                  • Gość: Karolkiewicz. Re: Komunizmu szczecinskiego "Old Grand Lady" odc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:29
                    Znaczy trafiłem! Raz jeszcze współczuję, ja asko.
                    • schutzengel1 Re: Komunizmu szczecinskiego "Old Grand Lady" odc 15.04.05, 11:34
                      zacznij się Karolkiewicz leczyć na nogi, bo na głowę to już za późno.
                      • Gość: Janek Re: Komunizmu szczecinskiego "Old Grand Lady" odc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.05, 00:21
                        No nie - tyle szumu o nic. Zbieżmy sie jutro na Błoniach i zapalm za Mychę
                        znicze.
                        Nie ma lepszego tematu do dyskusji. Jak mycha nie chce gadać na forum to niech
                        nie gada. Po co się zaraz afiszować, wieszać się na cienkiej nici, skakać z
                        okna z 2 go piętra, kłaść się na tory gdy nie jedzie pociąg itd, itp. Mycha
                        kończ Pani to przedstawienia albo nie reaguj na durne tempe posty. Jak poziom
                        niektórych jest za niski to najlepszą obroną niech będzie indolencja autora.
            • Gość: XXL Re: Komunizmu szczecinskiego "Old Grand Lady" odc IP: *.szczecin.pl 14.04.05, 11:02
              a Tyś kto? zapyziały tkz.zwiazkowiec "S" czy zdewociały katolik czy Leperowiec
              czy z parti kurdupla czy sam nie wiesz kto Korolkiewiczu?
              • Gość: Karolkiewicz. Re: Komunizmu szczecinskiego "Old Grand Lady" odc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:05
                XXL, po co te nerwy? O faktach się przecież nie dyskutuje.
                • Gość: XXL Re: Komunizmu szczecinskiego "Old Grand Lady" odc IP: *.szczecin.pl 15.04.05, 11:19
                  fakt,sorry,very sorry :)
    • babciny_bambosz Re: Żegnajcie Forumowicze 11.04.05, 14:36
      Gdy los cię rzuci gdzieś w daleki świat,
      Gdy zgubisz szczęście swe i poznasz życia smak,
      Zatęsknisz do rodzinnych stron
      I wrócisz tu, wrócisz, gdzie twój dom.

Powrócisz tu, gdzie nadwiślański brzeg,
      Powrócisz tu zza siedmiu gór i rzek,
      Powrócisz tu, gdzie płonie słońcem wrzos i głóg,
      Gdzie cienie brzóz, piach mazowieckich dróg.

Powrócisz tu, gdzie wierzby pośród pól,
      Powrócisz tu, gdzie klucze białych chmur,
      Powrócisz tu, by szukać swoich dróg i gwiazd,
      By słuchać znów, jak wiosną śpiewa las, powrócisz tu!

Pod niebem wielkich miast swój zgubisz ślad,
      Osiągniesz to, co chcesz, za rok, za parę lat.

Lecz gdy zdobędziesz wszystko już,
      Z dalekich stron kiedyś wrócisz tu.

Powrócisz tu, gdzie nadwiślański brzeg,
      Powrócisz tu zza siedmiu gór i rzek,
      Powrócisz tu, gdzie płonie słońcem wrzos i głóg,
      Gdzie cienie brzóz, piach mazowieckich dróg.

Powrócisz tu, gdzie wierzby pośród pól,
      Powrócisz tu, gdzie klucze białych chmur,
      Powrócisz tu, by szukać swoich dróg i gwiazd,
      By słuchać znów, jak wiosną śpiewa las.
      Powrócisz tu, powró - ó - cisz!
    • Gość: Pismak Re: Żegnajcie Forumowicze IP: *.fnet.pl 11.04.05, 19:24
      Droga MYCHO!

Wybacz, ale przesadzasz. Rozumiem, że jesteś przewrażliwiona na swoim punkcie.
      Bóg świadkiem, że masz pełne prawo. Prawda, że na forum jest pełno chamstwa.
      Rozmawiamy o tym czasem i ubolewamy nad tym między nami forumowiczami - tutaj i
      w realu. Wielu z nas przestało pisywać często, odpowiadać na posty, podejmować
      dyskusję z różnymi "nickami". Ale są obecni. Czytają, czasem się pojawią i coś
      dorzucą. Można tak i można przy tym zachować zdrowy rozsądek i poczucie
      godności. W dorosłym świecie wszędzie jest tak samo: kiedy głośno wyrażasz
      swoje poglądy, musisz liczyć się z wieloraką ich interpretacją i zupełnie
      zaskakującymi odpowiedziami. Także z chamskim i tendencyjnym odzewem. Metodą na
      to na pewno nie jest wycofanie się, milczenie lub izolacja. Nieobecni nie mają
      racji.

Mieliśmy różnice zdań. Starliśmy się na tym forum, zupełnie zresztą
      niepotrzebnie. Bardzo Cię szanuję, MYCHO za Twój dorobek, wiedzę,
      doświadczenie. Irytuje mnie Twoja miejscami nachalna, choć być może nieświadoma
      autopromocja. Ale to nie przeszkadza mi z zainteresowaniem czytać Twoje posty;
      zgadzać się z nimi lub nie; czasem wyrazić opinię. Decyzja o odejściu lub
      pozostaniu na forum to Twoja osobista sprawa. Nie zamierzam namawiać Cię do
      niczego. Albo chcesz tu być, pomimo. Albo odejdź, "bo tutaj jest jak jest".
      Forum przeżyje i bez MYCHY i bez kogokolwiek z nas. Ale bez MYCHY straci bardzo
      wiele na merytorycznej wartości, o którą tutaj coraz trudniej.

Pozdrawiam serdecznie,
      pismak_logowany@gazeta.pl
      • Gość: sierzant Marucha Mycha, nie hemletyzuj! IP: *.localdomain / 67.15.54.* 11.04.05, 21:37
        powiedz lepiej co robisz na liscie Bronka!
        Jezeli jestes Ta represjonowana to poplaczemy nad twoim losem.
        • Gość: Myszki z USA Re: Mycha, nie hemletyzuj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:33
          Ale numer - Hus i kalwin przeobili się na ...sierżanta Maruchę!
          A czytać to ty sierżancino potrafisz? Nauczyli w tym USA?
          Mycha jest z nazwiska dwuczlonowa, poczytaj sobie raz jeszcze jak się podpisala
          tumanie amerykański.
          Więc to ty jestem tym idiotą co to na stronie interenetowej europosła
          liberadzkiego wywalił że mycha - na liscie bronka!
          Ciekawe czy to sam liberadzki tak zgłupiał i wypisuje androny sam u siebie -
          czy ma takich idotów kumpli.
    • Gość: andreas to ja tez odchodzę... a może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:43
      a może odejdźmy wszyscy....
      przeciez kazden z nas został tu nie raz zbrukany,
      zostały zszargane jego uczucia czy mysli,
      a poszli my stad wszyscy bedziemy se żyli w spokoju i dostatku
      i szczęśliwosci bezgranicznej....
      zaoszczedzimy na necie - jak kto z modemu,
      wiecej czasu na relaks jaki czy nawet książke bedzie,
      wreszcie partner zyciowy będzie zadowolony, bo wreszcie go zauwazymy,
      nie no same plusy i dla zdrowia i urody -
      bo jak pisze student1 złość którym szkodzi.
      No same plusy!
      Idźmy stąd!

Proponuje głosowanie!
    • rpoznan A cóż to za pomysł?????? 12.04.05, 04:01
      Odpocznij...wróć za parę dni.
      Forum,dyskusje,dialog-wiem wiem nie zawsze słodkie!-ale jednak,
      to przecież Twój żywioł!Nie straciłaś chyba ręki....?
      No tak tak,lubię Twoją tu obecność!
      No dalej!Nie kryguj i nie kokietuj!
      Natury nie oszukasz!
      Ja tam czekam niecierpliwie...
      Może coś Ci ugotuję?Lubisz kuchnię włoską?
      I żadne tam przekupstwo!Nić sympatii!Tyle!
      Serdecznie pozdrawiam.
      Dziś zrobię wyjątek-cały podpis-tylko dla Ciebie!
      Hr.Roman Eugeniusz Poznań
      • Gość: wizytka Re: A cóż to za pomysł?????? IP: *.teleton.pl 12.04.05, 08:04
        Hr Roman ma rację. Mycha - odpocznij sobie i wróć, chocby za miesiąc. Zobacz
        jaka wiosna za oknem !
        A ja lubię Twoje polemiki, w koncu zawodowiec jesteś :)
        Pozdrawiam
    • Gość: mil Re: MYCHA ODCHODZI!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 10:48
      OJEJEJ!! I co teraz będzie?!
      • stanowczy.olo Re: MYCHA ODCHODZI!!! 12.04.05, 10:50
        to PAni cycki artyscie pokazała kiedys??????
        • Gość: Myszki z USA Re: MYCHA ODCHODZI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:13
          Amerykaniec nie czytaty znowu się przemianował i robi za materac!
          A nie wyliczysz komu podała ta Mycha rękę, komu dala buzi a komu d...y?
          Co jadła,z kim piła i gdzie wydalała?
          • Gość: Taboryta MYCHA ODCHODZI!!! IP: *.localdomain / 67.15.54.* 12.04.05, 15:21
            a sie Jelonek wkurzyl!
            Bylo nie wychodzic z lasu.
            • Gość: Myszki z USA Re: MYCHA ODCHOD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:07
              Coś Ci się Amerykańcu roi w mózgu!
              Siedzimy przy kompie, czytamy twoje wypociny i trzymamy zakłady jak daleko się
              posuniesz w wypisywaniu bredni.
              Komp jest mychowaty i prowadzimy jego badania Amerykańu przebierańcu!
              Arek, Damian i Wiktor
              • Gość: Slavia Re: MYCHA - ŻENADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:47
                Jakie to melodramatyczne! Żegnajcie! Odchodzę! Wszystko na wysokim C.
                Nie podoba się forum - nie wchodzić, nie czytać, nie pisać;
                ale nie - trzeba szeeeroko, z efektem, pretensjonalnie. I niech płaczą...
                Potem się siedzi przed monitorem i czyta "nie odchodź", "kochamy cię",
                "przepraszamy" i jest się zadowolonym.
                Mnie się wydawało, że dojrzali - jak by nie było - ludzie nie robią takich
                rzeczy.
                I ta teoria spiskowa! Uwzięli się jacyś, w ziemię wdeptują, poniżają.
                Kto wie? Może okładają kijem...? Udręczona niewinność nie może już dłużej.
                Odchodzi.
                No to niech odchodzi.
                Do widzenia.
                • Gość: XXL odwalcie się od Mychy!!! IP: *.ksiazat.v.pl 12.04.05, 21:53
                  o co wam chodzi pożegnała się i tyle, to takie złe że zrobiła to w kulturalny
                  sposób.Opluwacie ją i opluwacie,przyjemność wam to sprawia,skończcie z tym
                  cyrkiem i sami tego wątku nie czytajcie.Niedobrze sie robi!!!
                  • Gość: Nowiutki Re: odwalcie się od Mychy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:57
                    Nie lubią tej Mychy, czyż tak? Dobrze zrozumiałem?
                    • Gość: XXL Re: odwalcie się od Mychy!!! IP: *.ksiazat.v.pl 12.04.05, 22:00
                      niektórzy na tym forum sami siebie nie lubią!!!
                      • Gość: fhj Re: odwalcie się od Mychy!!! IP: 217.153.6.* 13.04.05, 14:59
                        co to znaczy? sami do siebie piszą?
                    • Gość: Marian Koniuszko Re: odwalcie się od Mychy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 22:18
                      Nowiutki vel Slawia po co to robisz sprawia ci przyjemność
                      bicie leżącego przecież ona już tu nie pisze.
                      • Gość: Slavia Re: odwalcie się od Mychy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 22:19
                        Proszę mnie nie łączyć z nikim! Nie wiem kto to jest nowiutki, ale nie ja.
                  • Gość: Marian Paździoch Re: odwalcie się od Mychy!!! IP: 62.69.200.* 12.04.05, 22:00
                    i uczcie sie, jak się dotrzymuje słowa. czarne dziury i inne.....

mp
                • Gość: pressnet Re: MYCHA - ŻENADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:08
                  Do widzenia Mycho. Lub jeszcze lepiej- zegnaj!
                  • Gość: H56 MYCHA to nie papież ! IP: *.comnet.krakow.pl 13.04.05, 09:36
                    odwalcie się od niej oszołomy jedne !
            • Gość: re Re: MYCHA ODCHOD IP: *.espol.com.pl 16.05.05, 18:55
              wróciła
              • Gość: Spytek z Melsztyna Nasz jelonek tez (juz) nie lubi komuchow IP: *.localdomain / 67.15.54.* 18.05.05, 17:28
                Jelenie kontra SLD
                Magdalena Nowak

Podczas pierwszomajowego wiecu SLD w Poznaniu policja zatrzymała siedmiu
                nagich mężczyzn z porożami na głowie, osłoniętych tylko listkami figowymi. -
                Wasze miejsce jest w piekle! - krzyczała na nich Krystyna Łybacka, była SLD-
                owska minister edukacji, którą jelenie z Akcji Alternatywnej Naszość
                próbowały wycałować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka