Dodaj do ulubionych

Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.05, 18:20
Dziś w Radiu Szczecin pan prowadzący przedstawiający się sluchaczom jako Arek
Bona zapowiadając piosenkę ,,Maria Maria”, stwierdził, że teraz zaśpiewa
Carlos Santana. Czy prezenterowi radiowemu przystoi opowiadać publicznie
takie bzdury ? Czy programy muzyczne w Radiu Szczecin musi prowadzić
ignorant, który nie wie, że Carlos Santana jest wielkim gitarzystą i
kompozytorem, ale nie śpiewa, a już na pewno nie śpiewa w tej piosence ?
Chciałam z tym wpisem pójść na strone Radia Szczecin, ale jak się okazuje
strona internetowa Radia Szczecin ma nieczynne forum – czyżby więc szefowie
radia, wiedząc, że zatrudniają ignorantów, w obawie przed krytyką ze strony
swoich słuchaczy celowo zamykają forum ? Niestety nie jest to pierwsza wpadka
tego pana na antenie. Od swojej znajomej dowiedziałam się, że pan Bona
uśmiercił kiedyś na antenie znaną amerykańską piosenkarkę Ashanti, która w
dobrym zdrowiu śpiewa panie Bona do dziś. Pomimo telefonicznej prośby ze
strony koleżanki, pan Bona nie poprawił się na antenie, nie przeprosił za
błąd. Za to dręczy dalej słuchaczy swoją muzyczną niewiedzą, opowiadając
farmazony. Proszę więc Radio Szczecin aby zabroniło odzywać się temu panu na
antenie, albo zatrudniło do tego programu osobę, która co nieco zna się na
muzyce. Przecież pan Bona regularnie wasze radio kompromituje!!
Obserwuj wątek
    • Gość: notar Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.05, 23:17
      Kiedyś w radiu abc teraz w radiu szczecin, tyle tylko sie zmienilo, reszta bez
      zmian
      • Gość: Antyknajak Bona spełnia misję Mediów Publicznych za nasze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:31
        Bawi się facet za ukryty podatek nazywany abonamentem
        • xyz-xyz Re: Bona spełnia misję Mediów Publicznych za nasz 14.04.05, 12:41
          A co z abonamentem za czas Lolkowania az do non stopu?
    • Gość: Annia Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 11:46
      To irytujące, że musimy opłacać takich nieudaczników !! Ciekawe jak długo
      jeszcze ...
      • anika31 Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin 14.04.05, 12:46
        Rozumiem annia że poprowadziłabyś to lepiej......
        • Gość: annia Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 22:52
          nie wiem, nie jestem radiowcem, ale zyczylabym sobie prezentera (prezenterke)
          na znacznie wyzszym poziomie niz pan Bona, szczegolnie w radiu publicznym, na
          ktorego utrzymanie tez przeciez place, a ten pan ewidentnie nie zna sie na
          muzyce, swiadcza o tym dowody
          • stefan.niziol Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin 15.04.05, 07:13
            Droga Anniu - skoro jestes tak madra ze placisz abonament i zyczysz sobie za to
            porzadnego radia publicznego - to informuje Cie (bo moze nie wiesz) ze w ramach
            abonamentu mozesz sobie posłuchac w Szczecinie innych publicznych stacji.

Polskie Radio Program I
            Polskie Radio Program II
            Polskie Radio Program III
            Polskie Radio BIS

Mam nadzieje że Niedzwiecki sie nie pomyli w Trojce, bo zapewne każesz go
            zwolnić, bo jak to tak że ty bulisz 14,99 a on sie myli :)
            Ale !
            Jezeli w/w stacje radia publicznego nie sprawia Ci satysfakcji pozostają ci 2
            rzeczy:

- mozesz dalej placic abonament i przerzucić sie na stacje komercyjne
            - mozesz przestac placic abonament (14,99 miesiecznie zostanie np. na waciki !)
            i zyjac w psychozie ze zapuka do Ciebie kontrola z poczty, sluchac komercji

Genialne, co nie :)

• Gość: Sluchacz Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin IP: *.cable.net.pl / 80.48.241.* 15.04.05, 12:16
              Chyba pracownicy Radia Na Fali mają prikaz, aby na pierwszej stronie forum było
              zawsze coś na konkurencję.. :)
              • Gość: Antyknajak Re: Nie widzisz różnicy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:55
                Radio na Fali utrzymuje się za włąsne pieniądze i pieniądze zarobione na
                sprzedaży reklam. Nie porównuj.
                Radio Szczecin robi zabawę na niskim poziomie za mniejwięcej 7.000.000,- zł
                dotacji z publicznych pieniędzy.
                • Gość: Sluchacz Re: Nie widzisz różnicy ? IP: *.cable.net.pl / 195.205.248.* 15.04.05, 13:44
                  Radio Szczecin informuje o rybakach w Dziwnowie, sesji w Goleniowie i wypadku
                  na Gdańskiej. Radio Na Fali jeśli o tym powie, to na podstawie informacji z
                  PRSu lub prasy. A "Golden Oldies" mogę też sobie puścić z komputera.
                  PS Slucham bardziej Trójki.
                  • Gość: hmmm Re: Nie widzisz różnicy ? IP: 10.10.130.* 15.04.05, 14:22
                    Drogi przyjacielu Sluchaczu ze Swinoujscia, nie ma juz radia na fali jest Radio
                    Zlote Przeboje, to po pierwsze, po drugie skad te informacje, ze wiadomosci sa
                    skads ... . Rozumiem, ze w domu masz czarodziejska kule i patrzysz, patrzysz,
                    patrzysz i .... zapewne marzysz o byciu pracownikiem jakiejs rozglosni:) Ale
                    Bozia nie dala .... mozliwosci. Pozdrawiam i wspolczuje. Acha, zawsze mozna
                    zatrudnic sie albo w tamtejszej gazecie albo w telewizji. Powodzenia
                    • stefan.niziol Ja sie staram 15.04.05, 14:32
                      Witam raz jeszcze

Poniewaz na forum sa same bystre osoby to ja sie od raz przyznam :) Od 12 lat
                      staram sie o prace w Polskim Radiu Szczecin, i tak sobie mysle ze jak bede
                      podbijal watek o radiu szczecin do gory to mnie wezma...:)

Najchetniej widze sie w tej redakcji co mowi o rybakach.

Szacuneczek.

• Gość: Antyknajak Re: Ja sie staram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:16
                        Stefciu. Co racja to racja. Warto jest mieć takie radio za 7.000.000,- rocznie
                        bo czasami powie cos o rybakach, a czasami zrobi wywiad z politykiem :-))
                        Starasz się, starasz. Tam na etat czy kontrakt może Cię skierować silna partia
                        polityczna więż rodzinna lub biskup jak to zrobił z Soską
    • Gość: gosc Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin IP: *.dop.szczecin.pl 15.04.05, 14:34
      poziom audycji tego wspaniałego radia jest żenujący, podobnie zresztą jak
      Kroniki w TVP Szczecin. szkoda słów...
      • Gość: Myśliciel Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin IP: *.pl / *.smsnet.pl 15.04.05, 17:27
        Czytam te teksty o Radiu Szczecin i czytam i zastanawiam się o co chodzi...
        Czytam też Wyborczą... I jakiś czas temu gazeta ta przeprowadziła zmasowany
        atak na PRS - chodzi o serię artykułów w których występował skompromitowany na
        tym forum Soska oraz Pani Bąk - chyba żona tego kolesia z radia zet -
        nazywanego na forum jak zauważyłem bzdet. Mąż tej Pani występuje w TV Gryf -
        krótko mówiąc robi z siebie pajaca komentując zachowanie innych - jak ktoś
        popatrzy to sobie zdanie o tym Panu wyrobi. Ale to sprawa każdego z Was...
        odbiegłem od własnego przemyślenia na temat ataków. W każdym razie od chwili
        tych artykułów te same osoby bardzo podobnie piszą o tej firmie - narzucając
        każdemu z nas zdanie na temat radia. Tylko nieliczni zdecydowali się podpisać z
        imienia i nazwiska - chwała im za to. Nawet jeżeli pisali ostro - a takie
        teksty były.W każdym razie osoby "Wiesiek", "Walentyna4", "Dziennikarz" -
        robiły gnój na forum. "Walentyna4" ostro stawała w obronie radia, które ktoś
        nazwał Bzdet (Zet) . I tak sobie myślę a może nawet jestem przekonany, że
        żona, która straciła pracę stawała w obronie męża a mąż w obronie żony -
        napędzając tym samym spirale. Pewnie i Pan Soska coś dopisał... teksty poniżej
        pasa, żenujące, obraźliwe. Ktoś na forum załatwia swoje prywatne interesy. I tu
        moja prośba - ludzie dajcie sobie po zębach, prywatne sprawy załatwia się w
        inny sposób. Jestem przekonany, że piszą to osoby ze świata mediów. Co jakiś
        czas czytam za "mój" abonament. Jestem ciekawy czy płacicie :) Ja słucham Radia
        Szczecin - bo wiem, że jak coś dzieje się w Szczecinie to włącze i
        wiem.Podobnie jak coś dzieje się w regionie. Jak włącze Radio Zet czy RMF to
        pójdzie jedna informacja. A to mi nie wystarcza. Tak więc jak chce wiedzieć co
        się dzieje w mieście czy regionie to słucham Radia Szczecin jak chciałbym
        usłyszeć co słychać w kraju to włącze Program III. Wieczorem czytam wyborczą w
        necie a następnego dnia Kurier. I nic i nikt pisząc takie rzeczy na forum tego
        nie zmieni. Nie przestanę lubić osób, które słysze na antenie a tu czytam o
        nich źle. Nawet jak ktoś stanie na głowie i co dwa dni będzie pojawiał się nowy
        wątek o kolejnej osobie. Panowie i Panie - ludzie mediów, dajcie spokój z
        atakami na siebie. To jest chore co się tutaj dzieje. Pozostaje z wyrazami
        szacunku.
        • Gość: kiler Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin IP: *.chello.pl 15.04.05, 18:23
          A ja słucham złotych i raDIA SZCZECIN I ZŁOTE ZAWSZE PRZEPISUJĄ WIADOMOSCI PO
          prCE CIEKAWE NIE ?. Po drugie widzę ,że tu wielu pismaków chciałoby pracować w
          tej firmie PR Szczecin-ale nie każdy tłuczek może. Słucham i cenię i nie chcę
          żeby tłuczki ze złotych podawały mi wiadomości niech sobie grają.
          • Gość: Myśliciel Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin IP: *.pl / *.smsnet.pl 15.04.05, 18:28
            A ja znów zaapeluję o spokój, Tekst powyżej też nie jest odpowiednim.Obraża tym
            razem Złote Przeboje. Wydaje mi się, że musi być i miejsce na takie radio i na
            takie.
        • szymonkaczmarek terochę wywołany... 16.04.05, 00:28
          Myślicielu miły, rzadki to głos rozsądku na tym forum.poruszyłeś ciekawy temat
          stanu środowiska dziennikarskiego w szczecinie. nie potępiałbym tak wszystkich
          w czambuł. ich frustracje są , mniemam , wynikiem działań red-naczów i presji
          kruchego status quo zawodowego. by pracować w tzw. mediach nie trzeba wielkiego
          wysiłku, czasem starczą koneksje. sam tego doświadczyłem, do pracy w radio
          przyjęto mnie tylko ze względu na "dziennikarskie" nazwisko. dziś kolega
          podający godziny w lokalnym radyjku komercyjnym, jest w oczach Pana Prezesa,
          dziennikarzem z doświadczeniem zawodowym... Dachowski by się uśmiał! dyskusja
          nad NASZYM, szczecinskim radiem jest potrzebna, tylko,że szefowie radia tej
          potrzeby nie widzą. radiowe forum od miesięcy w "przebudowie" przecież to
          zwykłe kłamstwo ułatwiające kierowanie tą instytucją, a także osłabiające jej
          wiarygodność. jeszcze ktoś zadałby niewygodne pytania na które trzeba by było
          odpowiedzieć. skłócenie pracowników, taki mały, psychiczny terror, jest
          najlepszą metodą na kierowanie tym cyrkiem. system marchewki i bata.
          nagradzanie miernych, ale wiernych... smutne te radyjko, z coraz głębszą
          zapaścią słuchalności.Twój apel o zaprzestanie prywatnych ataków jest ze wszech
          miar słuszny. środowisko dziennikarzy ,radiowych, telewizyjnych, prasowych
          powinno być jak monolit. niech różnią się światopoglądem, orientacją
          polityczną, czy estetyką , ale niech będą Dziennikarzami!!! na szczęście mam
          ten etap za sobą. nie muszę i nie chcę. żal mi tylko zarówno kolegów
          dziennikarzy, jak i ich czytelników,widzów i słuchaczy. ci, którzy powinni
          kreować i kształtować ten region, marginalizują go i sprowadzają do rangi
          zagubionej prowincji. smutne to i gorzkie. i NIC nie zapowiada zmian na lepsze.
          trzymajcie sie Koleżanki i Koledzy. dziennikarz to tylko zawód, nie
          charakter....
          • Gość: Myśliciel Re: terochę wywołany... IP: *.pl / *.smsnet.pl 16.04.05, 09:00
            Szymonie drogi. Zgadzam się z Tobą. Ale nie jestem związany z Radiem Szczecin i
            nie znam panujących tam układów. Ale poruszyłeś też bardzo ciekawy
            wątek.Piszesz, że dziennikarz powinien kreować i kształtować ten region.
            Jestem słuchaczem Radia Szczecin właśnie dlatego, że lubię widzieć co i jak w
            trawie piszczy w województwie. Włączam Radio "moje, być może i Twoje". Jak jest
            wypadek na Gdańskiej to zaraz o tym wiem. Zaraz mają tam człowieka na miejscu.
            Jak dzieje się coć innego to też zaraz mają. Jak chce posłuchać co w trawie
            piszczy dalej to słucham tego co mówi np Pan Tararak. I mam kilka nazwisk,
            które lubię.A które też pojawiały się na forum i były przedstawiane w taki
            sposób, że szok. Ale ja nie zmienie o nich zdania bo to moje radio i ludzie -
            oczywiście w przenośni. Natomiast co do stacji ogólnopolskich , dużych
            komercyjnych. Co mi po korespodnentach w Szczecinie i tym, że jakiś koleś
            zajeźdza mi drogę żołtym samochodem bo on jest z RMF. Jak na antenie mówi,
            tylko o regionie źle o mieście źle. Taka prawda. Informacje bardzo podawane są
            tendencyjnie abym odrazu wyrobił sobie zdanie. Tak jak tu na forum jak ktoś
            pisze o ludziach lokalnego radia. To jest ten sam styl. I tych ludzi nie
            nazwę "dziennikarzami" . Nadal upieram się, że dziennikarze są w radiu
            lokalnym. Nie znam realiów - może się mylę. Szymonie... czy Ty ich tak
            nazwiesz? Czy Oni kreują nasz region na antenach ogólnopolskich ? Czy to są
            nasze wizytówki ? czy tylko są to sługusy Krakowa i Warszawy, którzy mają za
            zadanie wyciągać tylko brudy i ścieki. Jestem ciekawy Twojej opini na ten
            temat. Ja jak napisałem w poprzednim poście często słucham trójki. I Ci sami
            ludzie co mówią o naszym regionie mówią też i na ogólnopolskiej antenie.
            Owszem są i rzeczy złe i negatywne np Jurczyk co pozdrawia Regana. Ale są i
            dobre. I jak słucham to jest mi miło, że dzięki lokalnemu radiu - reszta kraju
            słyszy coś o tym naszym regionie. Tego nie uświadczysz w RMF czy ZET. Dlatego
            Radio Szczecin jest moim radiem. I wiem, że to własnie konkurencja powoduje
            atatki na forum na innych ludzi. Z wyrazami szacunku, pozdrawiam serdecznie.
            • Gość: Antyknajak Re: jeszcze trochę pomyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 09:47
              Drogi myślicielu. Bez obrazy, żartem, ale musisz poćwiczyć jeszcze myslenie.
              To mniej więcej tak jakbyś w 1978 roku stwierdził : lubie spółdzielczośc
              mieszkaniową bo tylko w niej mogę otrzymać mieszkanie szybciej niż przed
              upływem 20 lat licząc od dnia złożenia wniosku.
              W swoim myśleniu weż proszę pod uwagę iż Media Publiczne dostały na to kasę, a
              prywatne które wcześniej robiły to o czym piszesz zostały usunięte z drogi
              mediom publicznym w tym PR Szczecin. Przykładem tego może być likwidacja
              tzw "roszczepień" w radio RMF FM przez ciało państwowe a wręcz :-)
              konstytucyjne w kraju BIG Brothera jakim jest Krajowa Rada od mediów
            • szymonkaczmarek Re: terochę wywołany... 16.04.05, 10:34
              oczernianie naszego miasta, wyciąganie na światło dzienne jego ciemnych stron
              jest wynikiem drańskiej,prostackiej politykiprogramowej redakcji. i dotyczy to
              nie tylko rozgłośni komercyjnych, ale także tych " abonamentowych" sam
              wielokroć zastanawiałem się kiedy w końcu red. "Dziunia" / Dziemiańczuk/
              dostanie po łapach za swoją policyjną kronikę szczecina. pamiętasz? było go
              wszędzie pełno, to jeszcze za policmajstra Biedziaka, którego tv wykreowało na
              warszawkę. co do Bąka z zetki, to mimo,że nie słucham tego radia zbyt często
              Jacek daje rzetelne informacje i to w sposób wysoce profesjonalny. też jestem
              słuchaczem trójki i miło mi słyszeć normalne, pozbawione sensacji newsy ze
              szczecina w wykonaniu kol/kol z PRszczecin. słuchają mojej starej rozgłośni
              czuję dziś jednak,że nie wiele się zmienia fakt kręcenia się wokoło placu armii
              i urzędów. z podróżujących po regionie dziennikarzy zostało może troje, czworo,
              a to przecież w małych miasteczkach i na wsi słuch się studia bałtyk na
              przykład. wrzawa wokoło PRS powodowana jest dwiema przyczynami: fatalna od lat
              atmosfera wewnątrz rozgłośni.kreowana z premedytacją przez obecnych dowódców i
              koszmarny stan zawiści zawodowej w całym środowisku dziennikarskim szczecina.
              bo przecież fajnie jest dokopać koledze po fachu, zwłaszcza kiedy robi się to
              anonimowo. o ile z pierwszą sytuacją poradzi sobie czas /taką mam nadzieję/ to
              z drugiej wyjścia nie widzę. dziennikarska mizeria naszego miasta to efekt
              przyjmowania do pracy tzw "ludzi z ulicy" mierny,bierny, ale wierny. jak wielu
              Kolegów czytających ten tekst to zna? :) cieszy mnie fakt,że są jeszcze
              słuchacze PRS którzy utożsamiają się ze swoją regionalną rozgłośnią, smuci
              sytuacja w szczecińskim radiu i środowisku, ale to już inna bajka...
              • Gość: ki Re: terochę wywołany... IP: *.chello.pl 16.04.05, 17:35
            • funkcjonariusz Re:do myślicielki znowu 20.04.05, 22:56
              Każdy ma parwo słuchanie tego, co sobie wybrał. Jednak czytając wnikliwie to co
              piszesz, to albo nie znasz się na dziennikarstwie zupełnie, albo ze zwykłej
              ZAZDROŚCI krytykujesz, albo masz w tym jakiś interes. Bo jeśli jest jeszcze
              inaczej niż myślę, to pewnie tam pracujesz i ni emozęsz pogodzić się, że Radio
              Szczecin jest na ósmym miejscu w regionie. :)) Znaczy, żeś elyta.
        • monika9953 Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin 18.04.05, 13:16
          Szanowny myslicielu skoro jesteś taki odważny i wyrazasz takie śmiełe poglądy
          to przedstaw sie z imienia i nazwiska i zanim posadzisz innych miej na to
          dowody. A jesli jak piszesz z Polskiem Radiem Szczecin nie masz nic wspólnego
          to nie masz tez pojecia, o tym co sie tam dzieje. Wie słuchaj go sobie i nie
          wypowiadaj sie o rzeczach, o których nic nie wiesz. A jeśli juz nawołujedsz
          forumowiczów do tego, aby sie wzajemnie nie obrażali to nie obrażaj tez sam
          innych. Bo to brak konsekwencji.

Z poważaniem Monika Bąk
        • funkcjonariusz Te, myśliciel (ko) 20.04.05, 22:48
          P... jak potłuczona. Prezesik kazał ci to napisać ?
          Dopisz jeszcze, że radio jest najlepsze i ma najlepsza słuchalnośc w mieście.
          He, he, he.
          Jest numerem jeden w regionie. Takie pierdoły, to przechodziły w tamtym
          systemie, kiedy nie było forum. Była za to cenzura i miłościwie panujące
          publiczne media. Na szczęście nie musze tego słuchać, oglądac i puki co płacić.
          Na drzewo ! (lub Białoruś)
        • funkcjonariusz Te, myśliciel (ko) sama się przedstaw! 20.04.05, 22:50
          straszne żygi i tyle. ile można za taki tekst dostać od prezesika?

• Gość: Annia Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.05, 21:27
      Wedlug mnie w Radiu Szczecin pracuje akurat wielu ciekawych dziennikarzy i
      prezenterów, a samo radio nie jest takie złe, słucham go miedzy innymi dla
      muzyki - muzycznie akurat ta stacja mi odpowiada. I dlatego moją krytyke
      kieruje jedynie do p. Arkadiusza Bony, ktory zaniza poziom tego radia, a
      swiadcza o tym fakty. Panie Stefanie, tu nie chodzi tylko o jeden blad, ale o
      powtarzajace sie bledy i to rażące. Mam chyba prawo do krytyki, jesli sa
      ewidentne ku temu powody ... A moje prawo wynika miedzy innymi z faktu, ze
      place abonament radiowy. A płacę go regularnie i nie mam zaległości. Płace i
      wymagam tak jak i w mojej firmie klienci wymagaja od nas fachowosci.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Michalina Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 15.04.05, 23:43
        - a jak sie ania nazywa ta twoja firma ? Najwyzsza Izba Kontroli ?...
        Ciekawa jestem czy ktos ci placi za to - czy tez namawia do tego zebys jechala
        na tego goscia...? Od oceniania - to moja droga sa jego szefowie a nie ty zuczku
        - ktory nie masz o tym zielonego pojecia...a nieomylny to jest tylko papa.Wiec
        wez sie lepiej skup na wlasnej robocie a na przyszlosc zastanow sie 4-ry razy
        zanim cos napiszesz...
      • Gość: paprykarz Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 08:02
        Popieram panią pani anniu. Miejsce dla konkursików, DJów, kiepskich dowcipó z
        internetu na antenie jest w rozgłośniach prywatnych. Takie zabawy w radio
        publicznym są jakąś paranoją,
      • stefan.niziol Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin 16.04.05, 15:17
        Pani Aniu

Nie moge zrozumiec pani logiki. Wkurza pania gosc z radia - to zamiast zmienic
        radio rozpoczyna pani batalie o wywalenie prezentera. Idac pani tropem moje
        zycie powinno polegac na pisaniu setek postów

- do TVP - bo wkurza mnie Orłoś, a ja płace i chce to ogladac
        - do TVN - bo wkurza mnie Redo, a ja nie płace i chce to ogladac
        - do Geanta - bo kasjerka ma zeza, a ja tam kupuje i wymagam
        - do Sejmu - bo place na posłów-buców a guzik robią

Niech pani sobie zmieni stacje na cos innego. I juz.
        • Gość: hmmm Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin IP: 10.10.130.* 17.04.05, 17:18
          LUDZIE... . Opamietajcie sie. Piszecie, droczycie sie, czasami nawet obrazacie.
          I po co to wszystko. Tak naprawde my wszyscy jestesmy panami eteru. Kazdy z nas
          ma w dloni pilota lub tez galeczke i jak mu sie cos nie podoba....myk i juz
          jest na innej czestotliwosci. Nie podoba Ci sie PR-nie plac abonamentu
          radiowego i koniec klopotu. A tak naprawde co ci biedni dziennikarze sa winni.
          Kazdy z nas niech teraz grzecznie przelaczy sie na swoja stacje i .... po
          klopocie. O ile stacje komercyjne patrza jeszcze na badania sluchalnosci (i
          przez to dostosowuja sie i prezenterow do sluchacza) o tyle stacje publiczne
          robic tego nie musza. Wiec zamilknijmy i czekajmy na telefon od SMG/KRC. Tam
          mozemy odwdzieczyc sie naszym lubianym, i nielubianym rozglosniom. Sciskam
    • Gość: Gapiszon Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 21:07
      sam złapałem Kaczkowskiego Piotra na kilku "nieścisłościach". Ale błędów nie
      robi tylko ten, co nic nie robi. Oczywiście wszystko zależy od "formatu" błędu.
      Niektóre rzeczy dzieją się bardzo szybko. Ale kazać Santanie śpiewać to już
      przesada niezależna od szybkości zmian w muzycznym światku!
      • stefan.niziol Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin 18.04.05, 09:26
        Kolego Gapiszon ! Dzieki za czujnośc !
        Alert I stopnia.
        Dzisiaj o 12 zbieram na Rodła podpisy pod petycją o odwołanie Kaczkowskiego z
        Trójki.
        To nie może być kuźwa tak że koleżanka Annia płaci abonament a koleś się myli.

z powazaniem
        przyszły redaktor audycji rybackiej
        S.Nizioł
    • epi40 Re: Red. Bona znów gada bzdury w Radiu Szczecin 18.04.05, 10:44
      A co z panem redaktorem Arkiem Bona? przecież to jego wątek
      a co zrobi dzinnikarski Szczecin jak pan redaktor Arek Bona poprosi o rękę
      panią redaktor Aleksandrę Pezdę ?
      będziemy pod kościołem ryż rozrzucać !
      wiwat para młoda!
      • Gość: old.sailor Re: Radio Szczecin jest do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:00
        WSZYSTKIE informacje drogowe sa spoznione
        o zakorkowanej ulicy z powodu wypadku informuja po trzech godzinach!
        za malo jest dobrej lokalnej publicystyki a za duzo powtorek za stacjami
        ogolnopolskimi
        uwierzcie wreszcie w to ,ze jezeli chce wiedziec co stalo sie w Tajlandii , to
        nie bede szukal informacji na Radio Szczecin!
        Od was oczekuje bardziej , ze jak pies nasra na chodnik to mi powiecie zebym
        zrobil wiekszy krok
        • funkcjonariusz Re: Radio Szczecin jest do dupy 23.04.05, 08:46
          To kopanie się z koniem. Siwym koniem i jego kobyłkami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka