skuter70 09.07.02, 09:17 wylaczamy kompa, psa berzemy za wor i na dwor, kladziemy sie na prawym boku, pod ucho podkladamy jaska, zamykamy oka i jusz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: instrukcja dla jotek 09.07.02, 09:21 skuter70 napisał(a): > wylaczamy kompa nie chce ze mną rozmawiać :(( psa berzemy za wor i na dwor siada pod drzwiami i wyje, bez swej ukochanej pani nie rusza się na krok kladziemy sie na prawym boku, > pod ucho podkladamy jaska, zamykamy oka i jusz. a zlecenia robią się same, telefon w ogóle nie dzwoni, koleżanka kazała siedzieć pod telefonem, bo jej łapę będą zestawiać chirurgicznie czy coś i ona potrzebuje wsparcia, a jej mąż wyłączył komórkę :(( może by tak zagipsować monitor Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: instrukcja dla jotek 09.07.02, 09:25 jottka napisał(a): > > > psa berzemy za wor i na dwor > > siada pod drzwiami i wyje, bez swej ukochanej pani nie rusza się na krok wepchnac mu w pysk parowke albo zalatwic jakas kolezanke > > a zlecenia robią się same, telefon w ogóle nie dzwoni, koleżanka kazała siedzie > ć > pod telefonem, bo jej łapę będą zestawiać chirurgicznie czy coś i ona potrzebuj > e > wsparcia, a jej mąż wyłączył komórkę :(( brac przyklad z meza Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: instrukcja dla jotek 09.07.02, 09:29 skuter70 napisał(a): > wepchnac mu w pysk parowke nie lubi :) wołowinka, kurczaczek, wątróbka, kogel-mogel, może byc ciastko > albo zalatwic jakas kolezanke tego, on jest kochający inaczej :) lepiej go pilnować, bo bardzo przedsiębiorczy w zdobywaniu nowych przyjaciół, a potem ja obrywam za demoralizację psa - "to- pani-go-tak-wychowała!!!" ??? > brac przyklad z meza macie zbiornik na benzynę miast serca, skuter :(( Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: instrukcja dla jotek 09.07.02, 09:34 jottka napisał(a): > > nie lubi :) wołowinka, kurczaczek, wątróbka, kogel-mogel, może byc ciastko to pileczke tnisowa > tego, on jest kochający inaczej :) uspic > macie zbiornik na benzynę miast serca, skuter :(( ale wysokooktanowka Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: instrukcja dla jotek II 09.07.02, 09:26 podniesc cene za uslugi bedzie mniej zlecen -wiecej czasu na sen Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: instrukcja dla jotek II 09.07.02, 09:39 ale w końcu sie obudzę, a tu na śniadanko nie będzie :(( wygłodniałe nie jest piękne a za sugestie uśpienia ciapka odejmie się wam nieco od tej chałwy powitalnej, tak jakieś dwie trzecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: Co to takiego e-mail IP: *.espol.com.pl 09.07.02, 14:46 A słyszeli kiedy o e-mail ?????? a ? Proponuję zadać sobie pytanie pt. Co to jest i do czego służy forum. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Co to takiego e-mail 09.07.02, 14:48 Gość portalu: aras napisał(a): > A słyszeli kiedy o e-mail ?????? a ? > Proponuję zadać sobie pytanie pt. Co to jest i do czego służy forum. do gadania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jottka Re: Co to takiego e-mail IP: *.net.autocom.pl 09.07.02, 14:57 nie znasz się, forum służy do forumowania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Co to takiego e-mail 09.07.02, 14:58 Gość portalu: jottka napisał(a): > nie znasz się, forum służy do forumowania :)) ale to forum romanum forum gazetum jest do gadania na tematy od polepsznia swiata poprzez bicie komucha i stawianie swietych gajow az po chlanie herbaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jottka Re: Co to takiego e-mail IP: *.net.autocom.pl 09.07.02, 15:00 nieprawda, forumgazetum służy co najwyżej do forumgazetowania, czyli omawiania spraw niecierpiących zwłoki :) o czym to jeszcze dzisiaj nie rozmawialismy? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aras11 Re: Co to takiego e-mail 09.07.02, 18:32 skuter70 napisał(a): > do gadania? Oj nie , do tego służy czat. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Co to takiego e-mail 09.07.02, 20:09 nastepny sie przywala, bo sam nie ma z kim gadac - jakze to pospolite na forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Co to takiego e-mail 09.07.02, 20:22 oboże, emsiedem, jak Ty się wytwornie wyraziłeś :))) patrzem z podziwem Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Co to takiego e-mail 09.07.02, 20:27 moje prawdziwe oblicze - sam jestem w szoku ! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Co to takiego e-mail 09.07.02, 20:31 no nie dziwię się. a co to była za tabletka? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Co to takiego e-mail 09.07.02, 20:37 jottka napisał(a): > no nie dziwię się. a co to była za tabletka? :)) opisze doznania jutro, teraz juz bede leeeecial... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Slyszeliscie o tym???????????? IP: 64.9.159.* 09.07.02, 20:39 Jedziemy na LOVE PARADE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Slyszeliscie o tym???????????? 09.07.02, 22:18 ja chyba cos przegapilem dzisiaj...... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Slyszeliscie o tym???????????? 09.07.02, 22:26 wejdź na wątek o dojeździe na lawparadę - on jest nieco hermetyczny w treści, ale mam wrażenie, że się połapiesz, o co biega :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Slyszeliscie o tym???????????? IP: 64.9.159.* 09.07.02, 22:30 Nie biega,nie biega, tylko pojedziemy takim malym , miluskim, autobusikiem na nasza love parade Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Slyszeliscie o tym???????????? 09.07.02, 22:32 skuter bedzie biegł, a my będziemy jechać :) a jak sie zatrzymamy na autostradzie, to ty tańczysz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Slyszeliscie o tym???????????? 09.07.02, 22:35 czytalem go, ale z tym busem... dobra, juz sie domyslam ;-) u nas tez czasem takie przechodza, ale ciezko... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 a mozna...? 09.07.02, 22:37 doczepic przyczepe, czy cos takiego dla inwalidy? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: a mozna...? 09.07.02, 22:45 jottka napisał(a): > > z całom pewnościom :))) jacek stawia :) latwo sie zwala problem na innych... takie jottkowe ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a mozna...? 09.07.02, 22:54 w główkę też nam się coś stało? m7, to moje rodzime forum, zachowuj się grzecznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: a mozna...? 09.07.02, 22:56 jottka napisał(a): > > w główkę też nam się coś stało? m7, to moje rodzime forum, zachowuj się > grzecznie :)) pszaszam, juz znikam, nie dla takich love parade, jak ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jottka Re: a mozna...? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 22:55 chrystejezu, tego wyzej nie pisalam ja tylko, jakas nedzna oszustka :(( ja bym nie zwalala wszystkiego na biednego jacka, znacie mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: pas 09.07.02, 23:00 jottka napisał(a): > > nie podoba mi się ten dowcip, powtarzasz się Jottko, ale o kim mowisz i do kogo?! Odpowiedz Link Zgłoś