Dodaj do ulubionych

Dajcie stop tym pseudosportowcom

IP: *.zchpolice.com 09.07.02, 13:25
Środki finansowe jakie przeznaczane sa na ten "Wyczyn" w MKS POGOŃ winny być
skierowane na budowę popularnych boisk dla dzieci i młodzieży , ścieżek
rowerowych itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: RAFek Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.rajsat.pl 09.07.02, 14:06
      ... a teraz weź głęboki oddedech, policz do 10 i idź się przejść...

• Gość: fan Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.07.02, 18:40
        Gość portalu: RAFek napisał(a):

> ... a teraz weź głęboki oddedech, policz do 10 i idź się przejść...
        ...... najlepiej na pastwisko za miastem..........beee!!!!!!!

• franekkk Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom 10.07.02, 09:17

no i zostaly przeznaczone na stadion lekkoatletyczny na litewskiej + 4.000
          krzesełek i co
          dla niestety napewno mniej niz 11 wyczynowcow
          • Gość: Budrys Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.sssa.com.pl 10.07.02, 09:29
            Mieszkam w okolicach tego stadionu ( w mlodości wraz z kolegami byłem częstym
            gościem ) - jest piękny i pusty ( trenuje na nim wiatr )
            Okoliczne i liczne szkoły podstawowe i gimnazja będą mogły tylko pozwiedzać w
            ramach WF ten obiekt.
            Ot taka lekcja WF na sucho - ja np. bedąc uczniem SP miałem książkę do WF co
            miało zastąpić salę gimnastyczną !
            Na lekcjach czytaliśmy np. o J. Kusocińskim - miało to swoje dobre strony - nie
            trzeba było się rozbierać i przebierać w zimie !
            • Gość: A&Z Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 10.07.02, 21:06
              Ale z drugiej strony to prawdziwy stadion do L.A. z tartanowa bieznia powinien
              znajdowac sie w takim miescie jak Szczecin.
              Za moich czasow kiedy trenowalm tam biegi musialem po zuzlowej bierzni biegac bo
              najblizszy tartan byl w Stargardzie,Pile i Poznaniu .
              • Gość: HSPS Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: 5.3R1D* / *.cai.com 10.07.02, 21:27
                Gość portalu: A&Z napisał(a):

> Ale z drugiej strony to prawdziwy stadion do L.A. z tartanowa bieznia powinien
                > znajdowac sie w takim miescie jak Szczecin.
                > Za moich czasow kiedy trenowalm tam biegi musialem po zuzlowej bierzni biegac b
                > o
                > najblizszy tartan byl w Stargardzie,Pile i Poznaniu .

I ja mam sentyment do tego stadionu, trenowałem (dawno) sprint, fajnie było.
                • Gość: fan Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.07.02, 00:21
                  Jak ty to HSPS wszystko laczyles, no te treningi w Pogoni, biegi .....i co tam
                  jeszcze?
                  • hsps Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom 11.07.02, 05:49
                    Gość portalu: fan napisał(a):

> Jak ty to HSPS wszystko laczyles, no te treningi w Pogoni, biegi .....i co tam
                    > jeszcze?
                    Biegi były po rezygnacji z piłki - zajmowały mimo wszystko mniej czasu, a frajda
                    też była (przyznaję, nie taka wielka), no i biegałem coś około dwóch lat.
                    Wtedy człowiekowi się chciało - dzisiaj też bym się zastanowił i stwierdził:
                    eeeeeeh, to się nie uda. Ale im intensywniej tym przyjemniej.
                    • Gość: A&Z Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 11.07.02, 13:58
                      hsps napisał:

> Gość portalu: fan napisał(a):
                      >
                      > > Jak ty to HSPS wszystko laczyles, no te treningi w Pogoni, biegi .....i co
                      > tam
                      > > jeszcze?
                      > Biegi były po rezygnacji z piłki - zajmowały mimo wszystko mniej czasu, a frajd
                      > a
                      > też była (przyznaję, nie taka wielka), no i biegałem coś około dwóch lat.
                      > Wtedy człowiekowi się chciało - dzisiaj też bym się zastanowił i stwierdził:
                      > eeeeeeh, to się nie uda. Ale im intensywniej tym przyjemniej.

A pamietasz kto byl twoim trenerem?
                      • hsps Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom 17.07.02, 10:08
                        Gość portalu: A&Z napisał(a):

> A pamietasz kto byl twoim trenerem?

Po dwudziestukilku latach ciężko z pamięcią, ale to był taki niewysoki facet,
                        nazwisko zaczynało się bodaj na K, był dość znany jako trener nie tylko w
                        Szczecinie, chyba też pracował później dla PZLA.

Czy nazwisko nie kończyło się jakoś tak na -cki ??? Zabij, nie pamiętam.
                        • Gość: A&Z Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 17.07.02, 15:45
                          hsps napisał:

> Gość portalu: A&Z napisał(a):
                          >
                          > > A pamietasz kto byl twoim trenerem?
                          >
                          > Po dwudziestukilku latach ciężko z pamięcią, ale to był taki niewysoki facet,
                          > nazwisko zaczynało się bodaj na K, był dość znany jako trener nie tylko w
                          > Szczecinie, chyba też pracował później dla PZLA.
                          >
                          > Czy nazwisko nie kończyło się jakoś tak na -cki ??? Zabij, nie pamiętam.

Moze Idzikowski???
                        • Gość: fan Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.07.02, 22:14
                          hsps napisał:

> Gość portalu: A&Z napisał(a):
                          >
                          > > A pamietasz kto byl twoim trenerem?
                          >
                          > Po dwudziestukilku latach ciężko z pamięcią, ale to był taki niewysoki
                          facet,
                          > nazwisko zaczynało się bodaj na K, był dość znany jako trener nie tylko w
                          > Szczecinie, chyba też pracował później dla PZLA.
                          >
                          > Czy nazwisko nie kończyło się jakoś tak na -cki ??? Zabij, nie pamiętam.

Nazwisk trenerow sie nie zapomina!
                          Tak sie sklada HSPS ze i ja bylem z tym klubem zwiazany i moim trenerem byl
                          pan Lubik oraz Iwanski. A najlepszym sprinterem byl kolega Iwanicki.
                          Czy oni Ciebie tez trenowali? Jezeli tak to musimy sie znac?
                          • Gość: A&Z Re: DO Pana Fana. IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 22.07.02, 15:17
                            Fan w ktorych latach trenowales w "Budowlanych"?
                            Ja bylem pod opieka Iwinskiego ale tylko przez pare miesiecy pozniej trenowalem
                            sprint u Idzikowskiego ,w latach 84-88.
                            Wielu fajnych ludzi wtedy poznalem ,moze i my sie znamy?
                            A pamietasz jednego z trenerow chyba od 10-boju o ktorym wszyscy mowili ze ma
                            DUUZE przyrodzenie(nie moge sobie jego nazwiska przypomniec).
                            Byla nawet taka historyjka z nim zwiazana podobno prawdziwa mowiaca ze kiedys
                            podzczas pobytu kadry Lekki.A. w jakiejs gorskiej miejscowosci przebywali i
                            trenowali w tym samym osrodku w ktorym byla reprezentacja Polski w pilke.n.
                            Kiedy owy trener wtedy jeszcze czynny zawodnik szedl pod prysznic to nawet sam
                            Boniek biegl zobaczyc to "cos" na wlasne oczy!
                            • Gość: fan Re: DO Pana Fana. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 21:51
                              A&Z nie ten przedzial wiekowo - czasowy.Ja prawie dzisiec lat wczesniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka