Gość: MIŚ IP: *.zchpolice.com 09.07.02, 13:25 Środki finansowe jakie przeznaczane sa na ten "Wyczyn" w MKS POGOŃ winny być skierowane na budowę popularnych boisk dla dzieci i młodzieży , ścieżek rowerowych itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RAFek Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.rajsat.pl 09.07.02, 14:06 ... a teraz weź głęboki oddedech, policz do 10 i idź się przejść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.07.02, 18:40 Gość portalu: RAFek napisał(a): > ... a teraz weź głęboki oddedech, policz do 10 i idź się przejść... ...... najlepiej na pastwisko za miastem..........beee!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom 10.07.02, 09:17 no i zostaly przeznaczone na stadion lekkoatletyczny na litewskiej + 4.000 krzesełek i co dla niestety napewno mniej niz 11 wyczynowcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budrys Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.sssa.com.pl 10.07.02, 09:29 Mieszkam w okolicach tego stadionu ( w mlodości wraz z kolegami byłem częstym gościem ) - jest piękny i pusty ( trenuje na nim wiatr ) Okoliczne i liczne szkoły podstawowe i gimnazja będą mogły tylko pozwiedzać w ramach WF ten obiekt. Ot taka lekcja WF na sucho - ja np. bedąc uczniem SP miałem książkę do WF co miało zastąpić salę gimnastyczną ! Na lekcjach czytaliśmy np. o J. Kusocińskim - miało to swoje dobre strony - nie trzeba było się rozbierać i przebierać w zimie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 10.07.02, 21:06 Ale z drugiej strony to prawdziwy stadion do L.A. z tartanowa bieznia powinien znajdowac sie w takim miescie jak Szczecin. Za moich czasow kiedy trenowalm tam biegi musialem po zuzlowej bierzni biegac bo najblizszy tartan byl w Stargardzie,Pile i Poznaniu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSPS Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: 5.3R1D* / *.cai.com 10.07.02, 21:27 Gość portalu: A&Z napisał(a): > Ale z drugiej strony to prawdziwy stadion do L.A. z tartanowa bieznia powinien > znajdowac sie w takim miescie jak Szczecin. > Za moich czasow kiedy trenowalm tam biegi musialem po zuzlowej bierzni biegac b > o > najblizszy tartan byl w Stargardzie,Pile i Poznaniu . I ja mam sentyment do tego stadionu, trenowałem (dawno) sprint, fajnie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.07.02, 00:21 Jak ty to HSPS wszystko laczyles, no te treningi w Pogoni, biegi .....i co tam jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom 11.07.02, 05:49 Gość portalu: fan napisał(a): > Jak ty to HSPS wszystko laczyles, no te treningi w Pogoni, biegi .....i co tam > jeszcze? Biegi były po rezygnacji z piłki - zajmowały mimo wszystko mniej czasu, a frajda też była (przyznaję, nie taka wielka), no i biegałem coś około dwóch lat. Wtedy człowiekowi się chciało - dzisiaj też bym się zastanowił i stwierdził: eeeeeeh, to się nie uda. Ale im intensywniej tym przyjemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 11.07.02, 13:58 hsps napisał: > Gość portalu: fan napisał(a): > > > Jak ty to HSPS wszystko laczyles, no te treningi w Pogoni, biegi .....i co > tam > > jeszcze? > Biegi były po rezygnacji z piłki - zajmowały mimo wszystko mniej czasu, a frajd > a > też była (przyznaję, nie taka wielka), no i biegałem coś około dwóch lat. > Wtedy człowiekowi się chciało - dzisiaj też bym się zastanowił i stwierdził: > eeeeeeh, to się nie uda. Ale im intensywniej tym przyjemniej. A pamietasz kto byl twoim trenerem? Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom 17.07.02, 10:08 Gość portalu: A&Z napisał(a): > A pamietasz kto byl twoim trenerem? Po dwudziestukilku latach ciężko z pamięcią, ale to był taki niewysoki facet, nazwisko zaczynało się bodaj na K, był dość znany jako trener nie tylko w Szczecinie, chyba też pracował później dla PZLA. Czy nazwisko nie kończyło się jakoś tak na -cki ??? Zabij, nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 17.07.02, 15:45 hsps napisał: > Gość portalu: A&Z napisał(a): > > > A pamietasz kto byl twoim trenerem? > > Po dwudziestukilku latach ciężko z pamięcią, ale to był taki niewysoki facet, > nazwisko zaczynało się bodaj na K, był dość znany jako trener nie tylko w > Szczecinie, chyba też pracował później dla PZLA. > > Czy nazwisko nie kończyło się jakoś tak na -cki ??? Zabij, nie pamiętam. Moze Idzikowski??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Dajcie stop tym pseudosportowcom IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.07.02, 22:14 hsps napisał: > Gość portalu: A&Z napisał(a): > > > A pamietasz kto byl twoim trenerem? > > Po dwudziestukilku latach ciężko z pamięcią, ale to był taki niewysoki facet, > nazwisko zaczynało się bodaj na K, był dość znany jako trener nie tylko w > Szczecinie, chyba też pracował później dla PZLA. > > Czy nazwisko nie kończyło się jakoś tak na -cki ??? Zabij, nie pamiętam. Nazwisk trenerow sie nie zapomina! Tak sie sklada HSPS ze i ja bylem z tym klubem zwiazany i moim trenerem byl pan Lubik oraz Iwanski. A najlepszym sprinterem byl kolega Iwanicki. Czy oni Ciebie tez trenowali? Jezeli tak to musimy sie znac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: DO Pana Fana. IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 22.07.02, 15:17 Fan w ktorych latach trenowales w "Budowlanych"? Ja bylem pod opieka Iwinskiego ale tylko przez pare miesiecy pozniej trenowalem sprint u Idzikowskiego ,w latach 84-88. Wielu fajnych ludzi wtedy poznalem ,moze i my sie znamy? A pamietasz jednego z trenerow chyba od 10-boju o ktorym wszyscy mowili ze ma DUUZE przyrodzenie(nie moge sobie jego nazwiska przypomniec). Byla nawet taka historyjka z nim zwiazana podobno prawdziwa mowiaca ze kiedys podzczas pobytu kadry Lekki.A. w jakiejs gorskiej miejscowosci przebywali i trenowali w tym samym osrodku w ktorym byla reprezentacja Polski w pilke.n. Kiedy owy trener wtedy jeszcze czynny zawodnik szedl pod prysznic to nawet sam Boniek biegl zobaczyc to "cos" na wlasne oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: DO Pana Fana. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 21:51 A&Z nie ten przedzial wiekowo - czasowy.Ja prawie dzisiec lat wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś