Dodaj do ulubionych

Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 17:45
Jak ktos ukrasc Kalemu krowe to BEE,ale jak Kali komus ukrasc krowe to cacy!
Otoz chodza sluchy,ze zaradna radna Wit usilnie zabiega o przeksztalcenie
terenu przy ul.Mickiewicza ( Obecnie boisko) na "mieszkaniowke" dla
p.Malutko...niedawno jeszcze prasa opisywala boj "lwicy prawicy"
podyktowane "obywatelska troska" zachowanie stadionu przy ul.Sowinskiego (
teren prywatny).Czyzby radna Wit w ten sposob chronila interesy "swoich"
deweloperow? Wiemy jak zakonczyla kariere"lwica lewicy" za lewizny swoje i
rodziny.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gienek Wyszło szydło z worka IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 22.05.05, 18:22
      To normalka, każdy kto zna p. Witt wie, że to superaktor a zarabia wg
      publikacji ok. 1000000 PLN rocznie - teraz widać z czego ta kasa! Z miejskich
      wałków?
      • Gość: Marian Paździoch Re: Wyszło szydło z worka IP: 62.69.200.* 22.05.05, 18:50
        ale umie gotować!

mp
        • Gość: mamoniowa Re: Wyszło szydło z worka IP: 62.69.200.* 22.05.05, 20:28
          i kijem machac !!!
    • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 22.05.05, 21:28
      dlaczego zawsze muszę ujawniać kłamców i intrygantów w stosunku do osoby pani
      Jacyny
      manipulancie i kłamco czyli rewidencie
      proponuje abyś uważał na to co piszesz bo juz raz osoba która wypisywała bzdury
      na tym forum gorzko tego pożałowała
      a teraz sprostowanie
      teren przy ul Mickiewicza jest przeznaczony na obiekt sportowy i takim
      pozostanie
      najpierw należałoby się zapytać czy obecny właściciel zabiega o zmiane na
      mieszkaniówkę
      no więc nie zabiega
      na tym terenie mały kawałek od ul Waryńskiego jest przeznaczony w AKTUALNYCH
      planach zagospodarowania przestrzennego na mieszkaniówkę natomiast pozostały
      teren na obiekt sportowy
      i taka inwestycja ma tam powstać
      a więc twoja informacja od początku do końca jest wyssana z palca i psuje dobre
      imię pani Jacyny
      niestety dla ciebie esbeku zwany rewidentem
      nie znajdziesz haka którego usilnie szukasz
      bo go nie ma
      • Gość: rewident Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:43
        uderz w stol...albo na kim czapka gore?
      • Gość: rewident Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:48
        uderz w stol.. na kim czapka gore? Widze "student",ze pobierasz nauki na
        korytarzach UM.A fe,nieladnie!!
        • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 22.05.05, 22:12
          na pewno nie pobierałem ich na Małopolskiej w gmachu SB
          tak jak ty
          zadzwoniłem do pana wiceprezydenta od spraw gruntów i mi powiedział
          to żaden problem
          w końcu korzystają z telefonów służbowych i każdy ma prawo zadzwonić
          natomiast tobie nie udało się wymyślić haka
          i nie uda
          • Gość: grz Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:16
            czy to znowu ktoś już chce obrzydzic kogoś w związku z wyborami? ludzie
            bezrobocie że hej a tu ktoś znowu jakąś pseudoaferę wymyśla...
          • Gość: puchatek Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:20
            Wiceprezydent odebrał ot tal telefon od "zwykłego" studenta 1 ?
            Niesamowite. Ot tak odebrał telefon od ... studenta.
      • maciej.popielarz Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 15.06.05, 16:02
        > dlaczego zawsze muszę ujawniać kłamców i intrygantów w stosunku do osoby pani
        > Jacyny

No własnie! To jest zastanawiające :)
    • Gość: leszek Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.05, 01:22
      mnie ta cala Jacyna to troche przypomina Zyte Niewyzyte z PO.
      Sa sobie tak bliskie! A wszystko przez dr Lubawska.
      Tez niezle ciastko!
      chociaz musze przyznac, ze poczatkowo to Jacyna wydawala mi sie duzo madrzejsza.
      swoimi akcjami oraz wypowiedziami wyprowadzila mnie z bledu.
    • wybory Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 23.05.05, 05:48
      Tak się składa, że i ja to słyszałem, że zaradna radna probuje przekształcić
      ten grunt dla Pana Malutko, więc coś w tym jest, a ty STUDENT1 czy tam Jacyna1
      czy WITT1 ,to się wal z tym straszeniem, że coś się dla kogoś źle skończy, a
      źle to się skończy dla tej zaradnej WITT,któregoś dnia !!!
      • Gość: rewident Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 06:35
        widzisz "student-tka" jak szydlo powoli z worka wychodzi... i racja,nie strasz
        nie strasz bo sie...
      • student1 śmieszne esbeckie pomówienia 23.05.05, 07:36
        to nie straszenie
        to po prostu uświadamianie że kłamstwo ma krótkie nogi
        a pomówienie jeszcze krótsze
        i że za pomówienia jest odpowiedzialność karna
        oczywiście jak ktoś ma odwagę i podpisze się pod pomówieniem
        natomiast pomówienie było i jest ulubioną formą działania służb
        na forum można napisać wszystko
        co nie zmieni faktu że radna Jacyna jest najpopularniejszą radną w Szczecinie
        • Gość: Marian Paździoch Re: śmieszne esbeckie pomówienia IP: 62.69.200.* 23.05.05, 07:48
          student1 napisał:

> co nie zmieni faktu że radna Jacyna jest najpopularniejszą radną w Szczecinie

* to prawda, choć nie zawsze w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

mp
          • Gość: grz Re: śmieszne esbeckie pomówienia IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:10
            e tam a ską d ty to wiesz/
            badania robiles/
            • Gość: posnet Re: śmieszne esbeckie pomówienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:38
              A robiłeś badania czy deszcz jest mokry?
        • Gość: rewident Re: śmieszne esbeckie pomówienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:51
          moze jeszcze nie jest,ale jak wyjdzie cala prawda na jaw to z pewnoscia BEDZIE!
          Swoja droga widze,ze nie jedno macie za uszami kolezanko zaradna!Nie wszyscy sa
          slepi i glusi!
          • Gość: wizytka "pyszka" IP: *.teleton.pl 23.05.05, 09:04
            Już kiedyś pisałam. Tak właśnie dzieci z Pogodna nazywają to miejsce. Straszny
            tam teraz syf i pozostaje mieć nadzieję,że teren przeznaczony na cele
            mieszkaniowe będzie niewielki, a ten sportowy dostępny będzie dla wszystkich i
            nie okaże się zamkniętym podwórkiem np z boiskiem do gry w kosza.
            • Gość: monika Re: "pyszka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 09:18
              miejmy nadzirje ze tak bedzie, a odnosnie krytykowania pani radnej to jak ktos
              sie uprze to zawsze cos znajdzie -"jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim
              dogodzil"- oceniajac czlowieka trzeba wziac pod uwage wszystkie plusy i minusy
              a pozniej sie wypowiadac
          • tuner Do Małgosi straszącej forumowiczów 23.05.05, 09:50
            Każda próba zwrócenia uwagi na działalność Pani Witt kończy się natychmiast
            atakiem studenta(-tki)grożącego konsekwencjami i wyzywającego oponenta od sb-
            ków i pzpr-owskich świń. Otórz przyjmij do wiadomości, zadufana w sobie
            Małgosiu, że jako polityk i osoba publiczna(co z tego, że kieszonkowej rangi)
            podlegasz ocenie w stopniu dużo większym niż szary Kowalski. Dlatego nie będzie
            przymykania oczu na Twe sprawki. Zostaną one naświetlone, pokazane ludziom i
            rozliczone.
            • Gość: ProStudent Re: Do Małgosi straszącej forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:09
              Każde sprawki radny nalezy piętnować i poddawać pod punliczny pręgież. Jednak
              sprawki a nie plotki i oszczerstwa. Każdemu radnemu posłowi mozna zarzucić, że
              chodzi koło sprawy Orlenu ale czy ten kto to napisał ma jakies śladowe chociaz
              poszlaki. Na miejscu Jacyny wystapił bym do sądu a to w celu oczyszczenia z
              oszczerstawa i jeżeli zostanie oczyszczona to podanie tego absztyfikanta do
              sądu o zniesławienie dobrego imienia
            • Gość: grz Re: Do Małgosi straszącej forumowiczów IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:11
              nie będzie/
              no no..ale sdecydowanie-kichac mozna --be cool as a cucumber
        • anamar Re: śmieszne esbeckie pomówienia 23.05.05, 12:05
          bardzo charakterystyczne dla p.Małgosi zachowanie...jakakolwiek krytyczna uwaga
          i natychmiast pojawia się"student"usiłujący adwersarzy postraszyć i ubliżający
          od ubeków....następny krok,to napastliwe,nowe nicki....studencie gdy zaczynasz
          straszyć,od razu przypominam sobie,jak się zesr,....ze strachu,gdy p.
          zienkiewicz zareagował na twoje obsrywanko i chciał ci dać po mordzie...
          • jacek.zienkiewicz Re: śmieszne esbeckie pomówienia 24.05.05, 00:10
            Co do Studenta to się zgadza, trzyma tradycyjnie swoją linię i jak zwykle
            przesadza z agresywnością.
            Ale w jednej sprawie ma rację. Bardzo łatwo rzucać pomówieniami i rozsiewać
            plotki ukrywając się pod anonimowym nickiem (co i mnie spotkało ze strony
            niejakiej sarenki25).
            A jeżeli ktokolwiek ma cokolwiek komukolwiek do zarzucenia niech ma na tyle
            odwagi cywilnej żeby podpisać się pod zarzutami imieniem i nazwiskiem lub
            chociaż zarejestrowanym u administratora pseudonimem.
            Trochę odpowiedzialności za słowo szanowni forumowicze.
            W innym wypadku to zwykłe ploty tchórzliwych frajerów.
            Więc albo odkryjcie przyłbice drodzy "tropiciele afer" albo odwalcie się i od
            MJW i od innych osób.
            Pozdrawiam
            JZ
            • Gość: pośpiewajmy Re: śmieszne esbeckie pomówienia IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 00:14
              brawo panie jacku~jednak pośpiewajmy... w pełni pana popieram...

Ciągle pada, alejkami już strumienie wody płyną,
              Jakaś para się okryła peleryną,
              przyglądając się jak mokną bzy w ogrodzie. A ja?
              A ja chodzę w strugach wody, ale z czołem podniesionym,
              Żadna siła mnie nie zmusza i nie goni,
              idę niby zwiastun burzy z kwiatkiem w dłoni, o tak.

czerwone gitary
            • Gość: rewident 1 Re: śmieszne esbeckie pomówienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 05:56
              Jacek,kariery lizaniem d...mjw nie zrobisz.Litwinskiego tez marnie na tym
              forum nasladowujesz.W sumie sredniaczek z Ciebie.Pod pozorem "fairplay"
              plaszczysz sie przed ta cyniczna do szpiku kosci zaradna,ale to w sumie Twoja
              sprawa.
              Forum jest od tego aby dyskutowac,obnazac,oskarzac,polemizowac..itd.Jedna z
              wielu form demokracji.Osoby,ktore pretenduja do bycia publicznymi na calym
              swiecie sa i beda poddane tego typu ocenom.A proba przeksztalcenia stadionu na
              Mickiewicza na mieszkaniowke jest AKTUALNA..moze ten halas wystudzi zapaly
              zaradnej,a to juz jest cos!
              • jacek.zienkiewicz Re: śmieszne esbeckie pomówienia 24.05.05, 15:02
                Gość portalu: rewident 1 napisał(a):

> Jacek,kariery lizaniem d...mjw nie zrobisz.Litwinskiego tez marnie na tym
                > forum nasladowujesz.W sumie sredniaczek z Ciebie.Pod pozorem "fairplay"
                > plaszczysz sie przed ta cyniczna do szpiku kosci zaradna,ale to w sumie Twoja
                > sprawa.

Karierę już zrobiłem, więc jeśli coś liże to tylko dla przyjemności, a płaszczę
                się ewentualnie na plaży. Arkadiusza L. nie mam zamiaru naśladować, bo i po co.
                A skoro jestem średniaczek to całkiem nieźle, bo wolę być kulturalnym
                średniaczkiem z zasadami fair play, niż chamskim i anonimowym ignorantem, bez
                zasad, za to z wysokim mniemaniem o sobie.

> Forum jest od tego aby dyskutowac,obnazac,oskarzac,polemizowac..itd.Jedna z
                > wielu form demokracji.Osoby,ktore pretenduja do bycia publicznymi na calym
                > swiecie sa i beda poddane tego typu ocenom.A proba przeksztalcenia stadionu
                > na Mickiewicza na mieszkaniowke jest AKTUALNA..moze ten halas wystudzi
                > zapaly zaradnej,a to juz jest cos!

Wszystko się zgadza, forum od tego jest, ale trzeba mieć odwagę podpisać się
                pod tym co się napisze. Niezależnie czy dotyczy to MJW, Jurczyka, Nitrasa czy
                Zienkiewicza, ale jesli tego nadal nie rozumiesz to jesteś po prostu tępakiem.
                JZ
            • Gość: czytelnik Re: śmieszne esbeckie pomówienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:50
              Co do funkcjonowania forum to całkowicie się zgadzam. Wielokrotne mozna tu
              czytac niewybredne ataki na osoby publiczne niezaleznie od reprezentowanej
              przez nich opcji politycznej. Gw to toleruje a nawet więcej bo jej dziennikarze
              pod róznymi pseudonimami zagajają i podtrzymują takie dyskusje. To nie jest
              demokracja! Proponuje wreszcie wprowadzic loginy i rejestrację na forum. Nie
              mam nic przeciwko krytyce byle tylko krytykujący nie bał sie podpisac.
              teraz wygląda na to że forum faktycznie służy służbom spe specjalnym do
              wyciagania wiadomości od naiwnych forumowiczów i kreowania fikcyjnej
              rzeczywistości. szczególnie widoczne jest to w naszym mieście. Popatrzcie sobie
              na inne fora - tam ludzie duskutują bez szargania godności innych i w dodatku
              najczęściej o sprawach bytowych, które im w ich miastach przeszkadzają.
              Ma racje student mówiąc o esbeckich pomówieniach. Czas na forum z otwarta
              przyłbicą!
              • Gość: grz Re: śmieszne esbeckie pomówienia IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 13:24
                obmawianie jest powszechne a z otwartą przyłbicą mało kto...
    • tuner Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 23.05.05, 09:29
      Pani Witt jest byłą wieloletnia pracownicą p. Malutko w firmie Solo, obecnie
      J&S.
    • Gość: plecak mam nową plotkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:54
      Mówią na mieście że nasza radna kupiła to boisko od obecnego właściciela i chce
      tam postawić hipermarket. Jej wspólnikiem jest radny Trzos i radna Masłowska.
      Prezydent Krawiec wziął za to dużą kasę i kupił prezydentowi Jurczykowi nowego
      psa i trzech kotów.
      • Gość: grz Re: mam nową plotkę IP: 217.153.5.* 23.05.05, 13:47
        chyba tych psów troche więcej
        • Gość: plecak Re: mam nową plotkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:03
          Uzupełnienie do plotki:
          Prezydent Krawiec dał przydentowi Jurczykowi trzech psów a prezydentowi
          Czesnemu czapkę bejsbolówkę na mecz z Albanią. Na czapce jest napis: kocham
          Gośkę. Ale prezydent Czesny powiedział że boi się ubrać tą czpkę bo prezydent
          Jurczyk nie da mu wybudować 2-go stadionu piłkarskiego, 7-ego akwaparku i 3-
          ciej hali widowiskowo-sportowej. A marzeniem prezydenta Czesnego jest
          wybudowanie stadionu piłkarskiego pełnowymiarowego na ul. Mickiewicza.
          Oczywiście prezydent Czesny chciałby wybudować ten stadion z firmą Komfort na
          tym terenie przy Mickiewicza, ale to chyba tylko plotka. Bo niemożliwe, żeby
          chciano zabrać komuś tereny i oddać Komfortowi. Sprawa przy u. Mieszka I-go to
          tylko czysty przypadek. No i wcaler nie jest prawdą, że ktoś chciałby na tym
          terenie co to był tam stadion wybudować sklep wielobranżowy...
          • Gość: rewident Re: mam nową plotkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:40
            Zaradna Wit sie pieni! Prawda w oczy kole!
            • anamar Re: mam nową plotkę 23.05.05, 16:42
              no,zawsze tak to wygląda w przypadku mjw.widac sądzi,że pisanie idiotyzmów
              rozwodni temat,a ilość przejdzie w jakość....
              • Gość: Antyknajak Re: mam nową plotkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:58
                Bo przecież trudno jest udowodnić, że nie jest się wielbłądem
              • Gość: grz Re: mam nową plotkę IP: 217.153.5.* 23.05.05, 17:07
                idotyzmów?
                doprawdy?
            • Gość: grz Re: mam nową plotkę IP: 217.153.5.* 23.05.05, 17:11
              kogo kole tego kolebie...
    • Gość: student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:03
      Ręce precz od Trzosa , a co ....
    • Gość: leszek Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.05, 18:10
      ale sobie radni w stylu Wiitt-Jaccynny wykombinowali rzecznika prasowego!!!
      ten student1 to musi byc b. dobry studednt!!!
      nie ma gorszego rzecznika glupiej sprawy od glupiego rzecznika.
      nikt nie jest w stanie bardziej zaszkodzic!!!
      pani Witt-Jaccynno niech pani cymbala wywali na zbity pysk!
      • Gość: rewident Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:20
        czyli sama siebie..na to wychodzi,ale nie zbaczajmy z tematu,teren przy
        ul.mickiewicza niech sluzy PRAWDZIWYM studentom a studenci-vel mjw.niech
        szukaja fuchy gdzie indziej,zawsze sie jakas w UM trafi.
        • Gość: H56 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.comnet.krakow.pl 23.05.05, 18:54
          przecież ten student to Jacyna. Musiało ją zaboleć, że się wydało i straci
          troche grosza. To jest ta radna co szkołę w Biesłanie buduje ?
          • Gość: rewident Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:30
            buduje,ale po trupach swoja kariere...zreszta jak popatrzec na "gore" to co sie
            dziwic prowincjonalnym kacykom?
            • Gość: Walery Podkuryłło Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:06
              czy to prawda, że Małgośka ma udziały w telewizji "Gryf" gdzie tak często
              pokazują jej buźkę?
      • anamar Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 24.05.05, 09:38
        Gość portalu: leszek napisał(a):

> pani Witt-Jaccynno niech pani cymbala wywali na zbity
        pysk!...........................................................................
        ...........oj,to by musiała bidulka przez okno wyskoczyć...
    • student1 u ha 23.05.05, 22:00
      łojdiridi łojdirididida łojdirididida
      u ha
      • wooland Re: u ha 23.05.05, 23:17
        "Po owocach ich poznacie"!
      • Gość: hop siup plotką w Re: u ha IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:57
        hop siup plotką w dziób...
    • Gość: grz Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 00:00

Ciągle pada! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby,
      Mokre niebo się opuszcza coraz niżej,
      żeby przejrzeć się w marszczonej deszczem wodzie. A ja?
      A ja chodzę desperacko i na przekór wszystkim moknę,
      Patrzę w niebo, chwytam w usta deszczu krople,
      patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic.
      asfalt-przekręt
      ryby=przekręt
      w usta krople
      ale plotka kolejna
      • Gość: pośpiewamy? Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 00:01

czerwone gitary
        • Gość: pośpiewamy Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 00:02
        • Gość: pośpiewamy Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 00:03

czerwone gitary
    • wybory Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 24.05.05, 08:10
      Moje koleżanki, które obecnie pracują w UM, mówią że mają dość Radnej Witt,
      która wiecznie lata od pokoju do pokoju i próbuje załatwiać swoje i zlecone jej
      interesy. I Panie/Pani Student1, właśnie zgadnij co robie od kilku dni - to
      właśnie robię, iż namawiam je, aby opublikowały to w lokalnych gazetach jaka
      jest prawdziwa radna Witt, a co ciekawsze jestem bardzo blisko, więc twoje
      STUDENT1 straszenie konsekwencjami, odbije się na WAS SAMYCH !!!
      • Gość: urzędnik Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.net.iton.pl 24.05.05, 10:27
        Święta prawda! Babsko łazi wszędzie, gdzie jej nie proszą i szczebiocze ze
        swoim sztucznym uśmiechem. Wszystko wie najlepiej, doczekać się nie mogę zmiany
        kadencji, aby jej tutaj oglądać nie musiał.
        • Gość: grz Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 13:20
          chcialbys forsę za darmo brac?
          taka jest niestety powinność urzędnika...
        • Gość: Kinia Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:12
          A to akurat jest na korzyść radnej.jak wam przeszkadza w nicnierobieniu, to
          tylko należy ją za to pochwalić.I niestety, muszę zmartwić tych którzy liczą na
          to że się radnej pozbędą.Radna jest bardzo popularna i jeżeli wystartuje to ma
          następną kadencję jakw banku.o ile nie zostanie prezydentem. A poza tym mio
          koledzy i koleżanki które pracują w urzędzie przepadają za naszą radną. jest
          parę osób któe nie mogą na nia patezeć ale to w większości zatrunieni na
          układach
          • Gość: miriam? Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:27
            Student, co to za nick KINIA? Co ty transwestyta jesteś ?
            • Gość: Kinia Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:32
              A dlaczego student?
              • Gość: *** Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:35
                Bo tak się ten palant czasami podpisuje:))))
          • jacek.zienkiewicz Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 24.05.05, 15:35
            Poglądy poglądami, ale od takiego przesłodzenia mdło się robi i zbiera się na
            wymioty.
            JZ
            • Gość: *** Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:40
              Cholera i pomysleć, że ktoś to pisze na własny temat!
              • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 24.05.05, 17:20
                a ja chciałem pozdrowić Wujka Franka i Ciocię Zosię
                no i kuzynkę Milenkę bo ma dzisiaj imieniny
                no i jeszcze chciałbym pozdrowić braci Kaczyńskich bo pogonią
                esbeków
                komuchów
                i wszelkie gnidy z nimi powiązane
                • Gość: rewident Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:22
                  to stan przed lustrem i pozdrow JW.ktora do tego towarzystwa pasuje jak ulal.
            • Gość: reident Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:20
              No widzisz Jacek,jednak potrafisz byc obiektywny..Ty sie na forum promujesz i
              bawisz w polityke..to MUSISZ byc gladki i ulozony,ale niewiele ma to wspolnego
              z rzeczywistoscia o czym doskonale wiesz.Niezaleznie od gorzkich slow zycze Ci
              abys ze sredniaka zamienil sie w orla..przez duze O ( szczerze)
              • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 24.05.05, 22:18
                a w Ameryce biją Murzynów
                • Gość: grz Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:34
                  żeby tylko bili...
                  • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 24.05.05, 23:11
                    no nie
                    nie powiesz mi że coś więcej
                    tego na WUMLu nie uczyli
                    • Gość: rewident Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 05:21
                      w miare zreczne rozwadnianie tematu...jodlowanie,murzyni i blaznowanie typowe
                      dla kokoty.A tu mowa o dwulicowym kombinowaniu,kumoterstwie i zalatwianiu
                      wlasnych przyziemnych interesow pod plaszczykiem wrazliwosci spolecznej.Nie
                      probuj robic wody z mozgu,jezeli wiesz co to jest WUML ( dla mlodych
                      forumowiczow wyjasniam..Wyzszy Uniwersytet Marksizmu i Leninizmu) to
                      masz "student-ka" swoje latka i pewnie komusza przeszlosc!!
                      • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 25.05.05, 07:06
                        bum cyk cym
                        • Gość: rewident Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:22
                          wczesnie wstajesz kolezanko...no tak sumienie gryzie no i niezly obciach,zmien
                          nicka i do roboty!
                          • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 25.05.05, 09:46
                            ja wcześnie nie wstaję
                            ja zaraz się dopiero kładę
                            życzę miłego urzędowego dnia panie prezydencie Szwaczu
                            żeby nikt nie wtrącał ci się w twoje przekręty
                            żebyś mógł zagonić grunt stadionu przy Mickiewicza na kolejny hipermarket
                            żeby radna Jacyna nie upominała się o plany zagospodarowania przestrzennego
                            żeby ci rozum wrócił
                            o ile go kiedykolwiek miałeś
                            aaaaa
                            kotki dwaaaaaaaaaaa
                      • Gość: grz Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:23
                        wieczorowy...jak brunet...
                        • anamar obserwujmy 25.05.05, 09:18
                          proponuję się po prostu uważnie przyglądać,co się z terenem o którym mowa
                          będzie działo...i kto w jego sprawie będzie zabierał głos...
                          • Gość: Szwacz Re: obserwujmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 14:37
                            Słusznie! Obserwować uważnie!
              • jacek.zienkiewicz Re: reident vel rewident 31.05.05, 18:09
                Gość portalu: reident napisał(a):
                > No widzisz Jacek,jednak potrafisz byc obiektywny..

Nie jestem obiektywny i wygłaszam tu na tym forum swoje jak najbardziej
                subiektywne opinie i poglądy.

>Ty sie na forum promujesz i bawisz w polityke..to MUSISZ byc gladki i
                >ulozony,ale niewiele ma to wspolnego z rzeczywistoscia o czym doskonale wiesz

Jakakolwiek promocja na tym forum jest tak samo bez sensu jak Twoje wypowiedzi
                na mój temat. Promować się można dużo taniej i prościej. I to dla większego
                audytorium niż te kilkanaśie aktywnych tu osób.
                A co do "gładkości" to pamiętaj że wszystko ma swoje granice. Moja gładkość i
                cierpliwość również.

>Niezaleznie od gorzkich slow zycze Ci abys ze sredniaka zamienil sie w
                >orla..przez duze O ( szczerze)

Za dobre słowo dziękuję, ale o swoją "średniakowatość", "orłowatość" czy też
                małość lub wielkość raczej się nie muszę martwić. Życzę Tobie i wielu innym by
                miewali się tak dobrze jak ja i moja rodzina.
                Pozdrawiam
                JZ
                • Gość: rewident Re: reident vel rewident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 11:07
                  amen...milego dnia dziecka
                  • jacek.zienkiewicz Re: reident vel rewident 01.06.05, 18:05
                    I nawzajem.
                    Pozdrawiam
                    JZ
    • Gość: Afroman Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 26.05.05, 08:24
      Jeśli Ta fałszywa baba zostanie wybrana w nastepnych wyborach, to ja, moja żona
      i dzieciaki wyjeżdżamy z tego miasta!!!, pozdrowienia Afroman
      • tuner Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 26.05.05, 09:32
        Myślę, że wyborcy przejrzeli jej cyniczną grę i fakt, ze dba głównie o swoje
        interesy. Jedyne do czego się przykładała, to promocja własnej osoby. Wszystko
        to poparte ogromną butą, przekonaniem o własnej nadzwyczajności i pogardą dla
        maluczkich. Moim zdaniem bez szans na powtórny wybór.
        • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 26.05.05, 10:20
          piechotą
          piechotą
          piechotą do lata będziesz szeedł
          aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        • Gość: Afroman Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 27.05.05, 04:56
          Bede szedł długo ale jak najdlaej od takich falszywych bab jak Jacynka
          • Gość: marian_paździoch Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: 62.69.200.* 27.05.05, 07:22
            protestuję przeciwko nazywaniu pani radnej vit fałszywą babą. jest to zwyczajna
            polityka.

mp
          • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 27.05.05, 07:50
            piechotą z Piechotą
            ale tylko do lata
            • Gość: grz Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 08:03
              `pamietasz była jesień pokój numer 8 korytarza mrok`...
              radzę samemu bądż w innych grupach...szkoda wysiłku ...bez pana Piechoty
              rażniej...
              • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 27.05.05, 12:41
                rozumiem że z piechotą tylko do lata
                a później jesień pokój nr 8 to raczej cela więzienna nr 8
                • Gość: grz Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 17:22
                  a autor wyceny hotelu GRYF dla obywatela G. też tam będzie?
                  • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 27.05.05, 20:42
                    nie wiem kto był autorem wyceny
                    nie wiem kim był obywatel G
                    ale cela nr 8 jest pojemna
                • Gość: kopytko Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:25
                  Czy w tobie studencie Piechota powoduje, że kompleksy się odzywają? Bez przerwy
                  tylko Piecota i Piechota. Wybór między Jacyną a Piechotą to jak wybór między
                  dżumą a cholerą. Mam nadzieję , że niedługo nie będzie miejsca ani dla Piechoty
                  ani dla Jacyny.
                  • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 29.05.05, 15:43
                    co ma piernik do wiatraka
    • Gość: Afroman Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.05.05, 06:51
      A powiedz student1 dlaczego ty tak bronisz Jacyne Witt, co cię z nią wiąże,
      oczywiście jeśli sam nie jesteś Jacyną Witt:) , dlaczego nigdy nie bronisz
      innych ludzi, których tematy są tu poruszane?
      • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 28.05.05, 08:13
        zapytaj albertac lu jacka zienkieicza dlaczego brani Platformy Obywatelskiej
        i xyz lub jaaśki dlaczego broni Sojuszy Leiwcy Demokratycznej
        bo uważają że te partie są najlepsze
        ja uważam że najlepsze w mieście są działania klubu Od Nowa
        i wielokrotnie to wykazywałem
        a że na tym forum członkowie różnych partii atakują klub Od Nowa a szczególnie
        panią Jacynę Witt i panią Lubińską więc ich bronię
        poza tym bronię Jana Marię Rokita a także braci Kaczyńskich i niektórych
        przedstawicieli PiS i PO
        więc nie jest prawdą że tylko Od Nowa
        różnica jest tak że Od Nowa nie ma etatowych pracowników których jednym z zadań
        jest pukanie w komputer
        a że ja czasami dużo czasu więc robię to bezetatowo
        po prostu kocham Szczecin i stawiam na te osoby których działanie jest szansą
        dla Szczecina
        • Gość: grz Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 08:30
          no i tak trzymać...
          • Gość: Afroman Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.ipt.aol.com 29.05.05, 07:46
            OK już rozumiem Student1, porównujesz się do zwolennika SLD, który ma prawo
            bronić swojej upodobanej partii, więc ty bronisz klub OD NOWA i nawet jeśli
            śmierdzi to przekrętem ty wierny pies brnisz klubu OD NOWA, hmmm. bardzo mi to
            przypomina typowego wyborce SLD
            • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 29.05.05, 08:45
              nie porównuję się do zwolennika SLD
              porównuję się do konkretnych nicków na forum
              zarówno broniących SLD PiS PO jak i LPR
              wyróżniam się tym że nie należę do Od Nowa bo nie jest to partia i nie
              korzystam z przywilejów poparcia przez organizację partyjną bo jest mo to
              niepotrzebne
              zdaję sobie sprawę że afroman doskonale wie o co mi chodzi ale dziękuję że
              prowokując dajesz mi możliwość rozwinąć temat
              liczę na to że pani Lubińska zostanie prezydentem Szczecina bo jest to szansa
              na rozwój tego miasta
              i będę ją wspierał
              oczywiście nie tylko na forum
              ciekaw jestem czy ktokolwiek z nicków na tym forum może tak jasno i
              zdeklarowanie opowiedzieć się za jakimś kandydatem na prezydenta mając pewność
              że jego kandydat zostanie wystawiony przez jego partię
              i to jest także różnica
              • Gość: rewident Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 10:50
                mysle,ze jestescie w swoim zadufaniu gorsi od Trzosa i calego
                lumpenproletariatu,ktorego ten beznadziejny elektorat umiescil w remizie ( UM)
                Wasz brak mozliwosci i pomyslu pokrywacie mowa-trawa.Populizm,pusta
                retoryka,zwykle krytykanctwo,wlazenie w d....prymitywnej pilce.Faktem jest,ze
                Lubinska konsekwentnie prze do wladzy i sie okopala.Jezeli rzeczywiscie
                wygra,to jezeli ma ona badz jej gabinet cieni chociaz minimum instynktu
                samozachowawczego to musi odstawic od piersi JW,bo ta osmiesza caly ten
                klub.Zaczna sie wtedy czasy jajoglowych-opracowania,analizy,wykresy,zlecone
                wyceny..liczenie diablow na glowce szpilki i ten kolejny cyrk odstawi Szczecin
                juz na zawsze na bocznice.Pozyjemy zobaczymy.Moze powroci koniunktura na okna i
                JW zajmie sie tym na czym sie wzglednie zna.
                • Gość: Afroman Rewident ma racje IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 30.05.05, 07:25
                  A co ty na to Student1, Lubinska np Tak, a Jacyna NIE ?
        • Gość: KROL Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:28
          Mam nadzieję, że z pseudo politykamiz od nowy pożegnamy się wkrótce
          ostatecznie. Dosyć taniego cwaniactwa i parawanu dla własnych biznesików.
          • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 29.05.05, 15:42
            dosyć dosyciów
            ręce precz od preczów
            skończmy z końcem
            przedstawiciele wszystkich partii łączcie się
            naród a partią partia z partią
            kto nie jset z nami ten jest poza nami
            • Gość: teletubis Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 06:55
              tolk szol...ktos studentowi-tce spodnie zdjol,a ten osiol(lica) beczy i beczy
              juz calkiem od rzeczy!
            • tuner Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 30.05.05, 10:42
              student1 napisał:

> dosyć dosyciów
              > ręce precz od preczów
              > skończmy z końcem
              > przedstawiciele wszystkich partii łączcie się
              > naród a partią partia z partią
              > kto nie jset z nami ten jest poza nami
              //////////////////////////////////////////////////////////
              Ty Student naprawde wierzysz, ze fala bełkotu (patrz wyżej) spowoduje, ze
              forumowicze zapomna czego dotyczy wątek?
        • albert_c Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 16.06.05, 16:19
          student1 napisał:

> więc nie jest prawdą że tylko Od Nowa

* potwierdzam, ze sympatie Studenta wykraczaja poza damy z OdNowy, przy czym
          najbardziej angazuje sie w obrone i popieranie radnych OdNowy - oczywiscie jak
          deklaruje Student, z sympatii dla tychze.
          • anamar Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 17.06.05, 14:15
            albert_c napisał:

> student1 napisał:
            >
            > > więc nie jest prawdą że tylko Od Nowa
            ................................................................................
            ....NO,BO OD NOWA JESZCZE...
    • Gość: Afroman Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 30.05.05, 07:45
      Student1, czekam na twoja odpowiec, odnosnie twojej opinii, czy np wersja
      Lubinksa TAK, JACYNA NIE, czy to jest ok?
      • student1 Re: Mentalnosc esbeków atakować i prowokować 30.05.05, 07:59
        to chyba nie od ciebie i nie ode mnie zależy dobieranie komuś współpracowników
        czy mam ci też odpowiedzieć na propozycję
        Jarosław tak Lech nie
        Donald tak Jan Maria nie
        Maciej tak Roman nie
        lub odwrotnie
        przecież ty nie pytasz bo chcesz wiedzieć tylko pytasz żeby atakować dalej
        • Gość: rewident Re: Mentalnosc esbeków atakować i prowokować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:06
          no i wylazlo szydlo z worka...ale Ty (ty) jestes student-ka jednak malutki
          kaliberek z wielkim apetytem.Nie bierz sie za interesy ktorych nie umiesz
          prowadzic.Mysle,ze Lubinska nie zapomni Ci zaslug i obejmiesz stolowke w UM.
          Kontakt z radnymi bedzie,z urzedasami rownierz,napiwki zadne,ale jaki splendor
          na stare lata...bo ty student-ka dluuuugo juz chyba studiujesz??
      • Gość: kr Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: 217.153.5.* 30.05.05, 09:50
        a co z Murzynami?
    • malgorzata_pacyna_kit Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 30.05.05, 13:25
      za chwile rozpoczna sie seanse nienawisci, wiec je uprzedze. nie bede walczyc z
      frajerami ktorzy nie potrafia wypowiedziec sie w zadnej
      konkretnej kwestii tylko robia wycieczki personalne. w jaki sposob mozna
      dyskutowac jezeli ostatacznym argumentem jest zawsze: malgorzata_pacyna_kit ...
      i tutaj nastepuja wyzwiska. chlopaki z partii maja za zadanie oczerniac
      kobitki. bo sa od nich tysiac razy lepsze. a szczury przekupne i skorumpowane
      gryza jak moga. hieny forumowe. nawet tak sobie was wyobrazam.
      chude, z podwinietym ogonem, opuszczonym lbem i wyjace bez sensu. karmiace sie
      padlina informacyjna. i ciagle wietrzace wroga - lwa w okolicy ale bojace sie
      podejsc blizej. taki to los hien - bac sie, wyc, zrec padline ale zawsze
      przegrac z silniejszymi. czasami wystarczy na nie tupnac noga a czasami trzeba
      ostrzej postraszyc. tylko ze hieny czaja sie zza wegla, po nocy.

Pogon to widowisko dla 15 tysiecy ibicow, a ja jestem kibicka kibicow Pogoni.
      • Gość: zza węgła szczur przekupny i skorumpowany, hiena wyjąca po n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:31
        KOCHAM CIĘ!
        • e150 mentalnośc Jacyny 31.05.05, 07:22
          z Jacyną jest tak, że gęba pełna wartości a co do czego to uważaj czy Ci
          portfela nie ukradnie. Żeby tak Jacyna się troszczyła o swoich pracowników, a
          nie mieszała ich z błotem, czego byłam samemu świadkiem. Równiez jej
          przyjaciółka, z firmy "Robi" postępuje dokładnie tak samo - pracownik to dla
          nich śmieć. Z zeznania w Gazecie można mieć pogląd na temat dochodów tych pań,
          ale co do czego to wypłacają po 600 zł w ratach, bo wiadomo - po co
          pracownikowi wypłata, skoro ja się mogę zabawić... takich kawałków o Jacynie
          mogłabym przytoczyć więcej
          • Gość: Jurek panie Małgosiu i Tereso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 07:48
            Chodzcie do nas do Parti Demokratycznej. Zyta Gilowska juz u nas prawie jest na
            zaproszenie Hausnera
      • Gość: krz Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: 217.153.5.* 30.05.05, 13:32
        podzdrowienia ==widziałem na meczu...prosżę sie nie przejmować...i kibice i
        mieszkańcy osiedla docenią...
    • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 30.05.05, 14:54
      wracając do tematu
      ciekaw jestem komu zależy żeby radna nie zaczęła zajmować się terenem przy ul
      Mickiewicza
      czyżby tym którym zależy na przejęciu tego terenu od właścicieli
      jest parę osób w Szczecinie których jedynym celem jest
      wyrwać od miasta kilka gruntów
      zagonić
      zwinąć kasę
      i się zwinąć ze Szczecina
      przypuszczam że rewident i reszta nicków pod którymi ukrywa się określona osoba
      reprezentująca tę klikę będzie próbował nacisków
      powiem krótko
      takie próby na forum trącą co najmniej śmiesznością
      bo jeszcze osoba zainteresowana musi wiedzieć że ktoś na nią naciska
      proponuję zadzwonić i jasno wyjaśnić żeby się radna mie interesowała gruntem
      przy Mickiewicza bo może tego pożałować
      może to nawet ta sama osoba która która chce odciągnąć radną od zainteresowania
      próbą przekrętu ze stadionem Pioniera
      • anamar Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 30.05.05, 16:29
        aaaaaaaaa!to jednak prawda,że małgosia interesuje się tym terenem....
        • student1 Re: Mentalnosc esbeka vel 30.05.05, 16:46
          aaabsztyfikancie vel anamar vel malgotztapacynakit
          a gdzie ja to napisałem
          bo jakoś nie widzę
          • Gość: 0bserwator 1 Re: Mentalnosc esbeka vel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:17
            Szczury,hieny,sluzby,prowokatorzy,wrogowie,duchy. Co sie pan tak student1
            wnerwia? Sumienie czy tez strach oblecial? Kto mieczem wojuje..
            • student1 Re: Mentalnosc esbeka vel 30.05.05, 22:57
              zaraz tam wnerwia
              bawi raczej
              ja już taki nerwowy to nie jestem
              to raczej ciebie coś wnerwia i nachami trzęsiesz
              • Gość: kopytko Re: Mentalnosc esbeka vel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 09:22
                Mi się wydaje, ze Student postanowił ośmieszyć i skompromitować Panią Jacynę-
                Wit i robi to konsekwentnie i inteligentnie.
                • student1 Re: Mentalnosc esbeka vel 31.05.05, 11:29
                  a misię wydaje że cisię wydaje
                  • anamar wallenrod? 31.05.05, 17:26
                    nawet się to studentowi udaje....
      • Gość: Afroman do Student1 czyli Pani Jacyny IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 01.06.05, 04:59
        Jestem już pewny na milioun procent, że student1 jest Jacyną, pełna komedia,
        jak ktoś może o sobie tyle pisać, idiotko
        • student1 Re: do Student1 czyli Pani Jacyny 01.06.05, 07:48
          a ja jestem pewien że jesteś Jackiem Piechotą
          i powiem ci krótko
          bujaj się
        • Gość: grz Re: do Student1 czyli Pani Jacyny IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:52
          co z tymi Murzynami?
    • Gość: ciekawski Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: 62.233.159.* 31.05.05, 09:58
      Czy to ten sam Malutko ,który był pracodawcą pani Jacyny w znanej firmie
      paliwowej??
      • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 31.05.05, 11:32
        zapytaj pani Jacyny
        tel udostępniony publicznie 0 606 68 26 18
        • Gość: dociekliwy Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: 62.233.159.* 31.05.05, 14:59
          Jezeli to jest Pan A.Malutko to napewno
        • anamar Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 31.05.05, 17:28
          nie ma co pytać...tenże sam andrzej malutko.firma solo.obecnie j&s.drugim
          szefem był wówczas p. jerzy krzystyniak...
          • Gość: Antyknajak Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 17:33
            Jak ma czas na pisanie absztyfikant to i zawsze ten sam mniej więcej czas na to
            znajduje Anamar :-).
            Uważaj Anamar bo za pisanie o polityce i politykach skarci Cię Absztyfikant.
            Czy tymi metodami chcesz Absztyf przywrócić dawną świetność (Twoim zdaniem)
            tego forum :-(
            • anamar Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 01.06.05, 09:28
              Gość portalu: Antyknajak napisał(a):

> Jak ma czas na pisanie absztyfikant to i zawsze ten sam mniej więcej czas na
              to
              >
              > znajduje Anamar :-
              )...............................................................................
              ........................hmmm,to aqrat nieprawda....łatwo zresztą to
              sprawdzić...ale nawet gdyby tak było,to jaki ma to związek ze sprawami,których
              wątek dotyczy?czy to znaczy, ze pewna radna nie pracowała w spółce o której
              mowa?czy to znaczy,ze nie interesuje się jednak terenem?czy zmieniły się jej
              motywacje?spróbuj antyknajaku,choć raz odnieść się ad rem,a nie ad
              personam...

> Uważaj Anamar bo za pisanie o polityce i politykach skarci Cię
              Absztyfikant....................................................................
              ...........................cała drżę....
              >
              >
              • student1 czekam 01.06.05, 11:37
                słuchaj absztyfikant vel anamar
                kłamiesz
                zwyczajnie kłamiesz
                co to znaczy że radny czy radna interesuje się terenami
                radni mają obowiązek interesować się terenami
                bez względu na to kto jest ich właścicielem
                bo mają obowiązek intertesować się planami zagospodarowania przestrzennego oraz
                sprzedażą gruntów zgodnie z polityką miasta
                jeżeli przedstawisz jeden dowód na to że radna Jacyna Witt interesuje się
                jakimikolwiek gruntami w Szczecinie we własnym interesie a nie w interesie
                miasta to pierwszy pójdę z tym do prokuratora
                jeżeli udowodnisz że jakikolwiek radny wspiera właścicieli gruntów przy ul
                Mickiewicza w działaniu niezgodnym z prawem mając w tym swój interes to także
                zamelduję o tym w prokuraturze
                rozumiem że tobie jako radnemu nie wypada
                ale jeżeli stosujesz metodę pomówienia w stosunku do jednej radnej rozpisując
                to na wiele nicków to będę od tej pory używał podkreślnika

czekam na konkrety
                uprzedzam że po wielu dniach durnego przerzucania się inwektywami
                zainteresowałem się tematem i posiadam bardzo konkretne informacje o sposobie
                działania miasta i inwestora na tym gruncie więc nie wciśniesz kitu
                przygotuj się do lekcji
                • Gość: inwestor Re: czekam IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.05, 12:07
                  >posiadam bardzo konkretne informacje o sposobie działania miasta; mozesz dac mi troche
                  informacji? napisz: magda1966@gmx.de
                • anamar student(ka) 05.06.05, 11:04
                  wątek dotyczył zarzutu,że radna interesuje się tym terenem w pewien szczególny
                  sposób,nie zaś w sposób,który narzuca jej mandat radnej...zarzut dla radnej
                  został jasno postawiony przez jednego z forumowiczów.dlatego twoja
                  uwaga,studentko jest albo zwyczajnie głupia(zresztą niepierwszy to już
                  raz),albo jest zwykłą próbą wyprowadzenia tematu na dogodniejsze dla ciebie
                  wody....dlatego odnieś się proszę do tematu...natomiast nazywając mnie
                  szmatą,obrażając mnie i innych forumowiczów raczej sobie wystawiasz
                  nienajlepsze świadectwo.czyżby naprawdę aż tak cię wiedza forumowiczów
                  zdenerwowała,małgosiu?a może to obietnica uważnego przyglądania się twoim
                  działaniom tak cię rozdrażnia?
                  • student1 Re: student(ka) 05.06.05, 18:20
                    a od kiedy masz prawo anamar vel absztyfikant wypowiadać się w imieniu
                    forumowiczów
                    nikt ci wycieruchu takiego prawa nie dał
                    chyba że matka partia jako przewodnia siła narodu ale to bajka z dawnych czasów
                    g wiesz i g jesteś
                    teren przy ul Mickiewicza jest zagospodarowywany zgodnie z planem
                    zagospodarowania przestrzennego i nikt nie stara się tego zmienić
                    ani właściciele ani radni
                    jak więc wszyscy mają okazję sprawdzić i przekonać się anamar vel absztyfikat
                    to wyjątkowe ścieruchy stosujące esbeckie metody
                    a do tego twoje insynuacje co do indentyfikacji mojej osoby są taką samą prawdą
                    jak wszystkie kłamstwa które rozsiewasz na tym śmiesznym forum firmowanym przez
                    GW
                    nawet ci głupio z tego powodu nie będzie że złapano cię na kłamstwie i to
                    najobrzydliwszym bo bez możliwości dociekania satysfakcji bo to twój zawód za
                    który bierzesz w dodatku kasę
                    więc nawet głupota w tym przypadku tak jak swego czasu u Mariana u ciebie nie
                    jest żadnym wytłumaczeniem
                    • Gość: kopytko Re: student(ka) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:27
                      Panie student, czy Pan jest normalny? Pisze Pan niezrozumiale, napastliwie, nie
                      na temat, ubliża ludziom. Może znajdz sobie inne miejsce, żeby dawać upust
                      chorym frustracjom?
                      • student1 Re: student(ka) 06.06.05, 22:00
                        nie chce mi się
                        tu mi dobrze
                        jeść dają
                        i wypić można
                        i mam mnóstwo przyjaciół
                        a kopytkiem w głowę
                        się stuknij
                    • albert_c Re: student(ka) bywa PSYCHOLEM 20.06.05, 15:11
                      Studencie, powinienes jednak przestac obrazac forumoiwczow, bo ani Anamar ani
                      Absztyf i inni forumowiczowie nie wyzywaja Cie ani Twoich idolek od szmat i
                      esbekow.
                      Racje ma Anamar, ze zachowujac sie w ten sposob wystawiasz swiadectwo przede
                      wszytskim sobie jak i swoim idolkom, ktore moga sie cieszyc popraciem co
                      najwyzej takich psycholi jakim Ty sie starasz byc...

I prosze Cie przestan wszedzie widziec absztyfikantow, bo juz sie robisz
                      totalnie mdly:(
    • absztyfikant o ś w i a d c z e n i e 01.06.05, 14:35
      Oswiadczam, ze nie mam nic wspolnego z anamar (d. Aną) i prosze o nie
      kolportowanie tego klamstwa. Anamar i Absztyfikant to dwie rozne osoby, dwa
      jestestwa ;)
    • absztyfikant Niech sprawe wybada CIA - szczegoly w linku 01.06.05, 14:47
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=12543466&v=2&s=0
      • student1 nie zmieniaj tematu 01.06.05, 15:12
        czekam na konkrety
        • student1 Re: nie zmieniaj tematu 01.06.05, 21:36
          czekam na konkrety od tzw renawidenta i anamar vel absztyfikanta
          do rana
          a do podkreślnika dodam

• Gość: rewident Re: nie zmieniaj tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 07:18

• Gość: rewident Re: nie zmieniaj tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 07:18

• Gość: rewident Re: nie zmieniaj tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 07:20
            trala li lala uha hi uha ha,bum cyk cyk...
            • student1 Re: nie zmieniaj tematu 05.06.05, 07:40
              esbek rewident pomówił esbecką metodą
              jak przyszło do konkretów to śmieć podwinął ogon
              a teraz podśpiewuje z radości
              nie ciesz się
              wasz koniec już blisko
              szkoda tylko że GW w tym uczestniczy i to firmuje
              • wybory Re: nie zmieniaj tematu 05.06.05, 08:22
                Jak dla mnie to ten cały student1 to strasznie śmierdzi Jacyną
              • Gość: lol Jacyna nie fisiuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:17
                ty jacyna nie fisiuj tutaj bo caly szczecin wie ze podpisujesz sie na forum jako student1
                • student1 rwij laczki frajerze 08.06.05, 21:41
                  reszty nie chce mi się pisać
                  bo nie warto
                  ale i tak frajerze nie zniechęcisz mnie do pisania na forum i jednoznacznego
                  występowania z poparciem dla On Nowa
                  oraz nie zmusisz mnie ani ty ani twoi partyjniacko esbeccy koledzy do zmiany
                  nicka
                  taki juz jestem
                  stały i wierny
                  • maciej.popielarz troche kultury by sie odnowie przydalo 09.06.05, 00:52
                    Niezła ta Odnowa. Gdyby dobrała się do władzy w Mieście to faktycznie .... musieli byśmy zaczynać od nowa :)
                  • anamar Re: rwij laczki frajerze 09.06.05, 10:41
                    student1 napisał:

> taki juz jestem
                    > stały i
                    wierny..........................................................................
                    ....jezuuuu,jakis ty wspaniały! i w golfa wygrałeś....
      • anamar Re: Niech sprawe wybada CIA - szczegoly w linku 05.06.05, 11:07
        przy okazji radna mogłaby się pochwlić sukcesami jacynowego cia...tematów jest
        tyle...radny kobylański,jurek krzystyniak,deweloper malutko...ciekawe czy się
        nimi zajęła?miała wszak walczyć z aferami...
        • Gość: Afroman Re: Niech sprawe wybada CIA - szczegoly w linku IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 05.06.05, 23:42
          Dokładnie, skoro tak sie zajmuje aferkami, to niech sie wezmie za swoich
          przyjaciół typu SOLO
          • Gość: Afroman Re: Niech sprawe wybada CIA - szczegoly w linku IP: *.ipt.aol.com 06.06.05, 06:06
            A co się stało z promowaną przez Panią Radną 100% Szczecin czy jak to się tam
            nazywało?
            • student1 Re: Niech sprawe wybada CIA - szczegoly w linku 06.06.05, 07:39
              podbijam
              w celu dalszej kampanii na rzecz pani Jacyny Witt
              temat z gruntami z ul Mickiewicza nie wypalił
              temat SOLO nie dotyczy
              cały czas pewni ludzie szukaja haka i nie mogą znaleźć
              jak preparują to okazuje się że nie znajduje to nawet odzewu w ich
              sprzymierzeńcach bo i nie może być kontynuowane
              a ja przy okazji oświadczę
              Prezydentem Miasta Szczecina po następnych wyborach
              zostanie pani Teresa Lubińska
              pani Jacyna Witt będzie radną która zdobędzie największą ilość głosów
              • Gość: kopytko Re: Niech sprawe wybada CIA - szczegoly w linku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:30
                Jaki numer na pogotowie psychiatryczne? Studenta jednego trzeba zabrać!
                • Gość: konserwator Re: Niech sprawe wybada CIA - szczegoly w linku IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.05, 21:52
                  Kto jest Studentem MJW?
                  • tuner Re: Niech sprawe wybada CIA - szczegoly w linku 08.06.05, 09:55
                    Gość portalu: konserwator napisał(a):

> Kto jest Studentem MJW?

MJW!
                    • Gość: konserwator Re: Niech sprawe wybada CIA - szczegoly w linku IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.05, 19:24
                      Tuner, jezeli sie nie mylisz, to pewne zagadki sie rozwiazuja; przy okazji chetnie sie wiecej dowiem o
                      studiach. Pozdrawiam.
              • Gość: grz Re: Niech sprawe wybada CIA - szczegoly w linku IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 08.06.05, 23:38
                jestem zdecydowanie za--tak bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Afroman Studencie - Jacyno IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.06.05, 01:16
                Więc muszę cię rozczarować, bo Lubińska nie wygra wyborów, bo Jurczyk będzie
                chciał startować raz jeszcze, więc radze wynająć firmę i przeprowadzić sondaż i
                będziesz miał swoje odpowiedź idioto.
                • student1 Re: Studencie - Jacyno 09.06.05, 07:24
                  wygra
                  badania zostały zrobione
                  i to wygra w przedbiegach
                • anamar Re: Studencie - Jacyno 09.06.05, 10:36
                  a po co jacynie firma i sondaże?w koncu i tak napisze,że miała 52%
                  poparcia...gdyby nie spisek żydomasoński juz dawno byłaby prezydentem...
                  • Gość: Afroman Re: Studencie - Jacyno IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 10.06.05, 04:41
                    I to jest kolejny dowód , iż student jest niskiego kalibru kłamcą, jeśli
                    badania zostały zrobione, to odpowiedź znasz, więc przestań kłamać, ty fałszywa
                    gnido
                    • student1 Re: Studencie - Jacyno 10.06.05, 07:36
                      mogę pana zapewnić że badania zostały zrobione
                      pani Lubińska zostanie prezydentem Szczecina
                      i to w pierwszej turze
                      rozumiem że będzie pan miał cały dzień z tego powodu zepsuty
                      ale za to inni mają powody do stysfakcji
                      to najlepszy dowód że
                      konsekwencja
                      uczciwość
                      przyzwoitość
                      mądrość
                      odpowiedzialność
                      jest dostrzegana przez mieszkańców Szczecina
                      oczywiście mam na myśli większość mieszkańców a nie grupkę dziennikarzy i
                      partyjniaczków zajmujących się szczuciem i podpuszczaniem na forum firmowanym
                      przez GW

• Gość: konserwator Re: Studencie - Jacyno IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.05, 11:22
                        >konsekwencja, uczciwość, przyzwoitość, mądrość, odpowiedzialność< bardzo to chcialbym osobiscie
                        doswiadczyc w obcowaniu z Pania MJW; chetnie podziele sie w forum moimi wrazeniami w krotce.
                        Pozdrawiam
                        • Gość: parek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:59
                          Albo napisz, albo nie rób takich numerów. Bo to chamskie numery. Przeczytałem
                          cały wątek. Zaczęło się od rzucenia plotki o tym że jakaś radna pomaga komuś w
                          jakiejś sprawie. Oczywiście sprawa jest nieczysta a radnej intencje nie sa
                          bezinteresowne. W międzyczasie rozwinęła się przerzucanka słowna w ogóle nie
                          dotycząca tematu, ale wątek chodzi po forum. Czyli autor wątku osiągnął swój
                          cel. Wprawdzie brak jest jakichkolwiek konkretów ale ziarno zostało zasiane.
                          Nawet osoby znające tą radną zaczynają się zastanawiać ile w tych wszystkich
                          informacjach jest prawdy, mimo że nikt nic konkretnego na tym forum nie
                          udowodnił. Ba, nawet nie wiadomo czy radna o której sie tutaj pisze wie o
                          sprawie, która jest do niej przypisana. Śledzę wiele wątków na forum
                          szczecińskim, także na innych. Szczecińskie forum jest wyjatkowe a osoba radnej
                          jest traktowana szczególnie. Znam tą panią z telewizji i podoba mi się bo jest
                          konkretna,i dlatego ilość wpisów i wątków na tym forum jest zastanawiająca.
                          Komu tak bardzo zależy na wplątywaniu tej radnej do każdego wątku bez żadnych
                          konkretów, gdzie pozostałych kilkunastu radnych nie budzi tyle złości i agresji
                          wśród ciągle tych samych fortumowiczów. Czyżby było to działanie dziennikarzy
                          szperających i szukających haka na czyjeś zlecenie?
                      • Gość: kroll Re: Studencie - Jacyno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:28
                        konkretni studencie! jakie badania? kto je robił? co wykazały? ile kosztowały?
                        kto płacił? odpowiesz czy udasz, ze nie było tematu?
                        • Gość: Afroman Re: Studencie - Jacyno IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 11.06.05, 01:58
                          Ja również student czekam na odpowiedź odnośnie badań ?
                          • student1 na drzewo 11.06.05, 08:34
                            nie mam zamiaru nikogo o niczym informować
                            badania były i pani Lubińska zostaje za rok prezydentem Szczecina w I szej turze
                            • student1 Re: na drzewo 11.06.05, 08:37
                              i jeszcze dodam że przedstawiono w tym badaniu wielu innych potencjalnych
                              kandydatów włącznie z anonimowym kandydatem o określeniu niezależny
                              Teresa Lubińska dystansuje wszystkich
                              • student1 Re: na drzewo 11.06.05, 08:40
                                a ty afroman dnia nie możesz zacząć żeby o pani Jacynie nie pomyśleć
                                lepiej idź pod prysznic a nie prosto do komp
                                i umyj ząbki brudasie
                                ktoś wcześniej słusznie napisał że ten wątek to twoja ewidentna prowokacja
                                i można byłoby pomyśleś że jesteś świntuszkiem bo nic ci innego w głowe jak
                                cudza żona
                                ale ja myślę że ty jesteś zwykłą esbecką świnią biorącą za to kasę
                                • Gość: Afroman Re: na drzewo IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.06.05, 03:25
                                  Wow Student, to nowy wątek może być w twojej sprawie, bo pierwszy raz słyszę o
                                  braniu pieniędzy za pisanie na kogoś na forum, więc skoro tak o tym piszesz to
                                  może rzeczywiście nie jesteś Jacyną, tylko ta fałszywa radna tobie płaci za
                                  pisanie jaka ona jest supere great babsko?
                                  • student1 Re: na drzewo 12.06.05, 08:52
                                    do rewidenta vel afromana
                                    i co
                                    esbecka prowokacja nie udała się
                                    próbowałeś zarzucić przynętę a tu nic nie wyszło
                                    nie ma afery z gruntami na Mickiewicza
                                    nie ma radnej Jacyny w żadnej aferze
                                    nikt ci nic nie napisał
                                    bo nie miał co
                                    premię ci zabiorą esbeku i na wódę nie będzie
                            • Gość: krasnal Re: na drzewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 11:17
                              Oto b. charakterystyczna dla p. Małgosi wypowiedz. Były, badania były, ale
                              jeśli ktoś spyta o podstawowe szczegóły, to na drzewo! I dziwić się potem, że
                              śmieją się wszyscy z 52%. Jedno tylko pytanie: dlaczego uważa Pani wyborców za
                              idiotów?
                              • anamar Re: na drzewo 17.06.05, 14:32
                                Gość portalu: krasnal napisał(a):

Jedno tylko pytanie: dlaczego uważa Pani wyborców za
                                idiotów?
                                ................................................................................
                                ..NO,SKORO JĄ WYBRALI...
    • Gość: uper up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 03:16
      up
      • student1 konsekwencja i uczciwość 12.06.05, 08:27
        dziękuję za podbijanie wątku
        gdybym robił to sam można byłoby pomysleć że na siłę pokazują jak powinno się
        funkcjonować w samorządzie
        a tak to z przyjemności napiszę dlaczego według badań pani Lubińska zostaje
        prezydentem w Iszej turze
        prof US ekonomii
        ekonomistka przedsiębiorca
        nauczycielka
        ekonomista działacz studencki
        chemik dyrygent
        to piątka niezależnych od jakiegokolwiek układu samodzielnych i
        samofinansujących się radnych
        oraz cała rzesza naukowców lekarzy nauczycieli przedsiębiorców architektów i
        innych często prostych ale nie prostackich ludzi
        przypominam że ludzie ci mieli ogromne poparcie w mieście i nadal mają
        teraz zresztą znacznie większe
        dzięki konsekwencji uczciwości i klarowności działań
        tym bardziej że działania te obejmowały
        ochronę szkół i przedszkoli przed likwidacją a jednocześnie mobilizowanie
        przeydenta do opracowania wieloletniego planu restrukturyzacji oświaty
        sensowną politykę gospodarki odpadami aby mieszkńcy miasta mieli wpływ na
        wywóaz i sortowanie śmieci a nie oddanie tego koncernom zachodnim
        opracowanie taryfikatora podatku od środków transportowych dzięki czemu
        stworzono w Szczecinie tanią banderę dla transportu samochodowego
        wskazanie terenu ok 140 ha pod Centrum Logistyki Drogowej i zabezpieczenie w
        planie zagospodarowania przestrzennego lokalizacji tego centrum
        ochronę rynku kupieckiego w Szczecinie poprzez wymóg sprzedaży gruntów z
        aktualnym planem zagospodarowania przestrzennego
        niedopuszczenie do likwidacji lotniska
        zabezpieczenie interesów MKS Pogoń na sezon piłkarski jesień 2004 wiosna 2005
        blokadę wyprzedaży kluczowych gruntów
        wniesienie projektu uchwały o umożliwieniu sprzedaży mieszkań komunalnych za 2
        i pół procenta która będzie na sesji RM 20 czerwca 2005 r
        i mnóstwo innych inicjatyw oraz jasnych działań nigdy nie zaciemnionych
        partykularnym interesem czy chęcią zdobycia jakichkolwiek korzyści
        jeżeli inicjator wątku opłacany przez esbeckich niszczycieli naszego miasta zna
        innych radnych którzy mogą pochwalić się takimi sukcesami to niech
        wskaże

• Gość: Afroman Student ty jestes prawdziwy pajac i kłamca IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.06.05, 23:58
          Studencie, ty naprawde jesteś pajac, gdzie jest konkretna odpowiedź na pytanie:
          jaka firma robiła badanie itd, te twoje brednie o Lubińskiej, że to
          przedsiębiorca itd to już jest pełna komedia, a o samodzielnym finansowaniu
          swojej kampanii to już jest pełne kłamstwo, bo ja sam miałem okazję być kiedyś
          w hotelu Novotel w czasie wyborów, gdzie obok siedziała grupka sponsorów i
          omawiała interesy, więc przestań tu robić kampanię, a jeśli napiszesz że kłamię
          o spotkaniu więc powiem Ci nawet kiedy to było, a było to tuż przed debatą
          telewizyjną !!!!
          • wybory Re: Student ty jestes prawdziwy pajac i kłamca 13.06.05, 00:13
            Oczywiście, że była grupa sponsorów - biznesmenów, a ty Jacyno/studencie nie
            zmieniaj tematów, bo Lubiśnska to stare prostackie babsko, ale już lepsza od
            zakłamanej Wittowej
            • Gość: 321 Re: Student ty jestes prawdziwy pajac i kłamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 00:42
              Samochwałka Jacyny i Lubińskiej o ich osiągnięciach i zbawczych działaniach na rzecz Szczecina pojawia się jak mantra w kilku wątkach. Brawo Panie ! Po co się męczyć z pisaniem nowych postów. Wystarczy gotowiec !
              Badania na które się te Panie powołują to koszt ok.20 tys.zł. Mają widać chojnych sponsorów. Ale pamiętajcie drodzy formułowicze, sponsor nie wykłada kasy za darmo. Po wyborach przyjdzie po należną mu wdzięczność. A to jakiś przetarg a to dofinansowanie jakiś badań a może po dofinansowanie jakieś szczytnych celi-walka z rakiem. Niedawno był w Sejmie uchwalany " narodowy program wali z rakiem". Przez panów profesorów o mało go nie uchwalono- tak się pokłócili lekarze o te 200 mln. Czy myśleli o nas ? O naszym zdrowiu ? Czy o tym ile z tej kasy będzie ich dochodem ?
            • Gość: może nowy wątek? Re: Student ty jestes prawdziwy pajac i kłamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 00:42
              może nowy wątek o sponsorach?
              • Gość: Afroman Co Student ? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 15.06.05, 01:59
                Już brak Ci słów, pewnie coś wiesz o spotkaniu w Novotelu prawda?
                • Gość: student1 konsekwencja i uczciwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 07:29
                  prof US ekonomii
                  nauczycielka
                  chemik dyrygent
                  wskaże

• wybory Do Afromena 15.06.05, 07:33
      Afroman, jak wiesz coś więcej o tym spotkaniu w novotelu to napisz, przecież
      trzeba opubliczniać takie info ?
      • Gość: crooscountry Re: Do Afromena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:15
        Napisz też może o ewentualnym finansowaniu Od nowy przez PŻM. Był kiedyś taki
        wątek.
        • Gość: sake Re: Do Afromena IP: *.ir.intel.com / *.ir.intel.com 15.06.05, 17:38
          I przez kosmitow z odleglej Centaurii, finansujacych poprzez dostep do
          czwartego wymiaru.
    • student1 Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 15.06.05, 20:40
      Ludzie im wierzą

Prof. Wojciech Sitek, socjolog z Uniwersytetu Wrocławskiego:

- O sieciowych prowokatorach w Polsce się nie mówi, ludzie nie są więc
      przygotowani na taką formę kryptoreklamy lub prowokacji. Wierzą, że każde słowo
      w necie jest prawdziwe, dlatego prowokatorzy są niebezpieczni. Nie ma przecież
      żadnego dowodu, że są opłaceni lub wynajęci
      • Gość: Afroman Student o sobie ...... IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 16.06.05, 06:05
        Mam rozumieć Student, że piszesz o sobie tak?

Nie ma przecież

PS. To Student, czy ty jesteś Jacyna, czy Jacyna cię opłaca ?
        • student1 esbeccy prowokatorzy 16.06.05, 07:05
          Ludzie im wierzą

Prof. Wojciech Sitek, socjolog z Uniwersytetu Wrocławskiego:

- O sieciowych prowokatorach w Polsce się nie mówi, ludzie nie są więc
          przygotowani na taką formę kryptoreklamy lub prowokacji. Wierzą, że każde słowo
          w necie jest prawdziwe, dlatego prowokatorzy są niebezpieczni. Nie ma przecież
          • Gość: mudżin Re: esbeccy prowokatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 07:47
            Kali stracić argumenty?? Kali być prosta kobita :)
            • Gość: krecik Re: esbeccy prowokatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:27
              Muszę przyznać rację studentowi. Ktoś cały czas podbija ten wątek bez żadnych
              konkretów, tylko po to żeby przysrr...ać Jacynie. Prowokacja jak się patrzy!
          • Gość: Kerakoll Re: esbeccy prowokatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:36
            Przeceniasz się Studencie. Nie jesteś niebezpieczna. Najwyżej śmieszna.
            • Gość: ide po chlebek Re: esbeccy prowokatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:39
              żałosna
              • Gość: Afroman Re: esbeccy prowokatorzy IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 17.06.05, 00:32
                Temat jest !!!

Czekam na odpowiedź studenta odnośnie badań
                Czekam na odpowiedź studenta czy jest opłacany przez Jacyne do pisania jaka ona
                wspaniała, czy sam jest Jacyną i wiele innych wątków, na które student się boi
                odpowiedzieć, np. spotkanie w novotelu sponsorów radnych OD Nowy
    • wybory Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 17.06.05, 04:25
      Zgadzam się z Afromanem, skoro Student jest taki prawdomówny to niech temat
      będzie żywy, do momentu ujawnienia, która firma robiła badania, ile kosztowały
      itd, skoro w nich Lubińska i Jacyna są numer jeden, to proszę je ujawnić,
      czekamy
      • Gość: mudżin Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 08:20
        Najwyraźniej skończyła się wena zaczepno-obronna studentowi hehe. No co jest?
        Chcemy zobaczyć odpowiedzi na powyższe pytania!
        • anamar Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 17.06.05, 14:12
          pani małgosiu to....pani małgosiu tamto...czy zechciałaby pani odpowiedzieć jak
          to z krzystyniakiem było?czy mogłaby pani o pż-mie?a o okienkach do tbs?pani
          małgosiu....A PANI MAŁGOSIA MA WAS W DU...IE I ZA CHWILE STUDENT WAS
          OBSZCZEKA...
      • Gość: KROL Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:52
        Pani Małgorzato, czekamy na odpowiedzi!
        • Gość: bert Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:09
          Ale frajerskie zagrywki!!!!!!1Student masz 100% racji!!!!!!!!!!!!
          Pani Małgosiu jak pani kiedyś przeczyta te wcześniejsze wypociny tych świń to
          proszę się nie martwić jesteśmy z panią.
          • anamar Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny 17.06.05, 14:14
            Gość portalu: bert napisał(a):

> proszę się nie martwić jesteśmy z panią.
            ..CAŁY CZAS!!!!
            • Gość: konserwator Re: Mentalnosc Kalego Radnej Wit-Jacyny IP: *.dip.t-dialin.net 17.06.05, 22:12
              W korespondencji do mnie Pani Radna MJW napisala, ze nie ma czasu na (forum) bzdury. Od tego czasu
              kontakt sie urwal. Szkoda, spodziewalem sie szczerego zaangazowania ale licze jeszcze na
              sprostowanie przy kawie. Chcialbym poznac tak bardzo spektakularna postac. Szczecin jest
              kolorowy. Pozdrawiam
    • wybory Do Jacyno-studenta 18.06.05, 05:42
      Tobie studencie wolno jest krytykować i wieszać psy na innych ale jeśli ktoś
      napisze na Ciebie czy Jacynke to już wielka zbrodnia prawda?
      Sam fakt, iż zacząłeś prowadzić politykę nie odpisywania, tak aby idol Jacyna i
      jej temat spadł na dalsze pozycje,to świadczy najlepiej jacy wy jesteście, ale
      nie martw się ja czekam na odpowiedź i temat będzie długo na topie, słowo
      • student1 Re: Do afromana vel rewidenta vel wybory vel kilku 18.06.05, 08:26
        nastu innych nicków używanych przez esbeka zatrudnionego do prowokacji
        • student1 Re: Do afromana vel rewidenta vel wybory vel kilk 18.06.05, 08:29
          bo inni już znudzili się tą zabawą
          ja trochę też
          bo ja udowadniam że śnieg jest biały podając konkretne argumenty
          a esbek że śnieg jest czarny kłamiąc jak to w pracy esbeka jest zwyczajne
          a więc
          prof US ekonomii
          nauczycielka
          chemik dyrygent
          wskaże

• hanka41 Re: Dziekujemy za odpowiedz 18.06.05, 16:40
            No nareszcie mamy odpowiedz. dlugo to trwala ale nie bylo takie bolesne ,
            prawda ?
            A wiec forumowicze, badania , wg ktorych p. Lubinska bedzie prezydentem a
            oczywiscie student1 vice d/s gospodarczych, przeprowadzone zostaly ( jak
            zapewnia w ostatniej wypowiedzi Student ) przez...... przez znana ekonomistke,
            profesor ... Lubinska.
            Jak z tego wynika, zrodlo jest wiarygodne i koniec dyskusji.Watek mozna zdjac.
            Natomiast co dalej z Mickiewicza , bedziemy bacznie obserwowac .
            Pozdrawiam uparcie.
          • Gość: bankrut Re: Do afromana vel rewidenta vel wybory vel kilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 19:30
            to moze zaradna pani student opisze jak sie wygrywa przetargi na dostawe okien
            z takimi bidolami co ukladow nie maja? Moze byc ten przy al.Wojska Polskiego w
            marcu b.r.Chetnie posluchamy.To tez esbeckie pomowienia?
            • Gość: Ciekawska Re: Student opowiedz nam o pracy w SOLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 21:21
              Po ostatnich aresztowaniach baronów paliwowych zaciekawiona jestem kontaktami
              pani Małgosi z Andrzejem Anklewiczem i byłym prezesem SHip-Servicu i innymi
              panami z UB.
              Jak osoba która nie pracowała 10 lat po ukończeniu studiów otrzymała pierwszą
              pracę w spólce SOLO. Czy wyjeżdzając d Norwegi podpisała Pani lojalkę.
              • Gość: autor Re: Student opowiedz nam o pracy w SOLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 21:58
                dziwne wydaje sie ze MJW (vel student 1)nigdy nie ustosunkowala sie do
                konkretnych zarzutow dotyczacych nierozliczenia sie z pracownikami,niejasnych
                interesow i ustawianych przetargow karmi zas forumowiczow tanioa propaganda.
                Przestan pani mydlic i odpowiadaj na konkrety.
                • Gość: franek Re: Student opowiedz nam o pracy w SOLO IP: 217.8.165.* 18.06.05, 22:08
                  dobre ziółko z tej radnej. pracowników przewala z SB-kami i mafią paliwową się
                  zadaje a gęba pełna frazesów.
            • Gość: spoona Re: Do afromana vel rewidenta vel wybory vel kilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 11:20
              A co z oknami sprzedawanymi przez radną do miejskich spółek (tbs)? Czy to
              normalne?
          • Gość: Afroman Re: Do vel studenta vel jacyny vel przekrętasów IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.06.05, 00:24
            Student, to co dla Ciebie jest białe, to w rzeczywistości jest czarne, a twoje
            odpowiedzi są kompletną bzdurą!!! Napisałeś, że Lubińska i Wittowa według badań
            uzyskały pierwsze pozycje i zdobędą władze, na pytanie moje według jakich
            badań,kiedy były przeprowadzone ile kosztowały itd, twoja odpowiedź jest, że
            lubińska jest super przedsiębiorcą i wykłada na uniwersytecie.
            Pojawiają się kolejne wątki, typu dziwne wygrane przetargi na okna, praca u
            osób, które siedzą w areszcie za przekręty paliwowe itp, Dla mnie jest to
            naprawdę CZARNE !!!
        • Gość: spoona Udaje czy taki już jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 11:17
          Czy ten student to jakiś debil? Nie potrafi nic innego odpowiedzieć
          tylko "prowokacja"! Odpowiedz na pytania, ośle!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka