IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.07.02, 21:50
Pan Jacek Pok, wielki ekspert, z ktorym wywiad ukazal sie w GW kilka dni temu
to zwykly palant. Koles jest bieglym sadowym i wykonuje najbardziej
beznadziejne opinie na swiecie. Jets pierwszy do ocen moralnych. Takich ludzi
powinno sie zamykac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: JACEK POK IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 19.07.02, 22:56
      Żeby o kimś tak mówić trzeba mieć dowody na to, że tak jest!!!!Pierwsze co mi
      się nasówa na myśl to to, że jesteś rzeczoznawcą lub kimś z branży
      motoryzacyjnej, któremu działalność p.Jacka Poka szkodzi. Bo tak sie zachowują
      tylko ludzie, którzy chcą kogoś oczernić.Podaj chłopie fakty!!!!!Fakt jest
      jednak taki,ze wielu osobom ten człowiek pomaga. I nie da się też ukryć, że
      wiele wypadków zrekonstruowano na podstawie jego eksperyz. Zresztą powiem Ci
      jedno, że o tym człowieku wielu policjantów po jego odejściu z policji mówi
      tak: "Takiego naczelnika ruchu drogowego w komendzie wojewódzkiej policji dawno
      nie było i nigdy już nie będzie" - to cyt. Do tej pory, tylko jemu udało sie
      zebrać młodych ludzi do siebie i pokazać jak się jeździ organizując różne rajdy.
      Może i ktoś sie ze mną nie zgodzi ale wydaje mi się, że na tym forum coraz
      częsciej niektórzy urządzają sobie miejsce oczerniania akurat pozytywnych
      osób.A o p. Jacku Poku najlepiej,żeby tu wypowiedzieli się właśnie Ci młodzi
      ludzie, którym p. Jacek Pok organizuje rajdy.Pozdrawiam.
    • Gość: bakara Re: JACEK POK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 13:13
      Jacek to pożądny gość. Jak tak ktoś żle pisze to napewno nie dostał
      odszkodowania po opinii biegłego.
    • Gość: bakara Re: JACEK POK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 13:16
      Gość portalu: Azok napisał(a):

> Pan Jacek Pok, wielki ekspert, z ktorym wywiad ukazal sie w GW kilka dni temu
      > to zwykly palant. Koles jest bieglym sadowym i wykonuje najbardziej
      > beznadziejne opinie na swiecie. Jets pierwszy do ocen moralnych. Takich ludzi
      > powinno sie zamykac.
      ---------------------------
      Jacek to pożądny facet. Chyba nie dostałeś odszkodowania i jesteś wściekły na
      Jacka. Bardzo nie ładnie!!!
    • Gość: azok Re: JACEK POK IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.07.02, 20:08
      Byc moze pan Pok jest dobrym organizatorem rajdow, byc moze byl dobrym
      policjantem,ale bieglym dobrym nie jest. Nie jestem ani rzeczoznawca, ani
      poszkodowanym, ale kims, kto wspolpracuje z prokuratura i widzial jego opinie.
      I wiem, ze sa beznadziejnie zrobione, za to on robi je szybko i jest zawsze
      jednoznaczny. Pozwala oskarzac ludzi, ktorzy potem dzieki jakosci jego opinii
      moga sie bronic i wygrywja. A do tego, zeby byc bieglym traseologiem, trzeba
      tez byc dobrym i uczciwym czlowiekiem. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka