blackexit 19.06.05, 18:26 oj te zdjecia z misiami dla politykow moga sie kiedys okazac niezreczne. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Odyn ge IP: *.net.btsnet.pl 19.06.05, 18:49 przyszlo "muskularni młodzi mężczyźni" zapewne pracownicy bracii ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.242.81.adsl.skynet.be 19.06.05, 19:52 :) poprostu groteska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.06.05, 20:03 Poprostu pisze sie osobno. Ortografia typowa dla Czarnego Odpowiedz Link Zgłoś
fifrock Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob 19.06.05, 20:27 Zauwazcie jaki zjadliwy ton artykulu. Niby Golemow nie atakuja w artykule, ale... pare zdanek, typu mlodzi muskularni mezczyzni, komentowano droge do sukcesu braci, "zapewne" pamiatka po karate... Sprytnie mozna rzec, gdyby nie bylo to tak widoczne i zalosne. A gawiedz w to wierzy i komentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olej Oczko IP: *.devs.futuro.pl 19.06.05, 20:57 Jednym słowem, autor artykułu puszcza do nas Oczko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Oczko 19.06.05, 21:21 Gość portalu: Olej napisał(a): > Jednym słowem, autor artykułu puszcza do nas Oczko ;) znaczy sie bedzie wiecej lokali tym razem w goleniowie? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel szczecinski Zulia, mimo ze w garniturach. IP: *.localdomain / 67.15.54.* 19.06.05, 21:29 ntx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel szczecinski2 Zul Citras von IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 19.06.05, 21:38 Najwiekszym menelem jest Citras i jego ziomki ktorych nie zaproszono. Ludzie nie dajcie sie sprowokowac tej czarnej swini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument "Goleniów" zamiast "Szczecina"? Czemu nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 10:02 nazwa mniej skompromitowana w kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chińczyk Re: Paweł Golema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:29 "Paweł Golema, jako jeden z prekursorów karate w Polsce był wyjątkowy. Poza wspaniałym wyszkoleniem technicznym, którym zwracał na siebie uwagę wszystkich ćwiczących w Polsce był nauczycielem który wiedział, że rozwój osobowości swoich studentów jest ważniejszy od zwykłej techniki ciosów czy kopnięć. Na pierwszym miejscu stawiał rozwój intelektualny ćwiczących, kształtowanie ich osobowości i rozwój w przyszłości. Wszyscy ćwiczący w jego grupie zawsze mogli liczyć na jego pomoc nawet w najtrudniejszych okresach swojego życia. Jestem osobiście dumny, że mogłem być jego uczniem. Wykształcił wielu znakomitych instruktorów, zawodników znanych w całej Europie, uczestników największych zawodów, członków kadry Polski, a przede wszystkim normalnych ludzi." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:04 a co jestes przerosnietym mlodziencem?? he, he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.pl / *.atrax.pl 20.06.05, 13:19 I kto to mowi/pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:30 A' propos ortografii- a nie "a'propos", jak w twoim "francuskim"- od "I" nie zaczyna się zdania; "Niemców", a nie "niemców" itd. Pomijam brak przecinków- sam mam z tym problemy- i niekonsekwencję w pisowni polskich znaków. Jak na lekturę twoich pierwszych 10 wypowiedzi na forum i tak wystarczy. Dlatego naturysto, lepiej biegaj z gołą dupą po plaży; bo jedni mają talent, a inni znają się na ortografii... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob 20.06.05, 16:02 jakiego Czrnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Szczecinianin Pa Pa! IP: *.ksiazat.v.pl 19.06.05, 21:30 Brawo Adam, świetny artykuł. W tym mieście rzeczywiście nie da się żyć. Brazylia, Paragwaj albo inne Haiti... Mam jednak dobrą wiadomość: Spadam do Poznania. Może to i to samo, ale jednak inaczej. Nie gniewajcie się na mnie.Przecież jeszcze kilku umięśnionych młodych mężczyzn wam zostanie, a ja nie będę myślał, że mieszkam w wiosce z tramwajami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolko Re: Pa Pa! IP: *.iscnet.pl 19.06.05, 22:06 >Spadam do Poznania zazdrościmy tobie wszyscy. nie schylaj się tylko po mydełko pod prysznicem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J&S Re: Pa Pa! IP: *.ksiazat.v.pl 19.06.05, 22:20 Kolko od kiedy w cw..owni na kaszubach jest internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Pa Pa! IP: 62.69.200.* 19.06.05, 22:40 A masz juz kulczyka w...nosie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konduktor Re: Pa Pa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 04:48 dam ci darmowy bilet frajerze,ale bez powrotnego.takie dokladnie szuje jak ty stanowia trzon Szczecina:zawistne glisty,chorzy ze zlosci,zyciowo przegrani. BON VOYAGE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosan Re: Pa Pa! IP: *.ee.titech.ac.jp 20.06.05, 06:09 "Trzon Szczecina" jak to okresliles stanowi ten wesoly klub kolesi bawiacych sie w swoim ogrodku - Walach Chrobrego - i komentujacy z niesmakiem przygladanie sie gawiedzi. Dla ciebie to "zyciowo wygrani" i zaradni obywatele. Dla zwyklych uczciwych ludzi to chora mafia pasozytujaca na Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieuczciwy Re: Pa Pa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:47 witaj 'zwykly,uczciwy" czlowieku..zwykly to co? Masz glupia gebe,szara posture i nie wyrozniasz sie w tlumie? Uczciwy jak kto? Przecietny Polus? Hahaha,napisz do Lukaszenki na Bialorusi potrzeba takich kmiotow jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPRawniony Szcz-in to jeden wielki gangsterski układ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 22:10 Jestem z Bydgoszczy i patrzę na to co się dzieje w Szczecinie to jedna wielka sitwa, tragedia, że jakaś brygada cwaniaków buduje swoje interesy a władza jeszcze klaszcze - i czemu się dziwić mieszkańcom Szczecina że mówią iż szczecin upada - ŻAŁOSNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Szcz-in to jeden wielki gangsterski układ IP: 62.69.200.* 19.06.05, 22:29 jeżeli ty jesteś z bydgoszczy to lepiej wejdź pod kamień z kórego wypełzłeś. większego bajzlu jak ta twoja bydgoszcz niema, nawet w wąchocku. licencje na totalną krytykę u nas ma czerny, a nie jakiś taki wszasz z bagien bydgoskich. bardzo przepraszam czytających, ale wk#rwił mnie totalnie. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: Szcz-in to jeden wielki gangsterski układ IP: *.szczecin.mm.pl 19.06.05, 23:02 On tylko stwierdził fakt - niestety . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoj Re: Szcz-in to jeden wielki gangsterski układ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 04:54 brawo chlopie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigitech Re: Szcz-in to jeden wielki gangsterski układ IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 20.06.05, 11:14 ale ty jestes płytki jak nasze mielizny w odrze i tak samo zamulony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny Re: Szcz-in to jeden wielki gangsterski układ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 04:53 to zostan w Bydgoszczy.Bylem w tym zasranym dolku Polski-C.Dzieki Golemom zobaczysz jak wyglada toaleta i ,ze papier co tam wisi nie sluzy do tego by go ukrasc i dac na imieniny tacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolko Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.iscnet.pl 19.06.05, 22:22 oj Zadworny, wszyscy widzieliśmy jak w "godzinach pracy" waliłeś sztakańca za sztakańcem, wyżerające co lepsze kąski ze stołów. a tu taki paszkwil. nieładnie, nieładnie. pewnie jutro masz spotkanie z łącznikiem i zdasz mu roszerzoną relację ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob 19.06.05, 22:23 za dużo w tym wszystkim prowincjonalnej czy wręcz małomiasteczkowej egzaltacji, ale cóż takie mamy niby elity jakie i wydarzenia dla tych elit ważne,jak dla mnie salony otoczone sztachetami i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elita Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 04:58 Coz Piotrze,widocznie w herbie masz sztachete,w glowie i kieszeni siano,ktore traca prowincja na mile...fajnie bylo wida zza sztachet? Nastepnym razem podstawimy specjalnie dla ciebe pustaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigitech Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 20.06.05, 11:18 nastepny udający bogacza, pewnie jakies popychadełko, ale na necie mozna sobie troche dodac tu i tam... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob 21.06.05, 19:06 Gość portalu: elita napisał(a): > Coz Piotrze,widocznie w herbie masz sztachete,w glowie i kieszeni siano,ktore > traca prowincja na mile...fajnie bylo wida zza sztachet? Nastepnym razem > podstawimy specjalnie dla ciebe pustaki. z pustaka to chyba składa sie twoja głowa kolego podobnie jak tych wniebowzietych ,podnieconych i żenujących oficjeli ,poczytaj słownik wyrazów obcych bo kompletnie nie rozumiesz co chciałem powiedzieć i o co mam pewne pretensje a nie jakoweś stanowcze zarzuty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elita Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:35 a kogo obchodza twoje "zarzuty" doprawdy zabawny z ciebie pajac Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob 21.06.05, 22:02 a widać właśnie że choćby takiego pajaca i prostaczka jak ty bo się zbyt nerwowo pultasz bez zrozummienia, ty "elito" ze słomą w butach i miodem w uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa mam pytanie ? IP: 62.69.200.* 19.06.05, 22:45 I tak mozna poustawiac stoly na tarasach ? Niedawno pisano w tej samej gazecie, ze bracia Golemowie maja umowe na czesc podziemna, a na zdjeciach widac jakas zagrode...hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: mam pytanie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 22:51 wszyscy niestety pisza o tych namiotach (patrz mój watek o otwarciu) a właściwa restauracja jest naprawde gustowna i powinna sie spodobać! Skupianie sie na imprezie otwarcia - rzeczywiscie dali czadu! a niezauważanie samej przyczyny - restauracji Chrobry... Zreszta gdyby tam ustawiono pare stolików, to moim zdaniem byłoby fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: mam pytanie ? IP: 62.69.200.* 19.06.05, 23:04 Pytam tylko, ciekawi mnie to, poniewaz to jedno z najchetniej uczeszczanych miejsc w naszym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: mam pytanie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 23:11 tam stolików pare, na schodach jakieś wystawy malarzy - jak na Barbakanie w Krakowie, takie miejsce spotkań, z zarazem trochę duszy... moze czasami jakieś pokazy mody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner Re: mam pytanie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 04:59 co wolno wojewodzie to nie tobie smrodz....juz rozumiesz glabie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: mam pytanie ? IP: *.pl / *.atrax.pl 20.06.05, 13:25 Sie Ynteligentny inaczej znalazl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Zagroda na tarasie, a w niej bydło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 10:56 za parkanem - zwiedzający w porze karmienie zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydlo Re: Zagroda na tarasie, a w niej bydło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:50 to co cie tak zaciekawilo? trzeba bylo zamiast marnotrawic czas na podgladaniu zrobic cos pozytecznego,np.umyc nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://www.koreus. Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 23:08 www.koreus.com/files/200408/super_doodie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 23:50 wy zawistne dziady a pamientacie jak pod chmurka zury popijaly cooo nieco na walach teraz jest spokoj ktos tego pilnuje i mozna sobie normlnie polazic ja wole to i te knajpy od burkow na lawkach z jabolem w lapie na sile nie wpycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 05:07 swieta racja! Przekroj wypowiedzi to ziejaca jadem zawisc i typowa polska destruktywna zlosc.50 lat bolszewizmu swoje zrobilo,ale GWARANTUJE tym wszystkim jadowitym rodaczkom to juz KONIEC opierd...sie za panstwowe,FWP i autokarkow na grzyby z flaszka pod paszka.Zule do kamieniolomow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel zza barierki Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 09:40 A panstwowy(tj. samorządowy) impresariat do zciągniecia panienek w piórkiem w tylku pn rewiza brazylijska - to co? Kto tu za społeczne nieco poszalal? Kto zdeptał trawniki, utrzymywane z pieniędzy miasta i kto zapłaci za ich renowacje? Knajpiarz czy miasto? Kto będzie remontował tarasy Hackena, ktore się już sypią i tzreba by zrobić przekładkę schodów, wstawić brakujące metalowe pręty na krawężnikach Wałów na całej długości - knajpiarz czy miasto, kto wyasfatuje ścieżkę miedzy lipami skopaną przez kanjpiarza - on czy miasto? Nie Zule do kamieniołowmów - ale - zarzad miasta do rozliczenia za tak idiotycznie podpisaną umowę dzierżawy bez uwzględnienia usług bartelowych, poprawiajacych wygląd Wałów, a nie ich oszpecanie! - knajpiarz do wydawania pieniędzy na to co zdewatował! _ konserwator - won z roboty, bo tumam i nie dba o stan powierzonej mu architektury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elita Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:41 chlopo-robotnika z epoki komsomolu cechuje glownie brak wiedzy na temat podatkow i kto to jest "miasto"- miasto to glownie podatki imbecylu a "knajpiarz" do tej pory odprowadzil ich na rzecz miasta wiecej anizeli cala twoja rodzina i dalsi krewni do piatego pokolenia.Durnie do lopaty! Komuna was czytac i pisac nauczyla,tylko po jaka cholere? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewymajowy Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.06.05, 02:23 to ze odprowadzil podatki do miasta jeszcze wcale nie oznacza ze miasto ma je teraz wydawac na jego potrzeby. moze mniej dosadnie - ale zapraszam do wykorzystywania pozytecznej umiejetnosci czytania:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak porzadku na dniach morzagolema wykazal sie brakiem dyscypli IP: 212.14.57.* 20.06.05, 00:37 panowal niezwylky buredel na jego ogrodkach a on to zazadzal sprzedaza piwa - wylacznosc, jak opanuje waly to nikt tam nie wejdzie tak jak sprawa Ladogi miasto wzielo pare groszy i nie ma prawa do nabrzeza , uwazajcie co robicie panowie z magistratu . Juz probka byla na otwarciu podzial szczecina na bydlo i panow , Pan kiedys jak cieszyl sie i mial swieto to goscil caly folwark i wszystkich wital , ty bawila sie " Smietanka " pewnie spora czesc juz niedlugo bedzie pod nakazem aresztowania na 3 miesiace, cholota stala i obserwowala te igrzyska , nawet scena byla odwrocona do wielebnych tego miasta i nic nie bylo widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: na dniach morzagolema wykazal sie brakiem dys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 05:02 Holota,czyli twoje nazwisko pisze sie przez samo "h".Ale widze,ze opluwac jak bolszewik to potrafisz.Nie dla psa kielbasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosan Re: na dniach morzagolema wykazal sie brakiem dys IP: *.ee.titech.ac.jp 20.06.05, 06:37 Czytam twoje wypowiedzi Panie Gosciu Elito Kelnerska i ze smutkiem niejakim dochodze do wniosku, ze jestes reprezentatywny dla stylu rozumowania szczecinskich "elit" bawiacych sie za tymi barierkami. Miasto jest wasze. Niestety to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elita Re: na dniach morzagolema wykazal sie brakiem dys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:54 nie jest tak zle przyjacielu profesorze dla Was zawsze pozostanie bar turysta- glowa do gory!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosan Re: na dniach morzagolema wykazal sie brakiem dys IP: *.ee.titech.ac.jp 22.06.05, 08:07 Troche wzdraga mnie gdy ktos taki jak ty pisze do mnie "przyjacielu" - nie ten adres, na prawde nie po drodze nam a do przyjazni lata swietlne. Twoja kolejna wypowiedz tylko potwierdza to co pisalem wczesniej - zachowania w stylu "szlachta sie bawi, holota niech patrzy" - wiec nie dziwi, ze z pogarda piszesz o profesorach co to ich tylko na turyste stac. Co zrobic - "szczecinska elita" wie jak podzwignac miasto z kryzysu. No to co "my profesory" bedziemy "wam elicie" zawracac wasza glowe podniesiona do gory. Glowa pusta to i na zrozumienie nie ma co liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elita Re: na dniach morzagolema wykazal sie brakiem dys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:26 czemus biedny..bos glupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misek Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 00:53 Kiedyś zapanuje porządek w naszym Pąnstwie ,a przedewszystkim w naszym mieście!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonar Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.olsztyn.mm.pl 20.06.05, 06:39 Poziom tej dyskusji świadczy dobitnie o wiejskości przynajmniej części mieszkańców Szczecina - ten szowinizm lokalny i prymitywna ksenofobia są urągajace. Inną kwestią jest żenada związana z otwarciem knajpy. Skandalem było pojawienie się na otwarciu restauracji władz miasta. Taka sytuacja mogła zdarzyc się w Koziej Wólce, ale nie w kilkusettysięcznym mieście. Poza tym, niezależnie od estetyczności tego nowego lokalu, w dobrze zarządzanym mieście nikt nie dopuściłby do zawłaszczania istotnej przestrzeni publicznej przez jednego - chocby nie wiem jak bogatego - geszefciarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Jak najwięcej "geszefciarzy" życzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 06:45 >przez jednego -chocby nie wiem jak bogatego - geszefciarza. Ten "geszefciarz" jak okresliłeś, a jest to słowo potocznie odbierane negatywnie, jak również inni przedsiębiorcy to ci, którzy wytwarzają rzeczywisty dochód do budżetu. Im więcej takich geszefciarzy tym bogatsze państwo. Życzę Szczecinowi aby było ich, tych "geszefciarzy", jak najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigitech Re: Jak najwięcej "geszefciarzy" życzę IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 20.06.05, 11:30 ta i ile zarabiaja ludzie pracujacy w knajpach...a i kto ma do nich chodzic, ci wszyscy bezrobotni ze szczecina?????? nawet ich do pracy nikt nie przyjmie, bo nie maja znajomosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.06.05, 07:47 "knajp"? cóż to za język. Może pora zajrzeć do słownika "dziennikarzu"? Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob 02.07.05, 19:40 Język jak najbardziej ojczysty kolego Bogusiu,, polecam wiersze np.Tuwima,, gdzie knajp i knajpek do wyboru. Ów "dziennikarz" naprawdę nie musi zglądać do słownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Jak się bawić w restauracji Chrobry IP: *.system.szczecin.pl 20.06.05, 08:32 A teraz coś z innej beczki... W sobotę wybrałem się ze znajomymi do ww. lokalu. Lokal niczego sobie. Kable wiszą z sufitu, klamki w ubikacji brak, lodu do drinków brak. Najgorsze, że brak menu (!!!) i kelnerka plątała się w zeznaniach. Na pytanie, co lokal ma do zaoferowania, powiedziałe że piwo i napoje. Ale cen już nie pamiętała. Bez komentarza. Witamy w Szczecinie, mieście nudy, bylejakości i ziomali. Biorąc pod uwagę, że z pracą krucho, zabawić się porządnie nie można, to po jakiego grzyba tutaj mieszkać? ps. o włodarzach naszego grodu nie wspominam. Byłem na spotkaniu ludzi z mojej branży, z całego kraju i wiecie z czym kojarzą Szczecin? "A..., to u Was prezydentem jest ten pi pi pi pi". Niech to skryje mrok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Jak się bawić w restauracji Chrobry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 08:43 Rafale ale chyba zgodzisz się ze mną, że jak lokal nie odpowiada to się po prostu do nie go nie chodzi. Przecież nie jest on chyba wybudowany z pieędzy podatkowych aby aż tak bardzo się tym przejmować.Tak bym zrobiła aż z ciekawości tam pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: Do Renaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 09:13 Pójdziesz zobaczyć lokal, czy wyrwać nadzianego typa ze słoma w butach. A może tak wybierzesz się do opery lub teatru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel zza barierki Re: Jak się bawić w restauracji Chrobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 09:50 Paniusiu -a za czyje? Przecież ktoś kto chodzi do kanjpy - płąci, nie? Płaci niećej niż cena żarcia, bo na kelnerkę, jej podatki i opłaty ,akucharza, wykidajłe i panów braci? Chodzisz wieczorami po Wałach? Pewnie nie, a ja tak. Wiesz kto szwenda siepo kanpach panów G? Widziałaś tych 20-letnich w najdroższych samochodach Europy? Nie. Bracia G maja forsę z dwoch strumieni - legalnego, czyli z kieszeni podatników, i super nielegalnego: ...tu sobie wpisz co chcesz: od dilerów narkotyków, złodziei, malwersantów, po alfonsów. Petunia non olet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Jak się bawić w restauracji Chrobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:53 Gdyby tak było jak piszesz to dawno już zostałbyś namierzony i ktos chciałby Ci zrobić krzywdę, czego oczywiście nie życzę. Plotki, krótko mówiąc plotki nie mający się nijak do rzeczywistej działalności G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Jak się bawić w restauracji Chrobry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:01 Gość portalu: Menel zza barierki napisał(a): Wiesz kto szwenda siepo kanpach panów G? Widziałaś tych 20-letnich w > najdroższych samochodach Europy? ======================= Wiesz, a ja tam widuje duzo pań rzekłbym nawet lasek, czasami z panami w wieku mocno srednim ... Patrz kazdy widzi to co chce widzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Jak się bawić w restauracji Chrobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:04 Tym bardzie, że trudno aby pojawiali sie tam staruszkowie w najtańszych samochodach Europy. Golema robi z tego miejsca taki szczeciński Kudamm, czyli takie centrum gdzie własnie tacy ludzie w najlepszych i aktualnie topowych autach wydają pieniądze i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigitech Re: Jak się bawić w restauracji Chrobry IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 20.06.05, 11:33 no to przecież on tam tez poszedl z ciekawości, ty chyba nie rozumiesz co czytasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łeb Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:47 Wy wszyscy jesteście po....ni zazdrośni i ciency, Panowie G to ludzie którzy coś robią a nie narzekają a knajpy są ładne i jedzenie jest smaczne. Nie wiem skąd tyle złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotrudy niech sie k.... patrzą jak się szlachta bawi... IP: 212.160.165.* 20.06.05, 14:53 ...i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łeb Re: niech sie k.... patrzą jak się szlachta bawi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:55 Masz rację, gul im skacze i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: niech sie k.... patrzą jak się szlachta bawi. 20.06.05, 16:13 mam pytanie: co z żyrandolem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: niech sie k.... patrzą jak się szlachta bawi. IP: *.utp.pl / 80.48.235.* 20.06.05, 16:15 Jak zawsze byłem przeciwnikiem malkontentów narzekających na Szczecin, tak dzisiaj muszę im przyznać rację; samo otwarcie to jedna wielka wioska, Papa Dance i jakieś dupy z Brazylii, szkoda, że nie od Czarka Mończyka - gwiazdy jednego z telewizyjnych programów, wtedy byłby już komplet. A co do towarzystwa, to dla mnie nic dziwnego czym się przecież różni szczeciński baron narkotykowy od takie sochańskiego(mała litera nieprzypadkowo) i to bagno i to bagno, szkoda tylko, że cierpi na tym moja ukochana mała ojczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin zazdrosc, zawisc, kompleksy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:56 jak sie czyta wasze wypowiedzi to az rece opadaja, i brak slow , kompletny brak slow..... okazuje sie ,ze czesc szczecinskiego spleczenstwa to zakompleksieni, zgorzkniali, zazdrosni, zmeczeni zyciem, biedni ludzie, bez pomyslu na zycie i swoja przyszlosc, naprawde kompletny brak slow, nawet tego nie mozna skomentowac , bo nie wiem w jaki sposob, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: zazdrosc, zawisc, kompleksy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:59 Pomysł na życie z piórkiem w dupie i pseudoelitarne "gardziel" party na miejskim trawniku, ciekawe, ciekawe.... Rzeczywiscie - brak słow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elita Re: niech sie k.... patrzą jak się szlachta bawi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:59 twoja mala ukochana ojczyzna..nie cierpi,od kiedy to kloaka cierpi od gowna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: niech sie k.... patrzą jak się szlachta bawi. IP: *.utp.pl / 80.48.235.* 21.06.05, 17:10 Wybiórczej nie podobają się moje komentarze ? Czyżbyście też byli na usługach Golemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas w 7 niebie nienawisci... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.05, 16:59 BO WSZYSCY TO K U R W Y I ZŁODZIEJE, NIE WYŁĄCZAJĄC NAS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola i beatka Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:40 bylysmy bylo super nie zyczymy sobie stwierdzen ze na otwarciu restaturacji goscmi byli tylko politycy i przestepcy tylko ludzie ktorzy potrafia sie dobrze bawic!!! oby wiecej takich imprez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.05, 18:01 dziewczyny ja byłem na biało, a Wy to moze te dwie takie fajne...? No jedna miała z Was takie obcisłe na szelkach i plecy było widać w brazie i bez stanika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodi Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: 217.153.6.* 20.06.05, 20:20 Czy to prawda że jeden z byłych prezydentów miasta jest wspólnikiem braci G. On jest podobno na zdjeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołek zbożowy Braci??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 11:04 Ciągle mowa jest o Pawle...... jest tam jakiś drugi G. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.06.05, 21:59 Nie to nieprawda. Natomiast prawdą jest ze niejaki Dodi jest nieslubnym bękartem Dody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KumoterSzyszkownik nalali wiaderkiem do żłoba? IP: 62.69.200.* 22.06.05, 02:29 Ale dno!!! Wystarczy zaprosic i rzucic troche padliny a oni cmokajac paluszki beda czuli sie super bo oddzieleni plotkiem. Dzicz bez horyzontow! Ciekawe ze oni nie widza, ze to tylko jakas kiepska knajpa i ze idac tam prostytuja sie. Ale dno. Myslicie ze np. w Berlinie przy otwarciu jakiejs knajpy kilku palantow podobnej ragi bedzie przecinac wstege? Jak otwierac frytkarnie to tez przyjda "politycy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KumoterSzyszkownik Wesele barona paliwowego? Nie to tylko koryto! IP: 62.69.200.* 22.06.05, 10:42 Jacy oni mali! Jak beda otwierac bude z frytkami tez przyjdzie tych czterech nieudacznikow przciac wstege? Czy tylko tutaj jest specjalna okazja aby sie prostytuowac za kawalek pieczonego dzika lub kielbasy? Jacy oni mali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cep [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Pan" Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:21 tak sie składa że byłem na tej imprezie i moje zdanie jest takie: bardzo dobrze że taki gość jak Golema ma jaja kilkanaście lat wstecz chodziłem do sekcji którą prowadził i już wtedy widać było parcie do sukcesu, teraz kiedy w sumie również swoją ciężką pracą do czegoś doszedł wszyscy(prawie wszyscy) stali się okrutnie zawistni a o co? o kasę! zacznijcie myśleć inaczej żyjemy od ponad 15 lat w kapitalizmie czas zabrać się do roboty a nie obrabiac komuś dup.. a po powrocie z pracy klikać pilotem, ja jeszcze 3 lata wstecz zapylałem dla jakiś kretynów za parę groszy dziś mam swoją firmę pracuje( a właściwie to zapier....) od rana do wieczora żeby osiągnąć niezależność finansową jaką dają pieniądze, życzę Wam abyście zmienili trochę punkt widzenia a panu Zadwornemu którego widziałem popijającego(niewiem co)przy barze aby poszukał w otwarciu tego obiektu lepszych aspektów niż tylko taniej sensacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:01 Gościu, z twoim nickiem to ty chyba przegiąłeś, Golema nie zapraszał nikogo dobrze urodzonego, bo nikt taki nie przyjąłby zaproszenia. Przyszli sami klakierzy, podwykonwacy i przyjaciele. Zatem , trudno byś pisał o całej sytuacji inaczej niż w samych superlatywach. Dałeś ciała. Popracuj nad sobą lub zmien nick na jakiś bardziej kompatybilny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:18 A byłeś facet ? widziałeś ? znasz ludzi ze Szczecina ? chyba niezbyt dobrze ... po począwszy od rektorów uczelni, poprzez adwokatów, kulture i sztukę, biznes duży i mały aż po urzędy miejskie, wojewódzkie, skarbowe oraz mnóstwo różnych innych osób. tak się składa że byłem , obserwowałem i ... swoje wiem co widziałem. Ale nie rzucam się z tak jednoznacznymi ocenami. I było wiele osób "dobrze urodzonych", jak piszesz chyba z zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:53 Wybacz zazdrość co do bywania w knajpach jest mi jak najbardziej obca. Moi przyjaciele wiedzą, że nie cierpię wszelkich dymanych imprez. Jak ty zapraszasz gości na imprezę, to też kierujesz się pewnym kluczem. Mimo, iż nie pochodzę z domu z fortepianem, mam instynkt samozachowawczy, czego zabrakło wielu zaproszonym. Ppozdrawiam. A ci ludzie sztuki to już kosmos zupełny w tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ratujmy miasto !!! Re:Skandal stac bylo na uczte nie stac na obsianie IP: 212.14.57.* 02.07.05, 17:11 zniszczonych walow ktore przetrwaly wojne i komune , nie oparly sie pazernosci gangsterow, widok okropny kupa smieci odpadow, jakies pojemniki , nic nie wykonczone , wystroj pubowy do resturacji , co to ma wspolnego z nazwa??Chrobry to brzmi dumnie , czy se mozna tak szastac taka nazwa , jakis klub , jakis niby pub , piorka w dupie tancerek, churaco wirtualne??? kucharz z brasil jest on czy go nie ma bo wczoraj o 5 tej poi pol juz go nie bylo , moze sie wku..l , Jesli jest jakis nadzor budowlany , konserwatorski , czy jaki kolwiek w tym miwscie prosze zmuscie tego Czlowieka zeby przywroci stan zabytku do tego sprzed swojej budowy Aha , jak sie schodzi przez te knajpe na waly to kelnerzy i jakis nadkierownikzaczepiuaja nie wiem czy tacy mili czy wola zebym krazyl 100 m dalej aby zejsc na dol Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re:Skandal stac bylo na uczte nie stac na obsiani 02.07.05, 19:51 Nie wiem co za idiota jest architektem miasta a drugi konserwatorem zabytków, bo inaczej nazywać osób które te stanowiska piastują w Szczecinie nie sposób nazywać inaczej! Jeden z pawilon na Walach, ten w gestii Golemów, jest zagracony meblami, płotkami, blatami barowymi itp. paskudzwtem. Przed wejściem są wmurowane lampy podświetlające budowlę, przy drugim pawilonie takich nie ma, dlaczego? Może architekt miasta raczy wytłumaczyć dlaczego jest notorycznie łamany układ urbanistyczny Wałów, nb. zapisany jako dobro narodowe, zabytek i prawem chroniony. Co na to konserwator zabytków. Urzędnicy odpowiedzialni za stan Wałów Chrobrego milczą i nic nie robią. Boją się karateków Golema czy wzięli do łapy? A może obawiają się o swoje posadki, jak zaczną dbać o to za co z urzędu biorą pieniądze?! To znaczy, że co, mamy układ mafijny i byle knajpiarz może w mieście wyprawiać co mu się żywnie podoba? Tylko dlatego, że ma pieniadze i gwardię przyboczną? To może mamy już Chicago a nie Szczecin!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Jak się bawiono na otwarciu restauracji Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:06 Góra się nadęła i urodziła mysz. Bankiet jak na otwarcie luksusowego kasyna, a efekt szczeciński. Knajpa jak knajpa. Natomiast pan Golema jasno pokazał kto w tym mieście rządzi. On! Czy znajdzie się ktoś, kto nie ulegnie panu Golemie...? Odpowiedz Link Zgłoś