Dodaj do ulubionych

transport na Schonefeld

08.07.05, 16:39
Witam,
Chciałem się zapytać szanownych grupowiczów o doświadczenia z firmami
świadczącymi usługi dowozu na lotniska w Berlinie. W niedalekim czasie muszę
się tam znaleźć i chciałbym mieć pewność wybrana firma mnie tam dowiezie. O
AtlasTransfer słyszałem już dwie negatywne opinie. A jakie są inne??
Obserwuj wątek
    • Gość: jerzy czy szukasz opini czy sensacji IP: *.arkonskie.v.pl 08.07.05, 20:45
      napisz , że zbierasz opinie a nie jak się dostać na lotnisko !!!

---------------------------
      sa_mar napisał:

> Witam,
      > Chciałem się zapytać szanownych grupowiczów o doświadczenia z firmami
      > świadczącymi usługi dowozu na lotniska w Berlinie. W niedalekim czasie muszę
      > się tam znaleźć i chciałbym mieć pewność wybrana firma mnie tam dowiezie.
      ------------------------------------------------------

jakich grupowiczów ?
      a swoją drogą to nie masz nigdy pewności, że Ciebie dowiozą ! ;-)

• Gość: marek Re: transport na Schonefeld IP: *.arcor-ip.net 08.07.05, 21:12
      a co slyszalas o Atlasie bo niedlugo tez musze sie dostac na lotnisko i wlasnie
      zamierzalem z nimi jechac?
      • sa_mar Re: transport na Schonefeld 09.07.05, 10:29
        zapomnieli odebrać znajomą z lotniska. Przez telefon powiedzieli jej, ze
        kierowca bedzie za godzine a 2 godziny później usłyszała, że im bardzo przykro,
        ale kierowca zapomniał.
    • Gość: cxi Re: transport na Schonefeld........ z BT "Oltour" IP: *.szczecin.mm.pl 09.07.05, 00:25

Dwukrotnie korzystałem z transportu tego biura wraz z żoną i za każdym razem
      było OK (tam i z powrotem, gdyż takze wracałem z tą firmą z Berlina do
      Szczecina).

Ps. firma na Al. WP 63 w budynku PCK
      • Gość: don pedro Re: transport na Schonefeld........ z BT "Oltour" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:00
        AtlasTransferj jest ok. Często wozimy naszych klientów do i z Szczecina i nigdy
        nie było problemów. Pozdrawiam
        • etaxi Re: transport na Schonefeld........ z BT "Oltour" 09.07.05, 11:13
          sam gdy widzę , że ludzie nie mają kasy na roztrwonienie to podaję numer
          komórkowy i stacjonarny lub strnkę www. do atlasa!
          ale ostatnio pasażerka poskarżyła mi się, że uzgadniała w tamtą i z powrotem
          telefonicznie za 55zł a skasowali ją za 60zł ( kierowca miał nowsze wiadomości
          o skończonej promocji / ale tam 5zł w ta czy tamtą stronę > chyba, że brak
          solidności kupieckiej ! )

a jeżeli chodzi o czas i punktualnośc to tak bywa chcesz taniej to bywa ( nie
          zawsze ), że i niesolidnie.
          ... prawdą jest, że tzw kursowe stałe przejazdy są terminowo załatwiane i już (
          kierowca nie bierze pasażerów bez wydania biletu - i chwała im za to0 ).
          jeszcze wielu nie wie że bus / autobus już nie jedzie na Alexander platz a
          teraz przy Guliwerze / ZOO > z tyłu postoju taksówek berlińskich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka