Dodaj do ulubionych

Nowa kawiarnia przy ul. Śląskiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:37
:)jutro idziemy na ciastka świętować ukończenie studiów !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: federalny Re: Nowa kawiarnia przy ul. Śląskiej IP: 83.168.104.* 13.07.05, 07:06
      chyba świętować zasilenie szerwgów bezrobotnych, nenene...
      • Gość: piotruś Re: Nowa kawiarnia przy ul. Śląskiej IP: *.okocim.com.pl 13.07.05, 07:26
        jak ocena?

pozdrawiam
      • Gość: zona pijaka Re: Nowa kawiarnia przy ul. Śląskiej IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.07.05, 07:29
        Sląska - ulicą żuli! Nieżuli przepraszam.
    • Gość: jasio Re: Nowa kawiarnia przy ul. Śląskiej IP: 82.145.76.* 13.07.05, 10:20
      a może się uda?!!
    • Gość: kajaka Niesmaczne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:52
      Niesmaczne jest to, że "Gazeta" opisuje wybiorczo nowo otwaarte lokale. Nie
      tylko Cafe Kredka ostatnio otworzyło swoje podwoje i nie tylko ten lokal jest
      wart polecenia.Nie wiem czy to artykuł pisany "po znajomości" ale jak dla mnie
      jest to po prostu nieskaczne. Co to za artykuł- reklama w lokalnej gazecie?
    • Gość: kevin_007 Re: Nowa kawiarnia przy ul. Śląskiej IP: *.chello.pl 17.07.05, 09:50
      Czy mógłby mi ktoś dokładniej określić położenie Cafe Kredka??
      • Gość: zona pijaka Re: Nowa kawiarnia przy ul. Śląskiej IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.07.05, 09:58
        Od placu Grunwaldzkiego na dwa rzuty brukowcem, cegłówką lub jakimś starym
        Cyganem.
        • Gość: kawosz Nowa kawiarnia przy ul. Śląskiej 12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:42
          Poznasz po stojacych w bramach menelach.
          Kawiarnia moze i dobra ale okolica goowniana.
          Zobaczcie co sie stalo z Praha/Londynem.
          Powinno sie ten kwartal wyburzyc i zasiac trawe :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka