Dodaj do ulubionych

Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:18
Miło, mam nadzieję, że pogoda nie zniechęcie pielgrzymów, bo to wspaniałe
doświadczenie, tak samo fizyczne jak i duchowe. Pozdrawiam
wszystkich "pielgrzymów" z żółtej ... w końcu yellow power the best.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re:doswiadczenie- seks, woda i cpanie IP: *.2.12.vie.surfer.at 29.07.05, 17:37
      przezylem i wiem
    • swarozyc Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę 29.07.05, 21:29
      Ciekaw jestem ilu katolakow przyszloby gdyby np. samorzad lokalny zawolal ich
      do kopania walow przeciwpowodziowych, o rowach przeciwczolgowych nie
      wspominajac..
      • Gość: mamoniowa kombatant ? IP: 62.69.200.* 29.07.05, 22:01
        Rowy przeciwczolgowe ?
        Mistrzu jakis ZBOWiD przez ciebie przemawia
        • swarozyc Re: kombatant ? 29.07.05, 22:08
          podwalasz sie mamoniowa?
          Pofiglowalabys ze mna?
          Podobam ci sie?
          Nie ty pierwsza..
          :-)
          • Gość: mamoniowa Re: kombatant ? IP: 62.69.200.* 29.07.05, 22:16
            aby nie bylo watpliwosci, zaznaczam , ze nie mam sklonnosci do nekrofilii !
            • swarozyc Re: kombatant ? 29.07.05, 22:30
              Poczucia humoru to wy mamoniowa nie macie.
              ((:_
              • Gość: mamoniowa Re: kombatant ? IP: 62.69.200.* 29.07.05, 22:32
                ha ha, to byl zart ! Niech bogowie przestana bujac w oblokach i wroca na
                ziemie !
          • anamar Re: kombatant ? 30.07.05, 14:46
            dziadku,dziadku,a powiedz jak sówka robi?
      • Gość: ksiadz Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:30
        Kiepsko by było z frekwencją. Ale na pewno stawiliby się odważni i dzielni chłopcy neopoganie, umięśnieni i zdeterminowani w obronie słowiańszczyzny. Przed czołgami.
        • swarozyc Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę 29.07.05, 22:33
          Gość portalu: ksiadz napisał(a):
          Kiepsko by było z frekwencją.
          ''''''''''''''''''''''''''''''
          do obrony ojczyzny to was nie ma, psubraty!
          Ale paletac sie po drogach stwarzajac zagrozenie, to jestescie!
          • Gość: mamoniowa a jednak ZBOWiD IP: 62.69.200.* 29.07.05, 22:39
            mistrzu hop hop, obudz sie. Czyzby jakies wojenne koszmary ???
            Najlepiej sie doradza siedzac na dupce za granica. Trzeba bylo nie spylac z
            kraju i zajac sie jego obronnoscia !
        • Gość: mamoniowa Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę IP: 62.69.200.* 29.07.05, 22:44
          No nie wiem. mogliby sobie pobrudzic biale giezla
          • Gość: H56 Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę IP: *.comnet.krakow.pl 29.07.05, 23:19
            wstęgą szos, miedzą pól złoconych, krętą scieżką poprzez las, ksiadz z Gryfina
            poprowadzi Was. Taka ważna pielgrzymka a prowadzi tylko wikariusz z małego
            miasteczka ? starzy wyjadacze razem z naszym wielebnym wolą oglądać pielgrzymke
            w telewizorze ustawionym w klimatyzowanym pokoju. Mają rację upały jak cholera.
            • swarozyc Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę 29.07.05, 23:24
              ciekawe czy jakas laseczka w nowicjacie chlodzi mu whisky i rozgrzewa starcze
              czlonki?
              • Gość: ksiadz Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 23:33
                Dokładnie tak jest. Ale przynajmniej czysto, pięknie i higienicznie, a swojscy pesudo-slowianie siedzą przy ognisku, chleją ciepłe piwo i mówią, że tak właśnie powinno być. Potem pokłonią się drzewom, wodzie w źródełku, podrepczą wokół kijka i to będzie ich racjonalna modlitwa. A następnie wrócą do chlania. Vivat chrzczeni katosłowianie!
              • Gość: H56 Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę IP: *.comnet.krakow.pl 29.07.05, 23:35
                laseczka to raczej go rozgrzewa. Wielebny, zimna szklanka z whiskaczem przy
                piersiach ujędrnia sutki. Podpowiem bo tego pewnie nie praktykowałeś.
                • Gość: mamoniowa Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę IP: 62.69.200.* 29.07.05, 23:36
                  Heniu takie pielgrzymki to raczej po drugiej stronie Baltyku, wszak Skandynawia
                  jest znana z pewnej swobody obyczajow.
                • swarozyc Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę 30.07.05, 00:01
                  Gość portalu: H56 napisał(a):
                  laseczka to raczej go rozgrzewa. Wielebny, zimna szklanka z whiskaczem przy
                  > piersiach ujędrnia sutki. Podpowiem bo tego pewnie nie praktykowałeś.
                  ''''''''''''''
                  oni na temat milosierdzia i milosci wszystko wiedza - jeszcze rad udzielaja..
                  • Gość: mamoniowa Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę IP: 62.69.200.* 30.07.05, 00:05
                    ale ty tez jestes niezle zorientowany
                    • Gość: ksiadz Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 00:14
                      Czytałem sporo w księżowskich książkach na temat ujędrniania piersi, ale takich pomysłów tam nie było. Zdaje się, że whisky jednak ujędrnia mózg i pozbawia sporej dawki przyjemności. Wolę jednak 100% przeżywania. Alkohol wrogiem seksu. Chociaż... przynajmniej dziadkom post-katolickim w piątkowy wieczór działa na wyobraźnię. Niech będzie.
                      • Gość: H56 Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę IP: *.comnet.krakow.pl 30.07.05, 00:45
                        w małych ilościach, alkohol to afrodyzjak, takim dziadkom jak ja pomaga. Nie
                        fantazjuję tylko wspominam.
              • Gość: Hi hi Re: Hi hi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 11:47
                swarozyc napisał:

ciekawe czy jakas laseczka w nowicjacie chlodzi mu whisky i rozgrzewa starcze
                > czlonki?

Chciałbys mieć, dziadu tyle lat, co wikariusz z Gryfina...To młody chłop.
                • ja_aska Re: Hi hi 30.07.05, 12:05
                  chłop?
                  • Gość: H56 Re: Hi hi IP: *.comnet.krakow.pl 30.07.05, 12:11
                    swarożyc nie wypowiadał się o wikariuszu z Gryfina tylko o naszym formułowym
                    kapelanie.
                    • ja_aska Re: Hi hi 30.07.05, 12:40
                      pytanie jw
                      • Gość: H56 Re: Hi hi IP: *.comnet.krakow.pl 30.07.05, 12:50
                        hm, przynajmniej na takiego się kreuje, wiec trzeba dać mu wiarę.
                        • ja_aska Re: Hi hi 30.07.05, 12:59
                          tak? nie sądzę:-)
                          • Gość: H56 Re: Hi hi IP: *.comnet.krakow.pl 30.07.05, 15:09
                            jako postępowy ksiądz, jest osoba otwartą i komunikatywną, od trunków nie
                            stroni, więc umów sie z nim na piwo i się przekonasz. Nikt go do tej pory nie
                            zapytał na jakiej parafii jest zatrudniony, skoro występuje na forum jako
                            ksiądz to chyba nie wstydzi sie swojej profesji i chętnie wskaże miejsce gdzie
                            mozna posłuchać jego kazań.
                            • Gość: ksiadz Re: Hi hi IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 16:46
                              Nie uważam sie za forumowego kapelana. Zimne piwko owszem, najlepiej smakuje w niedziele wieczorem. Młode siostrzyczki to urocze aniołki, ale bardzo uczuciowe, więc trzeba trzymać dystans. Wole dyskusję w kimś, od kogo mogę się czegoś nauczyć i kto ma jakieś zasady. Przynajmniej w dyskusji. Miłej soboty życzę i niedzielnego świętowania.
        • Gość: jan miodek Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę IP: *.bb.online.no 30.07.05, 17:29
          skad ten zwrot ksieciu-ksieze? neopoganie hihhi, dobre...
          • swarozyc Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę 30.07.05, 17:34
            Gość portalu: jan miodek napisał(a):
            skad ten zwrot ksieciu-ksieze? neopoganie hihhi, dobre...
            ''''''''''
            powinno byc neopoganinie, chyba?
            Cos ci si sie jebie?
        • Gość: Ed Re: Spowodował wypadek i uciekł na pielgrzymkę IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.08.05, 17:38
          wiadomosci.onet.pl/1143816,11,item.html
          • swarozyc Re: Spowodował wypadek i uciekł na pielgrzymkę 05.08.05, 17:55
            Gość portalu: Ed napisał(a):
            ''''''''''''
            Ed, pale juz zalales?
            to juz bylo!!
            • Gość: Ed Re: Spowodował wypadek i uciekł na pielgrzymkę IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.08.05, 18:07
              Nie zauwaqżyłem. A to też?
              serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,2234764.html
              • swarozyc Re: Spowodował wypadek i uciekł na pielgrzymkę 05.08.05, 18:19
                Gość portalu: Ed napisał(a):

> Nie zauwaqżyłem. A to też?
                > serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,2234764.html
                '''''''''''''
                Wierni/owieczki/barany i tak to maja w dupie!
    • student1 Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę 30.07.05, 16:54
      informacja o pielgrzymce na Jasną Górę
      kilkaset osób chce w ten sposób poszukać drogi do Boga
      dla jednych to przeżycie duchowe dla innych przygoda
      i pod tą informacją na forum prostacki bełkot
    • Gość: Majeczka Łobez Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę IP: 82.160.16.* 31.07.05, 13:41
      POZDROWIENIA DLA PIELGRZYMÓW A PRZDE WSZYSTKIM DLA NIEBIESKIEJ GRUPY!!!!!!!!!
      RZYCZY KAZIKOWA INACZEJ MAJKA;-)
    • edico Re: Brakuje tu tego zdjęcia 31.07.05, 15:55
      www.aiw.cad.pl/zomo1.jpg
      • Gość: bocian Re: Brakuje tu tego zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 16:02
        czy to aby nie Henio ?
    • Gość: Youuuuu Uważajcie po drodze na H56 !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 16:03
      Uważajcie na emeryta dewianta- ponieważ nie staje mu od 15 lat i ma paranoje ,
      oraz ksenofobie religijną , Ogólnie facet ma żal o koniec PRLu i jego lat
      normalnego życia , które wraz z tym okresem sie zakończyły. Polecam Słuzbom
      Policyjnym wczesne zainteresowanie się i namierzenie osobnika zanim czegoś
      dokona - nie lekceważcie takich osobników - mogą okazać się niebezpieczni.!!!!
      • Gość: mamoniowa Re: Uważajcie po drodze na H56 !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.69.200.* 31.07.05, 23:08
        Eee tam, Heniu jest tylko mocny w pisaniu na forum !
        • Gość: ksiadz Re: Uważajcie po drodze na H56 !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 23:31
          Nie tylko w pisaniu. Żeby włączyć z rana w niedzielę i oglądać TV TRWAM, to trzeba być rzeczywiście twardzielem. A może to po prostu śniadanie henia? Taka pożywka na cały dzień?
          • swarozyc Laurka okolicznosciowa.. :-)) 01.08.05, 13:36
            Na biede, glupote, chorobe,
            zle stopnie w szkole,
            na urok, na sraczke
            i zboze w stodole,
            za dzieci, na ciaze, a nawet przeciw,
            podazaj przed siebie choc bardzos juz leciw.

Mamusia hetmanka z Jezuskiem, moj Boze
            juz lamag swych hufcow naliczyc nie moze
            To morze gawiedzi postrachem rozumu
            Wiec w kraju zlodziejstwo, ku..two i brud
            Gdy w gusla od dawna wpatrzony nasz lud
            monstrancja, pastoral, kadzidlo i i bat
            tym chwytem to bydlo trzymamy od lat
            • Gość: ksiadz Re: Laurka okolicznosciowa.. :-)) IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:24
              Po prostu cudo! Dziękuję! Idealny przykład rymu częstochowsko-neopogańskiego. A tak naprawdę - wszystko to katolickie, jak chrzczony swarozyc.
              • swarozyc Laurka okolicznosciowa.. :-)) 02.08.05, 13:57
                ciesze sie ze to wlasnie ksiadzu wierszyk przypadl do gustu..
                Bo tylko ksiadz moze ogarnac zasieg zla KK...
                no i ja! :-)
                • swarozyc Ewangelia, czyli dobra nowina... 05.08.05, 16:34
                  ach ta ludnosc katolandu..
                  w hucpie ida leb w leb z Zydami..
                  • ja_aska Re: Ewangelia, czyli dobra nowina... 05.08.05, 16:38
                    sio!
    • swarozyc Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę 05.08.05, 16:40
      Juz mnie nie kochasz?! Nikt juz mnie nie kocha?! (:-
      • ja_aska Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę 05.08.05, 17:44
        kocham cię bardzo!!!!! do tych co nie kocham piszę "odwal się":-)
        • swarozyc Re: Ruszyła szczecińska pielgrzymka na Jasną Górę 05.08.05, 17:56
          ja_aska napisała:
          kocham cię bardzo!!!!! do tych co nie kocham piszę "odwal się":-)
          ''''''
          Orzesz ty moje piersiatka kochane!
          Oby Ci czlonka nie zabraklo!!
          Tylko nie lewicowego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka