Gość: Pijany SLDowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:55 Mam dość tej mafii. Nie chcę już więcej wykonywać poleceń pana Piechoty. Oni ode mnie żadają rzeczy niemożliwych i nieprawdziwych łącznie z lewymi fakturami. Dość ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: dość 05.08.05, 17:03 to zapisz sie do Borowskiego. To "uczciwa" lewica. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: dość 05.08.05, 17:05 e tam. prawdziwy sldowiec o tej porze w piątek nie mógłby juz pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:14 Bo to esldówa jest a nie esldowiec. Ona nie może pisać od soboty do poniedziałku. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: dość 05.08.05, 17:23 no to teraz ekstrema prawicowa poszaleje.. dawaj fugazi..!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: dość 05.08.05, 17:28 bo ja na detoksie jestem:-) tak na prawdę taka "porządnicka" się zrobiłam:) PS Fugazi to nie znaczy, że zmieniłam barwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:44 A do (od?) czego Ci ten detoks? U spowiedzi byłas? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: dość 05.08.05, 17:46 nie trafiałam w klawiaturę:-) a tak bardziej (ale nie do końca) serio zbytnio się angazowałam i dawałam ponieść emocjom:-) a może mam nadzieję, że przykład idzie z dołu???? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:52 Zupełnie nie rozumiem. To jakaś zagadka? Gdzieżeś Ty bywała? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: dość 06.08.05, 11:31 mój drogi fugazi byłam na miejscu:-) ale jest lato, duzo imprez. zycie kusi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:40 czemu sądzisz iżem ci ekstrema i to prawicowa? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: dość 05.08.05, 17:58 Dales temu wyraz kilkakrotnie.. ..i to ta mlodziencza..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:01 Sugerujesz, że trza pozbyć się naiwności i że czas dorosnąć? Tylko co tu robisz? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: dość 05.08.05, 18:17 Gość portalu: Fugazi napisał(a): Sugerujesz, że trza pozbyć się naiwności i że czas dorosnąć? ''''''''''' Ahaaaaa! :-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:26 Nie potrafię. Troche Swarożyca we mnie siedzi. "Pociąg gwałtownie zahamował i młoda dziewczyna z rozpędem wpada na księdza. - Przepraszam, tak szybko stanął.... - Ależ skąd moje dziecko, to jest klucz od plebani." Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: dość 05.08.05, 18:29 Pamietaj Fugazi - co by zona nie powiedziala nie pozbywaj sie chlopca w sobie.. ..ja o to walcze od lat... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:32 Pamiętaj Swarożycu abyś walczył jako woje walczyli. Mężnie, skutecznie i z mieczem na sztorc. Niekoniecznie po Bożemu. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: dość 05.08.05, 18:35 tak , mieczem. Czasami wspozem siem czlonkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś