Dodaj do ulubionych

Obwodnica śródmiejska potrzebna od zaraz

09.08.05, 12:40
Do grafika: proszę o "nieco" większy rozmiar mapki - na tej _naprawdę_ nic
nie widać (nawet po powiększeniu)... Litości!!

czyli.k.k.
Obserwuj wątek
    • malky Czy ta obwodnica idzie szlakiem kolejki miejskiej? 09.08.05, 18:01
      Bo tak wynika z mapki...
    • Gość: Piotrek Ograniczenie przestrzeni do parkowania w centrum IP: *.pl / *.smsnet.pl 09.08.05, 18:02
      Ratunkiem moze byc nie tworzenie nowych miejsc parkingowych, a wrecz ich
      kasowanie. Im wiecej depatakow w centrum miasta tym lepiej. Nie mieszkamy w
      Ameryce, gdzie kazdy musi wozic swoja pupe indywidualnym srodkiem transportu
      czyli samochodem. Trzeba nauczyc ludzi, aby parkowali poza obszarem centrum.
      Wystarczy popatrzec jak wyglada sytuacja w europejskich miastach. Obwodnica
      oczywiscie jest potrzebna, aby odciazyc scisle centrum. Dodatkowo nalezaloby
      utworzyc parkingi przed wjazdami do miasta nie mowie, ze na peryferiach, ale
      np. dla jadacych z prawobrzeza utworzyc parking przed mostem dlugim. To
      wszystko powinno isc w parze z poprawa komunikacji miejskiej.
      • kay36 Re: Ograniczenie przestrzeni do parkowania w cent 09.08.05, 19:06
        Te propozycje sa od dawna - dot to parkingu przed mostem Długim, ale dla
        samochodów ciężarowych zwanych inaczej Tirami. Ale ZDiTM ma to gdzieś, nie
        mówiąc o innych zarzadzajacych tym miastem. zawsze mam wrażenie, że tam na
        Klonowica mają rece spętane tylko nie wiem dlaczego i czym. dlamnie jest to
        komórka która destrukcyjnie działa, popatrzcie na chodniki zrobione kostką,
        deptak Bogusława rozwala się, na ul. Farnej rozwala się jedynie dobrze został
        zrobiony odcinek na ul. małopolskiej od pl. Lotników, a Wyzwolenia. zdziwiony
        byłem jak ostatnio tam parkowałem, nie musiałem wjeżdżać samochodem na
        krawężnik. Ale chyba to inna firma robiła niż inne, bo dlaczego ta kostka się
        rozwala, tam, a gdzie indziej nie.
    • Gość: zxc Re: Obwodnica śródmiejska potrzebna od zaraz IP: 195.116.84.* 09.08.05, 20:13
      Ja bym postawił na transport publiczny i budowę linii szybkiej bezkolizyjnej
      kolei naziemnej oraz budowę autostradowego pierścienia drogowego wokół miasta.
    • Gość: dziad Pan dys"grafik" IP: *.adb.pl 10.08.05, 00:47
      Pan "grafik" nawet nie wie ze format jpg nie nadaje sie absolutnie do takich
      materialow jak rysunki, szkice, mapy. Zamiast zastosowac gif czy png Pan
      "grafik" uzyl jpg ktory fatalnie radzi sobie z rysunkami konturowymi, stad
      pewnie duzy rozmiar jpg, fatalna jakosc i relatywnie maly rozdzielczosc a co za
      tym idzie czytelnosc...
      Nie wiem ile Pan "grafik" zarabia ale... widac nie jest zorientowany w materii
      graficznej dosc dobrze.
    • Gość: nic nie widać DAJCIE WIĘKSZY OBRAZEK!!! IP: *.one.pl / *.one.pl 10.08.05, 23:59
      Tego się nawet przez mikroskop nie da rozszyfrować!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka