czyli.kon.karne 09.08.05, 12:40 Do grafika: proszę o "nieco" większy rozmiar mapki - na tej _naprawdę_ nic nie widać (nawet po powiększeniu)... Litości!! czyli.k.k. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malky Czy ta obwodnica idzie szlakiem kolejki miejskiej? 09.08.05, 18:01 Bo tak wynika z mapki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Ograniczenie przestrzeni do parkowania w centrum IP: *.pl / *.smsnet.pl 09.08.05, 18:02 Ratunkiem moze byc nie tworzenie nowych miejsc parkingowych, a wrecz ich kasowanie. Im wiecej depatakow w centrum miasta tym lepiej. Nie mieszkamy w Ameryce, gdzie kazdy musi wozic swoja pupe indywidualnym srodkiem transportu czyli samochodem. Trzeba nauczyc ludzi, aby parkowali poza obszarem centrum. Wystarczy popatrzec jak wyglada sytuacja w europejskich miastach. Obwodnica oczywiscie jest potrzebna, aby odciazyc scisle centrum. Dodatkowo nalezaloby utworzyc parkingi przed wjazdami do miasta nie mowie, ze na peryferiach, ale np. dla jadacych z prawobrzeza utworzyc parking przed mostem dlugim. To wszystko powinno isc w parze z poprawa komunikacji miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kay36 Re: Ograniczenie przestrzeni do parkowania w cent 09.08.05, 19:06 Te propozycje sa od dawna - dot to parkingu przed mostem Długim, ale dla samochodów ciężarowych zwanych inaczej Tirami. Ale ZDiTM ma to gdzieś, nie mówiąc o innych zarzadzajacych tym miastem. zawsze mam wrażenie, że tam na Klonowica mają rece spętane tylko nie wiem dlaczego i czym. dlamnie jest to komórka która destrukcyjnie działa, popatrzcie na chodniki zrobione kostką, deptak Bogusława rozwala się, na ul. Farnej rozwala się jedynie dobrze został zrobiony odcinek na ul. małopolskiej od pl. Lotników, a Wyzwolenia. zdziwiony byłem jak ostatnio tam parkowałem, nie musiałem wjeżdżać samochodem na krawężnik. Ale chyba to inna firma robiła niż inne, bo dlaczego ta kostka się rozwala, tam, a gdzie indziej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Obwodnica śródmiejska potrzebna od zaraz IP: 195.116.84.* 09.08.05, 20:13 Ja bym postawił na transport publiczny i budowę linii szybkiej bezkolizyjnej kolei naziemnej oraz budowę autostradowego pierścienia drogowego wokół miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Pan dys"grafik" IP: *.adb.pl 10.08.05, 00:47 Pan "grafik" nawet nie wie ze format jpg nie nadaje sie absolutnie do takich materialow jak rysunki, szkice, mapy. Zamiast zastosowac gif czy png Pan "grafik" uzyl jpg ktory fatalnie radzi sobie z rysunkami konturowymi, stad pewnie duzy rozmiar jpg, fatalna jakosc i relatywnie maly rozdzielczosc a co za tym idzie czytelnosc... Nie wiem ile Pan "grafik" zarabia ale... widac nie jest zorientowany w materii graficznej dosc dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic nie widać DAJCIE WIĘKSZY OBRAZEK!!! IP: *.one.pl / *.one.pl 10.08.05, 23:59 Tego się nawet przez mikroskop nie da rozszyfrować! Odpowiedz Link Zgłoś