sid15 18.08.05, 22:49 Mamy premiera z opozycyjnej partii, która jest poza parlamentem, premiera rządu, w którym są ministrowie z partii, która rządu już nie popiera i partię, która dopiero co powstała, a już ma przedstawiciela w rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr33k2 Re: Polak potrafi ! 18.08.05, 22:52 a niby kto i na jakich zasadach miałby teraz tworzyć nowy rząd tuz przed wyborami? puknij się w czółko. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Polak potrafi ! 18.08.05, 22:57 Piotruś,a ty tak ogólnie to wiesz na jaki temat piszesz,bo czytając twoje wypociny odnoszę wrażenie,że tobie nie tylko puknięcie,ale nawet potężny wstrząs sejsmiczny nie jest już w stanie zaszkodzić.Przeczytaj jeszcze raz,skup się i może zrozumiesz o co chodzi (choć raczej nie sądzę). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Polak potrafi ! 18.08.05, 23:02 widzisz bo ja wiem lepiej od ciebie samego co chciałeś powiedzieć a przynajmniej co myslisz a to hasełko jet rownie chwytliwe co twój umysł twórczy tu na forum,powtarzam puknij sie w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
stachawyrzymacha Re: Polak potrafi ! 18.08.05, 23:04 Chłopaki zamiast sie czubic, manto spuscie lepiej mi! Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Polak potrafi ! 18.08.05, 23:10 Walnij Piotruś barana w ścianę i połóż się spać.Myślenie o tej porze może cię zabić i gdzie byśmy znaleźli większego błazna tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Polak potrafi jak sid 18.08.05, 23:21 nic z tego bo ja w przciwięństwie do ciebie nie tworze banalnych a co za tym idzie niezbyt oryginalnych wypocin tylko je z lubością obnażam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 A może my stworzymy rząd przed wyborami? IP: *.bazapartner.pl 18.08.05, 23:04 Sid ty zostaniesz premierem, resztą się podzielimy. Pogadamy sobie do mikrofonów, poprzekładamy papiery, pojeździmy to tu, to tam, powiemy napewno więcej niż belka. Będzie fajnie i zabawnie i tak do wyboró. Czy ktoś by to zauważył? Mam wątpliwości. DObranoc Odpowiedz Link Zgłoś
antyknajak-13 Re: Profesor potwierdzi ! 18.08.05, 22:54 Sądzę sid , że tę nienormalną sytuację gotów byłby zalegalizować i potwierdzić swoją ekspertyzą profesor Ziemianin. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Profesor potwierdzi ! 18.08.05, 23:06 Obawiam się ,że nasze polityczne papudraki zaczynają same gubić się we własnej strategii wyborczej i niedługo zobaczymy jeszcze niejedną woltę zdeterminowanych ,,mężów stanu" walczących bezkompromisowo i bezmyślnie o następne cztery lata błogosławieństwa społecznego.Klasa polityczna w Polsce osiągnęła dno,które chyba już bardziej nie może się pogłębić. Odpowiedz Link Zgłoś
stachawyrzymacha ale cie zaraz piotrus zreplikuje 18.08.05, 23:08 twierdzac ze jak tylko demokraci dojda do władzy to.. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Profesor potwierdzi ! 18.08.05, 23:09 i kto tu tworzy takie banalne wypociny? Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Profesor potwierdzi ! 18.08.05, 23:12 Ty Piotruś jestem niebanalny,wśród tylu inteligentnych forumowiczów,to pewne! Odpowiedz Link Zgłoś
antyknajak-13 Re: dobry prognostyk 18.08.05, 23:11 sid15 napisał: > Klasa polityczna w Polsce osiągnęła dno, To może brzmi z pozoru dziwnie ale być może jest to dobry prognostyk. Jeden dosyć mądry pann kiedyś powiedział, że wpierw należy osiągnąc dno aby stanąć na nogi i odbić się od tegoż dna do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: dobry prognostyk 18.08.05, 23:15 Polski beton polityczny ma taki potencjał ,że gotowy jest przebić najtwardsze dno,aby pogłębić swój upadek.Niestety to także całkiem realny scenariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas niestety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:18 niestety jakos nie mozemy sie doczekac ludzi o czystych rekach, sumieniach i bez teczek! Wszystkie opcje sa jakos uwikłane, poplatane i z bogatym archiwum! Nie wiem byc może ludzie rzadni władzy ot rozbiegli sie po ugrupowaniach w poszukiwaniu trampoliny... Być może nie mozliwe jest znalezienie tak jak z konopii, polityka! polityk doswiadczony - znaczy działał i ma układy i powiazania niestety! Popatrzmy jak sondaże skaczą raz tak, raz siak... No straszne w zależności od aktualnie przerabianej przez media afery! Nie wim kiedy, a wazniejszy czy doczekamy jakichs normalnych polityków i normalnych ugrupowań... A moze to własnie jest normalność???? Odpowiedz Link Zgłoś
stachawyrzymacha Andreas chociaz ty badz mezczyzna 18.08.05, 23:23 i pokaz łydki. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re:no sid 18.08.05, 23:27 napisz coś jeszcze mądrego ,wytęż najdalsze zakamarki umysłu i zadziw wszystkich odkrywczym spojrzeniem na rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś