Dodaj do ulubionych

Jak Kobylanka chce sprzedać Miedwie

IP: *.devs.futuro.pl 25.08.05, 00:40
Są dwa problemy: 1. ilekroć wlazłem do jeziora,zawsze dostawałem jakichś
wyprysków.Dlatego już tam nie jeżdżę.Wolę morze; 2. pogoda jest tylko 1,5-2
miesiące.Przykład tegoroczne i ubiegłe lato.Miedwie i polskie morze to dla
biednej młodzieży.Kto ma choć trochę kasy jedzie nad Morze Śródziemne.Tam
pogoda gwarantowana i ceny niższe.Warto.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nazo Panie Wójcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 06:42
      Rzekł Pan: "Gminy nadmorskie są dla mnie największą konkurencją". Spieszę
      donieść Panu, że jest Pan w błędzie. To nie gminy są dla Pana konkurencją. To
      morze jest konkurencją.

Jeżdzi się nad morze albo jeździ się nad jezioro. Nie jeżdzi się do gminy. Tak
      myślę. Wyprostujcie mnie, jeśli się mylę.

A swoją drogą, ciekaw jestem, jakie ptaki będzie można oglądać przez ową lunetę
      na pomoście, skoro wcześniej wypłoszy się je wszystkie koncertami w muszli na
      granicy wody i lądu.

• Gość: obiektywny Re: Jak Kobylanka chce sprzedać Miedwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 08:33
      Myślę,że pomysł zagospodarowania brzegu jeziora Miedwie będzie jak najbardziej trafiony. Przyciągnie to z pewnoscią wielu turystów. Prawdę mówiąc to gmina Kobylanka może tylko na tym zyskać ponieważ jak do tej pory w Szczecinie i okolicach Stargardu nie zanosi się na konkurencyjny projekt.
      Mając na uwadze bliskie położenie gminy w okolicach Szczecina i Stargardu to z pewnością mieszkańcy z chęcią wybiorą się nad pobliskie Miedwie,ażeby skorzystać z owych atrakcji.
      Myślę,że można śmiało powiedzieć,że inwestycja może być bardzo trafiona. Zostaje tylko pogratulować gminie tak udanego pomysłu i przede wszystkim pozyskania 10,5 mln środków z funduszu Unii Europejskiej.
      • Gość: co za jebniety [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 25.08.05, 11:21
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: generator Re: Jak Kobylanka chce sprzedać Miedwie IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.08.05, 09:52
      Sugeruję przewidzieć pogłębienie kąpieliska przy plaży.
      Inaczej to będzie mało atrakcyjna sadzawka, w której trzeba
      pokonac setki metrów, żeby było po szyję wody.
      • Gość: ela234 Re: Jak Kobylanka chce sprzedać Miedwie IP: 62.233.159.* 25.08.05, 10:21
        Podpisuję się pod wnioskiem o pogłębienie kąpieliska. Zniechęcało mnie brnięcie
        przez długi czas w wodzie ledwo sięgającej kolan. No i apeluję, żeby za bardzo
        nie zabetonować jeziora.
        • Gość: As Re: Jak Kobylanka chce sprzedać Miedwie IP: 195.85.229.* 25.08.05, 12:26
          Jezdzi sie nad morze to fakt, ale jeździ sie tez do gminy: trzeba wybrać,
          Rewal, Dziwnów, Międzyzdroje, Świnoujście. Miedwe, jednak wydaje mi się, będzie
          takim akwenem dla ubogich, których nie stać na wyjazd nad morze, albo dla
          leniwych, dla których godzina dłuższej jazdy to zbyt duzo, albo dla tych,
          którzy pojade na kilka godzin, po pracy sie odstresować. Wójt tak naprawde nie
          przebije muszlą, promenada, czy skateparkiem, bo to maja prawie wszystkie
          nadmorskie gminy. A nic nie zastapi czystego piasku i zajebistych morskich
          fal :) Mimo wszystko powodzenia!
          • Gość: za biedny nad morz Re: Jak Kobylanka chce sprzedać Miedwie IP: 217.153.6.* 25.08.05, 14:40
            Co to znaczy dla ubogich? Rozumiem, ze nad morzem to sami krezusi jeżdzą. Ja
            zdecydowanie wolę pojechać nad Miedie i odpoczywać sobie w cieniu drzewek, niż
            smażyć się nad morzem. A wójtowi i gminie bardzo się chwali to, iż wykazują
            taką inicjatywę.
            • Gość: Radiola Re: Jak Kobylanka chce sprzedać Miedwie IP: *.szczecin.mm.pl 25.08.05, 22:37
              Cieszę się z tego wspaniałego pomysłu. Miedwie to lokalna atrakcja. Trochę było
              mi wstyd, gdy zaprosiłem znajomych z centralnej Polski i zobaczyli grzęzawisko
              nad brzegiem jeziora. Do tego jeszcze fetor zgnilizny (akurat tam gdzie kończy
              się nowy deptak). Miedwie nie bedzie nigdy konkurencja dla morza, ale nasza
              młodzież spędza tam bardzo dużo czasu i chciałoby się żeby robiła to w
              cywilizowanych warunkach. Pomysł popieram i chętnie sam skorzystam z atrakcji.
    • Gość: Enola gay Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 01:34
      Czy ktos mógłby dokładnie opisac teren (mapę) tych inwestycji. Chciałbym
      podjechac i pomyslec nad mała inwestycją w tych właśnie okolicach.
    • Gość: mila Re: Jak Kobylanka chce sprzedać Miedwie IP: 166.63.212.* 26.08.05, 09:47
      jako osoba ktora to wszystko wymyslila i narysowala czuje sie dumna - nikt nie
      oszukal w artykule ;-)
    • Gość: mama Re: Jak Kobylanka chce sprzedać Miedwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:54
      morze to jedna bajka, Miedwie to druga bajka
      bylam ostatnio nad Miedwiem po kilku latach nieobecnosci i stwierdzam ze to
      jezioro ma ogromny potencjal! zaskoczyla mnie fajna promenada, czekam na ciag
      dalszy inwestycji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka