Dodaj do ulubionych

Nitras kontra Piechota. Czy będzie debata?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:41
Lubię Piechotę jak ospę wietrzną. Ale ospa chyba lepsza niż dżuma.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nerv Nitras kontra Piechota. Czy będzie debata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:43
      Jak znam Nitrasa (ambitny, nie powiem, umiejętności mało jednak.,.), to
      pewnie nakrzyczy a dyskusji żadnej nie będzie. Nie jestem fanem Piechoty,
      uchowaj Boże! Jednak Nitrasa też nie dażę sympatią... Próżna dyskusja się
      zapowiada.
      • antyknajak-13 Nitras vs meduza 04.09.05, 21:02
        Piechota to wielki wyga ale panicznie boi sie dyskusji w gronie przeciwników i
        to nie tylko publicznej. Jest mocny tylko tylko wśród tzw "swojaków" tam gdzie
        ma przewagę możliwości decyzyjnych.
        Jego oratorstwo nie wynika z jego specjalnych uzdolnień ale z czasu zajmowania
        się polityką i wręcz kombatanctwa sejmowego oraz z tzw układów w mediach jego
        ludzi, którym odwdzięcza się jak może jak np : Jesswein (okazało się, że teraz
        bankowiec państwowego banku!)
        Piechota , mimo tak dużego doświadczenia w bleblaniu o tym jak dobrze tym razem
        zrobi obywatelom i przedsiębiorcom, przegra ten pojedynek.
        Do Nitrasa. Bądż ostrożny. Mechanizmy sa brutalne. Telewizja publiczna w
        Szczecinie to zasłużony dla Piechoty i SLD Krzysztof Matlak. Zadbaj o to w taki
        sposób technicznie ta debata będzie zorganizowana. Nie uwierz czasami w
        wolność i bezstronność mediów w obecnej Polsce.
        Minimum dwóch dziennikarzy , jeden wybrany przez Piechote a jeden przez Ciebie.
        Jeżeli zachowasz trzymanie sie tez, nie pozwolisz na wmanewrowanie sie w
        dyskusję nt szczegółowych rozwiązań związanych należących do właściwości
        rządu, a nie parlamentarzysty i dobrze przygotujesz statystykę, wygrasz jak nic.
        Nitras jesteś lepszy a co co Piechoty to meduza posadzona na 20 lat w sejmie
        miałaby lepsze od niego efekty.
        • Gość: Zorro Re: Nitras vs meduza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 06:10
          Jak banka mydlana jest morale aspirantow do spolecznej michy,czyli bicia piany
          na koszt narodu przez ile tylko lat sie da.Piechota to zawodowy polityk czyli
          cale zycie na cudzy koszt.Robi to swietnie!Od lat przyglada sie temu Nitras i
          chce wejsc w jego buty.Wszyscy bez wyjatku wiedza o co chodzi i po co te glupie
          teksty w powaznej gazecie??
    • Gość: Zolza Re: Nitras kontra Piechota. Czy będzie debata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:24
      Panu Nitrasowi gratuluje hasla - adekwatne do niego. PO w Zachodniopomorskiem
      nie ma zadnej dobrej kandydatury, szkoda.
      • jacek.zienkiewicz Re: Nitras kontra Piechota. Czy będzie debata? 05.09.05, 12:22
        A dlaczego uważasz że PO nie ma żadnej dobrej kandydatury?
        Skąd takie wnioski? Znasz wszystkich?
        Pozdrawiam
        JZ
    • felix_edmundowicz jest i mój Nitras 04.09.05, 22:45
      brawo panie Nitras, utrafił pan w sedno:
      przechowalnia dla SLD - firmy i insytucje gdzie tylko łapę wsadzi SLD,np. leser
      Wijas Jendrzej w Książnicy Szczecińskiej
      Meyer Marszałek to pomyłka,sam generuje spore bezrobocie "pracując" na
      kilkunastu etatach,w sumie w żadnej pracy nie sprawuje się dobrze ,boć przecież
      same dojazdy zajmują tyle czasu,chyba że wzorem Wijasa listę podpisuje hurtem.
      a strefy ekonomiczne i fundusze strukturalne to intelektualnie zbyt poważny
      problem dla lewicy socjaledemokratycznej,skoro do programu musiała wziąć
      postulaty sprzed 25 lat,czyli z ubiegłego wieku.
      A Piechota niech się nie wymiguje brakiem czasu skoro ma zamiar przesiadywać 2
      razy w tygodniu w Cafe Piechota.
      Panie Nitras ,idź pan do tej Cafe z otwartą przyłbicą i TV. Zobaczymy jak się
      zachowają ci co mówią że Polska to kraj miodem i mlekiem płynący dla SLD.
      • Gość: Zolza Re: jest i mój Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 23:21
        Piechota tak zajety tworcza robota nad polska gospodarka, ze nawet w niedziele
        do siebie na kawe wpada. Haslo tez ma swietne, tylko co do tej pory robil ?
        • Gość: NicRaz z watku Gryfa o NicRazie tez IP: 62.69.192.* 05.09.05, 00:09
          Fakty to i nam wyborcom sa znane?
          Moze jakies konkrety Panie Arkadiuszu L.!

Pierwszym konkretem jest fakt ze przerasta Pan Slawomira N tak,tak tego
          ktoremu zyczliwie i po przyjacielsku zyczylem :"do widel i gnoju chamie a nie
          miedzy ludzi"
    • felix_edmundowicz Piechota : kandydujący minister 04.09.05, 22:51
      i się Piechota wygadał że jednocześnie urzędując robi sobie kampanię.
      Za nasze podatników pieniądze łapie dwie sroki za ogon,a to nie jest dobrze.
      Kiedy w końcu te wybory,kiedy tym towarzyszom powiemy że 6 kadencji jeść tłuste
      kapłony za nasze pieniądze,pieniądze ubogiego społeczeństwa już wystarczy.
      Do lamusa PRL wyprowadzić !
    • Gość: rzorrzeta Re: Nitras kontra Piechota. Czy będzie debata? IP: *.system.szczecin.pl 04.09.05, 23:09
      A mnie zastanawia jacy to wyborcy rzliczaja piechote...

BETON BETON BETON...

PRzeciez Szczecin to kraj mlekiem i midem plynacy. Pan Jacek od xx lat w
      warszawie jako rejtan za Szczecinem...

Moj Boze...

PS. W tym kontekscie wkrótce napisze moje przemyslenia w watku pt. "Strzałki a
      sprawa Polska"
      • Gość: Ciekawski Piechota kontra Tusk. Czy będzie debata? IP: 62.69.192.* 04.09.05, 23:47
        no właśnie-czy będzie
    • Gość: Ciekawski Romero kontra Kaczyńsk. Czy będzie debata? IP: 62.69.192.* 04.09.05, 23:48
      no właśnie
      • Gość: Ciekawski Psipsinski kontra Lepper. Czy będzie debata? IP: 62.69.192.* 04.09.05, 23:54
        No właśnie??
    • Gość: grz Re: Nitras kontra Piechota. Czy będzie debata? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:16
      podobno ma być na krześle u posla Piechoty w biurze czy w pobliżu...
    • Gość: grz Re: Nitras kontra Piechota. Czy będzie debata? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:29
      po co ta debata?
    • Gość: ktoś a ja mam problem z PO IP: 193.19.146.* 05.09.05, 08:33
      Szanuję Tuska i jemu powierzę głos w wyborach prezydenckich, bo wzbudza moje
      zaufanie i szacunek. Problemem są działacze PO w regionie, którzy znani są z
      głośnych medialnych krzyków a nie z rzetelnej pracy. Młodzi gniewni, którzy
      całe życie przesiedzieli na zebraniach, dyskutując i głosując.Ja chcę widzieć w
      parlamencie ludzi, którzy zjedli zęby na robieniu biznesu (tylko oni powiedzą
      coś konkretnego o gospodarce), lekarzy (nikt inny nie wie więcej o służbie
      zdrowia), prawników (rolnik nie napisze dobrze ustawy), ale muszą być to ludzie
      z doświadczeniem. a co mamy: Nitras, Łuczak, Karpiniuk...
      I co z tego że lubię liderów PO (Tusk, Rokita,Komorowski) , w regionie i tak
      zagłosuję na PiS, ale nie ze względu na przynależność partyjną tylko na jakość
      kandydatów.
      • Gość: Demokrata a ja też mam problem z PO IP: 217.153.6.* 05.09.05, 08:45
        Z tym, że cenie Tuska, Komorowskiego, Litwińskiego, a nie znosze Rokity,
        Nitrasa i tym podobnych

Boje się,że oddając swój głos na Litwińskiego w sumie przypadnie on NicRazowi,a
        tego na pewno nie zaakceptuje

I nie wiem zatem na kogo oddam głos, bo Arek L może się z tym miejscem w ogóle
        nie załapać

Chciałem głosować na demokratów.pl ale ci moga w ogóle nie wejść,więc ???

A może przekornie jednak na demokratów lub SDPl w zależności od tego, kto
        miałby większe szanse na wejście do Sejmu

Bo w PO demokratów jest zbyt mało i mój głos mógłby zostac ukradziony przez
        tupeciarzy
      • Gość: zielony_groszek Re: a ja mam problem z PO IP: *.szczecin.mm.pl 05.09.05, 08:49
        Panie Nitras, niech pan powie jakimi sposobami przygtowuje się pan do takiej
        debaty!
        Niech Pan powie zgromadzonym tu, że w piątek na spotkanie J.Piechoty z
        wyborcami, przysłał pan 3 kolegów z młodzieżówki. Proszę powiedzieć też, że
        mieli ukryty dyktafon. No a skoro jesteśmy przy dyktafonie, to może zechce pan
        powtierdzić, że skoro dyktafon to i nagrywanie.
        A co Pan zamierza zrobić z tymi nagraniami? Powie nam pan?
        Bo ja wiem... wiem, że odda je Pan do opracowania "specom od odwracania kota
        ogonem" z Uniwerku, wiem też że oni opracują panu nie tylko zestaw odpowiednio
        niewygodnych pytań jak ale także zestaw właściwych odpowiedzi.
        Świetnie! Brawo! Jest pan niesamowicie kreatywny :/
        • Gość: kle kle Re: a ja mam problem z PO IP: *.iscnet.pl 05.09.05, 09:02
          Ale komuszki się nie na żarty przestraszyły. jak widać nie wiele trzeba.
          Troszkę odwagi, by powiedzieć im prawdę w oczy.
          Jacek Piechota lubi mieć wszystkich zblatowanych. Wszystkich klepie po plecach
          i wszyscy myślą, że to oznacza ich szansę na wielką karierę. Dotychy to ludzi z
          każdej strony sceny politycznej.
          Zdenerwowany Jacek nie nawykły do takich wobec niego nieprzemyślanych zachowań.
          • Gość: ktoś szkoda że ten wątek idzie w tą stronę IP: 193.19.146.* 05.09.05, 09:08
            myślałem że ktoś mi opisze zasługi wymenionych przeze mnie osób z
            zachodniopomorskiego PO. O czerwonych nie wspominam bo szkoda mi palców do
            pisania. Daję wam szansę. opiszcie mi Nitrasa. Kto to jest? co studiował, gdzie
            pracował, może jakieś osiągnięcia? daję wam szansę, może jeszcze dostanie mój
            głos.
            • ja_aska Re: szkoda że ten wątek idzie w tą stronę 05.09.05, 09:42
              taki młody człowiek a takie metody działania- nagrywanie wystąpień na
              spotkaniach wyborczych innych polityków! ale czemu się dziwić patrząc na
              postępowanie po w sprawie jaruckiej?
            • jacek.zienkiewicz Re: szkoda że ten wątek idzie w tą stronę 05.09.05, 12:20
              Chcesz się coś dowiedzieć, wejdź na jego stronę.

www.nitras.pl

Pozdrawiam
              JZ
        • s_nitras . 05.09.05, 14:13
          Oczywiście nikogo nie wysyłałem i nikogo z PO na spotkaniu pana Piechoty z
          wyborcami nie było panie zielony groszku.
          To co pan robi to czarny pr sztabu kandydata Piechoty, którego się nie boję i
          nie muszę się specjalnie przygotowywać.
          • Gość: zielony_groszek Re: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:22
            A to bardzo ciekawe... Albo Pan żartuje albo kłamie. Tak się składa, że
            informacje mam od tych, którzy nagrywali a paru innych kolegów z MC
            potwierdziło ten fakt - to moi znajomi :) Niech Pan nie będzie taki pewnien, że
            to czarny PR sztabu pana JP. Może jestem bliżej PO ale po prostu nie podobają
            mi się wasze metody.
            • ja_aska sławciu, bez jaj proszę 05.09.05, 14:29
              a mało to świadków było? poza tym Szczecin to specyficvzne miasto i w
              większości wypadków każdy każdego zna. o czym możesz nie wiedzieć bedąc z poza.
              PS nie masz się czego wstydzić. w koncu chcesz się uczyć od najlepszych:-)
      • jacek.zienkiewicz Re: a ja mam problem z PO 05.09.05, 12:27
        Gość portalu: ktoś napisał(a):
        Ja chcę widzieć w parlamencie ludzi, którzy zjedli zęby na robieniu biznesu
        (tylko oni powiedzą coś konkretnego o gospodarce), lekarzy (nikt inny nie wie
        więcej o służbie zdrowia), prawników (rolnik nie napisze dobrze ustawy), ale
        muszą być to ludzie z doświadczeniem.

Szanowny Ktosiu,
        Na liście PO są i tacy których wymieniłeś. Również Nitras prowadzi własną
        firmę, a i Litwiński jest ekonomistą. Za to np. Łuczak wcale nie kandyduje,
        więc dlaczego podajesz jego nazwisko?
        Pozdrawiam
        JZ
        • Gość: tom Re: a ja mam problem z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:28
          Litwiński jest prawnikiem bez praktyki prawniczej, jedyną praktykę jaką ma to
          praktyka lobbystyczna. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.
        • Gość: puder Re: a ja mam problem z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 22:17
          Pan Nitras prowadzi firmę? - świetnie opisał swoje biznesy na własnej stronie.
          Te rzekome biznesy to jakaś niesamowita lipa. Interes otworzony pewnie tylko
          dlatego żeby było ładnie w cv. Facet czego sie nie dotknie to mu nie
          wychodzi ... bidulek.
          • Gość: hun Re: a ja mam problem z PO IP: *.iscnet.pl 06.09.05, 23:40
            jesteś pewien, że mówisz prawdę. To wygląda podle.
            • Gość: puder Re: a ja mam problem z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:48
              Ja tylko wyciagam wnioski z opisów Pana Nitrasa. Przeczytaj to proszę i zobacz
              jak mało faktów, jaki dziwny sposób prowadzenia interesów: niby jego
              działalnosć ale pod innym (na inne konto)szyldem? No i efekty tych działań.
              Dla mnie to żadna rekomendacja dla człowieka, który kandyduje do m.in.
              pilnowania interesu publicznego. I tyle.
              Jestem pewien, że wyrażam własne opinie. Czy to podłe?
    • Gość: copy. NIE GŁOSUJCIE NA PIERWSZY TRZECH NA LISTACH WYB. IP: *.PROJCOM / *.devs.futuro.pl 05.09.05, 10:56
      A te ogłoszenia pana Sławomira Nitrasa. Brrr. Lepiej oddałby tę kaskę komuś kto
      nie ma na jedzenie.
    • krokus5 Re: Nitras kontra Piechota. Czy będzie debata? 05.09.05, 11:16
      Czy ktoś jeszcze pamięta przemówienie Jacka Piechoty na Politechnice
      Szczecińskiej z 1982 w którym potępiał ekstremę i warchołów z Solidarności.A
      TW.Robert to kto?
      • Gość: rob Re: Nitras kontra Piechota. Czy będzie debata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:28
        ciekawe!?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka