Dodaj do ulubionych

Mike jakis aktywista z wyborczej?

IP: *.portal.szczecin.pl 01.06.01, 21:31
Czy koles Mike to jakis aktywista ktory zawsze porusza takie "ciekawe" tematy
ze wszyscy cmokaja i zastanawiaja sie nad tym jaki to ciekawy temat do naszego
forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: Mike jakis aktywista z wyborczej? IP: 212.244.189.* 04.06.01, 12:56

Gość portalu: norbert napisał(a):

&#62 Czy koles Mike to jakis aktywista ktory zawsze porusza takie "ciekawe" tematy
      &#62 ze wszyscy cmokaja i zastanawiaja sie nad tym jaki to ciekawy temat do naszego
      &#62 forum.

O co Ci chodzi, Norbert ?
      Uwazam , ze Mike fajnie pisze.
      Jezeli masz lepsze pomysly niz On
      to nie chowaj ich pod korcem, tylko napisz :-)))
      Pozdr.
      ada
    • Gość: Axe Re: Mike jakis aktywista z wyborczej? IP: 213.25.47.* 04.06.01, 14:55

&#62 Czy koles Mike to jakis aktywista ktory zawsze porusza takie "ciekawe" tematy
      &#62 ze wszyscy cmokaja i zastanawiaja sie nad tym jaki to ciekawy temat do naszego
      &#62 forum.

Sam dawaj Norbi jakis ciekawy temat, byle nie ze "...dziewczny sa gorace". Bo to
      wszyscy wiemy.
    • kuku Re: Mike jakis aktywista z wyborczej? 04.06.01, 15:03
      no pieknie, pieknie norberciku!
      Skad ja znam ten jezyk?
      a nie zapomniales dodac ze mike jest "zydem, masonem i cyklista" i ze "przez
      takich jak on jest jak jest!" i ze najlepiej do dokladnie takich zlustrowac i
      zobaczyc kto za nimi stoi?" i .. skad ma pienadze na internet? a jesli pracuje
      w budzetowce, i klika z pracy to moze od razu na stos, bo robi to zansze
      pienadze.......? boze jaki to wspanialy temat utytlac kogos w blotku, dla
      nas "prawdziwych Polaków"

Troszke mi glupio ze schodze do poziomu norberta i dyskutuje z nim....
      Pozwyzsza wypowiedz prosze traktowac jako przejaw sarkazmu i nic nad to.
    • Gość: biurwa Re: Mike jakis aktywista z wyborczej? IP: 212.160.165.* 04.06.01, 15:09
      uważam, że mike jest jednym z filarów tej grupy.
      pozdrawiam go serdecznie!
    • Gość: arti Re: Mike jakis aktywista z wyborczej? IP: 212.160.165.* 05.06.01, 10:42
      Mike, dlaczego milczysz ?
      • Gość: sawka Re: Mike jakis aktywista z wyborczej? IP: *.szcz.gazeta.pl 05.06.01, 13:58
        Mike nie jest z wyborczej. nasze adresy widac. jest natomiast bardzo aktywny i zorientowany. ciekawy facet.
        moze go kiedys poznamy
        • Gość: Mike Pozdrawiam IP: 194.195.43.* 11.06.01, 11:29
          Gość portalu: sawka napisał(a):

&#62 Mike nie jest z wyborczej. nasze adresy widac. jest
          natomiast bardzo aktywny i
          &#62 zorientowany. ciekawy facet.
          &#62 moze go kiedys poznamy

Pozdrawiam Redaktora Naczelnego.
          To dla mnie zaszczyt.

• Gość: pitt Re: Mike jakis aktywista z wyborczej? IP: 213.77.101.* 05.06.01, 15:44
      skąd bierzesz kasę na tropienie Mików? kto cię finansuje? nie mów,że znalazłeś
      go bezinteresownie ?!!?
    • Gość: Mike Re: Mike jakis aktywista z wyborczej? IP: 194.195.43.* 11.06.01, 11:23

&#62 forum.

:-)))
      No prosze! 2 tygodnie bylem na wakacjach a tu prosze - doczekalem sie wlasnego
      watku na forum. Jak milo! :-&#62
    • Gość: Mike Re: Mike jakis aktywista z wyborczej? IP: 194.195.43.* 11.06.01, 11:27
      Gość portalu: arti napisał(a):

&#62 Bierze kase od wyborczej i ciagle cos tam wypisuje.

Przykro mi to stwierdzic ale "Gazety" chwilowo na mnie nie stac. Jezeli cos pisze
      to dlatego ze jestem wielkim fanem Szczecina. Choc jakby dobrze pogrzebac w
      starszych rocznikach "GnP" to moze i cos by sie znalazlo podpisanego moim
      nazwiskiem...

• Gość: arti Re: Mike jakis aktywista z wyborczej? IP: 212.160.165.* 12.06.01, 11:32

Gość portalu: Mike napisał(a):

&#62 Gość portalu: arti napisał(a):
        &#62
        &#62 &#62 Bierze kase od wyborczej i ciagle cos tam wypisuje.
        &#62
        &#62 Przykro mi to stwierdzic ale "Gazety" chwilowo na mnie nie stac. Jezeli cos pis
        &#62 ze
        &#62 to dlatego ze jestem wielkim fanem Szczecina. Choc jakby dobrze pogrzebac w
        &#62 starszych rocznikach "GnP" to moze i cos by sie znalazlo podpisanego moim
        &#62 nazwiskiem...
        &#62

Acha !
        To sie jednak okazuje , ze cos tam kiedys pisales dla "GnP" ?
        Rozumiem , ze wtedy dla kasy a teraz bezinteresownie ?
        Pozdrawiam.
        • Gość: Mike Re: Mike jakis aktywista z wyborczej? IP: 194.195.43.* 12.06.01, 11:52
          Gość portalu: arti napisał(a):

&#62 Acha !
          &#62 To sie jednak okazuje , ze cos tam kiedys pisales dla "GnP" ?
          &#62 Rozumiem , ze wtedy dla kasy a teraz bezinteresownie ?
          &#62 Pozdrawiam.

A i owszem. Cos tam sie zdarzylo dawno temu. Ale trudno mowic "ze dla kasy".
          Stawki byly raczej marne... ;-)
          Na tym forum nie pisze z inspiracji "GW" (tak naprawde jestem agentem
          miedzynarodowego kapitalu).
          Rowniez pozdrawiam.
      • Gość: arti Re: Mike jakis aktywista z wyborczej? IP: 212.160.165.* 12.06.01, 14:39

Gość portalu: Mike napisał(a):

&#62 Gość portalu: arti napisał(a):
        &#62
        &#62 &#62 Bierze kase od wyborczej i ciagle cos tam wypisuje.
        &#62
        &#62 Przykro mi to stwierdzic ale "Gazety" chwilowo na mnie nie stac. Jezeli cos pis
        &#62 ze
        &#62 to dlatego ze jestem wielkim fanem Szczecina. Choc jakby dobrze pogrzebac w
        &#62 starszych rocznikach "GnP" to moze i cos by sie znalazlo podpisanego moim
        &#62 nazwiskiem...
        &#62

Jedno co nas laczy, to na pewno to , ze ja rowniez jestem wielkim fanem Szczecina.
        Pozdrawiam.
    • Gość: Mike Pozdrawiam forumowiczow... IP: 194.195.43.* 11.06.01, 11:31
      ... zarowno tych ktorzy lubia moje tamaty jak i tych, ktorych kompletnie nudze.
      Do zobaczenia w innych watkach. C U!
      • Gość: marianna Re: Pozdrawiam forumowiczow... IP: *.tomsol.jest.o.k.pl 11.06.01, 21:08
        a moze aktywista Mikie - poruszy temat : jak rozwiac OBAWY potencjalnych
        mieszkancow Szczecina -przed podjeciem waznej decyzji: nowe zycie na zachodnim
        wybrzezu.
        • Gość: Mike Re: Pozdrawiam forumowiczow... IP: 194.195.43.* 12.06.01, 09:22
          Gość portalu: marianna napisał(a):

&#62 a moze aktywista Mikie - poruszy temat : jak rozwiac OBAWY potencjalnych
          &#62 mieszkancow Szczecina -przed podjeciem waznej decyzji: nowe zycie na zachodnim
          &#62 wybrzezu.

Nie bardzo rozumiem ten post. Masz na mysli zachodnie wybrzeze USA? Ja znam tylko
          wschodnie wiec nie moge sie wypowiadac.
          • Gość: asia Re: Pozdrawiam forumowiczow... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 11:49
            czoraj , czytając tekst Marianny odniosłam to samo wrażenie...
            • Gość: Mike Zachodnie wybrzeze... IP: 194.195.43.* 12.06.01, 18:36
              Jako lokalny aktywista nie bede nikogo namawial do wyjazdu do USA. A tym
              bardziej do Kalifornii - to za daleko :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka