Gość: PRAWICOWIEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:14 jedynego człowieka prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zona pijaka Re: BĘDĘ GŁOSOWAŁ NA KORWINA-MIKKE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.09.05, 16:27 A ch.. z nim. Ku.., jak to sie pisze, "ch" czy samo "h"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: BĘDĘ GŁOSOWAŁ NA KORWINA-MIKKE IP: *.orange.pl 30.09.05, 16:59 fajnie powiedział Nie ma mądrych ludzi, a psy nie moga głosować.... albo to o Polakach i Żydach... Polacy krzywdzili Żydów, ale i Niemcy krzywdzili, ale Ci których krzywdzili Niemcy nie przeżyli, a Ci których krzywdzili Polacy przezyli i nie zapomna nam tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRAWICOWIEC Re: BĘDĘ GŁOSOWAŁ NA KORWINA-MIKKE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 18:22 Stary dzisiaj częstował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: BĘDĘ GŁOSOWAŁ NA KORWINA-MIKKE IP: *.orange.pl 30.09.05, 19:17 ja nie mam starego ani w tym ani w innym znaczeniu! jezeli to do mnie... Korwin powiedział wyzej wymienione cytaty dzisiaj na Trójce od 12.oo do 13.oo. Ja Korwina lubie akurat i mówili tez, ze zbyt nerwowo mówi i gdyby nie to to pewnie medialnie by zyskał zwolenników wiecej niz te niecałe 2 proc. Sam jednak powiedział, ze woli byc naturalnie prawdziwy niz medialny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: BĘDĘ GŁOSOWAŁ NA KORWINA-MIKKE IP: *.orange.pl 30.09.05, 19:35 a i mówił, że w rzadach naszych było i jest pełno współpracowników słuzb specjalnych i troche go blokuja, a nawet grożą... a i to mnie zdzwiło strasznie.... że Polska tak de facto jest nadal w stanie wojny z Niemcami! Bo nie ma Polska żadnego traktatu pokojowego! I że to jest w interesie kogos, że jakies siły w odpowiednim momencie to wykorzystają... Nie wiem czy rzeczywiscie nie mamy nic podpisanego...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRAWICOWIEC Re: BĘDĘ GŁOSOWAŁ NA KORWINA-MIKKE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 20:40 Pytałem żonę pijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: BĘDĘ GŁOSOWAŁ NA KORWINA-MIKKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:11 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puder Re: BĘDĘ GŁOSOWAŁ NA KORWINA-MIKKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 20:23 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandat i ja tez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:23 Tez na niego glosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daha Re: BĘDĘ GŁOSOWAŁ NA KORWINA-MIKKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 18:48 ja tez Odpowiedz Link Zgłoś