Gość: lucjan k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 19:48 Kolezanki mojej kobitki to calkiem,calkiem mile babeczki.Lubie jak odwiedzaja nasz dom.A jak to jest u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazik Re: Czy wasze żony,narzeczone maja fajne koleżank IP: *.chello.pl 29.10.05, 20:24 Moja żona ma bardzo fajne koleżanki, jak nas odwiedzają to zawsze mam grzeszne myśli. Swoją drogą, cudze żony sie zwykle bardziej podobaja niż własna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlugensdorf Re: Czy wasze żony,narzeczone maja fajne koleżank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:29 Oj tak, ze trzy bym z bardzo miłą chęcią zbałamucił, ale ryzyko jest tu zbyt duże, bo koleżanki sie pokłócą i już stajesz sie orężem do pognębienia twej żony przez koleżankę, czyli wszystko wychodzi na jaw i... ROZWÓD :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzychu Re: Czy wasze żony,narzeczone maja fajne koleżank IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.05, 20:43 Oj tak tak. A na koncu okazuje sie, ze zona i tak jest najlepsza. Tyle ze moze byc za pozno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Międzyzdroje Re: Czy wasze żony,narzeczone maja fajne koleżank IP: *.szczecin.mm.pl 29.10.05, 21:41 A ja nawet żony nie mam :( , zazdroszczę tym co mają , też bym chciał kłaść się spać z ukochaną a tak muszę sam :( Jakoś sie tak w życiu ulożyło że sam zostałem jak ten kołek w płocie i mi się chce płakać :( Odpowiedz Link Zgłoś
krysia.tuchalowa Re: Czy wasze żony,narzeczone maja fajne koleżank 29.10.05, 22:09 Chlopaki nie placza!!! Hejze kolego,w Miedzyzdrojach na brak wczasowiczek nie mozesz chyba narzekac ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja nie mam żony ani narzeczonej 29.10.05, 22:57 a sama jestem bardzo fajna,co oznacza,że posiadaczki mężów i narzeczonych mnie nie zapraszają,z uzasadnionej obawy Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja nie mam żony ani narzeczonej 30.10.05, 00:57 Ale taka fajną to zapraszają faceci, nieprawdaż? Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja nie mam żony ani narzeczonej 30.10.05, 00:59 jacek.zienkiewicz napisał: > Ale taka fajną to zapraszają faceci, nieprawdaż? > Pzdr > JZ faceci boją się inteligentnych kobiet,co by nie tracić autorytetu najmądrzejszego samca w stadzie Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja nie mam żony ani narzeczonej 30.10.05, 01:02 No to tu już przesadziłaś. Od kiedy boimy się inteligentnych kobiet? Wręcz odwrotnie, właśnie ich towarzystwo cenimy sobie najbardziej (przynajmniej niektórzy). Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja nie mam żony ani narzeczonej 30.10.05, 01:04 jacek.zienkiewicz napisał: > No to tu już przesadziłaś. Od kiedy boimy się inteligentnych kobiet? Wręcz > odwrotnie, właśnie ich towarzystwo cenimy sobie najbardziej (przynajmniej > niektórzy). > Pzdr > JZ no to ja na tych niektórych bez kompleksów intelektualnych nie trafiam,a tylko na quasiinteligentnych Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja nie mam żony ani narzeczonej 30.10.05, 01:10 To lepiej się rozglądaj. Z inteligentną kobietą można i pogadać o wielu sprawach uznawanych za typowo męskie (nawet jak ją niespecjalnie interesują na co dzień), np. o polityce czy sporcie, bo zazwyczaj ma wyrobione zdanie o większości spraw. Często można od takiej damy dowiedzieć się czegoś nowego. Poza tym co bardzo ważne w parze z inteligencją idzie zazwyczaj poczucie humoru więc jest i weselej. Poza tym inteligentna kobieta może zaimponować facetowi, a o to przecież chodzi. Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja nie mam żony ani narzeczonej 30.10.05, 01:12 ze mną o polityce to dłuuuugo można,o piłce też,a w parze oprócz monthy pytonowskiego humoru uroda idzie (skromnisia) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:17 Beatrix! Toż reprezentujesz rzadko spotykany ideał. I Ty narzekasz na brak towarzystwa, czy wręcz adoracji? Niemożliwe. Ale jeśli to prawda to chętnie postawię Ci drinka i porozmawiam o poważnych i niepoważnych sprawach. A może poprawi Ci się humor? :-) JZ Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:20 małe możliwości napotkania mnie,bo nie udzialam się w życiu towarzyskim nocnego Szczecina,a z tego forum wynika,że jestem wyjątkiem. A propos drinka preferuje sex on the beach Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:24 Skoro masz czasem ochotę kogoś spotkać, to odrobinę udzielania się towarzyskiego (niekoniecznie nocnego, ale też może być) przydałoby się. A co do drinka to dość popularny, ale i trafny wybór. Jest kilka miejsc w Szczecinie gdzie go podają :-) JZ Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:27 cicho teraz na forum,więc albo piją,jak to rasowi Polacy albo śpią Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:29 beatrix13 napisała: > cicho teraz na forum,więc albo piją,jak to rasowi Polacy albo śpią A może się kochają? JZ Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:30 jacek.zienkiewicz napisał: > beatrix13 napisała: > > cicho teraz na forum,więc albo piją,jak to rasowi Polacy albo śpią > > A może się kochają? > JZ > no chyba,że inaczej,bo z przyrostem naturalnym to u nas marniutko Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:32 Zaraz inaczej. Może tylko świadomość wzrosła? JZ Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:35 jacek.zienkiewicz napisał: > Zaraz inaczej. Może tylko świadomość wzrosła? > Jz wśród naszych rodaków? eeee niemożliwe(vide:wybory + frekwencja) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:38 beatrix13 napisała: Może tylko świadomość wzrosła? > wśród naszych rodaków? eeee niemożliwe(vide:wybory + frekwencja) Fakt. Możliwe że moje przypuszczenie było zbyt optymistyczne. Ale może są wyjątki. A reszta albo śpi albo pije. Np. sex on the beach? JZ Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:39 to typowo babski drink,a to forum jest w większości męskie,oni wszyscy browar Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:43 Wcale nie tylko babski. Znam kilku panów którzy tez go lubią. A co do browaru to faktycznie króluje. U mnie też, aczkolwiek lubię też teuqilę i bloody mary (dobrze przyrządzoną). JZ Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:47 bloody mary nie próbowałam,a tequilla tylko w drinku,nie lubię zlizywać soli z ręki(lekka dewiacja) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:51 Zarówno "maryśkę" jak i teuqilę polecam. Przy czym paniom często bardziej smakuje złota z cynamonem i pomarańczą. A soli (lub cynamonu) wcale nie trzeba zlizywać z ręki. Picie teuqili to może być prawdziwy (i bardzo przyjemny) rytuał. O ile towarzystwo jest odpowiednie i pasuje do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:58 Szkoda królestwa, ale zaczynasz kusić. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:59 jacek.zienkiewicz napisał: > Szkoda królestwa, ale zaczynasz kusić jak biblijna Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baronowa Szlohał Re: a ja nie mam żony ani narzeczonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 06:00 >Często można od takiej damy dowiedzieć się czegoś nowego. > Poza tym co bardzo ważne w parze z inteligencją idzie zazwyczaj poczucie humoru > więc jest i weselej. > Poza tym inteligentna kobieta może zaimponować facetowi, a o to przecież chodzi NO no, nieźle mister jacek, jeszcze trochę i złowisz zwierzynę. Odpowiedz Link Zgłoś
e.beata Re: Czy wasze żony,narzeczone maja fajne koleżank 30.10.05, 09:44 >No i znowu się z Toba nie zgodzę. Po co facetom mamona? Żeby imponować kobietom. A z wężem w kieszeni zaimponowac się nie da :-) Inteligentnej kobiecie ma imponować mamona????!!! Czy coś żle zrozumiałam? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Czy wasze żony,narzeczone maja fajne koleżank 30.10.05, 17:32 e.beato źle mnie zrozumiałaś. Nie sama mamona czy jej posiadanie ma zaiponować kobiecie, a sposób jej użycia. Skrajny skąpieć niezależnie czy biedny czy bogaty będzie raczej odstręczający. A ktoś elegancki i szarmancki także niezależnie czy bardziej czy mniej zamożny raczej wzbudza sympatię i uznanie kobiet, nieprawdaż? Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Czy wasze żony,narzeczone maja fajne koleżank IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.10.05, 17:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=29412381&a=29432861 Jestem jak pies wierny własnej żonie i... dlatego za każdą suką gonię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Oj, co bezrobocie robi z ludzi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.10.05, 18:05 Coniektórzy mają pecha. Gdyby wcześniej przewidzieli, i zapisali się do PIS-u zamiast PO - to teraz mieliby jakiekolwiek zajęcie. A nie bezmyślnie siedzieć przed komputerem, dłubać w nosie i podrywać forumowe dziewki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Oj, co bezrobocie robi z ludzi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.10.05, 18:08 Aha, jeszcze jedno. Skoro żona wykręca korki - to pewno oszczędza na rachunkach. Moze pożyczyć stówę? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czy wasze żony,narzeczone maja fajne koleżank 30.10.05, 20:27 e.beata napisała: > >No i znowu się z Toba nie zgodzę. Po co facetom mamona? Żeby imponować > kobietom. A z wężem w kieszeni zaimponowac się nie da :-) > > Inteligentnej kobiecie ma imponować mamona????!!! > Czy coś żle zrozumiałam? >NIEODŁĄCZNIE SKĄPSTWU TOWARZYSZY MAŁOSTKOWOŚĆ I EGOIZM,TO NIEZBYT ATRAKCYJNY KONGLOMERAT WAD. oCZYWIŚCIE,ŻE NA INTELIGENTNEJ KOBIECIE NAJLEPSZE WRAŻENIE ROBI BŁYSKOTLIWY INTELEKT,MIŁO GDY TEMU TOWARZYSZY WYSOKA KULTURA OSOBISTA I CECHA W ZANIKU W NASZYM SPOŁECZEŃSTWIE TJ. SZARMANCKOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Czy wasze żony,narzeczone maja fajne koleżank IP: *.internet.v.pl 30.10.05, 20:33 e.beata napisała: Żeby imponować > kobietom. A z wężem w kieszeni zaimponowac się nie da :-) czemu nie jak WĄŻ w kieszeni niczego sobie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Czy wasze żony,narzeczone maja fajne koleżank 30.10.05, 20:42 Gość portalu: XXL napisał(a): > e.beata napisała: > Żeby imponować > > kobietom. A z wężem w kieszeni zaimponowac się nie da :-) > > czemu nie jak WĄŻ w kieszeni niczego sobie:))))) CÓŚ U CIEBIE Z ANATOMIĄ NIE TAK JAK W KIESZENI WĄŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Czy wasze żony,narzeczone maja fajne fiutki:)) IP: *.internet.v.pl 30.10.05, 19:10 :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:02 Pamiętaj że dla obojga (i Ewy i Adama) skończyło się to wygnaniem z raju. Ale dzięki temu pewnie w ogóle istniejemy, więc może warto i kusić i poddawać się pokusie? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:02 jacek.zienkiewicz napisał: > Pamiętaj że dla obojga (i Ewy i Adama) skończyło się to wygnaniem z raju. Ale > dzięki temu pewnie w ogóle istniejemy, więc może warto i kusić i poddawać się > pokusie? no i trzeba uważać na węża Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:08 Szczególnie tego w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:21 jacek.zienkiewicz napisał: > Szczególnie tego w kieszeni. cecha charakterystyczna polskich mężczyzn,dla których mamona staje się bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:22 No i znowu się z Toba nie zgodzę. Po co facetom mamona? Żeby imponować kobietom. A z wężem w kieszeni zaimponowac się nie da :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:28 jacek.zienkiewicz napisał: > No i znowu się z Toba nie zgodzę. Po co facetom mamona? Żeby imponować > kobietom. A z wężem w kieszeni zaimponowac się nie da :- logiczny wywód,ale jak wspomniałam inteligentnych u nas deficyt,a już szczególnie takich wyprowadzających wnioskowanie logiczne Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja mam żonę 30.10.05, 01:29 Przesadzasz chyba troszkę. Tacy też się zdarzają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlohał Re: a ja mam żonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 06:02 Weźcie wy sie umówcie i wskoczcie do wyrka, bo zasmiecacie forum - Wypad z baru! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a ja mam żonę 30.10.05, 11:18 Gość portalu: Szlohał napisał(a): > Weźcie wy sie umówcie i wskoczcie do wyrka, bo zasmiecacie forum - Wypad z baru > ! a to się nazywa zazdrość,o której Shakespeare mawiał,że ma zielone oczy,a to negatywne uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: a ja mam żonę 30.10.05, 17:29 A fe, tak wulgarnie i chamsko? Po co? A co będziemy robić i tu na forum i poza nim to nie Twoja sprawa. Nie podoba się to nie czytaj. JZ Odpowiedz Link Zgłoś