pakuz 10.10.02, 11:57 program jest prosty , zaorac stocznie,port,police i co tam jeszcze dogorywa i wszedzie posadzic pieczarki przynajmniej jest bardziej klarowny niz te wszystkie metne programy i spam wyborczy na forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jazzek Re: Program wyborczy - Champignon City IP: *.it.volvo.se / 172.20.6.* 10.10.02, 13:12 A jak kolega mi 20 lat temu mówił, że Szczecin zaorali, to się na niego obraziłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ Re: Program wyborczy - Champignon City 10.10.02, 13:20 ja bym proponowal chmiel, winną latorosl albo chociaz kartofle czyli ziemniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: Program wyborczy - Champignon City IP: *.it.volvo.se / 172.20.6.* 10.10.02, 14:22 Champignon brzmi szlachetniej i pewnie lepiej się sprzedaje niźli Kartoffel, no i przywodzi na myśl szampanskoje, a kartofel cóż - zwykły spirt. Chyba, że właśnie to lubisz! Natomiast na chmiel + jęczmień - zgoda jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Program wyborczy - Champignon City 10.10.02, 14:47 ziemniaczki to i tak rosną wszędzie naokoło, może lepiej na tym chmielu się skoncentrować, a dołem puścić pieczarki :) a program piękny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konserwatysta Re: Program wyborczy - Champignon City IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 15:01 Jak chcesz zaorać Stocznię i port to sie puknij w głowę. Tysiące ludzi tam pracuje. W innych programach np. Digital City nie mówi się o tym jak zniszczyć ale jak zbudować, a ty piszesz takie dyrdymały. Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Program wyborczy - Champignon City 10.10.02, 15:05 Gość portalu: konserwatysta napisał(a): > Jak chcesz zaorać Stocznię i port to sie puknij w głowę. Tysiące ludzi tam > pracuje. W innych programach np. Digital City nie mówi się o tym jak zniszczyć > ale jak zbudować, a ty piszesz takie dyrdymały. czy brak poczucia humoru to objaw konserwatyzmu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Program wyborczy - Champignon City IP: 64.9.159.* 10.10.02, 15:10 bbury napisał: > Gość portalu: konserwatysta napisał(a): > > > Jak chcesz zaorać Stocznię i port to sie puknij w głowę. Tysiące ludzi tam > > > pracuje. W innych programach np. Digital City nie mówi się o tym jak > zniszczyć > > ale jak zbudować, a ty piszesz takie dyrdymały. > > czy brak poczucia humoru to objaw konserwatyzmu ? Popieram konserwatyste!! Pakuz zwariowal , chce pieczarki sadzic !!!! Tylko marichuana !!!!! Zalegalizowac!!!! Sadzic!!! Turystyka wzrosnie o 50000% Amsterdam podupadnie !!!! Stoczniowcy beda mniej agresywni i moze liczba chorych na raka zmaleje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakuz Re: Program wyborczy - Champignon City 10.10.02, 15:08 Gość portalu: konserwatysta napisał(a): > Jak chcesz zaorać Stocznię i port to sie puknij w głowę. Tysiące ludzi tam > pracuje. W innych programach np. Digital City nie mówi się o tym jak zniszczyć > ale jak zbudować, a ty piszesz takie dyrdymały. gratuluje lotnosci umyslu ,porownywalnej z lotnoscia cegly spiesze wyjasnic: moj post nie jest programem,tylko kpina z waszych dyrdymalow pt. digital city oraz sprzeciwem wobec zasmiecania forum spamem wyborczym czy teraz jest to jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Program wyborczy - Champignon City IP: 64.9.159.* 10.10.02, 15:20 A ja ci piszae Pakuz zes zwariowal z tymi pieczarkami !!! Pewnie tez pracyjesz dla wywiadu wegierskiego i prubujesz rozlozyc szczecinska ekonomie tymi pieczarkami !!!! Tylko geste krzaki marichuanny na terenach stoczni nam pomoga !!! Ty wegierski szpiegu, ty Pakuzszelewed !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor.cyrku Re: Program wyborczy - Champignon City 10.10.02, 16:08 Gość portalu: JACEK napisał(a): > A ja ci piszae Pakuz zes zwariowal z tymi pieczarkami !!! Pewnie tez pracyjesz > dla wywiadu wegierskiego i > prubujesz rozlozyc szczecinska ekonomie tymi pieczarkami !!!! Tylko geste krz > aki marichuanny na terenach stoczni > nam pomoga !!! Ty wegierski szpiegu, ty Pakuzszelewed !!! a ja stanowczo protestuje przeciw krzakom maryski !!! wielblady mi sie obezra , i dostana malpiego rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Program wyborczy - Champignon City IP: 64.9.159.* 10.10.02, 16:23 dyrektor.cyrku napisała: > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > A ja ci piszae Pakuz zes zwariowal z tymi pieczarkami !!! Pewnie tez > pracyjesz > > dla wywiadu wegierskiego i > > prubujesz rozlozyc szczecinska ekonomie tymi pieczarkami !!!! Tylko gest > e > krz > > aki marichuanny na terenach stoczni > > nam pomoga !!! Ty wegierski szpiegu, ty Pakuzszelewed !!! > > a ja stanowczo protestuje przeciw krzakom maryski !!! > wielblady mi sie obezra , i dostana malpiego rozumu Tobie juz sie pokickalo!! To nie wielblady !!! To sterze panie w kolejce do miesnego !!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konserwatysta Re: Program wyborczy - Champignon City IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 15:33 pakuz napisał: > gratuluje lotnosci umyslu ,porownywalnej z lotnoscia cegly > spiesze wyjasnic: moj post nie jest programem,tylko kpina z waszych dyrdymalow > pt. digital city oraz sprzeciwem wobec zasmiecania forum spamem wyborczym > czy teraz jest to jasne? Chcesz pokpić to sobie kpij. Forum jest do dyskusji na różne tematy. Nawet na twój Champignon City. Zrealizuj swój pomysł, a może wymyśl coś lepszego dla miasta, coś co może dać szansę młodym bezrobotnym. Zasiej sobie ryż i konkruj z Chinami, wody w porcie i stoczni dostatek. Łatwo jest ci śmiać się z innych, a czy pomyslałeś o tym że realizując Digital City miasto będzie mogło mieć własna sieć niezależną od TP-sy, że bedzie łatwiejszy i tańszy dostęp do netu. nie stanie się to z dnia na dzień, ale jeżeli nie chcesz by Szczecin mógł się rozwijać to daj sobie na luz io idź chodować ryż. Odpowiedz Link Zgłoś
pakuz Re: Program wyborczy - Champignon City 10.10.02, 15:52 Gość portalu: konserwatysta napisał(a): > pakuz napisał: > > > gratuluje lotnosci umyslu ,porownywalnej z lotnoscia cegly > > spiesze wyjasnic: moj post nie jest programem,tylko kpina z waszych dyrdym > alow > > pt. digital city oraz sprzeciwem wobec zasmiecania forum spamem wyborczym > > czy teraz jest to jasne? > > Chcesz pokpić to sobie kpij. Forum jest do dyskusji na różne tematy. Nawet na > twój Champignon City. Zrealizuj swój pomysł, a może wymyśl coś lepszego dla > miasta, coś co może dać szansę młodym bezrobotnym. Zasiej sobie ryż i konkruj z > > Chinami, wody w porcie i stoczni dostatek. Łatwo jest ci śmiać się z innych, a > czy pomyslałeś o tym że realizując Digital City miasto będzie mogło mieć własna > > sieć niezależną od TP-sy, że bedzie łatwiejszy i tańszy dostęp do netu. nie > stanie się to z dnia na dzień, ale jeżeli nie chcesz by Szczecin mógł się > rozwijać to daj sobie na luz io idź chodować ryż. gdybym chcial dyskutowac o waszym programie , zrobilbym to w waszym watku ale po prostu nie ma o czym , bo to nie program tylko wyborcza papka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Program wyborczy - Champignon City IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 10.10.02, 15:18 Podobno obecnie w naszym klimacie można sadzić drzewka kiwi (to na zagrychę). Dalej chciałabym posadzić żyto. Już dawno w sklepach nie widziałam napoju o tej nazwie , a mam do niego sentyment z młodości. Czy nie wiecie jak by rosły u nas roślinki o wdzięcznej nazwie : koka? Podobno po listkach jest fajnie? Może agitki staną się znośniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Program wyborczy - Champignon City 10.10.02, 15:26 czy ja bym mógł chcieć żeby posadzić iglice świętojakubowe???? cały las iglic ale by się fajnie wjeżdżało trasą zamkową co ja gadam trasy by nie było tylko pole pieczarkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Program wyborczy - Champignon City IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 11.10.02, 10:18 Przeczytałam, że pieczarki potrzebują dużo wody. Całe szczęście, że po zaoraniu istnieje szansa na brak - jakby to kulturalnie nazwać - kału w odrze. Rzeka nada się do nawadniania. Odpowiedz Link Zgłoś
bbury JACEK - pakuj walizki 11.10.02, 10:28 Jacek pakuj walizki, program Pakuza to mały pikuś. Nasz jedyny i wspaniały Minister Finansów - Kołodkiem zwany zapowiedział wczoraj że za 30 lat gospodarka Polski będzie równie silna jak USA. To może znaczyc tylko jedno - tej wojny z irakiem nie wygracie i pod okupacją Husajna doszusujecie do polskiego poziomu. I na co Ci było stąd wyjeżdżać ??? Bo jak Kołodko coś mówi - to wie... Powyższe dotyczy też doliny krzemowej w szczecinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: JACEK - pakuj walizki IP: 64.9.159.* 11.10.02, 13:38 Kiedys taki od finansow , Krasicki sie chyba nazywal, za Jaruzela gadal o cieplych buleczkach !!!! ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgred Re: JACEK - pakuj walizki IP: *.ih.utb.hb.se 11.10.02, 15:26 No ,chlopaki zamykamy szczecin i na piwo.! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: JACEK - pakuj walizki 11.10.02, 15:27 zanim zgredzie z tego se przyjedziesz to troche czasu minie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: JACEK - pakuj walizki IP: 64.9.159.* 11.10.02, 15:59 bbury napisał: > Jacek pakuj walizki, program Pakuza to mały pikuś. Nasz jedyny i wspaniały > Minister Finansów - Kołodkiem zwany zapowiedział wczoraj że za 30 lat > gospodarka Polski będzie równie silna jak USA. > > To może znaczyc tylko jedno - tej wojny z irakiem nie wygracie i pod okupacją > Husajna doszusujecie do polskiego poziomu. > > I na co Ci było stąd wyjeżdżać ??? Bo jak Kołodko coś mówi - to wie... > > Powyższe dotyczy też doliny krzemowej w szczecinie... No to moze zaczekam te 30 lat?????? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś