Dodaj do ulubionych

Enea dała maszynę do pisania niewidomemu chłopcu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:48
Z tych miliardów jakie ENEA kasuje za prąd, wysupłanie dwóch tysięcy to
raczej bardzo skromy wysiłek... Takich potrzebujących jest więcej! Ale dobre
i to. Kacper, powodzenia!
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: Enea dała maszynę do pisania niewidomemu chło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:56
      czemu Enea anie Pan prezes Wieczorek zarabia bardzo duzo
    • Gość: Ale jaja Czyżby Wieczorek chciał wziąść na litość Ziobrę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:03
      • ja_aska Re: Czyżby Wieczorek chciał wziąść na litość Ziob 06.12.05, 21:25
        oj zamknijcie się już. czy już nic dobrego firmy nie mogą robić by kretyńskich
        komentarzy nie wzbudzać?
        • Gość: Ale jaja Re: Czyżby Wieczorek chciał wziąść na litość Ziob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:36
          Skąd te emocje ? :-)
          • ja_aska Re: Czyżby Wieczorek chciał wziąść na litość Ziob 06.12.05, 22:15
            bo wqrwiają mnie chore reakcje na dobre rzeczy.
            • Gość: Ale jaja Tylko czy Ty to paniusiu pojmiesz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 23:29
              Jednak co jest dobre a co złe to względne pojęcie.
              Podam tego przykład . Pewien wazny polityk pragnął zdobyć głosy wyborców i
              zapragnął na stadionie sportowym podczas meczu wręczyć czek dla sportowca
              inwalidy na oczach tysięcy tłumów. Pieniądze zostały wyprowadzone z państwowych
              przedsiębiorstw na wątpliwych podstawach prawnych kilkoma kanałami. W sumie wraz
              z prowizjami cwaniaczków po drodze aby wręczyć czek na 5 000 zł zużyto
              państwowych ok. 20.000zł. Cała prasa o tym pisała. Wieczorek (a czyta to forum)
              bez wątpienia wiem o jakimże to przykładzie napisałem.
              (wszelkie podobieństwa do pewnej sytuacji w Szczecinie są w pełni uzasadnione)
              • ja_aska skąd wiesz łosiu 07.12.05, 07:53
                że tutaj były złe intencje? prawdopodobnie próbujesz zastosować zasadę rzutu
                gównem w wentylator. kogoś zawsze obryzga.
                • Gość: parkingowy Re: skąd wiesz łosiu IP: *.chello.pl 07.12.05, 08:08
                  Czy Szczecińscy prominenci SLD i miejscowej mafii tez mają swoje konta u Vogla?
                  • Gość: Parteq Re: polacy, polacy, polacy IP: 10.10.130.* 07.12.05, 09:55

malosc litery zamierzona

Tacy wlasnie jestemy,
                    wszedzie doszukamy sie jakiegos gowna.
                    Nie wazne ze chlopakowi pomogli, ze chlopak taki zdolny, ze chodzi do normalnej
                    szkoly, choc niewidomy.

Wazniejsze kto dal, skad wzial kase,
                    Zalosne

Jestesmy beznadziejni, malostkowi, szkoda wiecej pisac.
                    W tym temacie tez juz zostalo wiele powiedziane.

Mam nadzieje ze w ciagu trzech pokolen ten zly 'polski gen' zostanie usuniety.

Parteq
                    • Gość: wybory2005 dac na koscioly matoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 12:51
                      Popieram Ciebie Parteq. U nas nie wazne ze sie pomoze. Wazne kto to robi. A
                      niech tylko beda jakies zarzuty do niego to zaraz prawica, kaczy land i lpr
                      robi awanture. Sami nosza garsciami na koscioly i sanktuaria. Jakos czarni z
                      biednymi sie nie dziela... Smieszna organizacja Caritas... Pomoc sobie!
                      Kiedy ludzie przejrza na oczy! Pis wygral wybory. Wszyscy coraz wiecej osob ich
                      krytykuje a poparcie im rosnie! LUDU to jest chore!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka