Gość: Nerv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:48 Z tych miliardów jakie ENEA kasuje za prąd, wysupłanie dwóch tysięcy to raczej bardzo skromy wysiłek... Takich potrzebujących jest więcej! Ale dobre i to. Kacper, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: Enea dała maszynę do pisania niewidomemu chło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:56 czemu Enea anie Pan prezes Wieczorek zarabia bardzo duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale jaja Czyżby Wieczorek chciał wziąść na litość Ziobrę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:03 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Czyżby Wieczorek chciał wziąść na litość Ziob 06.12.05, 21:25 oj zamknijcie się już. czy już nic dobrego firmy nie mogą robić by kretyńskich komentarzy nie wzbudzać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale jaja Re: Czyżby Wieczorek chciał wziąść na litość Ziob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:36 Skąd te emocje ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Czyżby Wieczorek chciał wziąść na litość Ziob 06.12.05, 22:15 bo wqrwiają mnie chore reakcje na dobre rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale jaja Tylko czy Ty to paniusiu pojmiesz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 23:29 Jednak co jest dobre a co złe to względne pojęcie. Podam tego przykład . Pewien wazny polityk pragnął zdobyć głosy wyborców i zapragnął na stadionie sportowym podczas meczu wręczyć czek dla sportowca inwalidy na oczach tysięcy tłumów. Pieniądze zostały wyprowadzone z państwowych przedsiębiorstw na wątpliwych podstawach prawnych kilkoma kanałami. W sumie wraz z prowizjami cwaniaczków po drodze aby wręczyć czek na 5 000 zł zużyto państwowych ok. 20.000zł. Cała prasa o tym pisała. Wieczorek (a czyta to forum) bez wątpienia wiem o jakimże to przykładzie napisałem. (wszelkie podobieństwa do pewnej sytuacji w Szczecinie są w pełni uzasadnione) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska skąd wiesz łosiu 07.12.05, 07:53 że tutaj były złe intencje? prawdopodobnie próbujesz zastosować zasadę rzutu gównem w wentylator. kogoś zawsze obryzga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkingowy Re: skąd wiesz łosiu IP: *.chello.pl 07.12.05, 08:08 Czy Szczecińscy prominenci SLD i miejscowej mafii tez mają swoje konta u Vogla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parteq Re: polacy, polacy, polacy IP: 10.10.130.* 07.12.05, 09:55 malosc litery zamierzona Tacy wlasnie jestemy, wszedzie doszukamy sie jakiegos gowna. Nie wazne ze chlopakowi pomogli, ze chlopak taki zdolny, ze chodzi do normalnej szkoly, choc niewidomy. Wazniejsze kto dal, skad wzial kase, Zalosne Jestesmy beznadziejni, malostkowi, szkoda wiecej pisac. W tym temacie tez juz zostalo wiele powiedziane. Mam nadzieje ze w ciagu trzech pokolen ten zly 'polski gen' zostanie usuniety. Parteq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybory2005 dac na koscioly matoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 12:51 Popieram Ciebie Parteq. U nas nie wazne ze sie pomoze. Wazne kto to robi. A niech tylko beda jakies zarzuty do niego to zaraz prawica, kaczy land i lpr robi awanture. Sami nosza garsciami na koscioly i sanktuaria. Jakos czarni z biednymi sie nie dziela... Smieszna organizacja Caritas... Pomoc sobie! Kiedy ludzie przejrza na oczy! Pis wygral wybory. Wszyscy coraz wiecej osob ich krytykuje a poparcie im rosnie! LUDU to jest chore!!! Odpowiedz Link Zgłoś