wikka3 14.12.05, 19:12 Czy są na forum dziewczyny które ostatnio rodziły w szpitalu w Policach ze znieczuleniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annka12 Re: Szpital Police 15.12.05, 10:21 Ja rodzilam w Policach Co prawda nie malam znieczulenia "na zyczenie" bo w trakcie wywolywania porodu zdecydowano o cesarce ale dziewczyna ktora rodzila tego samego dnia bardzo cierpiala i nie radzila sobie z bolem i polozne wziely na bok mame i same zaproponowaly znieczulenie pytajac oczywiscie o mozliwosci finansowe z drugiej strony Tak ze chyba nie ma wiekszego problemu A ogolnie bylam bardzo zadowolona jesli wiesz czego chcesz personel ci pomoze i nie narzuca niczego oczywiscie jesli wszystko iddzie zgodnie z planem i jest bezpieczna dzidzia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk4 Re: Szpital Police 15.12.05, 15:27 CZy to znaczy ze znieczulenie w POlicach jest platne??!! Przeciez to jest szpital z podpisana umowa z NFZ i znieczulenie nalezy sie bezplatnie tak jak psu buda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Szpital Police 15.12.05, 17:43 Własnie szpital a zoo kosztuje 500 zł na zyczenie a NFZ tego nie pokrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka33 Re: Szpital Police 15.12.05, 19:08 Jasne że płatne! mi lekarz powiedział że około500zł! a za KTG płaciłam ostatnio 50zł Odpowiedz Link Zgłoś
klarinia Re: Szpital Police 16.12.05, 00:49 porod w szpitalu jest bezplatny,znieczulenie zewnatrzoponowe 500 dla anestozjologa,50 zl za kazda osobe ,ktora chcialaby byc przy rodzacej podczas porodu,50 zl badz 100 zl(za dobe) nie jestem pewna, za lozko w sali pojedynczej Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Szpital Police 16.12.05, 08:39 Ja rodziłm na pomorzanach i zapłcilismy tylko 20 zł za poród rodzinny do tego maz dostal certyfikat ze był przy porodzie:)Za KTG ani razu nie zapłąciłm ze znieczulenia nie kozystałm bo małam tylko bóle parte a nasza Kluseczk urodizła sie w ciagu 15 minut:) Gabiimg233.imageshack.us/img233/5286/15wd1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk4 Re: Szpital Police 16.12.05, 21:05 No wiecie co! Szlag czlowieka trafia! ZZO jest bezplatne!!!! Pokrywa je NFZ!!! Wiecei za co placicie?? Za przyjazd tego cholernego anestezjologa ktory ma tak podpisana umowe ze szpitalem w Policach. Swoja droga kolezanka czekala na niego 40 minut. Ja bym zabila o ile nie urodzila. aha a KTG tez jest bezpltane zwlaszcza kiedy lekarz zaleci. A jak pojedziesz do szpitala z porodowka i na izbie przyjec powiesz ze nie czujesz ruchow dziecka to tez ci zrobia KTG i nikt za nei bedzie kazal ci placic bo jak go nie zrobia a maluchowi cos sie stanei to szpital sie nei wyplaci. Nam jeszcze duzo brakuje do normalnosci. Naprawde Dziewczyny nie dawajmy sie nabijac w butelke Pozdrawiam wszystkie brzuszki Odpowiedz Link Zgłoś