Dodaj do ulubionych

Nowy wojewoda wyjaśnia swoje związki z Ship Ser...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:43
Pan Krupowicz powkazuje klasę.
Śmiało, bezpośrednio odpowiada na zarzuty, które dziennikarze też mają prawo
stawiać. A że pracował w UOP, Polskim Radio czy dla Ship Service ? Co w tym
złego? Czy kogoś skrzywdził, czy odpowiedzialni za te instytucje i firmy mają
mu coś do zarzucenia. Ich też trzeba spytać. Pracowałe też na uczelni i o ile
wiem dla innych. A co miał brać zapomogę? MAm nadzieję, że raz to wyjaśni
a ... ludzie i tak będą we wszystkim doszukiwać się sensacji!
...szczecinianin!
Obserwuj wątek
    • Gość: Nerv Krupowicz wsadzil kij w czerwone mrowisko a zaraza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:42
      jak łeb hydry, trzyma się jeszcze mocno! Fryzjer Wziątek po prostu prostak i
      cham! Wręcz ukradł to mieszkanie! Robert, nie daj się, wyjaśnij wszystko co
      możesz i odbierz tym nienasyconym czerwonym diabłom! WYTRWAŁOŚCI, bo będą Cię
      gnębić jeszcze jakiś czas. A Sylewstrzak, który nadal chce być wojewodą
      pokazuje klasę jako... hodowca świń a nie jako członek elity politycznej. A
      propos Jaśiu, jak tam Twoje świnki wkoło Mierzyna?
      • Gość: adamiak naprawdę porządny facet ten Krupowicz IP: 217.153.6.* 16.12.05, 21:19
        tak trzymaj panie wojewodo!
        a zaremba i piechota niech zbierają haki, w końcu co im zostaje do roboty...
        • Gość: obiłankenobi Dramat a nie Wojewoda! IP: *.iscnet.pl 19.12.05, 19:01
          Facet nie ma żadnej wiedzy o samorządzie, żadnej wiedzy o nadzorze nad
          jednostami samorządu nie mówiąc już o KPA czy problematyce, która leży w gestii
          zadań Wojewody. Czy to był naprawdę najlepszy kandydat?!?!

Jest za to mniej lub bardziej powiązany ze służbami specjalnymi, mniej lub
          bardziej wciągnięty a aferą paliwową - ale to widać jest atut.

"Nowa jakość" czy "Apolityczny, świetnie wykształcony fachowiec"?

Życzę powodzenia, ale niestety w obecnym układzie rywalizującym Wojewoda -
          Marszałek - pan Krupowicz polegnie na całej linii. Ale pewnie nie to jest
          najważniejsze...
          • hiphiper Re: Dramat a nie Wojewoda! 19.12.05, 19:33
            Gość portalu: obiłankenobi napisał(a):

> Facet nie ma żadnej wiedzy o samorządzie, żadnej wiedzy o nadzorze nad
            > jednostami samorządu nie mówiąc już o KPA czy problematyce, która leży w
            gestii
            > zadań Wojewody. Czy to był naprawdę najlepszy kandydat?!?!

TAK - bo te niby-braki (jeśli nawet są) to akurat jego atuty.
            Facio młody, z otwartym łbem, wykształcony i przeszkolony.
            Wie jak czytać akty prawne i jak je stosować. Od szczegółów ma prawników.
            Zresztą - magazynier rządzi miastem, elektryk - krajem, w sejmie świeżo
            upieczeni maturzyści w wieku przedemerytalnym... więc i tu jest na lepszej
            pozycji
            Poprzednicy Roberta na tym stołku (Stolcu?) tylko smród po sobie zostawili.
            GORSZYM być nie można! (przynajmniej taką mam nadzieję...)

>
            > Jest za to mniej lub bardziej powiązany ze służbami specjalnymi, mniej lub
            > bardziej wciągnięty a aferą paliwową - ale to widać jest atut.

ZGADZA SIĘ! to jego kolejne atuty! przynajmniej nie wypłyną za parę lat w
            śmierdzących okolicznościach. Nie urywa tych faktów, bo to nic zdrożnego. A
            gdyby coś przemiłczał... to "życzliwi" mu to niechybie wyciągną...:))

>
            > "Nowa jakość" czy "Apolityczny, świetnie wykształcony fachowiec"?
            > Życzę powodzenia, ale niestety w obecnym układzie rywalizującym Wojewoda -
            > Marszałek - pan Krupowicz polegnie na całej linii. Ale pewnie nie to jest
            > najważniejsze...

Fakt - do kolesiostwa i europeizacyji Robert nie pasuje.
            Tym bardziej drałując na piechotę, bo Super-B oddał urzędasom ZUW do dyspozycji.
            W takiej pozycji będzie się miał nijak na tle RZĄDOWEJ kolumny luksusowych
            limuzyn marszałkowskich. hehehe....
            • Gość: obiłankenobi Re: Dramat a nie Wojewoda! IP: *.iscnet.pl 19.12.05, 19:41
              dla mnie najbardziej dramtyczne w tym wszystkim jest to, że cieszysz się z tego
              że facet po prostu, tak po ludzku się nie nadaje do tej roboty. I wolisz
              degrengoladę zamiast rozwoju - tylko dla tego, że nie jest czerwony.

I na Boga - nie porównujcie już go do poprzedników - ma czysta kartę i oceniam
              tylko jego - porównywanie z poprzednikami nie ma żadnego sensu. Patrzmy czasem
              do przodu - bo o to chyba chodzi... A patrząc tylko na niego - dramat - dla mnie
              oczywiście.

pozdrawiam!
              • hiphiper Re: Dramat a nie Wojewoda! 19.12.05, 19:51
                "ma czystą kartę"
                i to dla ciebie dramat??????!!!!

jak doświadczenie lat ubiegłych pokazuje - "karciani" stanowili zło wszelakie

ten ma szansę na swoją kartę zapracować
                flekowanie go na starcie jest przejawem tęsknoty za partyjnymi bonzami
                • Gość: obiłankenobi Re: Dramat a nie Wojewoda! IP: *.iscnet.pl 19.12.05, 22:41
                  no wybacz, ale nawet czytać nie potrafisz....

ma czystą kartę to fakt - niech działa z bogiem. Ale nie zmienia to faktu, że
                  nie ma żadnej (NIEZBĘDNEJ!!!) wiedzy i doświadczenia, żeby zajmować tak wysokie
                  stanowisko. Skoro pokonał 3 prawników w "konkursie" (ha ha..) to też o czymś
                  świadczy. Czysta karta to w tym wypadku - brak wiedzy, doświadczenia,
                  umiejętności i predyspozycji.

Uważam, że jak zwykle wynajęli człowieka z nikąd, żeby zrobił czystke a nie żeby
                  rozwijał urząd/region - to się dla nowej władzy nie liczy w cale. I to mnie
                  wnerwia.

I po raz enty powtórzę - choć widzę, że nie chcesz tego zrozumieć - ja za niczym
                  nie tęsknię. Ja tylko nie chcę kolejnych 4 zmarnowanych lat w tym regionie - a
                  Krupowicz niestety rozwoju na pewno nie gwarantuje.

Skopiuj sobie ten post i przeczytaj za dwa lata... sam zrozumiesz.
    • Gość: the.bill1 To wszystko co interesuje Wyborczą? IP: *.bazapartner.pl 16.12.05, 23:14
      Czy można się w tym kraju dowiedziec czegos o zamierzeniach, planach, budowie IV
      RP nowej jakości życia publicznego?
      Jakaś cenzura do cholery czy co?
      Ciagle ochłapy.
      To jest działanie na szkode demokracji, abtyobywatelskie etc
      • Gość: K.F. Re: To wszystko co interesuje Wyborczą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 23:29
        Skoro nowy wojewoda uważa, ze musi się pismakom tłumaczyć z tego, że pracował w
        UOP oraz co go łaczyło z kryminialistami (petunia non olet)ć i jest to temat
        najważnieszy, a nie plany i zamiary nowego wojewody - to nie wymagaj, by pisaki
        wymysłały za wojewodę informacje, które chciałbyś poznać.
        Jedno mnie cieszy natomiast - że człowiek zwiazany z PiS, dzisiaj już polityk,
        poznał na własnej skórze jak wygląda tłumaczenie się publiczne z pracy w
        agenturze, która jest organem wszak legalnym. Jak smakuje tłumaczenie sie
        emdiom z kontaktów zawodowych z facetem który mu sowicie za robotę płacił, a
        okazuje sie, że jest powiązany z machlojkqami paliwowymi i oskarżony przez
        legalnie działające organy ścigania.
        I jakie skutki są takiej pracy dla niego w życiu publicznym.
      • Gość: agent Re: To wszystko co interesuje Wyborczą? IP: *.xtra.pl 17.12.05, 20:21
        no to jest ta IV RP wojewoda pracował dla gangstera a prokurator boi sie
        sprawdzić co robił i za ile ten specjalista od paliw.
    • Gość: andreas w ogóle nie na temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 23:43
      kiedys kolega powiedział mi...
      że jeżeli ktos pracował, współpracował ze słuzbami,
      to tak jakby miał rece w takiej maszynce, obydwie rece...
      i jak chce te rece wyciagnąć, to musi... wsadzic głowę!

To nie jest normalne miejsce pracy!
    • Gość: kade Re: Nowy wojewoda wyjaśnia swoje związki z Ship S IP: 205.214.60.* 17.12.05, 06:21
      nikt, kto mial zwiazki z tajnymi sluzbami nie powinien obejmowac stanowisk
      politycznych
      • Gość: agent Re: Nowy wojewoda wyjaśnia swoje związki z Ship S IP: *.xtra.pl 17.12.05, 20:23
        o yes ,o jes o jes !!!
    • Gość: galoty jak Wziątek ma honor i poczucie przyzwoitości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 07:32
      jaja sobie Robert robisz ? Co ? Honor ? Poczucie przyzwoitości ?
      • Gość: gość spokojny dość jaja sobie robisz? IP: 213.155.163.* 17.12.05, 13:33
        jak mówi klasyk : co Ty q... wiesz o honorze i przyzwoitości ? mam
        nadzieję,że prędzej czy później pokażesz nam (tfu) wojewodo, jaki jest ten Twój
        honor i przyzwoitość... :(
    • Gość: iska Re: Nowy wojewoda wyjaśnia swoje związki z Ship S IP: *.orange.pl 17.12.05, 09:31
      skoro pracował dla szipserwis, to chyba niezbyt skuteczny się okazał...
    • Gość: pułkownik w zeznaniu podał że na prowadzeniu firmy zarobił IP: *.orange.pl 17.12.05, 09:56
      7,6 tys zł. :) jeżeli w ciągu miesiąca to mnie to nie dziwi, ale jeżeli wogóle
      to jestto kolejny przykład quasi biznesmena, dla którego urzedowanie jest
      szansą na ucieczkę przed upadłością... :(
      • Gość: galoty pułkownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 13:40
        >jestto kolejny przykład quasi biznesmena, dla którego urzedowanie jest
        >szansą na ucieczkę przed upadłością... :(
        Nie wiem jak to jest w przypadku tego Wojewody ale poruszyłeś bardzo
        interesujące i znane mi zagadnienie. W ostatnich latach rzeczywiście wielu
        biznesmenów ratowało się ucieczką na państwowe i samorządowe lub do spółke
        tychże. Mógłbym wymienić ich dziesiątki ale nie byłoby to fair . Jest to jednak
        jakieś zjawisko.

• hiphiper żadna praca nie hańbi.... podobno nie ;-)) a ta??? 17.12.05, 19:18
      a ja - proszu państwa - znalazłem cosik takiego...
      mniemam, że to zupełnie przypadkowa zbieżność... ;))

www.gieldasamochodowa.com/article/view.asp?path=gs%5C884&file=kn_956.xml
      W ostatnich latach ujawniono kilka afer, m.in. w portach w Ustce i Darłowie,
      gdzie olej zamiast do kutrów trafiał do stacji paliw w całej Polsce. - Na
      zawartości jednej cysterny takiego paliwa trafiającego do baków aut, państwo
      traci 50 tys. zł. Trzeba coś z tym zrobić - powiedziała nam Monika Krupowicz,
      rzeczniczka Ship Service.
      Firma będzie teraz barwić olej napędowy na niebiesko. Użyje do tego tzw.
      markerów, chemicznych środków barwiących, stosunkowo tanich, minimalnie
      podnoszących koszt produkcji, który weźmie na siebie firma.

- Oszustwo będzie łatwiejsze do wykrycia, a jeśli ktoś będzie używał tego
      paliwa do samochodów, zrobi to z pełną świadomością - mówi prezes Ship Service
      Jerzy Krzystyniak.

-----------------
      -NIEBIESKI kwiat i kolce... niebieski kwiat i kolce... Byłoby lepiej gdybym nie
      był daltonistą!
      tak mówił Osioł w Shreku
      • Gość: stefan Re: żadna praca nie hańbi.... podobno nie ;-)) a IP: *.xtra.pl 17.12.05, 20:31
        uwaga biznesmeni!!!! agencja pani wojewodziny z kazdego trepa i oszusta zrobi w
        mediach czoławą osobistość.To moja agencja.tylko czy nania mnie stać?
      • Gość: majki Re: żadna praca nie hańbi.... podobno nie ;-)) a IP: *.iscnet.pl 18.12.05, 10:42
        dla mnie wygrało:

"....Za często byliśmy łączeni z różnymi aferami paliwowymi, co psuło
        wiarygodność i wizerunek firmy - wyjaśnia Monika Krupowicz. - Skoro ciągle są
        takie możliwości, będziemy się starali to ograniczyć...."

biedactwo, chyba naprawdę o niczym nie wiedziało ;-)
    • Gość: marynarz Re: Nowy wojewoda wyjaśnia swoje związki z Ship S IP: *.xtra.pl 17.12.05, 20:19
      hehe, pracował dla krzystynaka ale za ile i co robił , legendy kraza w
      shipservice o kasie dla Uopka.Kto raz był w uop to juz zostaje tajnym
      wspólpracownikiem.
      • Gość: galoty Re: Nowy wojewoda wyjaśnia swoje związki z Ship S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 20:59
        Tak bo SS to był tylko jeden sprawiedliwy. Edmund Runowicz jako Prezes. Reszta
        to same podejrzane typy :-)
        • Gość: lucy Re: UOP i mafia paliwowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 22:15
          mlody wilczek,wierny tym ,którzy rozdaja stolki i kase
          • Gość: Gienekx Szczecin nie dorósł do demokracji! IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 18.12.05, 12:48
            O ile się orientuję każda duża firma ma jakieś obsługujące je firmy, czy to
            informatyczne, czy to marketingowe. BGM też ktoś obsługiwał i co? Rywina też i
            co?
            Tym tropem idąc to najgorszą firmą jest TP S.A. bo obsługuje najwięcej
            przekrętów, gangsterów i bandytów. W związku z tym apel: wyłączcie telefony,
            internet i inne usługi TP-sy, bo będziecie współudziałowcami tego procederu!
            Będę was postrzegał jak współuczestników wałków, krętów itp. Niech wasi
            pracodawcy wywalą was z pracy!

Co do wilczków itp. jedynych jakich znam to przydupasy Nitrasa, co płaczą bo
            obiecane stołki w UW mieli a tu... klapa. Autorytet podupadł :(

Logika niektórych forumowiczów powala mnie, a niewiedza potwierdza, że to
            miasto długo się jeszcze nie rozwinie.

• Gość: andreas Szczecin to małe miasto IP: *.orange.pl 18.12.05, 13:01
              Mało miasto ten Szczecin i wszyscy sie tu znaja albo maja wspólnych znajomych,
              a znajomi wiadomo....
              stąd trudno o autorytet czy chocby osobe godna zaufania...
              Zawsze ktos cos wie o kims albo tylko słyszał!
              Zyc jakos trzeba i interesy robi sie raz z tym raz tym!
              A potem plotkują...
              Prawda jest, jak ktos zna jakis chłopaków z układu, to nie znaczy od razu,
              ze jest w mafii... nie tak łatwo przyjmują i nie kazdego!

Gdybym napisał swoje nazwisko, to pewnie zaraz by tu napisano, że.....

jeszcze sie taki nie urodził,
              co by wszystkim dogodził...
            • Gość: Piej Re: Szczecin nie dorósł do demokracji! IP: 83.168.106.* 18.12.05, 13:27
              Zgadam się całkowicie z przedmówcą.
              Podejrzewam, że większość opinii prezentują tu licealiści lub studenci, którzy
              jeszcze w życiu nie pracowali, ani nie prowadzili działalności gospodarczej i
              nie mają najmniejszego pojęcia, o czym się wypowiadają.

Idąc ich logiką, należało by zwolnić wszystkich pracowników, którzy w czasie
              kadencji mr Wziątka pracowali w urzędzie wojewódzkim (łącznie ze sprzątaczkami -
              tak na wszelki wypadek).

Jeśli ktoś myśli, że firma świadcząca usługi public relations i opracowująca
              projekty marketingowe zna przekręty pana prezesa, który ją najął, to jest
              poprostu głupim szczylem!

A zarzucanie komuś pracy w UOP? Tylu byłych esbeków zajmuje wyższe stanowiska w
              państwie, więc jak można się czepiać kogoś dlatego, że pracował dla uop,
              instytucji powołanej do strzeżenia niezawisłości demokratycznego państwa?
    • Gość: pepe ujadanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 14:20
      Zakładam, że większość tych komentarzy to prowokacja, no chyba, że komentujący
      mają móżdżki malutkie... Czego tu się czepiać? Pracował, gdzie chciał, gdzie
      miał zlecenia. Czy Jerzy K i Ship mieli wypisane na czole: przestępca? Robienie
      gadżetów z logo firmy to zdrada ideałów? A cytowane słowa wojewodziny świadczą
      jedynie o jej fachowości. Taka jest rola PR - jak prawnik - ma prawo bajerować
      dla dobra klienta. A 7 kawałków w oświadczeniu wojewody to jak w Głosie
      napisano za cały rok 2005, a nie miesiecznie. No ale to jak w głuchym
      telefonie...
      • Gość: majki Re: ujadanie IP: *.iscnet.pl 18.12.05, 16:28
        1. Jeśli pracujesz dla gangsterów, choćby nieświadomie (bo uwierzę... - pecunia
        non olet!), to nigdy nie możesz nazwać się czystym!
        2. Prawnik nie ma prawa bajerować młotku jeden! Tylko wykorzystać PRAWDZIWE
        fakty na korzyśc klienta. Ogromna różnica - ale domyslam się, że nie dla móżdżka
        malutkiego...
        3. Jeśli słowa:"....Za często byliśmy łączeni z różnymi aferami paliwowymi, co
        psuło wiarygodność i wizerunek firmy - wyjaśnia Monika Krupowicz. - Skoro ciągle
        są takie możliwości, będziemy się starali to ograniczyć...." - w kontekście
        późniejszych dowodów świadczą o fachowości tej pani - to żeczywiście mamy "nową
        jakość". Przypominam, że pani wojewodzianka jeszcze w 2005 roku obsługiwała Ship
        Servis - może jeszcze nie było wiadomo o co chodzi?!

Już widzę jakby to człowiek lewicy był - cóż za obłuda w tym narodzie...
        • Gość: pepe Re: ujadanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 17:00
          Skąd wiesz, co robiła Twoja matka zanim Cię spłodziła? Ilu bandytom podałeś
          ręke nie wiedząc o tym? Więc czysty tez pewnie nie jesteś i nie ujadaj. Widać,
          ze nie jestes prawnikiem, ba nie chodzisz nawet po polskiej ziemi, i
          pomroczności jasnej zapomniałeś. Fakty się tworzy, kolego. A co do Pani
          Wojewodziny - Twoja żona być może tez pracuje dla kogoś, kto jest podejrzany.
          Już teraz zwal ją z łóżka na podłogę.
          • Gość: majki Re: ujadanie IP: *.iscnet.pl 18.12.05, 17:23
            Po pierwsze primo - rękę i może podałem kiedyś bandycie (choć nieświadomie), ale
            na pewno dla nich nigdy nie pracowałem. Po drugie primo - podaję za Wikipedią -
            "Fakt - zdarzenie, które miało miejsce w określonym miejscu i czasie". Tworzyć
            to możesz figurkę z brązu co najwyżej. I żeby było jasne - to nie ja
            twierdziłem, że politykę trzeba zdecydowanie odciąć od biznesowych powiązań - bo
            to sprzyja korpucji (wiesz kto to powiedział?!?!?!). No i na koniec - moja
            połowa rzeczywiście pracuje dla kogoś "podejrzanego", ale sami go sobie
            wybraliśmy niestety - choć ja akurat nie.

No i gratuluję jasnowidztwa, że widzisz w ekranie, kim nie jestem - ale w totka
            lepiej nie graj - bo jak masz takie widzenia to nigdy nie wygrasz.

• Gość: pepe Re: ujadanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 17:30
              Sąsiadki pies pogryzł dziecko. Ja tej sąsiadce okna czasem myję. W Twojej
              ocenie jestem współwinny pogryzienia. A na wojewodę najlepiej wybrać
              przedszkolaka i to sierotę absolutnego, on nie będzie miał żadnych znajomych w
              kręgach biznesu. Salute.
              • Gość: majki Re: ujadanie IP: *.iscnet.pl 18.12.05, 17:41
                Skoro przykład przez Ciebie podany jest taki sam jak mój (dotyczący wojewody) to
                wiem jedno na pewno - Ty nie możesz być (nawet jeśli jesteś) prawnikiem!
                Dedukcja iście - ignotum per ignotum.

A na wojewodę zawsze uważałem, że najlepiej wybrać samorządowca - bezpartyjnego
                (najbardziej jak to możliwe - z akcentem na tą uwagę) - bo w przeciwieństwie do
                obecnego znałby chociaż KPA i problemy administracji lokalnej. No i albo
                rozdzielamy politykę od biznesu, albo nie.
        • Gość: egek Majaki, gieroju IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.12.05, 17:04
          konia kiedykolwiek waliłeś? No to czysty nie jesteś!
          • Gość: majki Re: Majaki, gieroju IP: *.iscnet.pl 18.12.05, 17:29
            Czemu zawsze jak się skrytykuje prawicę to takie teksty się czyta? Brak Ci
            argumentów? Czy jeszcze Ci piana cieknie na widok czerwonych i wszystko Ci się z
            tym kojarzy?
            • Gość: egek Re: Majaki, gieroju IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.12.05, 17:42
              zdecyduj sie, kogo ten nowy wojewoda reprezentuje, bo tak motasz, ze nie wiem,
              czy eseldowskich baronow paliwowych, czy pis, masonow, czy partie lysych?
              • Gość: gość spokojny dość a może po prostu... IP: 213.155.163.* 18.12.05, 18:36
                ... reprezentuje tego co zawsze? Milczanowskiego?
                • Gość: elek Re: a może po prostu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 18:53
                  W Szczecinie wszyscy reprezentują Piechotę, nawet jak o tym nie wiedzą.Bo
                  pośrednio macki trafiają wszędzie.
    • Gość: and Re: Nowy wojewoda wyjaśnia swoje związki z Ship S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 13:38
      a ciekawe jak pan wojewoda trafił do Ship-service, czy dlatego,że jest takim
      fachowcem czy też dlatego że był w UOP??? Jerzy K. raczej nie zatrudniał ludzi
      bez odpowiednich powiązań
      • Gość: Samowolnyreprezent and, grożę Ci procesem w imieniu kolegi Edmunda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 13:46
        >Jerzy K. raczej nie zatrudniał ludzi
        >bez odpowiednich powiązań
        Jak możesz tak wybitną postać zniesławiać jak Edmund R
        • hiphiper Re: and, grożę Ci procesem w imieniu kolegi Edmun 19.12.05, 19:19
          wybitne postaci są w encyklopedii. Pełnym nazwiskiem.
          ci z inicjałem zapisywani są do innych ksiąg (RSD)
          • Gość: ayss Re: and, grożę Ci procesem w imieniu kolegi Edmun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:23
            Ależ Edmund jest w encyklopedii Who is Who
            • hiphiper Re: and, grożę Ci procesem w imieniu kolegi Edmun 19.12.05, 19:34
              NIE MOŻNA SIĘ TAK WYRAŻAĆ O KIMKOLWIEK!!!

NAWET JEŚLI KRYJE SIĘ POD INICJAŁEM !!!

zwłaszcza, że i tak wiadomo kto czym jest :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka