Dodaj do ulubionych

CZESNY MILION MUSI ODDAĆ

04.01.06, 23:20
ZUS-owi,
za oszustwa w czasie,gdy był prezesem Widzewa,
do egzekucji dpory majątek kolegi Ptaka
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: CZESNY MILION MUSI ODDAĆ 05.01.06, 00:30
      chcą ściągać należności z kilkutysięcznego zaiłku chorobowego,który otrzymuje
      ze szczecińskiego zusu
      • Gość: mamoniowa Re: CZESNY MILION MUSI ODDAĆ IP: 62.69.202.* 05.01.06, 00:32
        z tej zgryzoty to pewnie na rente przejdzie
        • beatrix13 Re: CZESNY MILION MUSI ODDAĆ 05.01.06, 00:42
          z renty też mu sciagać będą,
          jedynie ratuje go czmyhnięcie z kraju
          • Gość: mamoniowa Re: CZESNY MILION MUSI ODDAĆ IP: 62.69.202.* 05.01.06, 00:48
            nawet z renty ? Co za bezdusznosc ,to cale te 500 zlotych mu wydra!
            • beatrix13 Re: CZESNY MILION MUSI ODDAĆ 05.01.06, 00:50
              całe nie,pewna nie jestem,ale chyba max 2/3
              • Gość: mamoniowa Re: CZESNY MILION MUSI ODDAĆ IP: 62.69.202.* 05.01.06, 00:52
                zartowalam :-)
                dobranoc
                • Gość: jack_daniels Re: CZESNY MILION MUSI ODDAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 12:23
                  Nienawidzę ZUSu.
                  Ściga mnie za to samo co Czesnego.

Przypomniał sobie /ZUS/ po 8 latach, a moze scigać do 10. Tak jak za
                  rzekome "zawieszenie działalności"

Jedno mnie pociesza, że biorą się też za dużych, a nie tylko takich drobnych
                  żuczków co im sie noga powinęła, gdy "brali sprawy w swoje rece"
                  • Gość: nitka 72 Re: CZESNY MILION MUSI ODDAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:37
                    Też masz dużą bańkę do oddania? No nieżle.
                    • Gość: jack_daniels Re: CZESNY MILION MUSI ODDAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:52
                      nie Nitko, tylko 20 000... ale w poczet tego "długu" zajęto mi hipotekę
                      mieszkania, gdy tylko ZUS mnie namierzył po latach. Ani sie zabić, ani
                      mieszkania sprzedać. Dzisiaj - czwartek 05.01. Janusz Weiss udowodnił telefonem
                      słuchaczki w RadioZet, ze takie żądania po latach sa niezgodne z prawem i
                      sprawę można wygrać w sądzie. Tylko kogo na to stać, kto zadrze z Wieżowcem?
                      • Gość: nitka 72 Re: CZESNY MILION MUSI ODDAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:57
                        No i właśnie ktoś musi być pierwszy to czemu nie ty. Trzeba było napisać o
                        rozłożenie na raty i wyrazić skruchę. Mojemu znajomemu dokładnie taki sam dług
                        umożyli ale przez 5 lat nie może zawiesić dział.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka